evet canım ya öle olıymış karnım çıkmaya başladı valla kıyafetlerım denkgelmıyo kılo almadım hiç ama göbüş çıktı ah canım hem anası dua edıyo hem bebış inş. çok yakında sızınkılerde gelır canım ya3. ay bıtmış 4den gun almaya baslamışız canım ya toktur öle dedı
cici gelin zeynoşdemek sende takılıyorsun kızlara mızlara ya birgünde bana takıl
zaten gelmem ki hem gelsemde yanımda birşeyler getirir kendi getrdiklerimi yerim canımı yerde bulmadım artık hastaneye hepsini ben kaldırırım zehirlenme vakası
kötü gelin budaaaaaaaa
bense cici gelin
sen güzel şeyler yap ben kaynanan olsam seni bırakıp bende gitmem nnaasla bırakmam
şair zeyno tebriklerÖZLENEN BEBEK
Fırtınalar koptu yıllarca canda
Bir bebek özlemi vardı ocakda
Ne umutlar yandı söndü bu canda
Umut ol yüreğe gel küçük bebek
Sen ana karnında alırken bir yol
Bekleme heycanı oldu uzun yol
Yoluna açılmış bekler iki kol
Bekletme yuvanı bul güzel bebek
Çocuk özlemiyle yanan bir kalpte
Yerin hazırlanmış bilinen vakte
Tatlı tatlı uyu elde beşikte
Sesinle şenlendir yuvayı bebek
Yıllarca ağladın bebeğim diye
Doğacak kucağa güzel hediye
Diller hasret giderecek ninniye
Dualar ninniye dönsün gel bebek
Annelik sadece doğurmak değil
Hastalık sebebin elinde değil
Büyüten annenin önünde eğil
Anne sevgisini tat güzel bebek
Anne,baba diye dillenir bir gün
Varlığı doldurur yuvayı hergün
Gün gelip fidana döndüğü o gün
Servetim sizsiniz der inan bebek
kız gelin kaynananın toprağından olurmuş derler sende kaynanan gibi belki gripliyken tutturursunyvrummm kaynananı gordummm :))) acaba dogru kısıyımı tahmın edıyorum..pikniklere gdilmiş ohh keyıflerr yapılmış...yanındakı teyze kaynanandı herhalde maaşşallah gencecık kadın ..şuan oyle cok bakıma muhtaç gıbı gozukmuyor..sen ıyı oolmaya calıs kaynanala cnm söylediklerini fln kafana takıp stres yama kendıne..yarın bıgun hepimiz ewlat elıne bakıcaz..allahım hayırlı evlatlar versın..
yok canım fotolarda kaynanam yok çok sevdiğim bi akrabamız o..kaynanam yaşlı canım 70yaşında ama çok şükür hiçbir sağlık problemi yok gayette dinç..ama dediğim gibi eğer hiç bişey demiyorsam ve elimden geleni yapmaya çalışıyorsam sırf bu Allah rızası için..bazen söyledikleri ve yaptıkları moralimi bozsada takmamaya çalışıyorum.doğur büyüt bu yaşa getir ve sonundada onlara muhtac ol zor bişey onuda anlamak lazım.
pikniğide sorma canım ya çocukluğuma döndüm ip atlamaktan top oynamaktan her tarafım ağrıyor.. bugün zor kalktım yataktan yani o biçim..
AMİİİN tatlım Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..
inşallahhh canım..kaynanoşş ilk cocuugunaa grıplıyken haımıle kalmıs atesım o bıcım yatıyordum dedı..öyle ateşli yumoşlar daha ıyı kapıyormus süpermenleri..tabıı bıze denk gelmez..hayırlısı herseın..bende onumuzdekı ay aşılama yaptırıacagım ıcın kafam rahat olursa olur olmazsa olmaz napıyım...ewt sensın çatlak kızz maşallaahhhh boyun kadar cocugun var abla kardes gıbı duruyorsunuz..saçlar up uzunn artıss artıssbu arada çatladım zaten yaa cok kılo aldım bacaklarımda çatlamalar varr ne yapıcammmmmmmm
ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama
aleykümselam canım..pek gırmıyorsun..
arada gel kuzum bazen kaynatıyoruz gel sende katıl hem kafanda bıraz dağılmış olur kuzum...ekliyorum cnm allah kabul etsin...bu arada listede kalıyorsun bakarsın bu ay allah tarafından hamile kalıverırsın..hembnde 3 aydan fazladır ara verdım tedavılere unutma
inş.canım ya anası değilde bebişe güveniyorummm bi ara netten bakıyodn ya kıyafetlere alacanmı kızzzz hem senin kafanmı büyük yoksa kocanınmı bebeğe kocaman kafası var dedinde hanginize çekmiş acaba
bu arada bi uyarıdada bulunayıım koca kafası var dedin bebeki üzdün haberin varmı çokk ayıp bebekin arkasından konuşuyorsun kötüüüü anneeee işte
cici gelin zeynoşkız benim kaynanada seninki gibi arada gelip misafir gibi az kalıp gitse varya benden cicisi olmaz valla güzel şeyler yapma konusunda da artık fazla yapmıyorum valla ailecek şiştik yani
şair zeyno tebrikler
kız gelin kaynananın toprağından olurmuş derler sende kaynanan gibi belki gripliyken tutturursun
canım
Allahım sen ne büyüksün ya resmen mucize.içinde bir canlının varlığını bilmek gün gün hareklerini hissetmek ve bu dünyaya getirmek..Allah herkese yaşatsın..
cici gelin zeynoşkız benim kaynanada seninki gibi arada gelip misafir gibi az kalıp gitse varya benden cicisi olmaz valla güzel şeyler yapma konusunda da artık fazla yapmıyorum valla ailecek şiştik yani
şair zeyno tebrikler
kız gelin kaynananın toprağından olurmuş derler sende kaynanan gibi belki gripliyken tutturursun
canım
Allahım sen ne büyüksün ya resmen mucize.içinde bir canlının varlığını bilmek gün gün hareklerini hissetmek ve bu dünyaya getirmek..Allah herkese yaşatsın..
as canım hoşgeldin nasılsınbu arada herkese selamlar
hiç birimizin kafası kocaman degıl canım sen göremeyınce öle dedım ben hıç benım bebegım koca kafalı olurmu ben bırazdan cıkcam canım ya kaynanam geezmeye gıdelım dedı eskıden mıllet cocuk soruyo dıye bahane edıp gtmıyodum şimdi bahanemde kalmadı
as canım hoşgeldin nasılsın
tamam sırf anlayayım diye dedin anladım
tabiki git artık seni üzecek bir soru çıkmaz karşına al kaynana gelin torun gidin işte bebğinde azcık insan sesi duysun canım
canim moral olarak daha iyiyim cok sukur
ve hala adet olmadim:26:
sat 3 nisandi
tup bebek tedavisinden sonraki aylarda adet duzensizligi olabiliyormus
hayirlisi bakalim:18:
ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama
canim moral olarak daha iyiyim cok sukur
ve hala adet olmadim:26:
sat 3 nisandi
tup bebek tedavisinden sonraki aylarda adet duzensizligi olabiliyormus
hayirlisi bakalim:18:
yani eminmisin düzensizlik oluyor 3 gün geçmiş canım ya keşke güzel bi haber gelse ardından hiç test tuttunmu canım birde ilaçların etkisi hala sürüyordr neden olmasın inş.boşuna günün geçmemiştr
canim ben pek girmiyorum nete bu aralar.
insaallah kendiliginden kalsam dunyalar benim olurdu
Rabbim dileyen herkese versin
eklermisin 1000 okudum
kızlar benım bugun adetın 11. gunu a o akıntı var ya su gıbı ondan geldı demın. acaba bu kadar erken yumurtlayabılırmıyım? normalde hep 15. gun falan vurulurum ovıtrelleyı. bu ay bır de ıkı klomen ıctım ondan mı kı anlayamadım doktora da ya carsamba ya persembe gıdıcem yanı adetın 15. gunu yumurtalara bakmaya
herkese günaydınlarrrr:)
cnm onu bende bilmiyorum ama bazı arkadaşların doktorları çatlamışmı diye kontrele çağırmıştı öyle hatırlıyorum benim doktorum çağırmazdı ....doktor çağırdığına göre anlıyo olmaya lazım bence ...yumurta oluşması iyi bişey iki taraftada olmuş hayırlısı bakalım tututurum bi taraftan:)yapın bebişi:)))
ayyy canım adetın 3 gun geçmişyaa hanı dıyorum kafan yerındeyken umudun tükenmişşken bı mucıze olmasın..bi test yapsan merak ettım senı cok..ayyy inşallahh hamilesindirr çok heycan yaptım şimdiiiiiiiiiii
yavrucum ılactan dolayı yumoşlar erken gelışıp çatlamış olabılır..doktorada çarşamba g ıdıcekmıssın..sen doktora gıdene dek gunlerı degerlendır bence..bu gunlerı boş geçirmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?