- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
kızz sormaa başlayacagım bu gonal ıgneye dunyanın parasını verdım kendılıgınden guzel gelısen yumurtalrımı gerılettı durdurdu resmen yaa..valla ctesı kont. gıdıcem ne dıycek doktor hanım bılemıyorumm artık sınır oldum hee...
KIZZZ ZEYNOŞŞŞŞ BENDEE BEBİŞŞ İSTİYORUMMM NEE OLUCAKKKKKKKK :84::84::84:
ŞUAN DEĞİŞİK Bİ RUH HALINDEYIM SANKI BEN HAMILEYMISIM GIBI HEYCANLANDIM SEVINDIM WALLAAA KIZZ HVC BENDEE SENİN YAŞADIGINN DUYGULARI YŞAMAK İSTİYORUMMM BANANEEEE BANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:84::84::84:
canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin kucağına da alırsın inşallah. nasıl oldu bu anlatsana bizede ver tarifini
aslında kıpırdadıgını hissetmedıgım için cınsıyetıınden cok saglıgını merak edıyorum acaba ıyımı bışey olmuşmudur korkusu yıyıp bıtırıyo benı allah korusun bın turlu şey gelıyo aklıma doktorumda ızınlı zaten
selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
kımse yok muuuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesınız??
anaaakız aynıyız :))) hayırlı olsun cnm benim kimin ikimizde aynı gün mü hamile kaldıkkimin bebeği ayağını sürüdüğ bakalım
Ayy sağ ol canım yaaAy Allahim insallah Sen sabah meltemi kardesimizin yuzunu guldur bebegini bagla ona
canım benim...kızlar.. bebişim uğurlumu geldi nekız sayamadım ayyyy 3mü 4mü hamile sayısı..inş 5-10-20leri bulur..hadi bakalım kızlar sırada SABAHMELTEMİ ni bekliyorum inş..
Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)kızz nee olduu yaptınmı test bakayımmmmmm
Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkendena tekra.....HVC Emr us herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
bebeğini allah bağışlasın kız sıra artık sabah meltemine geldi bakalımm uğurlu gelecekmi yoksa uğuru götürecekmikızlar.. bebişim uğurlumu geldi nekız sayamadım ayyyy 3mü 4mü hamile sayısı..inş 5-10-20leri bulur..hadi bakalım kızlar sırada SABAHMELTEMİ ni bekliyorum inş..
Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
cnm benimmm çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun benimde silikti ikinci çizgi kan değerim de 125 çıkmıştı ilk gittiğimde...hamilelik yeni olduğu için düşük bana 4 5 gün sonra tekrar test yaptır dediler...artıyo zaten o değer hemen....ikizse daha da fazla artarmış...
rabbim gönlüne göre versin inşallah ikiz yada tek nasıl istiyorsan:)ayy ne güzel darısı diğer arkadaşlara da inşallah...
Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
aAS CANIMMselamm kızlarrr nörüyonuzzzzzzzzz
bizim kızlarr tek tek hamiş kalıyorrr bız yerımızdee sayıyoruzz zeynoşş senle ben kukuman kuşu gibi kaldık ıyımııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?