ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Hangi belirtiler oldu sende

ben zaten 24 günde bir olyorum adet 16 nisan son adetim 10 mayısyta olmam lazımdı bende 12 mayısta test yaptım poxitif çıktı 16 nisanı beklim dedim ama bekleyemedim çünkü hala adet olmadım ve kan tahlili yaptırdım 16 mayısta öğğrendim yani çok erken öğrendim ben belirti yoktu bende ne ağrı ne sancı yoktu

Son düzenleme:

Son düzenleme:
:

evet bende katılıyorum bende antepliyim çokkk iyi doktorlar var orda hatta benim kuzen doktor orda ban gel burda tedavi yaptır diyo

inşallh kızlar dua edin nasipte varsa olur olursada antepli bebişim olurhoş ağrılı olsmasını isterdim ama olmadı

hehe dövme beni diye kaçtım inşallah tutturursun canım bu sefer..ya benim önemli günlerim ne zman bilmiyorum ki benim adetim ortalama 40 günde oluyo ama gecikebiliyo erkende oluyo o yüzden hiç belirleyemiyorum yani adet olmadım ay sonunda bekliyorum bakalım ne olacak göğüs ağrıları başladı ama inşallah olmam yaaa

kırmızılar seni bırakmıyo tatlım ne güzel 3 ay geçirecektin yine olmadı neyse önemli bişey değilmiş bari artık ona da mecbur katlanıcan..

selam aleyküm topikkkkkkkk
nede olsa artık kızlar yok biz bize kaldık eee nasılsınn

nasılsın canım ya arada kayboluyon kaynana gelıyo galıba

iiyiyim canım sen nasılsınnn
eşim hiç girmesen olmaz çakmasın dedide kaynanama nazar değdi hasta biraz halsiz sürekli uyku hali var gözlerimi kapatım uyumuyorum diyo ama uyuyor ben uyandırmasam kalkamıyor hastane için ısrar ettik gitmiyor

iyiyim bende canım hım anladım gecmış olsun yaslılar hep böyle doktora gıtmek istemıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…