ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam kızlar uğradım ama kimse yok...benim malum bulantılar devam ediyo kayınvalide de kalmaya devam :)

zeynoş kız sürekli kiraz yiyorum ne olacak sence

selam kızlar uğradım ama kimse yok...benim malum bulantılar devam ediyo kayınvalide de kalmaya devam :)

zeynoş kız sürekli kiraz yiyorum ne olacak sence
as canımmmmmm kal kal rahatına bak canımmmm
kız senin süslün olacak bak gör meyve aşeriyorsun demi

İnşallah Zeynoşum inşallah öyledir sen Nerelerdesin Bakim özlettin kendini yokluğun o kadar çok belli oldu ki cadı bir daha gelmemezlik yapma bende sen hamiş olursan Ankara havalarında oynayacağım doktor dedi ki canım eğer adet olmazsan cuma ya da cumartesi test yaptıralim tekrar dedi

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım....
bugun evdeyim inşallah dün gezmeye gittim ama bi yoruldum ki sormayın sancılandım bi daha çıkmam diyorum ama bakalım ne kadar dayanabilicem:)..bi dolu işim var inşallah bugun bitirir sonra kuran okurum....hepiizi öptüm kızlar bakalım neler olmuş okuyum bi...

2011 yılının aralık aynın 24'ünde 3 aylık koruma(depoprovera) iğnesi yaptırdım.ilk aylarda aşırı kilo alımı başladı,adetim yaklaşık10 ay kadar kesildi.şimdi çok şükür adetim var ama nedense çok istememe rağmen hamile kalamıyorum.sizce olmasını mı beklemeliyim yoksa bu çatlama iğnesi bu durumu hızlandırabilir mi ?

canım ya nete sorun vardı ondan giremiyordum
ah canm bende özledim kız bak gelmedim diye senin hamişlik haberini okudum senin yerinde olsaydım bu değerden sonra alırdım beş altı tane test sabah akşam yapardım
yakın ecz.varsa gidip alsana bi daha bak

hoşgeldin canım öncelilkle ne zaamndan beri korunmuyorsun birde canım sen hiç dr.muayene olmadınmı
o iğneleri bıraktıktan sonra biraz gecikmeli gebelik görülebilir sen yinede bi doktora görün

Son düzenleme:

günaydın canım ben iyiyim bizim kızlarda inş.iyidirde sen yoksun bi sabah günaydın hanımlar diyorsun gidiş o gidiş
gündüzleri hiç yoksun sen
bu arada gezme az dişini sık dayanamayıp çıkıyorsun sonra sancılanıyorsun 1 ay daha dişini sık

cnm doktora gittin mi..bu şekilde koruma iğnesi yaptıran yok aramızda diye biliyorum...iğnelere ve dozlarına hep doktorlarımız karar vermişti..doktora git zaten gerekliyse yapar hemen beleme bence

burdayım cnm biraz iş yapıyım dedim:)...
bi sabah varsın kendni gösterip gidiyorsun sonra ertesi gün hanımefendi görünüp gidiyor
sen daha cinsiyeti öğrenmedinde zaten ayy sen beni hasta edeceksin tansiyonum şekerim kolestrolüm yüksliyor seni görünce

nasılsın canım çok uzun yollardan geldim ve kavuştuk canımmmm netim bozuktu meğer kablo kopmuşş
ayyyy zeynoşşşş dedikodunuda yaptık okudunmu dedim tatile felanmı gitti,gittiyse bize haber verirdi ...bu arada iyiym umut dünyasında dolaşıyorum şu aralar

bizim net sadece tek odada çekiyo ondan kız ..sabah eşim giderken girip kim napmış bakıyorum...sonra diğer odaya geçiyorum iş falan zaten geceleri uyuyamayınca gündüzleri akşama kadar yatıyorum...bugun bu odadayım ütü falan yapcam:)..
cinsiyeti bende çok merak ediyorum da doktor karmaşası var..kime gidicemi bilemedim herkes farklı bişeyler söylüyor...

ayyyy zeynoşşşş dedikodunuda yaptık okudunmu dedim tatile felanmı gitti,gittiyse bize haber verirdi ...bu arada iyiym umut dünyasında dolaşıyorum şu aralar

canım ya okudum dedikodumu kaçırışım yaaa hep öyle oluyor bende bir anormallik var bazeen bana yazılanı bile o sayfayı okuduğum halde kaçırıyorummm
kız ne tatili nerde hem para harcamak yok tüp bebek yapacam ya topluorum şimdi yuvayı dişi kuş yapar ya bende yapıyorummmm
umut dünyasında inş.umudunu bullursun adetine daha varmı

bak temmuzu beklediğini biliyorum ben seninle ilgili hiç bir detayı kaçırmıyorum ama sen okudum demene rağmen bnim adetim geçeli 3 gün olduğunu görmemisn.

ha ha kız oda güzellllll bizimde salonda çekmez şansa bak internette bizlere benziyo ütüye ne gerek var eski usul git endini yorma bütün elbiselerini katla yatağın altına ky alsana ütü kocan sorarsa atalarımız gibi yaptım dersin
sen ne aşerdin hiç allah allah gitbi doktora cinsiyet öğren bari

bak temmuzu beklediğini biliyorum ben seninle ilgili hiç bir detayı kaçırmıyorum ama sen okudum demene rağmen bnim adetim geçeli 3 gün olduğunu görmemisn.

canım senle hacı yazışmalarınızı okudum zeynpe ile yazışmalarınızı gece okudum bende allah allah zeynep 35.gün diyor hemde 3 gün gecikmiş yazmış diyordum valla şimdi hatırladım destek veriyordunuz birbirinize gece girdikten sonra uyumuşum unutmuşum valla kız sen test tutacaktın ilk mi oldu bu gecikme birde aldığım bu iğne bu sefer çok fena yan etkiler gösteriyor bana

zeynoşum son dediğini anlamadım kim iğne oluyor ben olmuyorum senmi oluyosun ?ben dotora gitmiyorum ya biris sormuştu iğne hakknda önceki tecrübei anlatmıştım acaba ondanmı bahsediyorsun.bide test hiç yapmadım benim adetlerim hep çok düzenliydi taki geçen kasım aralık aylarına kadar ozaman 1 hafta ve 10 gün kadar gecikme olmuştu sonrasındada 2 ay önce 2 gün gecikti o yüzden pazar gününe kadar test yapmıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…