ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selamun aleyküm canlar
maşallah maşallah hamişlerimize Rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin hamiş haberi veren bütün arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
ben fazla iyi değilim hastamız var by pass oldu şuan yoğun bakımda dua edin Rabbim sağlıklı bi şekilde kalkmasını nasip etsin
bide ben cüzdanımı kaybettim onada canım çok sıkıldı yurt dışında yaşayanlar bilir oturum belgesi olan ikamem vardı o gitti şimdi onu çıkarmadan türkiyeye gelemiycem belki aylar alabilir böyle işte canım çok sıkılıyooooooo

Cnm doktora sali gun gidecegim insallah artik ordan gelince yaparim takvimde degisim insallah

Ben daha bir hafta bile olmadim geceligimi ama inanin kizlar ayni duygular bendede vardi sanki hamilelik gibi mucizevi birseyi asla tadamayack gibiydim kendimi caresiz kimsesiz hissediyordum ama inanin cok dua edince oluyor ben duanin gucune cok inanirim ve simdi hamileyim buna inanmak cok zor bazen bende artik digerleri gibi normalim diyorum lutfen moralinizi bozmayin hersey cok guzel olacak insallah annelik haberinizi bize vereceksiniz dualarim sizinle

:)) valla cnm bilmiyorum son adete goremi catlatma ignesinden sonraki gunmu simdilik kalsin bakalim sali gun doktoru gorcem insallah

Kizlar sabahlari biraz midem bulaniyo ve adet olcakmis gibi bendede agri oluyo uzaninca geciyo simdilik

Gecmis olsun insallah sag salim cikar amaliyattan cuzdan kaybetmeyi bilirim oturumukaybettim diye birdircen birsuru belge istiycekler sonra gelcek ohoo evet alir en az 2 ay burda oyle sen nerde kaliyodun yurtdisinda?

Iyiki dogdun aysegulcum dun giremedim bebeginle nice mutlu saglikli ve umutlu senelere insallah…

inşallah canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin
beni güldürdün canım ya bu gidişle ben hepinizi uğurluycam galiba doktorsuz kaldım ben böyle ağlamak istiyorum:84: :84:

allahım allahım sana geliyorum inanın kendim hamiş olmuş gibi sevindim görünce sabah meltemi,eylemx hayırlı olsun ikinizede recep ayı bereketiyle geldi kızlar rabbim bizide güldürsün inşallah

allah hastanıza şifa versin canım üzülme bunda da vardır bir hayır

günaydın yavrular günaydın cici dehşet anneler günaydın anne olmak için çabalayanlar günaydınnn

canlar gebelik takvimi buraya çoook yakışmış bizlerede dua edin hamişler bzde size doğru gelelim
sevgili anne adaları gebeliği son adet tarihinize göre hesaplayın ne iğne tarihine göre nede yumurtalama gününe göre hvc yani ece kız senin 3 haftalık gözüküyor düzelt kız
diğer hamişeler sizlerde yanlış varsa düzeltin süslüler bebeğide kendinize benzetmeyinde
DİĞER BENİM GİBİ HAMİŞ KALMAYI BEKLEYENLER

canlarım benim size bi iyi bi kötü haberim önce iyiden birgün allahın izniyle bizde hamile kalacaz
kötü haberrrrr kanımca bunların bebekleri bizimkini döver
HADİ BAKALIM SIRADA BAKALIM MİLLİ PİYANGO KİME ÇIKACAKKKK SON HAMİŞ EYLEM
KİME UĞUR GETİRİYOR GÖRÜCEZZZ

bu arada beyzacımmm geçmiş olsun allah şifa versin canım kız ne olcak kaç ay sürer sence nerde kaybettinki

birsennn çabuk dön ablaaaa hamişlerden korkimmmmm
karanfil destesi kız iyimisin canımmm özledim seni
pnarda yok hacıda gelip gidiyyyy

allah neşeni artırsın zeynoş bende ne haberleri acaba diye merakla okuyorum anneleri onları terbiye eder merak etme

tesekkur ederım canı sag ol.......amınnnnn darısı basınızaaaaaaaa ınsallah sız de buraya hamıleyım yazacaksınız

Cnm doktora sali gun gidecegim insallah artik ordan gelince yaparim takvimde degisim insallah
ozamn bellı olur canım kac haftalık oldugu zaten bebek buyudukce bazen gelışımı önden gıdıyo bazen gerıden gelıyoo benım gunume göre bebek önden gıdıyo
Iyiki dogdun aysegulcum dun giremedim bebeginle nice mutlu saglikli ve umutlu senelere insallah…

teşekkur ederım canım amın ınş .

:)) valla cnm bilmiyorum son adete goremi catlatma ignesinden sonraki gunmu simdilik kalsin bakalim sali gun doktoru gorcem insallah

tmm cnm sen bilirsin bende yarın kısmetse gideceğim dra inş kalp atışlarını duyarız..:) ben hep endişeliyim biliyormusun acabalar var aklımda ya hiç bişi yok bende sadece adet olmadım korkuyorum oyüzden hayırlısı bakalım yarın öğrecez inşama durmasa bişi olsa yine belirti olurdu demi sancı ağrı vs...

selam kızlar nasılsınız???? ben de az once sarma sardım buzluga attım yaa bır gece onceden ne yemekler yapabılırım fıkrı olan var mı???? haftaıcı mısafırım var yatılı bır gece onceden yapcam bır seyelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…