ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

MERHABA,

KANAMANIZ OLABİLİR ANORMAL BİR DURUM DEGİLDİR.BAZEN BAZI KİŞİLER BUNU FİZYOLOJİK OLARAK GÖREBİLİRLER

cevap olarak bu gelmişti

gecikmeli geldi ama iğne etkisini gösteriyordr bence tesirli bi iğne ama ben etki etmedi bundada var bir anormallik dediğin gibi

kız sen göbek ata ata getirdin kırmızıları bence yazdıklarını okudumda yaramaz gelin şaka bir yana inşallah tuturursunuz bu ay aşılama olan arkadaşlar sende dahil

dıger aya gösterır belkı etkısını
inş.öyle olur canım ya
kız sen göbek ata ata getirdin kırmızıları bence yazdıklarını okudumda yaramaz gelin şaka bir yana inşallah tuturursunuz bu ay aşılama olan arkadaşlar sende dahil
canım ya ben aşılama yapmıycam temmuzda tüp bebek yapacam
Sen kibrista mi tedavi oluyorsun bbbz

kıbrısta tüp bebek yapacamm canım

kızlar merhabaa, bız adetın 11. 13. 15. 17. 19. 21. 23. 25. 27. gunu ıtıbarıyle bugun calısmıs bulunmaktayız:)) su anda adetıme son 6 gun kaldı.son gune kadar calısmayı dusunuyoruz.bır de bır sey soracagım.adetten 1 2 gun oncesı bıle yumurtlayan oluyormus bu sogru mu acaba bılen var mı? yanı adetten 1 gun once yumurtlasan 14 gun gecmesı gerekmıyormu adet olmak ıcın nasıl bır gun oncesı yumurtlanıyor? bır de bızım ılıskımız cocuk ıcın oldu gıbı:) sadece 5 dkda bıtıyor gorev tamam sızlerın de oyle mı

takdir ilahi canım hepimiz için geçerli adet bittikten hemen sonrada tek seferlik ilişkide hamile kalanda oluyor
bende öyleyim çocuk içinn ilişki olur

ovitrelle ignesi vuruldum bugun 21.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha adette olmadim aceba idrar testine yansimasi icin erken mi

21. Gün çok güzel kesin kan yaptırmalısın yumurta çatlamasa bile adet olunduğunu biliyorum 20 güne kadar hayırlı haberini verirsin inşallah

takdir ilahi canım hepimiz için geçerli adet bittikten hemen sonrada tek seferlik ilişkide hamile kalanda oluyor
bende öyleyim çocuk içinn ilişki olur

cidden artık oyle olduk ben gercı normalde de oyleyım ...olmazsa yazın bız aılelerımızın yanına tatıle gıdecegız hem de ramazan da gelıyor dıgerıkı adetım bos mu gececek(((

merhaba kızlar bugün doktora gittim güya 2.aşılama için tedavi başlicaktı doktor değiştim ve geçen gittiğimde bütün tahlil ve hsg filmininde raporunu götürdüm sadece benim sağ tüpüm kapalı vede başka bi sorun yoktu..doktor bidahaki gelişinde filminide getir demişti ve bugün götürdüm bana rahim içinde kalp şeklinde bir perde olabileceğini söyledi öncelikle laporoskopi ve histereskopi olmamı ve sorun tam olarak neymiş bunu öğrenmemiz lazım ondan sonra hangi yol izlenecek konuşuruz dedi...
çook kötüyüm kızlarsanki bütün hayallerim yok olmuş hiiç anne olamicakmışım gibi geliyo..napıcam hiç bilmiyorum bi yanım bırak herşeyi hiçbişey yapma diyor daha çok yıpranırsın ama bi yanımda ben hep ömür boyu böyle yapayanlız kalıp çevreme imrenerekmi yaşicam
Allahım yardım etsin lütfen ben kaldıramıyorum artık

önceki doktorun körmüş demek doktorlaraa olan güvenim bi kez daha bitti
birde canım ihtimal var diyemi konuştu yoksa kesin var diyemi
bak canım iyiki öğrenmşsin boşuna tedavi görecektin demek oluyor belki bu şekil tedavi olursan hayırlısıyla olur
bir yanın hiç birşey yapma diyorsa dinleme o yanını herşeyi yap allaha bırak
allah korusun rabbim ömür boyu öyle acı yaşatmasın sana ve bizlere herkese dilerim rabbim sabır ve şifanı verir

21. Gün çok güzel kesin kan yaptırmalısın yumurta çatlamasa bile adet olunduğunu biliyorum 20 güne kadar hayırlı haberini verirsin inşallah

Insallah canim insallah oyledir rabbim bu sefer vermistir bebegi mi insallah simdi heyecanlandirdin beni:) ama hamilelik belirtilerinin hic biri yok bende

Son düzenleyen: Moderatör:

anlıyorum senı hıc yoktan boyle bır sey cıkınca tabı hayal kırıklıgı olur..( ama dıger doktorun neden demedı kı bunu sana en guzelı eskı doktoruna gıdıcen goturecen o fılmı de soracaksın bosuna aylarını almıs. hangısıne ınanacagını sasırıyor ınsan. hayırlısı olsun bu ay tedavını olursun amelıyatsa olursun en azından gercekten sorun varsa en azından cozumlenmıs olur.hakkında hayırlı olsun uzulme dıyecegım ama kafana takacaksın tabı ama bır kac gune ınsallah olumlu seyler dusunmeye baslarsın

aynen canım benimde artık doktorlara hiiç güvenim kalmadı önceki doktorda hiç bahsetmedi böyle bir durumdan ayrıca sonuç raporundada yazmıyor böyle bişey..bugün şook oldum resmen oyüzden kesin olarakmı dedi ne dedi anlayamadım bile..laporoskopiyle tüplerin durumuna bakıcaz histereskopiylede rahim içine perde varsa alınacak sanırım ikisi aynı anda yapılacak..bilmiyorum yaa doktordan iğneden korkan ben nasıl ameliyat olucam bu psikolojiye hiç hazır değilim..
herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakmak tevvekkül etmek en iyisi biliyorum ama yapamıyorum işte okadar kötüyümki şimdide diyorum ya ameliyatta başka bişi çıkarsa inan kaldıracak psikolojim kalmadı.

sağol canım inşallah dediğin gibi olumlu düşünebilirim şuanki ruh halim çok kötü gerçekten hiç bişey teselli etmiyor beni..

canım moralini bozma hiç bence ameliyatını ol.ben önümüzdeki ay gidecem doktora ve laporoskopiyi kendi demese bile ben isteyeceğim.ne sorun varsa baştan hallolun öyle başlayayım diye.zaten ilk doktorumda hemen lap.dedi ben bekliyorum.bide o kağıtta yazan raporlara güvenme bence önemli olan film ve onu değerlendiren kendi doktorun.çünkü o raporu yazan radyoloji uzmanı kadın doğumcu yazmıyor ben özellikle geçen hafta gittim hastaneye o filmi aldm.dr rapora bakınca sende rahimde şekil bozukluğu vardı onu neden yazmamışlar dedi yani radyoloji uzmanları filme kadın doğmcu gözüyle bakamıyorlar bence o yüzden içini ferah tut ve bir an önce ameliyatını ol.hem ameliattan sonra bakarsın kendiliğinden kalırsın hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…