ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yok cnm ya üzülme nolur Rabbim onun zamanı saatini biliyor inanki..bende çok kez umutsuzluğa kapılırdım benimde 16 senedir rahatsızlıım var ama Rabbim bir kapı açtı bana.. bak evlendim bebek bile beklliyorum çok şükür Rabbime Rabbim kimkeseyi imrendirmez inan bana..

canım ya yıpratma kendini inşallah olur ne gerekirse yaparsın dr un iyi olduktan sonra ne sorun varsa halledersiniz drlara güvenmekten başka çaremiz yok benimde canım sıkkın adet oldum iğne deniyoruz bu ay. Allah ım hakkımızda hayırlısıyla evlatlar bağışlasın dua et bol bol ...

Canını sıkma, kesin dememiş olabilir demiş. Sorununu bilmeden tedaviye devam etsen, sonuç olumsuz olunca daha çok yıpranırsın benim dr um da onları istedi benden henüz gitmedim hayırlısı olsun canım. Buda bir imtihan işte mutlu sona ulaşcaz ALLAH ın izniyle

geçen arkadaşım doğum yaptı doğumda doktor sende kalp şeklinde perde var dedi hatta bu yüzden sezeryanla doğum yaptı. hsg falan çekinmediği için daha önce görememişlerdi.o da gecikmeli hamile kalmıştı ama tedavide olmadı .hatta sonra nasıl hamile kaldım diye sordu doktora doktor hamile kalınabiliyor bu şekilde dedi. artı histereskopi ile alınıyor o perde hatta histereskopi ile rahim duvarına çiziklerde atılıyor yumurtaya deliklerde açılabiliyor böylece daha kolay hamile kalınabiliyor. doktorundan bunlarıda isteyebilirsin. yani anlıycan canım aşırı büyük bir problem değil arkadaşım kendi kendine hamile kaldı o şekilde sıkma canını belki daha hayırlı olur histereskopi sonrası hemen hamile kalıverirsin.

forumda yokum uzun zamandır benim eşim Çanakkaleye atandı hayatımızı düzene sokmaya çalışıyoruz ben bursada olcam o çanakkalede ( aşılama falan nasıl yapcaz bilmiyorum. çanakkaleden bir doktor bulmam gerekecek galiba

merhaba kızlr nsılsınız bakalım..hiç benı merak edenınız olmamış
küstüm size işteeeeee
dün sabah doktor kont. vardı aşılama için gittim 3 tane yumoş olmuş
ıkısı solda 1 i sağda çok guzel gelişmişler dedi iğneye devam 50 mm vuruluorum ctesı tekrr kont. var sanırım ptesı salı aşılamam yapılır cunku doktor ctesı ıtıbarıyle eşin cinsel perhize girsin dedi..

naberr kuzucukk nasıl gıdıyor bakalım kaç zaten hem benden kaçarsın hem kocandan madem öyle önemli günlerin belli değil sna ceza hergün kocişle birlikte oluyorsun anca öylee yakalarsın önemli günleri inşallah canım kırmızılar değil bebişcik gelir..bugun kaçıncı gün oldu adetın 30 küsür sanırım...

aa canımm çok şaşırdım yaa üzülmee lütfen bundada vardır bi hayır tatlım..ama amelıyata karar vermeden bşka bı doktorada göster filmini oda aynı şeyi söylerse o zaman düşünürsün amelıyatı..kız nıye oyle dusunuyorsun bak bı sorun varsada amelıyatla kurtulucaksın elınde sonunda hamıste olsak yıne amelıyat olucaz sezeryan fln o yuzden hıc sıkma canını bebiş var uzunda..rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin cnm..inşallah bugun daha ıyıce olmuştr moralın..

kızalarrrrrrrrr ben geldim artık çok giremiyorum nete iş yerinde çok sorunoluyo gizli gizli geçebilrsem işte kızlar dularınıza ihtiyacım var yarın sabah aşılamam olcak inş. ama okadar stres ve sıkıntılıyımki anlatamam ya sonrası tutmazsa diye düşünmeden kendimi alamıyarum hem heycanlı hem üzgünüm ne olur çok dua edin bana öpüyorum sizleri ((

canım maşallah 3ü birlikte büyür iğne gününe kadar hayırlı olsun allah tüp bebeğe muhtaç etmedn hayırlısıyla aşılama ile nasip etsin

Selam kızlar nasılsınız bakalaım.....benım son 5 gun.......vakıt ne cabuk gecıyor yaa gecen adetımde de boyle sayıyordum gunler hemen gecıyor 1 ay gecmıs hıc bır belırtı yok ben de son 5 gune gırdım.......

canım maşallah 3ü birlikte büyür iğne gününe kadar hayırlı olsun allah tüp bebeğe muhtaç etmedn hayırlısıyla aşılama ile nasip etsin

canım daha once boyle 3 yumurtan olmus muydu ne guzel yaa ınsalah tutar asılaman canım.. benım de 2 yumurtam vardı catlatmadık dogal yolla calıstık bakalım tutcak mı

Ovitrellede 23.gunum kan testi yaptim negatif cok kotuyum o kadar umutluydum((
hakkında hayırlısı buymus demek kı uzulme dıyecegım ama ılk bı kac gun ınsan cok uzuluyor sukret halıne en azından adet oluyorsun boyle dusunmelıyız bence

zeynoşcummm çok sağol bebişimmm 3ü bir vallaa durdum durdum üçüzmü yapacam acep ne dersinnn aminnn bebegimmm aminnnn ahh nerdee inşallah öyle olur kızlarr dualarınızda benide unutmayın inşallah...sen nasılsın zeynoşş sensiz sarmıyor burlar yaa kaynanan nasıl oldu ?

canım daha once boyle 3 yumurtan olmus muydu ne guzel yaa ınsalah tutar asılaman canım.. benım de 2 yumurtam vardı catlatmadık dogal yolla calıstık bakalım tutcak mı

ewt cnm daha önce klomenlede 3 yumurtam olmuştu 3üde sağ taraftaydı hemde ( sağ tüpüm açık benım) ama boyle aynı boyda degıldıler bakalım hayırlısı allahtan doktor cok umutlanma aşılamada şans %20 dedi zaten bende umutlu degılım hıc aama yınede hakkımızda hayırlısı...hadii bakalım sanada az kalmış iyi haberler ver bize..

hakkında hayırlısı buymus demek kı uzulme dıyecegım ama ılk bı kac gun ınsan cok uzuluyor sukret halıne en azından adet oluyorsun boyle dusunmelıyız bence[/QUOTE]

Ama daha adette olmadim offf ne oluyo cildiracam

canım üzme kendini diyecem ama elde değil biliyorum en azından yıpratma..Rabbim şifası olmayan hastalık vermemiş bizde arayıp bulucaz inşallah nedir bizim şifamız..ama bence bi doktora daha gözük derim ben emin olmak için..senin yerinde olsam eski doktoruma da giderdim böyle bişey varmış nasıl farketmezsin diye..canım burda hepimizin değişik rahatsızlıkları var hamile kalmasına engel olan ben bilsem ki böyle bişey bana çare hiç tereddüt etmezdim bizim öyle bi şansımız bile yok..elinden ne geliyosa sonuna kadar devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…