ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Ben size fransiz cikolatasi ismarlayacaktim cnm unuttunmu sen??? Istedigin bi dondurma olsun sanki icime dogmus gercektende baharla geldi :))

Ben size fransiz cikolatasi ismarlayacaktim cnm unuttunmu sen??? Istedigin bi dondurma olsun sanki icime dogmus gercektende baharla geldi :))
ayyy evet nerde bizim çikolatalar heee dimi kız alsana çifte bahar yaşa tadını çıkart çifte baharın
evet canım kistim küçülsün diye kullanıyorummm

inşallah canım sonuna kadaer doğurup kucağına alaıp büyütene kadar dilerim hep sorunsuz olsunnnn

EVDE KALMIŞ KIZLAR BENDE BEBEK İSTİYORUMMMMMMMMM BANA NE

amin canım inş. sızınde olacak canım ya iğne ilç bışey kullanmıyosun dımı

Seninde olacak cnm Allahin izniyle gor bak bahar bize sans getircek

Seninde olacak cnm Allahin izniyle gor bak bahar bize sans getircek

bu topikte herkes hamiş kalsa ya bu bahara ne güzel işte sohbet muhabbet değişir kız neyse bizim listede hamişler artıkça dualarda artar hamilelern duası kabul olur bari du aderken bebeklerinize söyleyin onlarda amin desinnnnnn

gonal alacağımıza donal alsaydık canım seninki günde 1mm bile büyümemiş sanırım 2 günde 1mm büyüyor
aşılama yapacakmı yine doktorun ne dedi kızzzzz

kızz sormaa başlayacagım bu gonal ıgneye dunyanın parasını verdım kendılıgınden guzel gelısen yumurtalrımı gerılettı durdurdu resmen yaa..valla ctesı kont. gıdıcem ne dıycek doktor hanım bılemıyorumm artık sınır oldum hee...

KIZZZ ZEYNOŞŞŞŞ BENDEE BEBİŞŞ İSTİYORUMMM NEE OLUCAKKKKKKKK
:84::84::84:
ŞUAN DEĞİŞİK Bİ RUH HALINDEYIM SANKI BEN HAMILEYMISIM GIBI HEYCANLANDIM SEVINDIM WALLAAA KIZZ HVC BENDEE SENİN YAŞADIGINN DUYGULARI YŞAMAK İSTİYORUMMM BANANEEEE BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:84::84::84:

Kızz karanfill destesii nerelerdesinn nee yaptınnn aklım sende kaç gundur gelmıyorsundaaaaaaaa:26:

birseeennnnnnnn listeye bana pco yazmışın okuyanlar soru soru kız bende pco mco yoktu

Canım yaa cok sevındım Rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp eder ınsallah.Darısı bız ısteyenlerın basına...

kız nerdeyse adet tarihin yaklaştı gonal yani donal sende ya etki yaptı büyütemedi gitti okadar büyür canını sıkma dedik sen en iyisi canını sık belkii etkiye tepki olurda yumurtan büyür
BİRSOŞŞŞŞŞŞŞ NE OLCAK KIZ BİZLERİN BEBEKİİİİ YOK BİZLERİN BEBEKLERİ BU SÜSLÜLERİN BEBEKLERİNİ DÖVEMİYECEKMİ AYOL BİZİM GİBİ BEBEKİ OLAMAYAN KIZLAR HADİ HEP BİRLİKTE HAMİLE KLSAK ADRES NERDE VERSEKTE BEBİŞLER GELSE O DUYGULARI BENDE İSTİYORUM BANA NEEEEEE
HEM SEN KAPAT ŞU ÇENENİ BEBEK NASIL YAPILIR ONU BİLE BİLMİYORSUN KALKMUIŞ BANA DUYGULARDAN BAHSEDİYORSUN ÖNCE BEBEK SONRA DUYGU DUYGUSUZ BEBEKİMİZ YOK ZATEN
ABLAAAAAAAAAAAAA BİZİMDE BEBEKİMİZ OLACAKMI
BİZDE HAMİLEYİZ DİYECEKMİYİZ
BİZİMDE DUYGULARIMIZ OLURMU
BİZE BEBEK NASIL YAPILIR ANLAT ABLA BİRDE SENDEN ÖĞRENELİMMMM ABLAAAMMMM BENİMMMM

birseeennnnnnnn listeye bana pco yazmışın okuyanlar soru soru kız bende pco mco yoktu
kızzzzzzz onun kafası karışmış nereye pco yazmış ki ben hiç göremedim ayollll banada geçen hamile yazmıştı herkes bana hayırlı olsun diyordu bu kız gerçektennn
kızz öylemı yazmışımm ..pekii sende ne vardıı
kız sen galiba ruhen yaşlandın gonal almış senden birşeyyyy
kız onda ne var bebek var bu kadar basit bil bakalım nereseinde
aferin bildin karnında bebet hemide süslü bebetttt

bende bışey yoktu canım ya sebepsızdı
canım kusura bakma birsenin bu aralar öyle yapıyor hamilelik stresi işteee kafası karışıyor onun adına üzüm dilerim senden
sen de bana anlat amca bebek nasıl yapılır

Son düzenleme:
zeynoş yokmu listemız kız orda pco yazıyo yazması önemlı degıl okuyanlar soru soruyo

zeynoş yokmu listemız kız orda pco yazıyo yazması önemlı degıl okuyanlar soru soruyo

kız hiç görmedim onu kaçırmışımmm ya bu listede çok yorucu ayol bide adet günlerimizi her ay yazıyo değiştiriyor bu kıza bebek şart
bende hiç görmeden bana hamile yazmış deyip kıza laf attımmmm he ya umut edenler soruyordur

aynen canım ya bebek şart ben hiç görmedım kız valla sana hamıle yazdıgını

aynen canım ya bebek şart ben hiç görmedım kız valla sana hamıle yazdıgını

kız sana yanlışlık yapmış ya bende uyduruyorum işte listeyi bile görmemişim
evet canım bebeklerimiz olsa kim tutar bizi yoksa sen dua etmiyormusun artık

canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin kucağına da alırsın inşallah. nasıl oldu bu anlatsana bizede ver tarifini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…