ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayy kıyamam cnm allahım bızede nasip eder inş. anladım cnm belkı ıyı gelırdı cubuk kraker..

hee amin inş.

çok şekersin birsen yaaa .tebessümle okuyorum sözlerini ,ikincide yaşlandık galiba

ay inşallah canım yaa :26: Gün az kaldıkça test için çok heyecanlanıyorum Biz senle tanıştık mı canım sen kaç yaşındasın ismin ne? Benim ismim elif

canım tanışmadık hepimiz kardeşiz yani, tanışalım tatlım adım zeynep 36 yaşındayım samsunda yaşıyorum .inşallah bebişine kavuşursun

ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı

kızlar malesef hamile değilmişim ne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan

birseen o kahve falıda ne öyle hayret ettim tıpkı anne karnındaki bebek ultrasonda bile belli olmuyo öyle, inşallah hamilesindir. bu gün eşimde rüyasını anlatıyo sekizis bebeklerimiz varmış annemlerin kayınvalidemlerin herkesin kucağında bir bebek vardı diyo bir an onları emzirdiğimi düşündüm deolmayacağına işaretmiş işte

ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı

hmm öyle mi ben sen de iğne yaptırdın sonuç bekliyorsun sandım .hmm bizim bugün bitti aslında ama devam mı edelim yani hiç düşünmemiştim kritik dönem bitmiştir diye düşünüyorum

kızlar malesef hamile değilmişim ne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan

yaa üzüldüm canım ama vardır bunda da bi hayır öyle düşünmeye çalış..tez vakitte olur inşallah..

hmm öyle mi ben sen de iğne yaptırdın sonuç bekliyorsun sandım .hmm bizim bugün bitti aslında ama devam mı edelim yani hiç düşünmemiştim kritik dönem bitmiştir diye düşünüyorum

çalışmalarda insana işkence oluyo gün aşırı gün aşırı ama hiç olmazsa geç çatlayan yumurtalar için doktorun dediğinden bir kaç fazla yapabilirsin

canım ben aysel senin isim neydi :) vallahi herkes bi belirtiden bahsedince panik yaptım aman pek de takmamaya çalışıyorum açıkçası gündüzleri evde olmayınca akşam aklıma geliyor foruma takılınca.hakkımızda hayırlı inş biran önce kurtuluruz başka başlıkta yola devam ederiz hamileler diye :)

çalışmalarda insana işkence oluyo gün aşırı gün aşırı ama hiç olmazsa geç çatlayan yumurtalar için doktorun dediğinden bir kaç fazla yapabilirsin

aynen ya çalışan biri olunca daha bi zor geliyor tam dinleneceğim vakit hobaa gerçi olsun da tek ben buna razıyım başka dert vermesin Allah. O zaman ne diyim durmak yok çalışmaya devam heheh

yok canım ben güzel kullanıyorum arabayı ama dalgınlık işte bir an o gün öyle oldu 8 aydır bebek istiyoruz ama doktora gideli 2.5 ay oldu:26: inşallah hepimiz hamiş kalırız canım Rabbim bize de o duyguyu taddırsın inş
canım tanışmadık hepimiz kardeşiz yani, tanışalım tatlım adım zeynep 36 yaşındayım samsunda yaşıyorum .inşallah bebişine kavuşursun
ben istanbulda yaşıyorum canım ama bu ay erzincana gideceğiz 23 yaşındayım . memnun oldum canım benim ismim de elif

çok şekersin birsen yaaa .tebessümle okuyorum sözlerini ,ikincide yaşlandık galiba
ayyy canım ya birsen de kim ben onu tanımıyorummmm hiç birsen olmadım sadece BİRBEN im
biliyormusun hacı hamile olsaydın çopk umutlanacaktım kendim içinde sen şu iğne ilaç aşılama ile uğraşma direk tüp bebek dene zaman kaybı olmasın
zeynepp canım memnun oldum canım
şu belirtilerdr ki insanı fazlasıyla umutlandıran ben dersimi aldımmm

artık allah korusun şeker
daha yeni gör bak hayırlısıyla güzel haber verec eksin zaten problemde yokkkk
amin amin amninn

Erzincanlımısın yoksa ben ordan 93 de geldim samsuna. orda büyüdüm eniştemde oralı kız tanış çıkmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…