- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
çok tuhaf oldum ya gözlerim yaşardı hemen ama doktorun yanında fazla uzatamadımben sabahları aradan 1 saat falan geçmeden bişey yiyemiyorum canım yersem eğer çıkartıyorum o yüzden onları uygulayamıyorum malesef
kız o kadar umutlandık seni de umutlandırdık Rabbim bizim yüzümüzü kara çıkarttırmasın sana karşı
ayy kıyamam cnm allahım bızede nasip eder inş. anladım cnm belkı ıyı gelırdı cubuk kraker..
hee amin inş.
günaydın yavrular canlar şekerler herkese hayırlı cumalar
Elifcimmmm canım geçmiş olsun dikkat et artık kullanmasını bilmiyorsan kullanmasını bilene ver(mesela ben)
şeker korkudan düşmez 3 aylık falan olsan herneyse inşallah hamile olursunda senden kurtulurum
pınaroşşşş ayol nerdesin kız merak ettim dün gittin gelmesdin inş.hamileyim dersinde sendende kurtulurum
alimecim bugün sende tahlile gidecekltin inş.pozitifi görürsün haberiniş verirsin sendende kurtulurum
nuraycımmmm ayol olacakta ne zaman olacak keşke onu bilsek artık hakkımızda hayırlısı inş.hamile kalırsında sende de kurtulurummm
ao9 şeker ismini demedin galiba ayolll belirtilere takılma ben kaç iğne yaptım birinde karın kasık bel bacak ağrım şi,ddetliydi hiç unutmam birşeycik olmadı diğer iğnelerde de kimisinde hiç ağrı olmadı diyebilirim belirtilere takılma hamile kalda senden kurtulayımmm
karanfiloş canım ya ona bakarsan bende senin gibi düşünüyorum bakalım bizlerin sonu nasıl olacaklk inş.sende kurtulurum hamile kalda aman aman
birsoşşşş son 1 gün inş.sendende kurtuluruz kız bakalım yarına nasıl bir haber alırız inş,hamileyim kızlarrr haberini veririsin
nalyec şeker hepimizin durumu heme3n hemen aynı üzülme kız ilki nasıl yaptın bu iki,nciyi yapamıyorsun sennnn
ayşegüloş kız neden yoksun 2 gündrrr heee
allahım inş.bende hamile kalırrımda sizlerde benden kurtulursunuzzzz
ay inşallah canım yaa :26: Gün az kaldıkça test için çok heyecanlanıyorumBiz senle tanıştık mı canım sen kaç yaşındasın ismin ne? Benim ismim elif
canım biz 7 aydır istiyoruz olmuyor ne eşimde ne de bende birşey çıkmadı çok şükür hormonlarımda gayet güzelmiş ultrasonla bakıldı 19mmde iğne yaptı doktor.başkaları 2 iğne yapıldı vs yazmış bana 1 tane yapıldı başkada bişi kullanmadım ben.ne göğüste ne karında ne kasıkta birşey yok.zaten okudukça psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor bana kasılma falanda yaşamadım ya da ben anlamıyorum nedir bu ya bende sorun var bilmiyorum ya da henüz erken bilemedim inan..çalışmalar daha devam ediyor doktorun verdiğine göre bitmedi henüzama en azından yalnız olmadığıma sevindim seni görerek olur ya bişi hissedersen yaz bana merak ederim..
ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı
kızlar malesef hamile değilmişimne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan
hmm öyle mi ben sen de iğne yaptırdın sonuç bekliyorsun sandım .hmm bizim bugün bitti aslında ama devam mı edelim yani hiç düşünmemiştim kritik dönem bitmiştir diye düşünüyorum
AO9 şeker ismini demedin galiba ayolll belirtilere takılma ben kaç iğne yaptım birinde karın kasık bel bacak ağrım şi,ddetliydi hiç unutmam birşeycik olmadı diğer iğnelerde de kimisinde hiç ağrı olmadı diyebilirim belirtilere takılma hamile kalda senden kurtulayımmm
çalışmalarda insana işkence oluyo gün aşırı gün aşırı ama hiç olmazsa geç çatlayan yumurtalar için doktorun dediğinden bir kaç fazla yapabilirsin
yok canım ben güzel kullanıyorum arabayı ama dalgınlık işte bir an o gün öyle oldudemek ki benle kocan çok zekiyiz doğruyu diyoruz ya zaten erkekler bayanların araba kullanmasını pek sevmez ben olsam sürmezdimmmm sürme yahu çıkma trafiğe
canım birgün kalacaz ama ne zaman kaç aydr tedavi görmüyorum 1 yıl gibi geliyyyyy bana
ben istanbulda yaşıyorum canım ama bu ay erzincana gideceğizcanım tanışmadık hepimiz kardeşiz yani, tanışalım tatlım adım zeynep 36 yaşındayım samsunda yaşıyorum .inşallah bebişine kavuşursun
sana da günaydın canım
ayyy canım ya birsen de kim ben onu tanımıyorummmm hiç birsen olmadım sadece BİRBEN imçok şekersin birsen yaaa .tebessümle okuyorum sözlerini ,ikincide yaşlandık galiba
biliyormusun hacı hamile olsaydın çopk umutlanacaktım kendim içinde sen şu iğne ilaç aşılama ile uğraşma direk tüp bebek dene zaman kaybı olmasınkızlar malesef hamile değilmişimne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan
zeynepp canım memnun oldum canımcanım ben aysel senin isim neydi :) vallahi herkes bi belirtiden bahsedince panik yaptım aman pek de takmamaya çalışıyorum açıkçası gündüzleri evde olmayınca akşam aklıma geliyor foruma takılınca.hakkımızda hayırlı inş biran önce kurtuluruz başka başlıkta yola devam ederiz hamileler diye :)
yok canım ben güzel kullanıyorum arabayı ama dalgınlık işte bir an o gün öyle oldu8 aydır bebek istiyoruz ama doktora gideli 2.5 ay oldu:26: inşallah hepimiz hamiş kalırız canım Rabbim bize de o duyguyu taddırsın inş
yok canım ben güzel kullanıyorum arabayı ama dalgınlık işte bir an o gün öyle oldu8 aydır bebek istiyoruz ama doktora gideli 2.5 ay oldu:26: inşallah hepimiz hamiş kalırız canım Rabbim bize de o duyguyu taddırsın inş
ben istanbulda yaşıyorum canım ama bu ay erzincana gideceğiz23 yaşındayım . memnun oldum canım benim ismim de elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?