- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
kızlaarrr anamdaydım dün geldim ancakk girebilim..ne var ne yok bakim sizlerde..
emus: hayırlı olsun canım Allah hayırlçısıyla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bol bol :)
matarani:antepe gezmek için gitmiş çok gelişmiş bi yer eminim orayı da çok beğenirsin ve tüp bebek için ağrıdan daha iyi bi yer bulabilirsin orda..
birsen:canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan bu sefer tutturursun..herkes bişeyler yapıyo bende boş boş olsun diye bekliyorumgerçi kocadan bu kadar ayrı kalmayla nasıl olacaksa
he kız doğru dersin kaynanoş korkuyor bendenhahahha amandaa amann mazlumaa bak sen hele bence kaynanan senden korkusuna yola gelıyorr korkuyor yemegıne fare zehırı fln atarsın dıyee kötü gelinn müzeyyenn
arada laf sokuştururum dımı senınde benden farkın olmaz kız
kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar
neden geldı kı canım ya gercekten sorun valla doktorunla görüşmen
ameil attım ararlarda ama ne zamn bilemiyorum karnım ağrıyor çok kız bugün delii gibi dans ettim acaba ondanmı mezdeke oynadımda odamda kaç gündür öyle deniyorum kilo vermek için olabilirmi ablaaaa
anladım canım kılo vermeyemı calışıyosun kız kaynanoşuda kaldır oynat
he kız doğru dersin kaynanoş korkuyor benden
beni gördüğünde hortlak görmüşe dönüyor
ayy inanmıyorummm
şimdiden kendni belli ediyorsunnn
kız ben haddini verecem şu kaynanalığın
kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar
kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldimewettttt kızlarrr hamileyim çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş kısmetse 23 Ocak 2014 inş
Selam masumcat nerelerdesın ne var ne yok bakalım calısma yapıyormusunuz? bız de bu ay gene basladık bakalım tuttu muçok sewindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı başımıza..
kızlaarrr anamdaydım dün geldim ancakk girebilim..ne var ne yok bakim sizlerde..
emus: hayırlı olsun canım Allah hayırlçısıyla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bol bol :)
matarani:antepe gezmek için gitmiş çok gelişmiş bi yer eminim orayı da çok beğenirsin ve tüp bebek için ağrıdan daha iyi bi yer bulabilirsin orda..
birsen:canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan bu sefer tutturursun..herkes bişeyler yapıyo bende boş boş olsun diye bekliyorumgerçi kocadan bu kadar ayrı kalmayla nasıl olacaksa
kız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmmsaklı işler yapıyosun yanı ayıp kız kendını odaya kapatma kaynna kızar yoksa
kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterirdöner tabi o tipini kim görse hortlak görmüşe dönerrkızz utnmıyonmu kapı arkalarında göbecıkler atmaya kaynanan bı yakalıycak senı dıycek bu gelın karşı komşuya oyun oynuyor al basına bela
kızz nıyee geldı kırmızılar acaba belkıde gelıyordur bakalım maıl gelcekmı doktordan bende merk ettim
canm inşllh ..tek derdim bebiş
çok sewindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı başımıza..
sağol cnm .. amin inş.. darısı sizlere....
Ovitrelle ignesi vuruldum bugun 21.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha adette olmadim aceba idrar testine yansimasi icin erken mi
kızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz
olmamıştır cnm bende geçen hafta baza kaldırmıştım sonra pişman oldum neden kaldırdım diye ya varsa dedim daha belli değildi bebek ama fazla ağır değildi benim baza.. inş seninkide tutunmmuştur
kız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmm
kızmaz bana benim vidalar gevşektr diye düşünür artık
kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterir
canım cevap geldi bazen oluromuş anormal bi durum yokmuş illa kırmızıyı görecem yaniii kurtuluş yok
şekerim ordaki arkadaşımada sordum çok güzel doktorlar var siz duymuyormusunuz çoğu alanında güzel doktor antepli falan filan dedi rahat ol emin şehirdesinn stres yapma
Hangi belirtiler oldu sendekan tahili yaptır cnm.. o kesin sonuç veriyor diyorlar..bende ğinenin 20. günü iddrar testiyle öğrendim pozitif çıktı sonrada kan tahliliyle kesinleşti.. çok şükür Rabbime..
kızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz
olmamıştır cnm bende geçen hafta baza kaldırmıştım sonra pişman oldum neden kaldırdım diye ya varsa dedim daha belli değildi bebek ama fazla ağır değildi benim baza.. inş seninkide tutunmmuştur
canım hayırlı olsun bebişin, senin ne sorunun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?