ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam ben 4 haftalık hamilyeyim benim sorum 4 haftalık ama benim hala karnım aşırı derecede ağrıyor sanki renk olacakmılım gibi sizce bu normalmidir

Cnm 4 haftalik demek daha adet gunlerin simdiler demek agrilar normal dedi doktor bende korkuyorum adet gelcek kabus gibi bi korku ama insallah Rabbim isterse bizimle kalacak bebeklerimiz

Evt cnm kusura bakma biraz uzaklastim bu ay fazla takmamaya calistim tup bebek icin randevuyu almistimya o yuzden kafam sadece oradaydi ve sukur gerek kalmadi aldinmi sen tarihi? Insallah hayirlisi olsun cnm ben hep dedim tup bebek veya degil onemli olan bebek olmasi

Icimde bir can benden bir parca senelerdir bekledigim cok ozledigim insan olmayan tatmadigi biseyi ozlermi ama ozlediim bir duyguydu ben anne olmaya coktan hazirmisim !! Duygusalim kizlar bir hftadir idare edin
bende hazırımmm canım ya darısı hayırlısıyla başımıza allahta sonuna kadar daim etsin bu mutluluğu yavrunu kucağına sağsalim almayı nasip etsin inşallah tabi diğer arkadaşlarımızında
bu duyguyu tadımda duygusal olmamak eldemi

sorma canım ya ama daha ıyı olddu yanılabılıyo doktorlar erkn söyleyınce
olsun kız ne sabırlı çıktın öyle ben olsam çoktan başka bi doktora görünmüştüm bebek nerdeyse içnden seslenecek kötü anne ziyaretime gelmiyorsun diye

Bu konuyu çok takip ettim uzaktan uzağa, üye değildim yazmadım şimdi üye oldum ve direk yazma gereği duydum :))
Arkadaşlar ben 2012 temmuzda 9 haftalık bebeğimi kabettim düşükyaptım düşük tamamlanamadığı için sonrasında bir de kürtaj olmam gerekti. Düşükten sonra 3 ay korundum ve sonra korunmayı bıraktım. Adetlerim düzensiz değildi ama garip bir düzene girmişti (bir ay 31 günde bir ay 23 günde adet oluyordum ve bu düzen hiç şaşmıyordu) Korunmadığım 6 ay boyunca hamile kalamadım ve son adetimde hormon tahlili yaptırdım. Hehangi bir sorun çıkmadı sadece prolaktin hormonum sınıra biraz yakınmış. Dr um klomen kullanmamı tavsiye etti ve ben adetin 4. günü klomene başladım. Günde 1ad. 50mg olmak üzere 5 gün kullandım. Adetimin 13. günü kontrole gittim ve 1ad. 24mm yumurtam olduğunu öğrendim. O gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı (sabah 10da). Eşimle iğneyi takiben 12. saatte ve 36. saatte
ilişkimiz oldu (bu da dr tavsiyesi ile). İğneden 10 gün sonra dayanamayıp ilk idrar testimi yaptım :)) ikinci çizgi silikti. 11. gün tekrar yaptım yine silikti. 12.gün yine yaptım biraz daha belirgindi. 13. gün 14. gün derken 15. günde gayet net iki çizgiyi yakaladım :)) iğneden sonraki 17.günde kan tahlili yaptırdım ve b hcg 882 idi :)) p.tesi günü yani iğneden sonraki 20. günde minik keseciğimi gördüm :) Bu duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh. Biraz uzun oldu ama birilerine ufacık bile faydam olursa ne mutlu bana :)

Saol cnm insallah…rabbim el acipda Allah katindan evlat isteyen herkeze anneligi nasip etsin

olsun öneml,i değil tarih derken ağuststa iğnelere başlıycam herhalde temmuzda transfer rabbim izin verirse gerçekleşecek çok var senin bebek o zaman cinsiyeti belli olur hayırlısıylaa

aslında kıpırdadıgını hissetmedıgım için cınsıyetıınden cok saglıgını merak edıyorum acaba ıyımı bışey olmuşmudur korkusu yıyıp bıtırıyo benı allah korusun bın turlu şey gelıyo aklıma doktorumda ızınlı zaten

benım çok şükür hıç kanamam bulantım faln olmadı canım bıraz sanslıydıım galıbaa

Kanama olmasin insallahda hic korkmayayim cunku kaybetmen istemiyorum bende yerlesme kanamasi olmadi goguslerim cok agriyo ve istah sifir yemek yiyemiyorum ama olsun buda guzel

olsun öneml,i değil tarih derken ağuststa iğnelere başlıycam herhalde temmuzda transfer rabbim izin verirse gerçekleşecek çok var senin bebek o zaman cinsiyeti belli olur hayırlısıylaa

Insallah canim hayirlisiyla transferin tutsun bebegine kavus benimkinden ay kucuklugu olsun :)) ha belkide gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin :)

Cnm insallah hayirlisiyla iyidir bebegin artik herseyi olustu ve o senin bebegin :) doktorlar cok arali veriyolar randevuyu bugun aradim ilk randevu 12 haftalikken olmasi gerekiyomus nasil gecerki bende baska doktordan haftaya aldim hic degilse goreyim ne bilem bu sekilde bi kan tahliline gore beklemek zor oluyo turkiyede ilk ne zaman bakiyolar?

hoşgeldin canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
faydalı oldu bence yani varsa iğneden 10 gün sonrada çıkabilir arısı bizlerin başına

Saol cnm insallah…rabbim el acipda Allah katindan evlat isteyen herkeze anneligi nasip etsin
aminnn canım amin gel baharla geldi bebeğin bak hoşgeldi bebek bizim şu dondurmalar ne oldu

canımmm ya benimde hep içimde o var yani hamile kalmaklada olmuyor ilk aylar ya düşerse kanama gelirse korkusu sonrada allah kimseye göstermein sağlık endişesi heleki bizim gibi sonradan zor görme anneler için dahada abartı haline geliyor bizim gibi derken bizde sizin gibi hamile kalacaz ya ondan canımmm

Kanama olmasin insallahda hic korkmayayim cunku kaybetmen istemiyorum bende yerlesme kanamasi olmadi goguslerim cok agriyo ve istah sifir yemek yiyemiyorum ama olsun buda guzel

iştahsızlık bendede vardı ama ben evde bışey yıyemıyodum sureklı ya dışarda ya annemlerde yada kaynannamlarda yıyoduk çok norml o kaybetme korkusu hep oluyo canım allahım herkesınkını korusun

Insallah canim hayirlisiyla transferin tutsun bebegine kavus benimkinden ay kucuklugu olsun :)) ha belkide gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin :)

yok canım ya her ay bi iğne kullanıyorum geçici menepozdayım gerçi bu ay iğne kullandığım halde yine adt oldumda

gercekten o duşunceler cok zor hep dıyodum bende ama sımdı korku çok fazla oluyo inş. allahım herkese annelık duygusunu yasatsın canım bebeklerıde korusun çk şükür bu aya kadar sorunsuz geldık bundan sonrada böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…