canım gittim dr.3 ay boyunca 3 kez kullanabileceğim iğne verdi bunla adet görmeyecem menepoza girecem anlayacağın sonrasında temmuznuş ben ağstos diye biliyordum temmmuzda da son iğnemi vurup menegon diye bi iğne var 2 hafta snra onu kullanıp ne zamn gel derse gidecem 3 ay sonra falanyaa kızlarr gelemedim bakamadım doğru düzgün bisürük şeyler olmuş zeynooo kısacık özetler misin bebeğimm ne oldu birsenn senin görüşmen nasıldı hangisinde karar kıldın diğer kızlardan haber varmı da ayhhh merak lı oldum sanırsam galiba
ben uzaklık anlaamında soyledım şekerimmm haa uzaya cıkmıs millett haa kıbrısaa çıkmışşş :))) ne şakası kızımm cıddı cıddı zekısın dedı sen bana kıvırmaa bakayımmmm...aa dubaıyı cok begenırım tatıle gıtcem ordanda kart atcam sana sen kıskan çatla patlaa
kuzularr yemek saatımız geldı bızım ben gıdıp patates köftemı kızartayım 7 de tekrar buralarda olurum
Kızlar adet oldum!!!!!!!!!!!!!! ve şu an eşimle çok üzgünüz(( Yarın kendı doktoruma gıdecegım.Aşılama yaparız demıstı. ama ben bır doktora daha gorunmek ıstıyorum. kendısıne demeceyecegım. ordan cıktıktan sonra ozel muayenesı olan baska doktora gıdecegım ((((( çok uzulduk cok
ben hiç cesaret edemem öle sacımı falan kazıyacaaklarsa canım ya sen bılırsın yınede karar senın
canım ya diyecek birşey yok artık alıştım adet oldum sözlerine sen yinede başka bi doktora görün aşılama için erken davranma biraz daha tedavini ol herşey basamk basamk yumurta takibi aşılama tüp bebek sizin okadar büyük sorununuzda yok zatenKızlar adet oldum!!!!!!!!!!!!!! ve şu an eşimle çok üzgünüz(( Yarın kendı doktoruma gıdecegım.Aşılama yaparız demıstı. ama ben bır doktora daha gorunmek ıstıyorum. kendısıne demeceyecegım. ordan cıktıktan sonra ozel muayenesı olan baska doktora gıdecegım ((((( çok uzulduk cok
kız inşallah öyle olur birisi farkederse benim sonum olur herhaldesaol canım sana da tavsiye ederim çok güzel oluyo
ben bi cesaret gidiyorum bakalım daha doğrusu zorla eşim çok istiyo yaptırmamı bi de saçımı kazıyacaklar yaaa
hiçte bilem öyle bişey olmaz tamam mıııhem sen beni tanıyamazsın bi kerem ben seni tanırım beylikdüzünde oturyosun sen dimi bildim ben
beyzacımm valla bitirsek iyi olurda bitiremedik gittiiiievet bende kabul ediyorum etmeyenler bildirsin ona göre yeniden düzenlensin ve bitirelim
hepsini değil tabi ki alttan bi kısmını ama iyi gelecekse yaptırmayı göze aldım ya o ağrıları çeken bilir ddayanması çok zor bi de benim ayda bi tutuyo o yüzden gidicem inşallah
canım gittim dr.3 ay boyunca 3 kez kullanabileceğim iğne verdi bunla adet görmeyecem menepoza girecem anlayacağın sonrasında temmuznuş ben ağstos diye biliyordum temmmuzda da son iğnemi vurup menegon diye bi iğne var 2 hafta snra onu kullanıp ne zamn gel derse gidecem 3 ay sonra falan
ben gidince kıbrısı bana uzay yapıyorsun hee git oraya tatile bakayımm 7yıldızlı deniz manzaralı lüks en kral otelimde tatil yap bedavaya herşey dahil ücretsiz git
bir kuruş almam senden bilirsin beni
sen o kartta garibim bi tek çeşme suyunun manzarasında çekersin ben yine dün kendi uzayımda denizin yanında çektim
kolay gelsin şekerim birde sigarayı sendemi içiyorsunn
kistin için sanırım değil mi hadi bakaım beybi ben de o dönemlere denk getirmeyi planlıyorum aynı anda tüp bebişimiz olsunD
inş.canım evet kist için başrı şansını artırmk için burda yapmış olsaydım kist küçük diye hemen yapıyordular doktor rahimde görünmeyen küçük kistler var biz göremiyoruz demiştide sen şimdi rahatsın o aşamlara bi gel bak ne biçim stres inş.gelmeden kendiliğinden hamiş kalırsında
ayy geldi sonuçlarım bi kaç sonuçta sorun var galibaa..ayyy korktum kızz bilirubinim pozitif çıkmış sarılık siroz biişeyler yazıyor tırstımm yaaaaaaaaaaa:18::18:
aradımı kız ..yok cnm duymadım hıc o banka şeysiini..ayy sormaa kumarbazların mekanı..benede ıstemem oraya gıtmek..allah vermıye oraya gıdenler yoldan cıkıp geri gelirrrrrr
ben gidince kıbrısı bana uzay yapıyorsun hee git oraya tatile bakayımm 7yıldızlı deniz manzaralı lüks en kral otelimde tatil yap bedavaya herşey dahil ücretsiz git
bir kuruş almam senden bilirsin beni
sen o kartta garibim bi tek çeşme suyunun manzarasında çekersin ben yine dün kendi uzayımda denizin yanında çektim
kolay gelsin şekerim birde sigarayı sendemi içiyorsunn
canım korkma inşallah önemli bişi değildir..ufak defek sorunlar varsada daha iyi işte önceden öğrenmiş olursun.. ona görede tedavi planı uygulanır..bu sayede daha sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin tatlım..
yarın bütün sorularının cevabını alırsın inşallah herşey istediğin gibi olur
ben koldan olmuştum doktorum öyle yazmış. inşallah pozitif sonuç alırsın bu ay :)
bu arada geçmiş olsun inşallah hastalığın tamamen geçmiştir.
ayrıca hoşgeldinnnnnnnn
kızlar mrh..çarsamba iğne olmuştum ve bu bu sabah dr a gittim yumurlalıklarıma baktı çatlamış dedi %25 şans verdiaz değilmi yaaa ...
evet duydum canım onu denemeyi düşünüyorum ama bakalım..bence sende şimdiden dene onun bi zararı yok eğer gebelik oluşursa da zararı yokmuş iltihap falan varsa onları da atar bende denerim diyodum öyle kaldı yapsaydım şimdiye kadar hepsini denemiş olurdumbu arada sende hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?