öyle yazılar bana üstünede durmedım açıkçası bugüne kadar herşeyin üstüne düştükte ne oldu nasip artık başa gelen çekilir
MERHABA,
KANAMANIZ OLABİLİR ANORMAL BİR DURUM DEGİLDİR.BAZEN BAZI KİŞİLER BUNU FİZYOLOJİK OLARAK GÖREBİLİRLER
cevap olarak bu gelmişti
kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar
kız sen göbek ata ata getirdin kırmızıları bence yazdıklarını okudumda yaramaz gelin şaka bir yana inşallah tuturursunuz bu ay aşılama olan arkadaşlar sende dahil
inş.öyle olur canım yadıger aya gösterır belkı etkısını
canım ya ben aşılama yapmıycam temmuzda tüp bebek yapacamkız sen göbek ata ata getirdin kırmızıları bence yazdıklarını okudumda yaramaz gelin şaka bir yana inşallah tuturursunuz bu ay aşılama olan arkadaşlar sende dahil
Sen kibrista mi tedavi oluyorsun bbbz
kızlar merhabaa, bız adetın 11. 13. 15. 17. 19. 21. 23. 25. 27. gunu ıtıbarıyle bugun calısmıs bulunmaktayız:)) su anda adetıme son 6 gun kaldı.son gune kadar calısmayı dusunuyoruz.bır de bır sey soracagım.adetten 1 2 gun oncesı bıle yumurtlayan oluyormus bu sogru mu acaba bılen var mı? yanı adetten 1 gun once yumurtlasan 14 gun gecmesı gerekmıyormu adet olmak ıcın nasıl bır gun oncesı yumurtlanıyor? bır de bızım ılıskımız cocuk ıcın oldu gıbı:) sadece 5 dkda bıtıyor gorev tamam sızlerın de oyle mı
ovitrelle ignesi vuruldum bugun 21.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha adette olmadim aceba idrar testine yansimasi icin erken mi
takdir ilahi canım hepimiz için geçerli adet bittikten hemen sonrada tek seferlik ilişkide hamile kalanda oluyor
bende öyleyim çocuk içinn ilişki olur
cidden artık oyle olduk ben gercı normalde de oyleyım ...olmazsa yazın bız aılelerımızın yanına tatıle gıdecegız hem de ramazan da gelıyor dıgerıkı adetım bos mu gececek(((
merhaba kızlar bugün doktora gittim güya 2.aşılama için tedavi başlicaktı doktor değiştim ve geçen gittiğimde bütün tahlil ve hsg filmininde raporunu götürdüm sadece benim sağ tüpüm kapalı vede başka bi sorun yoktu..doktor bidahaki gelişinde filminide getir demişti ve bugün götürdüm bana rahim içinde kalp şeklinde bir perde olabileceğini söyledi öncelikle laporoskopi ve histereskopi olmamı ve sorun tam olarak neymiş bunu öğrenmemiz lazım ondan sonra hangi yol izlenecek konuşuruz dedi...
çook kötüyüm kızlarsanki bütün hayallerim yok olmuş hiiç anne olamicakmışım gibi geliyo..napıcam hiç bilmiyorum bi yanım bırak herşeyi hiçbişey yapma diyor daha çok yıpranırsın ama bi yanımda ben hep ömür boyu böyle yapayanlız kalıp çevreme imrenerekmi yaşicam
Allahım yardım etsin lütfen ben kaldıramıyorum artık
21. Gün çok güzel kesin kan yaptırmalısın yumurta çatlamasa bile adet olunduğunu biliyorum 20 güne kadar hayırlı haberini verirsin inşallah
merhaba kızlar bugün doktora gittim güya 2.aşılama için tedavi başlicaktı doktor değiştim ve geçen gittiğimde bütün tahlil ve hsg filmininde raporunu götürdüm sadece benim sağ tüpüm kapalı vede başka bi sorun yoktu..doktor bidahaki gelişinde filminide getir demişti ve bugün götürdüm bana rahim içinde kalp şeklinde bir perde olabileceğini söyledi öncelikle laporoskopi ve histereskopi olmamı ve sorun tam olarak neymiş bunu öğrenmemiz lazım ondan sonra hangi yol izlenecek konuşuruz dedi...
çook kötüyüm kızlarsanki bütün hayallerim yok olmuş hiiç anne olamicakmışım gibi geliyo..napıcam hiç bilmiyorum bi yanım bırak herşeyi hiçbişey yapma diyor daha çok yıpranırsın ama bi yanımda ben hep ömür boyu böyle yapayanlız kalıp çevreme imrenerekmi yaşicam
önceki doktorun körmüş demek doktorlaraa olan güvenim bi kez daha bitti
birde canım ihtimal var diyemi konuştu yoksa kesin var diyemi
bak canım iyiki öğrenmşsin boşuna tedavi görecektin demek oluyor belki bu şekil tedavi olursan hayırlısıyla olur
bir yanın hiç birşey yapma diyorsa dinleme o yanını herşeyi yap allaha bırak
allah korusun rabbim ömür boyu öyle acı yaşatmasın sana ve bizlere herkese dilerim rabbim sabır ve şifanı verir
anlıyorum senı hıc yoktan boyle bır sey cıkınca tabı hayal kırıklıgı olur..( ama dıger doktorun neden demedı kı bunu sana en guzelı eskı doktoruna gıdıcen goturecen o fılmı de soracaksın bosuna aylarını almıs. hangısıne ınanacagını sasırıyor ınsan. hayırlısı olsun bu ay tedavını olursun amelıyatsa olursun en azından gercekten sorun varsa en azından cozumlenmıs olur.hakkında hayırlı olsun uzulme dıyecegım ama kafana takacaksın tabı ama bır kac gune ınsallah olumlu seyler dusunmeye baslarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?