ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızz senn nereLeree kaçtınn dövcem seni dedim ortadan kayboldun
sağol bitanem ahh ahhh inşallah öyle olur kuzum...bendee 4 ay fln boş boş bekledim şimdi aşılamayla sahalara dönüyorum sonrası dedıgın gıbı tüp bebek olmaz inşallah..yavrucum mevlam alnımıza yazdıysa kocadan ayrı olsanda olurr hiç merak etme ama tabı onemlı gunlerde sen yınede ayrı kalmamaya bak adet olmuşmuydun bu arada ?

hahahha amandaa amann mazlumaa bak sen hele bence kaynanan senden korkusuna yola gelıyorr korkuyor yemegıne fare zehırı fln atarsın dıyee kötü gelinn müzeyyenn
he kız doğru dersin kaynanoş korkuyor benden
beni gördüğünde hortlak görmüşe dönüyor

arada laf sokuştururum dımı senınde benden farkın olmaz kız

ayy inanmıyorummm
şimdiden kendni belli ediyorsunnn
kız ben haddini verecem şu kaynanalığın

kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar

neden geldı kı canım ya gercekten sorun valla doktorunla görüşmen

neden geldı kı canım ya gercekten sorun valla doktorunla görüşmen

ameil attım ararlarda ama ne zamn bilemiyorum karnım ağrıyor çok kız bugün delii gibi dans ettim acaba ondanmı mezdeke oynadımda odamda kaç gündür öyle deniyorum kilo vermek için olabilirmi ablaaaa

ameil attım ararlarda ama ne zamn bilemiyorum karnım ağrıyor çok kız bugün delii gibi dans ettim acaba ondanmı mezdeke oynadımda odamda kaç gündür öyle deniyorum kilo vermek için olabilirmi ablaaaa

anladım canım kılo vermeyemı calışıyosun kız kaynanoşuda kaldır oynat

he kız doğru dersin kaynanoş korkuyor benden
beni gördüğünde hortlak görmüşe dönüyor

ayy inanmıyorummm
şimdiden kendni belli ediyorsunnn
kız ben haddini verecem şu kaynanalığın

döner tabi o tipini kim görse hortlak görmüşe dönerr kızz utnmıyonmu kapı arkalarında göbecıkler atmaya kaynanan bı yakalıycak senı dıycek bu gelın karşı komşuya oyun oynuyor al basına bela

kızz nıyee geldı kırmızılar acaba belkıde gelıyordur bakalım maıl gelcekmı doktordan bende merk ettim

çok sewindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı başımıza..

canm inşllh ..tek derdim bebiş

saklı işler yapıyosun yanı ayıp kız kendını odaya kapatma kaynna kızar yoksa
kız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmm
kızmaz bana benim vidalar gevşektr diye düşünür artık

kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterir
canım cevap geldi bazen oluromuş anormal bi durum yokmuş illa kırmızıyı görecem yaniii kurtuluş yok

canm inşllh ..tek derdim bebiş

şekerim ordaki arkadaşımada sordum çok güzel doktorlar var siz duymuyormusunuz çoğu alanında güzel doktor antepli falan filan dedi rahat ol emin şehirdesinn stres yapma

Ovitrelle ignesi vuruldum bugun 21.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha adette olmadim aceba idrar testine yansimasi icin erken mi

kan tahili yaptır cnm.. o kesin sonuç veriyor diyorlar..bende ğinenin 20. günü iddrar testiyle öğrendim pozitif çıktı sonrada kan tahliliyle kesinleşti.. çok şükür Rabbime..

:

evet bende katılıyorum bende antepliyim çokkk iyi doktorlar var orda hatta benim kuzen doktor orda ban gel burda tedavi yaptır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…