herkese günaydın
bi,rsencim inşallah ağzın kullaklarında gelirsin hayırlı haberlerin olsun
şimdilik bir gelişme yok canım ama ben hala ev toplamaya devam ediyorumNaber canım nasıl gidiyor var mı bi gelişme
inşallah canım yaaartık allah korusun şeker
daha yeni gör bak hayırlısıyla güzel haber verec eksin zaten problemde yokkkk
amin amin amninn
yok canım tayin çıktı oralı değilimErzincanlımısın yoksa ben ordan 93 de geldim samsuna. orda büyüdüm eniştemde oralı kız tanış çıkmayalım
şimdilik bir gelişme yok canım ama ben hala ev toplamaya devam ediyorumgöbeğim ağrıyor sanki kaç gündür ağır kaldırıyorum yoruluyorum ondandır galiba :26: Salı bakalım öğreneceğiz sonuçlar :18: Senin nasıl gidiyor?
inşallah canım yaaRabbim hepimize hayırlı haberi vermeyi nasip etsin inş
yok canım tayin çıktı oralı değilimnasıl bir yer çok merak ediyorum canım biraz anlatsana? :18:
ay buna çok sevindim canım çünkü orda da aynı burası gibi tek olacağımbende oralı değilim babamın işi gereği taşınmıştık.düz bir ova etrafı dağlık ortası bağlık derler şirin bir yer ben seviyorum .insanlarıda iyidir kolay alışırsın inşallah
ay buna çok sevindim canım çünkü orda da aynı burası gibi tek olacağımNe zormuş insanın tanımadığı şehirde tek olması
öyle canım seni çok iyi anlıyorum .zamanla alışıyorsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın .merkezdemi olcaksın.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?günaydın hanımlar nasılsınız...
ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı
kızlar malesef hamile değilmişimne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan
kızlar merhaba nasılsınızküsüm ama yine de yazayımteyzecikleri dün gittik kalp atışlarını dinlemeye doktor herşey iyi dedi kalp atışlarını dinledik bide 6+2 günlük dedi öyle işte..nisa hastanesine gittim yoğun istek üzerine ama iyiydi bakalım sanırım oraya devam edicem..bende bulantılarım falan var kayınvalidemdeyim sürekli orda duruyorum o yüzden giremiyorum ama merak eden de yok zatiii
kızlar merhaba nasılsınız
Yumurta 18 veya 20 mm olunca igne vuruluyo sonrada o gunden itibaren gun asiri iliski iste boyle insallah ilk denemen tutar cnm
hayırlı günler kızlar
kızlar ben ilk kez deniyorum ve cok korkuyorm bn iki kez kürtaj oldum karnımda öldü ikiside kürtajdan sonra yumurtalarm tembellesms benm gibi olan varmı
hayırlı günler canımmm
hade bakem iğnen hayırlı olsun canım
bende yok öyle birşey neden karnında öldükü
hayırlı günler canımmm
hade bakem iğnen hayırlı olsun canım
bende yok öyle birşey neden karnında öldükü
eylemx kalp atıslarını duydunuz demek...ne guzel Allahım bana da nasıp eder ınsallah. bız de 24unde gıdecegız... 6+3 gunluksun pekı son adete goore mı dedı yoksa yumurtlama gunune gore mı?
ayyy canım ya birsen de kim ben onu tanımıyorummmm hiç birsen olmadım sadece BİRBEN im
biliyormusun hacı hamile olsaydın çopk umutlanacaktım kendim içinde sen şu iğne ilaç aşılama ile uğraşma direk tüp bebek dene zaman kaybı olmasın
zeynepp canım memnun oldum canım
şu belirtilerdr ki insanı fazlasıyla umutlandıran ben dersimi aldımmm
artık allah korusun şeker
daha yeni gör bak hayırlısıyla güzel haber verec eksin zaten problemde yokkkk
amin amin amninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?