ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

beyzoşş nerelerdesın kuzu unuttunmu bızı ne ettın..sağol bıtanem hayırlısı ne ıse o olsun...sen nslsın kocişin geldimi kızz

mrh kızlar .. ben de sabah dr a gittim 10 gün sonra gel demişti geçen hafata 10 gün olmadı ama ben gene gittim gene kese boş kese büyümüş ama bebek oluşmamış daha haftaya gel ozaman kalp atışlarınıda duyaız dedi inş bakalım hayırlısı..

ıyı aksamlar kızlar...ıkı hamıle haberı daha aldım cok ımrenıyorum ınsallah ben de bır gun hamıleyım dıyebıırım ıyıce strese gırdım....
.son 5 gunum allahım ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır...bu arada en ufak bır belırtı yok....

beyzoşş nerelerdesın kuzu unuttunmu bızı ne ettın..sağol bıtanem hayırlısı ne ıse o olsun...sen nslsın kocişin geldimi kızz

yok canım yaa siz unutulurmusunuz sizi unutan taş olsun kociş yarın geliyo nasipse 10 günlük gitmişti 15 gün oldu napalım hayırlısı hep aklımda ve dualarımdasınız buralar çok sıcak genellikle geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum ben geldiğimdede siz olmuyosunuz denk gelemiyoruz

kızzzzz nasılsın biz çıkmışız sen gelmişsin yaa
kocan gitti diye hasretinden uykulara vermişsin bakıyorumda geceyi gündüz gündüzü gece yapmışsın hadi yine iyisin bak kavuşuyorsun kocana
4 gün gecikmeli oldum çok yoğun bi şekilde hemdeeee 3 ay gecikecek dedim oda yok
tabi şimdi uyuyorsun pasaklı kaç gündür evin toz içinde kalmış görmüyorum sanma burdan bile görünüyyyy

Selam masumcat nerelerdesın ne var ne yok bakalım calısma yapıyormusunuz? bız de bu ay gene basladık bakalım tuttu mu

walla..girmiyorum pek kk. ye.. bazı şeyleri okudukça moralim bozuluyor. 2 aydır pek bakmıyorum..arada yani..geçen ay kendiliğinden bıraktı dr .ilaç iğne vermedi. bu ay da izne çıkmıştı.. 3. günüm geçmiş oldu.. bu ay da kendi haline bıraktı anlayacağın.. ben memnunum ya.. böyle kafam daha rahat gerçekten. geçen ay yumoş takibi bile yapmadım. o kadar yani :) bu ay adetin bitiminden 2 sonra başladık. 2 günde bir yapıyoruz. bir dahaki adete kadar böyle yapıcaz.. bakalım :)

komşum hemşire. 7 aylık hamile ve adetinden 2 gün önce döllenmesi olmuş. hesaplamışlar dr ile birlikte. oluyo yani.. sadece üstüne görme diye bişi war. odur. :) o nedenle bana son güne kadar ilişki olsun demişti.

canım.. sıkma canını. her şey olacağına warır. en iyisi takmamaya çalışmak. çünkü stres maalesef prolaktini yükseltiyor. bu da şartların ne kadar hazır olsa da sırf o hormon yüzünden gebe kalamıyosun. adetin kaç gün kaldığını bile hesap etmek inan stres yapıyo ve hormon da tavan yapıyo. stres yapmıcaz .. Allah yardım eder merak etme..

şu günleri de saymayı bırak lütfen artık. stres yaptıkça diyorum ya tutunmayı engelliyoruz. prolaktin çıkıyo. sayma. bırak. olursan zaten görcen.. bu arada bu hafta ben de 2 hamiş haberi aldım :) biri 6 haftalık, diğeri 4,5 aylık

bendedehiçbir belirti yoktu ama sanki adet olacakmışım gibi çok hafif ağrı vardı adet olcağım zamn anlardım o sancıdan çok hafif ama ben hep olcağım sandım ama olmadım bu hamilelerin %20sinde olurmuş dr söledi sanki her an gelecekmiş gibi..inş bebeğin seinledir..

merhaba kızlar nasılsınızz
bugun doktor kont vardı ..yumoşlar hıc buyumemiş çok moralim bozuldu yaa..neden boyle oldu acaba...çarşamba kont 3üde 10.5 mmdi bugun ucude 11 mm çıktı tekrar gonal-f verdı yıne 75 mm vurulucam salıgunu tekrar kont edıcek

oo hadı bakalım yarın bol bol hasret gıderırsınız...anladım cnm demek o yuzden goremıyoruz senı muhtemel sımdıde uyuyorsundur sen...ahh cnm dua et bızım ıcın ne olur benım yumoşlara bısey oldu gelişmez oldu kızz bu arada bı topıkte dua verıyosun bıze nıyee vermıyosunn küstümm sanaaa iişteeeeeeeeee

birsencım nasılsın canım üzülme sakın bı kac gune kadar hemen buyur ilcın dozunu arttırmmış bak doktorun daha önce benımde öle olmuştu ilacı arttırınca hemn buyumuştu

selam hatunlar birsen kuzum inşllh olur bu sefer valla uzun süre oldu bebiş yok forumda

as canım evet baya oldu pek hamiş haberi yok bi tek emus arkadaşımız oldu bakalım oda uğurlu gelecekmi

birsencım nasılsın canım üzülme sakın bı kac gune kadar hemen buyur ilcın dozunu arttırmmış bak doktorun daha önce benımde öle olmuştu ilacı arttırınca hemn buyumuştu

biraz moralim bozuldu ayşegülcüm hiç büyümemiş çarşambadan berı yaa normalde gunde 2 mm buyumuyormuydu yumurtalar..benımkıler yerınde saymış resmen..korkuyorum açıkcası bu ıgneler yumurtlamamı bozucak zarar verıcek dıye..benım normalde 6. gun hıc ılacsız 11 mm oluyrdu...sen nasılsın tatlım göbiş çıktımı hiç

cnmm ben ılk 75 lik vurdum çarşambadan sonra 50 ye düşürdü..şimdi ilaç bittigi için tekrar bi kutu aldım 700 tl verdım ilaçlara yaa...bugun ıtıbarıyle yıne 75 mm e başladım bakalım salı gunu bellı olucak buyumusmu yerındemı saymışş

selam hatunlar birsen kuzum inşllh olur bu sefer valla uzun süre oldu bebiş yok forumda

selam mataroş naptın yerleştinmi antepe...ben umutsuzum cnm yaa inş. sizden güzel haberler alırız

canım ben yumurta takibi yaptırdığımda bi keresinde küçülmüştü yumoşum ben ilaçsız kontrol yaptırıyodum bi de ona rağmen büyümüştü ama sende de büyür merak etme..

nedense ben kendimden hiç umutlu değilim ya..öyle yapmaya çalışıyorum ama günler kesin değil ya çok önemseyemiyorum yorgunsam amannn boşver zaten belli değil nasıl olsa diyorum kendi kendime senin için bişeyler hissediyorum bu ay bakalım hayırlısıyla olur inşallah kız ben bi acayibim ya görümceme artık mesafeli davranıyorum bebeğini öğrendiğimden beri elimde değil onlar ondan konuştukca benim canım yanıyo bende gitmiyorum yanlarına..kesin anlıyolardır ama napim yapamıyorum başka türlü bundan sonra ona yakınlaşmaya çalışıcam bakalım öyle düşünmeyince belki daha iyi hissederim

kızlaarrr psikiyatra bence hepberaber toplanıp gidelim burda ihtiyacı olmayan yok bence

kız hamiş bu ay çıkmazsa uğursuz diyiciiimmm nolamz yani
kız sen ne yaptın ne zaman gidisiniz
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gideriz antebe sanırsamüff eşyalar nasıl toplanaksa:S
tatlış yok daha ağrıdayız:))emaan gün saymmamak çok eğlenceli bu iki üç aylık mola iyi geeldi bana çokkkkkayrıcana bak sağ tüpündekiler büyüyormuş niye umutsuzsun bebeğimmmmmmmm

ikesinlikle düşünmüyor değilim :

inşallah canım yaa büyümezsede herşeyde vardır bi hayr ne yapalım...zten ben bu aşılamadan ek umutlu değildim şimdi hepten umudum gitti...boşwermek daha ıyı valla dıger turlu gunler bellı şartlanıpta ilişkiye giriyosun...bide diğer türlü düşününce allah nasıp ettıyse yazıldıysa ozamana alnımıza illaki bı sekılde spermler yolunu bulur o yuzden hıc kasmaya gerek yok...nee hissediyosun kız benım içinnn canımm öyle yapıpta kendını üzmee bahsedıyolarsa sende katıl sohbetlere sende ilgilen kafana takmamaya çalış canım..yarın bıgun sende hamıs olunca senınde uzerıne titriycekler o şekilde düşün..her ne kadar demesi gibi yapması kolay olmasada ayy ne bılıyım onceden doktora gıdınce boyle olmazdım sımdıkı doktorumda her sıramıbekleyıste hamılelerı görünce bende kötü oluyorum yaaaa

ewt hadıyın hepbrlıkte bırleşelim basalım psıkıyatrının odasını hepımızı bır dınlesin hepimiz aynı sayılırızz

hamiş olacağını hissediyorum kızz biliyorum canım benimde üzerime titrerler ama insanın elinde değil işte ama bundan sonra değişim başaltıcam inşallaahh

bi kişi anlatır hepimize uyar nasıl olsa grup terapisi yaparız

hee ben gıttıınız sanıyordum kuzuş...iyi mdem taşınırken haber et bizde yardım gelırızz antebinn hamamlarııı dökülürr külhanlariiiiiiiiiiiii yok bee yavrum ıkısı solda oldu bırı sağda onlarda 11mm de kaldı buyudugu fln yok anlıycagınn

seninn ağzını yerım ben bu zamana kadar nerelerdeydınnn yok be cnm ben hıssetmıyorum hatta iptal olucak gıbı bıle gelıyor aşılamam...titrerler titrerlr hele sen hamiş ol ben senın uzerıne oyle bı tıtrerımkiii kızz olcan sende cok yakında benımde ıcıme oyle doguyor sen boyle umursamaamaya devam et boşwerr ozaman bakkk gelcenn ben hamişimmmmmm diyeeeeeeeeeeee aynen öylee gurup terapisiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…