ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

çok sevındım canım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp eder inşallah

gonal alacağımıza donal alsaydık canım seninki günde 1mm bile büyümemiş sanırım 2 günde 1mm büyüyor
aşılama yapacakmı yine doktorun ne dedi kızzzzz

Evt cnm ya cok saol icine dogdugu icin bu ay oldu sukur bilmiyorum ikizmi 5 haftaya biraz yuksek gibi geldi durum banada!!ikiz veya tek fark etmez saglikli olsun benimle olsun yeter Allahim size ve herkezlere nasip etsin hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah Rabbim

aminnnn canım ya nasıl duygular
bana da ikiz gibi geldiiii yeterki sağlıklı olsun dediğiin gibi farketmez

selam ben 4 haftalık hamilyeyim benim sorum 4 haftalık ama benim hala karnım aşırı derecede ağrıyor sanki renk olacakmılım gibi sizce bu normalmidir

gonal alacağımıza donal alsaydık canım seninki günde 1mm bile büyümemiş sanırım 2 günde 1mm büyüyor
aşılama yapacakmı yine doktorun ne dedi kızzzzz

Cnm igneyle bazen mahsus gec buyutuyo doktorlar yumurtanin kalitesini yukseltmek icin sabret biraz hayirlisini iste

Cnm igneyle bazen mahsus gec buyutuyo doktorlar yumurtanin kalitesini yukseltmek icin sabret biraz hayirlisini iste
canım birsen için demiştim ben 2 aydr tedavi görmüyorum temmuzda tüp bebek yapacamda tabi yoktun haberinde yok doğal olarak
hem dondurmamız nerdeeeee

anladım canım yarın 4 aylık olcak

maşallah kız ayın 10da cinsiyet için gidecektn dimi nerdeyse top oynuyacak cinsiyetini öğrenemedin gittiiiiiiii

aminnnn canım ya nasıl duygular
bana da ikiz gibi geldiiii yeterki sağlıklı olsun dediğiin gibi farketmez

Icimde bir can benden bir parca senelerdir bekledigim cok ozledigim insan olmayan tatmadigi biseyi ozlermi ama ozlediim bir duyguydu ben anne olmaya coktan hazirmisim !! Duygusalim kizlar bir hftadir idare edin

sorma canım ya ama daha ıyı olddu yanılabılıyo doktorlar erkn söyleyınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…