ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ŞEKERLER
çok ayıptır sorması bilen yapan yardım etsin şu lazerle epilasyon yapan varmı
temmennimi çıkmıyor artık doğumdan sonra çıkıyor diyen var acaba çıkınca kötümü gürmü çıkıyor
ben bu aralar yapmayı düşünüyorummmm bazı hastaneler ucuza yapıyormuş kampanyaaa varda faydalanmak istiyorummm

CANIM YA YENi GORDUM MESAJINI.SEN NE KADAR IHTIYACIN VARSA AL CANIM.GEC MI OLDU BiLMiYORUM AMA:18:
EN SON 3 NisanDA ADET OLMUSTUM YAKLASIK 45 GUN KADAR GECTI SANIRIM.
AMA TEST NEGATiF CIKTI.SANIRIM TUP BEBEK SONRASI ILACLARIN YAN ETKiSi
doktorada gidemedim.annemler ev tasiyo yardim ediyorum.birazda kendiliginden adet olmaYI bekliyorum.

ewt cnm vurdum zaten cok kolay kalem seklınde ıgne ..öylede olmayınca olmuyor be şeker...ayy ewt çok skıcı bı gundu bugun şarkı dınlıyorum bendee

canım ewt çevremdekılerın cogu yaptırdı ve cok memnun..hatta geçen sene bende görümcemle beraber başlıycaktım sonra hamıle kalırsam yrıda kalıcaktı o yuzden dogurduktan sonra başlarım dedım ama bı turlu hamıle kalamadm..bence sende sımdı başlama hamıle kalınca bebege zararlı dıye bılıyorum lazer

canım 300 tane aldım verdım o kişiye çok sağol allah razı olsun...
kız nıye öyle oldu ıhmal etme bı gıt bakalım doktora yaa merak ettım bak şimdi

ya senle diğer arkadaşlarla hiç denk gelemiedik aşılaama yaptığım zaman iğnemi saat 1:5geçede yapıyordum hiç kaçırmazdım zor bitane olmuştu bari benim gibi dakkası dakkasına gitme ben oturur dakkanın dolmasını beklerdim üstüne titreme benim gibi
ben başlamak istiyordum önümde 2 ayım var canım bazı hastaneler kampanya yapıyor ya faydalanayım dedim kız belirli bi zamanımı var çıkmasının
zahmetsiz iş ağdadan kurtulmuş olurummmmmm

FLASH FLASH FLASHHHHHH
HATTAAAA ŞOK ŞOK ŞOKKKK ŞOKUNDA ŞOKU HABERR
ayşegül ve birsen başka topikte dolaşıyyyy oraya yazıyorlarrrrr
HABERİ OLMAYANLARA DUYURUDUR
dikkat
benden kaçmaz ayıp çok ayıp aaaa bi daha olmasınnnnnn ayşegül de kaç zamandır yazmıyor buraya zaten kaynanam gitsin burdaki tüm kızlar görür atıkkkkkk
YAVRULARRRRR UYMAYIN BUNLARAAAAAA
dua edin kaynanam giderse ben yine hep burda olurummmmmm yahu çok sıkılıyorummm

canım sabaha belli olacak çok stresliyim valla antalya muğla izmir ankara istanbul malatya erzincan ve tekirdağ mecburen tercih ettiklerimiz inşllh iyi bir yer gelir ercih dışı gelmez::26::26:

sağolasın cnm inş 30 unu bile beklemezsin

inşallh bebeğim teşekkürer yazın sonlarında tüp bebek yaptıracağız inşllh

bu zamana kadar kaç doktora gittiysem bir var bir yok dediler en son buna inanmıştım güvenilir bir doktor bulmak çok zor ya araştırıyoruz bakalım. senin kaynana neden o kadar uzun kaldı senin yanında eşi yokmu

İyi akşamlar kızlar, bir öğretmen olarak sitemim var sizlere.bugün 19 mayıs bayramınızı kutladım ama bır kısı harıc ses soluk yok

kız zeynoş kırk yılda bı baska topige yazıyom hemn göruyon ben hep gelıyorum ama kımse acık olmayınca yazmıyorum gönder su kaynanayı artık söhbet edelım ya

bu zamana kadar kaç doktora gittiysem bir var bir yok dediler en son buna inanmıştım güvenilir bir doktor bulmak çok zor ya araştırıyoruz bakalım. senin kaynana neden o kadar uzun kaldı senin yanında eşi yokmu
canım benimde gittiğim ilk doktor çikolata kistin var dedi inanmadım
sonra 6 7 doktora gittim kesinlikle yok dediler ben sonra yine ilk doktoruma gittim doktorlar yok diyo diye gösterdi bak burda diye belkide vardr bazen doktorlar çiikolata kisti tesbitini yanlış yapabiliyor iyi bi doktorsa güven
olyoksa yumurtan çatlıyorda olmuyor

İyi akşamlar kızlar, bir öğretmen olarak sitemim var sizlere.bugün 19 mayıs bayramınızı kutladım ama bır kısı harıc ses soluk yok
canım haklısın ben arada kaçırıyorum kızma bize hocammm
kız zeynoş kırk yılda bı baska topige yazıyom hemn göruyon ben hep gelıyorum ama kımse acık olmayınca yazmıyorum gönder su kaynanayı artık söhbet edelım ya

sonuçta yakalandın senle birsen aynı yere yazıyordunuzzz kaçmaz bendennn valla canım gitse iyi oluur ama bilemiyorummm beni çok seviyor ondan kalıyor

günaydın kızlar...tayinimiz hiç beklemediğimiz bir yere antepe çıktı sabahtan beri canım çok sıkkın(

antepli var mı aranızda ben tüp bebek yaptıracaktım napacağım şimdi oraarda(

günaydın kızlar...tayinimiz hiç beklemediğimiz bir yere antepe çıktı sabahtan beri canım çok sıkkın(

bende dünkü yazını okuyunca malatya çıkar inşallah demiştim..memleketim diye demiyorum ama çok güzel ve çok gelişmiş..
üzülme canım hayırlısı olsun kızkardeşimde orda üniversite okudu ve çok memnundu ordan...

günaydıııın kızlaarr
bende güne kırmızılarla uyandım...ve bu ay 2.aşılamaya geçiyorum lütfen dua edin kızlar bu son olsun gelsin artık bebişim..ben şimdiden kendimi çook yorulmuş hissediyorum..

inşllh canmmmm teşekkrer bizde memnun ayrılırız içim buruk önemi olan şehir değil aslında ağrıdan ayrılmakta zor geliyor bana

işte tüp bebeği nerde nasıl yaptıracağız şimdi onu düşünüyorum canm...bu arada kırmızılarla uyanmışsın inşlh bu sefer tutar cnm ben aşılama yaptırmadım hiç ama yüzde 25 şansı arttırıyormuş inşllh o 25 ik bölümde olursun

inşallah canım memnun kalırsınız..orada da araştırırsın canım tüp bebek için mutlaka iyi merkezler vardır..niye aşılama hiç düşünmedinki canım belkide olur..
amin canım sağol inşallah bu sefer tutar..

bilmem aşılamaylada olmaz gibi geliyor bana ümitsizlik çöküyor üstüme nedense bu konuda

canım hayırlı olsun
antep hakkında bilgim var canımmm bi kaç kez gitmiştim çookk büyük bi şehir ağrı gibi değil emin ol ki doktor açısından da iyi doktorlar var orda ağrıdan çok orda memnun kalırsın güzel bi doktorada görün
antep bitki pazarınada git araştır sana bitkiler versinle belki şfayı orda antepte bulursunn

günaydın canım
canım inş.son kırmızıları görüşün olurr
zaten bu süreçler çok zor

cnmm teşekkrler ne bileyim antalya yada ankaraya çok konsantre olmuştuk sanırım ondan antep terciherimzde de yoktu inşllh burası kadar severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…