hanı vıdeo cıkmıyorrrrr
ayyy yapamadım yumurtayı yine gördüm buda değişik nsıl değişik bi tuhaf oldum hele çekerken yumurtaları aman allahımmm
ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama
canım allah kucağınada almayı nasip etsin çok güzel bayada belli maşallah şeyi hariç:)
birsencim dualar ne oldu canım sınavlardan kfamı kaldıramıyorum yine 2000 tefriciyeyi sıradan 8 arkadaşa 250 şer tana yazarsın benden canım kaç kişi kaldı nekadar okundu bilmiyorum eksik olursa arada girince okurum inşallah
amin canım inş. çok şükür buyuyo baya evet cınsıyetımız bllı degıl daha
canım allah kucağınada almayı nasip etsin çok güzel bayada belli maşallah şeyi hariç:)
birsencim dualar ne oldu canım sınavlardan kfamı kaldıramıyorum yine 2000 tefriciyeyi sıradan 8 arkadaşa 250 şer tana yazarsın benden canım kaç kişi kaldı nekadar okundu bilmiyorum eksik olursa arada girince okurum inşallah
Yandex.Video
Yandex.Video
kızlar bende yumurta toplama işlemini merak ettim bunları buldum bakın
zeynocumm bencede rüyalara fazla takılma ben bebişle ilgili rüyalar gördümde ne oldu ortada bişey yok inşAllah senin bu tedavin cevap verecek ve bebişlerin sana gelicek kuzumm böyle düşün böyle inan
zeynodan hıc bısey bulamadım ama burda baya ılgı cekıcı seyler var..nsılsın beyzacım pek gırmez oldunuz
sağol canım benim yaa çok yoğun geçti bu günler yazmıştım görümcem düşük yaptı gelen giden çok oldu karşı karşıyayız ondan biraz yoğundum dünde kabeye gittim tefriciyenin duasını orda yaptım okuyan okumayan herkese de çok çok dua ettim canlarım benim böyle işte geçiyo günler tedavi de yok günde saymıyorumsen napıyosun canım benim ne var ne yok görüşmeyeli? bu arada 200 tanede tefriciye benden kuzumm
sELAM KIZLARRR
pınarcım hoş geldin canımmmmmm
kız birsennn bi insan bu kadarmı zeki olur sana tüp bebek linki atacağıma gitmişim neyi göndermişim burnın linkini göndermişimmmm dur kız o yumurta kabuğunu illa sana izletecemmm
KIZLARRRR BUGÜN İĞNEMİ YAPTIM ARTIK 3 AY BOYUNCA REGL OLMAM DUA ETTİM İNŞ. ADETİM 9 AY GECİKR DİYE YARISININ ÇEYREĞİ TUTTU 3 AY GECİKİYYY
İĞNEMİN TENESİİ 251 TL TEK KULLANIMLIK 3 TANE BİRLİKTE ALINCA 200TLDEN 600TL VERDİMMMM DAHA AVANTAJLI OLUYO 150 TL VERMEMİŞ OLDUMMM İĞNEYİ YAPARKEN BİLE HEYECAN BASTİ BU YOL GERÇEKTEN ÇOK STRESLİ ÇOK FENAYIM RABBİM HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSINNNN İNŞALLAHH
AMİNNNNNNNN
nasılsınız kızlar nerelerdesiniz ya eskiden konuşmalara yetişemezdim şimdi çok az gelen giden var...çalışmaları mı yoğunlaştırdınız yoksa:)
sormaa canımm kızlarr bırdenn bıçak gıbı kesıldı kımse ugramaz oldu..zenoşta başka topıc bulmuş orda sohbet muhabbet kuruyorr.....
sen nasılsın cnm bebısımız nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?