ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız ben de kıymalı borek yapıyorum fırında pısınce soguyunca buzluga atacam yatılı mısafırlerımıze sunacam:*

nerdesınız yaa

walla cnm banada küçük geldıler..doktor yarına 18 olur dıyor bıde bugunkı ıgnenın dozunuda yuksek vurdum 100 mm acaip batmalar oldu kasıklarımda inş. 18 olur olmazsada napıyım ben elımden gelenı yaptım..zaten dıyorumya sıze formalıte icabı yaptırı gıbıyım asılamayı tutacagınaa daırr hıcc bır hiissim Y.O.K ...

kızlar merhabalr nerdesınız...ben bugun dayanamadım gene kan verdım bakalım ıkıye katlanmıs mı dıye...carsamba 122dı..bugun 329 cıktı:)))

benim değerlerim 1700 lerde çıktı..ama tam günümde öğrendim ben yani 3-4 haftalık olması lazım.. neden bu kadar yüksek ? netten baktım 6. haftada bu kadar yükseliyomuş ikiz olma ihtimali varmı? ama tek kese vardı ..

tek keseyı gordunuz mu pekı sız? bunyeden bunyeye degısıyormsus o zaman ıkız degıldır herhalde tek kese varsa......senınkı 3 4 haftalık mı oluyor SAT ne zaman senın? benım son adet tarıhım 26 nisan ama ılıskıye gırdıgımız gunler 6- 26 mayıs yanı bu arada kaldım burdakı takvım benı son adet tarıhımle yanı 5 haftalık sayıyor ama doktorum ıkı haftalıktır dedı

ewt gördük son adetim 16 nisan ben 17mayısta gittim doktora..16 mayısta kanda anlaşıldı ozaman çıktı 1700 lerde.. 24 mayıstada gittim ozaanda gördük keseyi..bende 24 nisanda iğne olmuştum 26 nisanda ilk ilişkiye girdik son gün aşırı girdik..

Son düzenleme:
Ya ben gene adet olmadım gene negatif .bugün dr uma gittim önce baktı ultrasonla sonra tahlil vrdim, bekleme süremiz yeterli sanırım aşılamaya kaldı iş dedi. Tahlil sonuçrına baktı gene yumurtalıklar yavaş dedi tarlusal verdi adet olunca gitcem bakalım bütün gün başım ağrıdı stresten aranızda benim gibi adet olamayan varmı .yoksa benmi arızaya bağladım .ne güzel hergün hamile haberi alıyoruz aramızdan mısır patlatır gibi çoğalıyor sanki devamı gelir inşallah .

kızlarr.. hakkımızda hayırlısı olsun..Rabbim korusun bebişlerimizi..Rabbim isteyen herkese versin..Rabbim aratmasın kimseye..AMİİNNN..

ne bilim canım doktoruma güveniyorum bi aksilik olmaz inşallah olursa da nasip değilmiş demek ki yani olmayacağı varsa olmuyo ne diyelim hayırlısı olsun artık..

normalde son adet tarihine göre hesaplanır hamilelik ama benim adet aralığım uzun oluyo 40 gün gibi ona göre hesaplansa 5 haftalık olucaktı ama doktor ultrsonla bakınca anlıyo ne kadarlık olduğunu bana 4 hafta dedi..sende o güne kadadr bekle doktorun söyler canım..

tamam bu ay tutmayabilir bundan dolayı umutsuz olabilirsin ama genel olarak umutsuz olma canım hiç ne demek hamiş olmam zor tabi ki olacaksın ama herşeyin zamanı var işte..ben hep hayırlı zamanda diye dua ederdim..10 ay bekledim demek ki hayırlı zaman buymuş canım..sende buna sığın Rabbim herşeyin eniyisini bilir..

Cnm son adet 18 nisan 28 mayisda yaptim testi 862 cikti bilmiyorum ayin ucunde bir daha tahlil yapilcak insallah degerim yukselir insallah bebegim benimle kalir fazla netde biseyler okumuyorum kimyasalmis dis gebelikmis cunku moralim bozulur bebegim insallah bu sefer benimle kalacak... ayin dordundede randevum var doktorla insallah hep iyi haberler alirim insallah gorururum keseyi haber ederim cnm

canım sen de mi çatlatma innesyle hamiş kaldn????ya bu inne gece mi vurulmalı????sen ne zaman vuruldn?????

cnm ben bu ay catlatma ignesini oglen 1 de vuruldum yani bence saatin onemi yok ama doktor bana o gece ve ertesi gece iliskiye girmemi soyledi ve girdik sukur su anda hamileyim daha keseyi goremesemde degerlerim iyiymis doktora gore insallah seninde ayni sekilde olur

aysegul banada anlatirmisin su takvim isini son adet tarihim 18 nisan yumurtlama gunum 7 mayis yani biraz gec yumurtladim ve tahminende o gece girdigim iliskiden sonra tuttu simdi takvimim dogrumu yanlismi?cunku son adete gore 6 haftalik ama yumurtlamaya gore 3 haftalik...

canım doktora gıttın mı hiç kc haftalık dedı gec döllenme degılse adet tarıhınden itibaren sayılıyo bırde keseyı görunce bellı olur tam benım ilk 500kusurlardaydı 4 haftalıktım yanı adet tarıhıme göre dogru çıkıyodu

gunaydın kızlarrrr yatılı mısafır ıcın ne yapabılrıım ılk geldıklerı gun bana bır menu cıkarabılır mısınız?? dunden kıymalı borek yaptım buzluga attım poğaca yapıp atcam bır de kek yapıp buzlıuga koyacam onları atıstırmalık yerler....calıstıgım ıcın bugunden hazılıyorumm cunku aksamları gelıyorum eve onlar bu hafta gelecekelr

​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..

özelden msj attım bana dönmedn daha

günaydın canlar nasılsınız
birsencim son iğneni iyi yapmışsın hepsini kullanmakla valla ben olsam bende yapardım şu yumurtalarının feleğini bi kerede şaşırtmışsındr
bu gonal f iyi tüp bebekte vermiyorlar bana yoksa valla ben bu iğneyi kullanmam derdim

aABLALARIM BENİİİMMMM 2 SORUM OLACAK ŞİMDİ SİZLERE YARDIM NE YAPABİLİRİM

1 Ayda bir yaptığım iğnelerimin reçetesini kaybettim hastaneler o şekilde yaparmı iğnemi

2 Tüp bebek için yapmam gerekn tahliller vardı devlet hastanesinde yapmak istiyorum ama nasıl olacak birde eşim zamanım yok dev.hastanesinde seni bekleyemem diyor özelde yaptır diyor çok tutarmı benden iatediği tahliller şunlar
TSH ST3 T4 KAN SAYIMI KZAMANI PZAMANI, HIV1+2ab Hbs ag ,anti hbs ag,HCV ,ANTİT80,ANTİ TG....çok tutarmı acep

günaydın şekerim ben bırazdan gıdıyorum gezmelere bı daha anca ptesı asılamadan sonra gelırım bırz kafa dagıtıyım cok strese gırdım su sıralar...ewt cnm heosını vurdum gıttı yumoşlar kasıklarıma batmaya başladı yogun sekılde hayırlısı allahtan artık...

yavrum aynı testlerı banada vermıstı bılıyon aret amcam benımkıler 900 bıde esıme vermıstı onlarda 100 tutmuştu ben devlette beleşe yaptırdım..ıstersen yakın devlet hastahenesıne gıt doner sermayden yaptırmak ıstıyorum de daha az bı mıktara 200-300 gıbı doner sermayeden yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…