hoşgeldin canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
faydalı oldu bence yani varsa iğneden 10 gün sonrada çıkabilir arısı bizlerin başına
aminnn canım amin gel baharla geldi bebeğin bak hoşgeldi bebek bizim şu dondurmalar ne oldu
canımmm ya benimde hep içimde o var yani hamile kalmaklada olmuyor ilk aylar ya düşerse kanama gelirse korkusu sonrada allah kimseye göstermein sağlık endişesi heleki bizim gibi sonradan zor görme anneler için dahada abartı haline geliyor bizim gibi derken bizde sizin gibi hamile kalacaz ya ondan canımmm
yok canım ya her ay bi iğne kullanıyorum geçici menepozdayım gerçi bu ay iğne kullandığım halde yine adt oldumda
ayyy evet nerde bizim çikolatalar heee dimi kız alsana çifte bahar yaşa tadını çıkart çifte baharınBen size fransiz cikolatasi ismarlayacaktim cnm unuttunmu sen??? Istedigin bi dondurma olsun sanki icime dogmus gercektende baharla geldi :))
gercekten o duşunceler cok zor hep dıyodum bende ama sımdı korku çok fazla oluyo inş. allahım herkese annelık duygusunu yasatsın canım bebeklerıde korusun çk şükür bu aya kadar sorunsuz geldık bundan sonrada böyle devam eder
ayyy evet nerde bizim çikolatalar heee dimi kız alsana çifte bahar yaşa tadını çıkart çifte baharın
evet canım kistim küçülsün diye kullanıyorummm
inşallah canım sonuna kadaer doğurup kucağına alaıp büyütene kadar dilerim hep sorunsuz olsunnnn
EVDE KALMIŞ KIZLAR BENDE BEBEK İSTİYORUMMMMMMMMM BANA NE
yok canım ayda 1 o iğneyi kullanıyorummmmamin canım inş. sızınde olacak canım ya iğne ilç bışey kullanmıyosun dımı
ayyy evet nerde bizim çikolatalar heee dimi kız alsana çifte bahar yaşa tadını çıkart çifte baharın
evet canım kistim küçülsün diye kullanıyorummm
inşallah canım sonuna kadaer doğurup kucağına alaıp büyütene kadar dilerim hep sorunsuz olsunnnn
EVDE KALMIŞ KIZLAR BENDE BEBEK İSTİYORUMMMMMMMMM BANA NE
Seninde olacak cnm Allahin izniyle gor bak bahar bize sans getircek
gonal alacağımıza donal alsaydık canım seninki günde 1mm bile büyümemiş sanırım 2 günde 1mm büyüyor
aşılama yapacakmı yine doktorun ne dedi kızzzzz
selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
birseeennnnnnnn listeye bana pco yazmışın okuyanlar soru soru kız bende pco mco yoktu
kızz öylemı yazmışımm..pekii sende ne vardıı
kız nerdeyse adet tarihin yaklaştı gonal yani donal sende ya etki yaptı büyütemedi gitti okadar büyür canını sıkma dedik sen en iyisi canını sık belkii etkiye tepki olurda yumurtan büyür
kızz sormaa başlayacagım bu gonal ıgneye dunyanın parasını verdım kendılıgınden guzel gelısen yumurtalrımı gerılettı durdurdu resmen yaa..valla ctesı kont. gıdıcem ne dıycek doktor hanım bılemıyorumm artık sınır oldum hee...
KIZZZ ZEYNOŞŞŞŞ BENDEE BEBİŞŞ İSTİYORUMMM NEE OLUCAKKKKKKKK :84::84::84:
ŞUAN DEĞİŞİK Bİ RUH HALINDEYIM SANKI BEN HAMILEYMISIM GIBI HEYCANLANDIM SEVINDIM WALLAAA KIZZ HVC BENDEE SENİN YAŞADIGINN DUYGULARI YŞAMAK İSTİYORUMMM BANANEEEE BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:84::84::84:
kızzzzzzz onun kafası karışmış nereye pco yazmış ki ben hiç göremedim ayollll banada geçen hamile yazmıştı herkes bana hayırlı olsun diyordu bu kız gerçektennnbirseeennnnnnnn listeye bana pco yazmışın okuyanlar soru soru kız bende pco mco yoktu
kız sen galiba ruhen yaşlandın gonal almış senden birşeyyyykızz öylemı yazmışımm..pekii sende ne vardıı
canım kusura bakma birsenin bu aralar öyle yapıyor hamilelik stresi işteee kafası karışıyor onun adına üzüm dilerim sendenbende bışey yoktu canım ya sebepsızdı
zeynoş yokmu listemız kız orda pco yazıyo yazması önemlı degıl okuyanlar soru soruyo
kız hiç görmedim onu kaçırmışımmm ya bu listede çok yorucu ayol bide adet günlerimizi her ay yazıyo değiştiriyor bu kıza bebek şart
bende hiç görmeden bana hamile yazmış deyip kıza laf attımmmm he ya umut edenler soruyordur
aynen canım ya bebek şart ben hiç görmedım kız valla sana hamıle yazdıgını
selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?