Hangi belirtiler oldu sende
canım hayırlı olsun bebişin, senin ne sorunun vardı
sağol cnm darısı sizlere inş..benim bir sorunum yoktu çok şükür.. evleneli 3 sene olcak inş.. ama istemedik çocuk bazı nedenlerden dolayı.. son 4 aydır istiyoruz.. 3 ay denedikolmadı dra gittik yaşım genç olmadğı için beklemedik yani iğne yazdı bir sorun yok dedi olur dedi vurundum iğneyi rabbim verdi 4. ayımızda..
:
evet bende katılıyorum bende antepliyim çokkk iyi doktorlar var orda hatta benim kuzen doktor orda ban gel burda tedavi yaptır diyo
inşallh kızlar dua edin nasipte varsa olur olursada antepli bebişim olurkız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmm
kızmaz bana benim vidalar gevşektr diye düşünür artık
kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterir
canım cevap geldi bazen oluromuş anormal bi durum yokmuş illa kırmızıyı görecem yaniii kurtuluş yok
şekerim ordaki arkadaşımada sordum çok güzel doktorlar var siz duymuyormusunuz çoğu alanında güzel doktor antepli falan filan dedi rahat ol emin şehirdesinn stres yapma
sağol cnm darısı sizlere inş..benim bir sorunum yoktu çok şükür.. evleneli 3 sene olcak inş.. ama istemedik çocuk bazı nedenlerden dolayı.. son 4 aydır istiyoruz.. 3 ay denedikolmadı dra gittik yaşım genç olmadğı için beklemedik yani iğne yazdı bir sorun yok dedi olur dedi vurundum iğneyi rabbim verdi 4. ayımızda..
canı mmm ben seni tebrik etmiştim gördüğümde sonra alınma bbbz tebrik etmedi diye belki görmemişsindr
şekerim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn yavrucuğunu
darısı isteyenlereeeeeeee inşallah hayırlısıyla
kızz senn nereLeree kaçtınn dövcem seni dedim ortadan kayboldun
sağol bitanem ahh ahhh inşallah öyle olur kuzum...bendee 4 ay fln boş boş bekledim şimdi aşılamayla sahalara dönüyorum sonrası dedıgın gıbı tüp bebek olmaz inşallah..yavrucum mevlam alnımıza yazdıysa kocadan ayrı olsanda olurr hiç merak etme ama tabı onemlı gunlerde sen yınede ayrı kalmamaya bakadet olmuşmuydun bu arada ?
kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar
nasılsın canım ya arada kayboluyon kaynana gelıyo galıba
iiyiyim canım sen nasılsınnn
eşim hiç girmesen olmaz çakmasın dedide kaynanama nazar değdi hasta biraz halsiz sürekli uyku hali var gözlerimi kapatım uyumuyorum diyo ama uyuyor ben uyandırmasam kalkamıyor hastane için ısrar ettik gitmiyor
iyiyim bende canım hım anladım gecmış olsun yaslılar hep böyle doktora gıtmek istemıyolar
evet ya bende yaşlılara çok üzülüyorum
yaşlı insan görüpte ağladığım çok olmuşşş insan büyüdükçe çocuklaşır
evet canım ya bende üzülüyorum doktorunla göruşebıldın mı
mail attım hemşire cevap yazmış olabiliyor bazen anormaiil bir durum yok diyee
çokta yoğun geliyyy iğne etki etmedi bana
neden böle oluyo kı ya net bı cvp alamadın yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?