​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..
evet canım benimde yaşadığım oldu o duyguyu ama kendimi çabuk toparladım takmamaya düşünmemeye başladım Rabbim sana da o rahatlığı versin inşallahh..bu da olmazsa laparoskopi olmayı düşünüyomusun?
​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..
kızlar nasılsınız bugun dogum gunum geceen sene bugun dıkışlerım vardı karnımda laparoskopi olmuştum bu sene allahıma bınlerce kez şkürler olsun bebegım var karnımda
kızlar nasılsınız bugun dogum gunum geceen sene bugun dıkışlerım vardı karnımda laparoskopi olmuştum bu sene allahıma bınlerce kez şkürler olsun bebegım var karnımda
aysegul banada anlatirmisin su takvim isini son adet tarihim 18 nisan yumurtlama gunum 7 mayis yani biraz gec yumurtladim ve tahminende o gece girdigim iliskiden sonra tuttu simdi takvimim dogrumu yanlismi?cunku son adete gore 6 haftalik ama yumurtlamaya gore 3 haftalik...
emus senın su an BATın ustunden kac gun gectı? benım 4 gün geçti.....daha hiç bir belirti yok sen de var mı mıde bulantısı bas donmesı falan
ahh cnm bende takmasam ne süper olur benım ıcın takmamam umursamam ıcın dua et..laparoskopilik durumum olmadıgını soyledı gıttıgım butun doktorlar..açılmıycak bı yerden kapalıymış..o yzden laparoskopı gereksız dedıler...
neysee senn nasılsın kızz nasıl gıdıyor hamıslık..bak bu ay sende ne umutsuzdun gorumcene ımrenmıstın bende sana sendekalcan senınlede oyle ılgılencekler demiştim..hatta kahvelekem var dedım dedım lekelenme olmasın süpriz yapmaa gerçektendende oyleeolduuu
adet olcak gıbımıydı yıne belırtılerın tatlım..şimdi bulantın fln bı sıkıntın varmı
doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara..ya zaman insana neler getiriyor işte sabredebilsek seneye bugünde bebişin kucağında olacak inşallah..
buarada laparoskopi nasıl zor bi işlemmi hastanede ne kadar yattın bende olucam ama korkuyorum çok..
Allah ım inş herkesin gönlüne göre versin benimde haftaya belliolcak inş hayırlı haberler alırım.
haklısın canım teşekkur ederım laparoskopi şöyle zor oldu uyuttular zaten benı 15 dkda çıkmısım ama bıraz uyanmamı falan beklmışlr yarrım saatte falan çıkmışım amelıyathaneden narkozdan uyanırken bulantım çok oldu onn zorlugunu çektım evdede bı hafta zorlugu oldu sonra gectıdoğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara..ya zaman insana neler getiriyor işte sabredebilsek seneye bugünde bebişin kucağında olacak inşallah..
buarada laparoskopi nasıl zor bi işlemmi hastanede ne kadar yattın bende olucam ama korkuyorum çok..
doğum günün kutlu olsun..nice güzel yaşlara inş bebişin ve sevdiklerinlee..
doğum günün kutlu olsun canım..seneye kucağında bebişinle beraber yazarsın buraya inşallah bugün doğum günüm diye :) Rabbim birbirinizden ayırmasın sizi
çok teşekkür ederım canım allahın işi işte gecen sene bugun nasıldım bu sene nasılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?