ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bilmem aşılamaylada olmaz gibi geliyor bana ümitsizlik çöküyor üstüme nedense bu konuda
niye öyle düşünüyosun canım belkide olur bi şansını dene derim..tabii sorununuz neydi tam bilmiyorum ama..
ben tek tüple deniyorum mesela..
günaydın canım
canım inş.son kırmızıları görüşün olurr
zaten bu süreçler çok zor

amiinn canım sağol..evet zor süreçler ama illaki o güzel süreçleride yaşıyacağız hep beraber..

sorma bı denk gelemedık cadıı kızzz..banada doktor ılk ıgneyı 1 de vurmuştu bende hergün 1 de vuruyorum kendime cnm..zaten kagıttada aynı saatte uygulaynınz yazıyor...canımm tüp bebek yaptırıcksın bu lazer ıslemı bı kerelık degılmı kaç kez çagırıyorlar senı gorumcem gecen sene başlamıştı yenı bıttı onunkısı once bı ayda bır sonra 2 ayda bır çagırıyorlar hep hamıle kalırsan lazer bebege zarar verır tedavınde yarım kalır

nee şokuu nee fLaşııı..ayrıcaa başka topik değill benim topikim orası herkes gelebılır..durumumda olanları araştırıyorum..konuşma çok kendın nsl hitin topıkınde dolaşıyosan bızde dolaşırız gelıp oraya dovmıyım seni

İyi akşamlar kızlar, bir öğretmen olarak sitemim var sizlere.bugün 19 mayıs bayramınızı kutladım ama bır kısı harıc ses soluk yok

yavrumm hepimizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun bız artık yaslandık kendımızı genç hıssetmıyoruz çöküşlerdeyizz

günaydın kızlar...tayinimiz hiç beklemediğimiz bir yere antepe çıktı sabahtan beri canım çok sıkkın(

antepli var mı aranızda ben tüp bebek yaptıracaktım napacağım şimdi oraarda(

yavrucummm hayırlı olsun..bence agrıdan daha ıyı doktorlar bulabılırsın orda..anteple ılgılı pek bı bılgım yok ınş. hayırlı olur..

kızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz.

kızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz.
eger bebegin ordaysa allah korur onu ama sen niye böyle bişi yaptın dikkat et ağır kaldırma yorulma uzanma dolaplara filan yorma kendini senden güzel haber almak ümidiyle allaha emanet olun

kız zeynoş belkı hamılesındır yınede test yapaydın ya dalga gecerkn gercek oluyomuş

yok canım ya ben geçen ay kendimce tatildeydim o yüzden kendimle dalge geçiyorummm
nasılsın kız bebeğin artık büyümüş şu cinsiyetide öğrenemedin gittin çok sabırlıymışsın

kız bellımı olur ummadıgın anda gelıverır belkı bebış sorma canım ya kontrol suremız uzadı bu ay napayım sabırlı olmasam mecbur beklıyoruz hem cınsıyetı tam bellı olur erkn söyleyınce yanılma olabılıyo

canım ya başka bi doktora görünseydin şimdi bekle bekle zaman geçsinnnn
eee aşermeler

amann yeterkii hamilee klda kılları her şekildee yolarsınn
ewt topik benimm hee şöylee yolaa gell kork bendenn sağol tatlım

kızlarr aranızda gonal-f ıgne vurulup bacgında agrı olan varmı ?

amann yeterkii hamilee klda kılları her şekildee yolarsınn
ewt topik benimm hee şöylee yolaa gell kork bendenn sağol tatlım

kızlarr aranızda gonal-f ıgne vurulup bacgında agrı olan varmı ?

ben yapmıştım gonalf ağrıyı hatırlamıyorummm ama
geldim yola çok korkuyorumki zaten sendennnn
evet hamile kalayım kalalım hepimiz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…