- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
amaaaaaaaannnn kimler kimler burdaymış nasılsınız canlar
birsencim yumoşlar hayırlı olsun cnm benim çok sevindim inşAllah Rabbim bu tedaviyle yüzünü güldürsün tatlım yaa
zeynoşum nasıl gidiyo normal zamanki gibi mi adet oldun yoksa daha mı az bi farklılık varmı iğneden sonra
beyzoşş nerelerdesın kuzu unuttunmu bızı ne ettın..sağol bıtanem hayırlısı ne ıse o olsun...sen nslsın kocişin geldimi kızz
amaaaaaaaannnn kimler kimler burdaymış nasılsınız canlar
birsencim yumoşlar hayırlı olsun cnm benim çok sevindim inşAllah Rabbim bu tedaviyle yüzünü güldürsün tatlım yaa
zeynoşum nasıl gidiyo normal zamanki gibi mi adet oldun yoksa daha mı az bi farklılık varmı iğneden sonra
Selam masumcat nerelerdesın ne var ne yok bakalım calısma yapıyormusunuz? bız de bu ay gene basladık bakalım tuttu mu
kızlar merhabaa, bız adetın 11. 13. 15. 17. 19. 21. 23. 25. 27. gunu ıtıbarıyle bugun calısmıs bulunmaktayız:)) su anda adetıme son 6 gun kaldı.son gune kadar calısmayı dusunuyoruz.bır de bır sey soracagım.adetten 1 2 gun oncesı bıle yumurtlayan oluyormus bu sogru mu acaba bılen var mı? yanı adetten 1 gun once yumurtlasan 14 gun gecmesı gerekmıyormu adet olmak ıcın nasıl bır gun oncesı yumurtlanıyor? bır de bızım ılıskımız cocuk ıcın oldu gıbı:) sadece 5 dkda bıtıyor gorev tamam sızlerın de oyle mı
merhaba kızlar bugün doktora gittim güya 2.aşılama için tedavi başlicaktı doktor değiştim ve geçen gittiğimde bütün tahlil ve hsg filmininde raporunu götürdüm sadece benim sağ tüpüm kapalı vede başka bi sorun yoktu..doktor bidahaki gelişinde filminide getir demişti ve bugün götürdüm bana rahim içinde kalp şeklinde bir perde olabileceğini söyledi öncelikle laporoskopi ve histereskopi olmamı ve sorun tam olarak neymiş bunu öğrenmemiz lazım ondan sonra hangi yol izlenecek konuşuruz dedi...
çook kötüyüm kızlarsanki bütün hayallerim yok olmuş hiiç anne olamicakmışım gibi geliyo..napıcam hiç bilmiyorum bi yanım bırak herşeyi hiçbişey yapma diyor daha çok yıpranırsın ama bi yanımda ben hep ömür boyu böyle yapayanlız kalıp çevreme imrenerekmi yaşicam
Allahım yardım etsin lütfen ben kaldıramıyorum artık
ıyı aksamlar kızlar...ıkı hamıle haberı daha aldım cok ımrenıyorum ınsallah ben de bır gun hamıleyım dıyebıırım ıyıce strese gırdım....
.son 5 gunum allahım ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır...bu arada en ufak bır belırtı yok....
ıyı aksamlar kızlar...ıkı hamıle haberı daha aldım cok ımrenıyorum ınsallah ben de bır gun hamıleyım dıyebıırım ıyıce strese gırdım....
.son 5 gunum allahım ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır...bu arada en ufak bır belırtı yok....
yok canım yaa siz unutulurmusunuz sizi unutan taş olsunkociş yarın geliyo nasipse 10 günlük gitmişti 15 gün oldu napalım hayırlısı hep aklımda ve dualarımdasınız buralar çok sıcak genellikle geceleri ayaktayım gündüzleri uyuyorum ben geldiğimdede siz olmuyosunuz denk gelemiyoruz
merhaba kızlar nasılsınızz
bugun doktor kont vardı ..yumoşlar hıc buyumemiş çok moralim bozuldu yaa..neden boyle oldu acaba...çarşamba kont 3üde 10.5 mmdi bugun ucude 11 mm çıktıtekrar gonal-f verdı yıne 75 mm vurulucam salıgunu tekrar kont edıcek
kızzzzzzz boşuna üzülüyorsunnn
gör bak ne hızlı büyüyecek gör bak çarşambaya kadar 20mmyi geçer aslında doktorun bu son kontrolündede 75lik vurdurabilirdi hatta canım iğnem bitti aşılamaya 2gün kala doktor bidaha alma kendiliğinden büyür ilaç etkisini gösterir diye büyümüştü
as canım evet baya oldu pek hamiş haberi yok bi tek emus arkadaşımız oldu bakalım oda uğurlu gelecekmi
hadi bakalım emus gözler sende
birsencım nasılsın canım üzülme sakın bı kac gune kadar hemen buyur ilcın dozunu arttırmmış bak doktorun daha önce benımde öle olmuştu ilacı arttırınca hemn buyumuştu
kızzzzzzz boşuna üzülüyorsunnn
gör bak ne hızlı büyüyecek gör bak çarşambaya kadar 20mmyi geçer aslında doktorun bu son kontrolündede 75lik vurdurabilirdi hatta canım iğnem bitti aşılamaya 2gün kala doktor bidaha alma kendiliğinden büyür ilaç etkisini gösterir diye büyümüştü
selam hatunlar birsen kuzum inşllh olur bu sefer valla uzun süre oldu bebiş yok forumda
merhaba kızlar nasılsınızz
bugun doktor kont vardı ..yumoşlar hıc buyumemiş çok moralim bozuldu yaa..neden boyle oldu acaba...çarşamba kont 3üde 10.5 mmdi bugun ucude 11 mm çıktıtekrar gonal-f verdı yıne 75 mm vurulucam salıgunu tekrar kont edıcek
iyi hadii günn aşırı olsunn kihhkihhkihhhkızz gerçekmi senin kafa çok guzeldı bu ay ben snden umutluydum bu umursamazlıkla kesın eloşumm hamişş olurr dıyodummm olsun hala umudumuz var sen günleri değerlendirmeyi unutma 42 gunde oluyorsan eger 14 u cıkar gerıye hngı gun gelıyorsa ogune yogunlaş yada 20. gunden ıtıbaren gun aşırı çalışmalara başla tatlım..inşallah guzel haberler verırsın bıze..ahh ahh o ımrenmek bendede oldu su son hastaneye gıdıste o kadar guzel hamıller vardkı bıde bı guzel gıyınmısler çok ımrendım bende...benım 2 si kapalı tarafta 1 tanesı acık olan tarafta bakalım hayırlısı doktorda pek umutlanma çok düşük şans oranı dedı ben de zaten umutlu deilm..hayırlısı hakkımızda..
bu arada psikiyatra fln gıdersen banada soylee bendee gelcemmm
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gideriz antebe sanırsamkız hamiş bu ay çıkmazsa uğursuz diyiciiimmm nolamz yani
kız sen ne yaptın ne zaman gidisiniz
tatlış yok daha ağrıdayız:))emaan gün saymmamak çok eğlenceli bu iki üç aylık mola iyi geeldi bana çokkkkkbiraz moralim bozuldu ayşegülcüm hiç büyümemiş çarşambadan berı yaa normalde gunde 2 mm buyumuyormuydu yumurtalar..benımkıler yerınde saymış resmen..korkuyorum açıkcası bu ıgneler yumurtlamamı bozucak zarar verıcek dıye..benım normalde 6. gun hıc ılacsız 11 mm oluyrdu...sen nasılsın tatlım göbiş çıktımı hiç
cnmm ben ılk 75 lik vurdum çarşambadan sonra 50 ye düşürdü..şimdi ilaç bittigi için tekrar bi kutu aldım 700 tl verdım ilaçlara yaa...bugun ıtıbarıyle yıne 75 mm e başladım bakalım salı gunu bellı olucak buyumusmu yerındemı saymışş
selam mataroş naptın yerleştinmi antepe...ben umutsuzum cnm yaa inş. sizden güzel haberler alırız
canım ben yumurta takibi yaptırdığımda bi keresinde küçülmüştü yumoşum ben ilaçsız kontrol yaptırıyodum bi de ona rağmen büyümüştü ama sende de büyür merak etme..
nedense ben kendimden hiç umutlu değilim ya..öyle yapmaya çalışıyorum ama günler kesin değil ya çok önemseyemiyorum yorgunsam amannn boşver zaten belli değil nasıl olsa diyorum kendi kendimesenin için bişeyler hissediyorum bu ay bakalım hayırlısıyla olur inşallah kız ben bi acayibim ya görümceme artık mesafeli davranıyorum bebeğini öğrendiğimden beri elimde değil onlar ondan konuştukca benim canım yanıyo bende gitmiyorum yanlarına..kesin anlıyolardır ama napim yapamıyorum başka türlü bundan sonra ona yakınlaşmaya çalışıcam bakalım öyle düşünmeyince belki daha iyi hissederim
kızlaarrr psikiyatra bence hepberaber toplanıp gidelim burda ihtiyacı olmayan yok bence
canım ben yumurta takibi yaptırdığımda bi keresinde küçülmüştü yumoşum ben ilaçsız kontrol yaptırıyodum bi de ona rağmen büyümüştü ama sende de büyür merak etme..
nedense ben kendimden hiç umutlu değilim ya..öyle yapmaya çalışıyorum ama günler kesin değil ya çok önemseyemiyorum yorgunsam amannn boşver zaten belli değil nasıl olsa diyorum kendi kendimesenin için bişeyler hissediyorum bu ay bakalım hayırlısıyla olur inşallah kız ben bi acayibim ya görümceme artık mesafeli davranıyorum bebeğini öğrendiğimden beri elimde değil onlar ondan konuştukca benim canım yanıyo bende gitmiyorum yanlarına..kesin anlıyolardır ama napim yapamıyorum başka türlü bundan sonra ona yakınlaşmaya çalışıcam bakalım öyle düşünmeyince belki daha iyi hissederim
kızlaarrr psikiyatra bence hepberaber toplanıp gidelim burda ihtiyacı olmayan yok bence
inşallah canım yaa büyümezsede herşeyde vardır bi hayr ne yapalım...zten ben bu aşılamadan ek umutlu değildim şimdi hepten umudum gitti...boşwermek daha ıyı valla dıger turlu gunler bellı şartlanıpta ilişkiye giriyosun...bide diğer türlü düşününce allah nasıp ettıyse yazıldıysa ozamana alnımıza illaki bı sekılde spermler yolunu bulur o yuzden hıc kasmaya gerek yok...nee hissediyosun kız benım içinnncanımm öyle yapıpta kendını üzmee bahsedıyolarsa sende katıl sohbetlere sende ilgilen kafana takmamaya çalış canım..yarın bıgun sende hamıs olunca senınde uzerıne titriycekler o şekilde düşün..her ne kadar demesi gibi yapması kolay olmasada ayy ne bılıyım onceden doktora gıdınce boyle olmazdım sımdıkı doktorumda her sıramıbekleyıste hamılelerı görünce bende kötü oluyorum yaaaa
ewt hadıyın hepbrlıkte bırleşelim basalım psıkıyatrının odasını hepımızı bır dınlesin hepimiz aynı sayılırızz
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gideriz antebe sanırsamüff eşyalar nasıl toplanaksa:S
tatlış yok daha ağrıdayız:))emaan gün saymmamak çok eğlenceli bu iki üç aylık mola iyi geeldi bana çokkkkkayrıcana bak sağ tüpündekiler büyüyormuş niye umutsuzsun bebeğimmmmmmmm
hamiş olacağını hissediyorum kızzbiliyorum canım benimde üzerime titrerler ama insanın elinde değil işte ama bundan sonra değişim başaltıcam inşallaahh
bi kişi anlatır hepimize uyar nasıl olsa grup terapisi yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?