ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım gittim dr.3 ay boyunca 3 kez kullanabileceğim iğne verdi bunla adet görmeyecem menepoza girecem anlayacağın sonrasında temmuznuş ben ağstos diye biliyordum temmmuzda da son iğnemi vurup menegon diye bi iğne var 2 hafta snra onu kullanıp ne zamn gel derse gidecem 3 ay sonra falan

ben gidince kıbrısı bana uzay yapıyorsun hee git oraya tatile bakayımm 7yıldızlı deniz manzaralı lüks en kral otelimde tatil yap bedavaya herşey dahil ücretsiz git
bir kuruş almam senden bilirsin beni
sen o kartta garibim bi tek çeşme suyunun manzarasında çekersin ben yine dün kendi uzayımda denizin yanında çektim
kolay gelsin şekerim birde sigarayı sendemi içiyorsunn

ben hiç cesaret edemem öle sacımı falan kazıyacaaklarsa canım ya sen bılırsın yınede karar senın

ahh canım ya ne diyim Rabbim tez zamanda sevindirsin çok zor bi durum Rabbim yardımcımız olsun

ben hiç cesaret edemem öle sacımı falan kazıyacaaklarsa canım ya sen bılırsın yınede karar senın

hepsini değil tabi ki alttan bi kısmını ama iyi gelecekse yaptırmayı göze aldım ya o ağrıları çeken bilir ddayanması çok zor bi de benim ayda bi tutuyo o yüzden gidicem inşallah

canım ya diyecek birşey yok artık alıştım adet oldum sözlerine sen yinede başka bi doktora görün aşılama için erken davranma biraz daha tedavini ol herşey basamk basamk yumurta takibi aşılama tüp bebek sizin okadar büyük sorununuzda yok zaten

yok bilemedin bilemezsin ben yerle gök arasında oturuyorummm taammı çook ayıp dilini çıkart birde bana hııı

evet bende kabul ediyorum etmeyenler bildirsin ona göre yeniden düzenlensin ve bitirelim
beyzacımm valla bitirsek iyi olurda bitiremedik gittiiii

hepsini değil tabi ki alttan bi kısmını ama iyi gelecekse yaptırmayı göze aldım ya o ağrıları çeken bilir ddayanması çok zor bi de benim ayda bi tutuyo o yüzden gidicem inşallah

valla canım alttanda olsa yaptıramam tamam agrısı cok kuvvetlı ama alıştım artık ben inş. sen yaptırdıktan sonra faaydası olurda agrın gecer

kistin için sanırım değil mi hadi bakaım beybi ben de o dönemlere denk getirmeyi planlıyorum aynı anda tüp bebişimiz olsunD

kistin için sanırım değil mi hadi bakaım beybi ben de o dönemlere denk getirmeyi planlıyorum aynı anda tüp bebişimiz olsunD

inş.canım evet kist için başrı şansını artırmk için burda yapmış olsaydım kist küçük diye hemen yapıyordular doktor rahimde görünmeyen küçük kistler var biz göremiyoruz demiştide sen şimdi rahatsın o aşamlara bi gel bak ne biçim stres inş.gelmeden kendiliğinden hamiş kalırsında

oyy kıyamam tahin bile edemiyorum inannn.....ya ben çok heyecanlanıyorum şimdiden bıyyyy

yok bebeğim olacağı yok cidden sanırım en on gittiğim doktorun dedikleri doğruydu geçiş or demişti napalım artıkın hehee yeni bir il yeni bir yaşam olur inşallhh benm içinde

canım korkma inşallah önemli bişi değildir..ufak defek sorunlar varsada daha iyi işte önceden öğrenmiş olursun.. ona görede tedavi planı uygulanır..bu sayede daha sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin tatlım..
yarın bütün sorularının cevabını alırsın inşallah herşey istediğin gibi olur

dualar konusunda çok haklısınız kızlar çok yavaş ilerliyor hepimiz çok tembeliz valla
bence listede kaç kişi varsa ona göre paylaşılsın herkes kendine düşenide 2günde okur yani..
bizlere okundu bize okuyan diğer arkadaşlara haksızlık olmasın.. oyüzden listedeki herkese okuyalım bence

ayy senın dubaıde otelındemı var..sen hangı hayal dunyasında yasıyorsun tatlım :))))) ayyy atta gorelım denızın yanındakı resmınede yuzunude gormus olalımbı nedenle :))

​yvrum tedırgınım valla bana bu geece uyku yok..haklısın canım inşallah dedıgın gıbı olur..

kızlar yarın adetımın 2. gunu doktora gıdecegım. benım doktor bayan genc 78 dogumlu yanı ne kadar deneyımlıdır bılmıyorum. etrafımdakı bırkac kısı de daha deneyımlı bır doktora gıtmemı soyledır. tamam yası gecn olabılır cok da sevıyorum doktrumu ılgılı bırı ama pcos ve kısırlık gıbı bır konuda bır tane daha doktora gorunsem ıyı oolur dımı?yoksa doktorumu bırakmakla yanlıs mı yaparım? bır de gıdecegım dıger doktorun ozel muyanesı var sonucta kan tahlıllerını falan kendı yapmıyor da benım gıttıgım doktorun oldugu hastanede yaptırıyor anlaşmalı ordan ıstetıyor. biraz irtibat halındeler. ya benım eskı doktorum duyarsa o sırada baska doktora gıttıgımı ayıp olur mu sızce?bu gıdecegım doktor da bır kac kısıden duydum erkek bıraz cekınıyorum ama uzman ve ıyı bılınen bır doktrmus

slmmmm kızlar benimde bata son 5 gün hiç heyecan yok sıkıntıda zaten tedavi de yok. bu rahatlık iyi geldi :=)

ben tefriciyye okuyorum 800 daha yazabilirsiniz okundu bağışlandı

bbbz :
hayırlı olsun tedavin canım inşallah tüpe de gerek kalmaz

birsen :
böbreklerinde önemli bişey yoktur inşallah azcık üşütmüşsündür belki

kızlar mrh..çarsamba iğne olmuştum ve bu bu sabah dr a gittim yumurlalıklarıma baktı çatlamış dedi %25 şans verdi az değilmi yaaa ...

bbbz hoş geldın canım bu arada hayırlı olsun yenı tedavın yazmayı unuttum kendı derdıme dustum..ınsllah bu sfer olur senın...

kızlar mrh..çarsamba iğne olmuştum ve bu bu sabah dr a gittim yumurlalıklarıma baktı çatlamış dedi %25 şans verdi az değilmi yaaa ...

hayırlı olsun cnm catladıgını nerden anlıyor b? benım hıc bakmıyor doktor catladımı dıye...neden oyle 25 dedı kı

daha bu sabah dr a gittim çatlamış dedi bakalım bu ayda olmassa denerim inş.. hoşbuldum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…