as canımmmmmm kal kal rahatına bak canımmmmselam kızlar uğradım ama kimse yok...benim malum bulantılar devam ediyo kayınvalide de kalmaya devam :)
zeynoş kız sürekli kiraz yiyorum ne olacak sence
sSELAMMM KIZLAR NASILSINIZ BAKAYIMMMM BEN GELDİM KİMSE YOK AMA
elifcim şekerim hayırlı olsun şimdiden geç döllenme olmuş olabilir ondan değerin az çıkmış yarın yine kandan baktır kız tam değerin yükselsin sana dehşet bi halay çekecem canım kendine dikkat yorma kendini
canım ya nete sorun vardı ondan giremiyordumİnşallah Zeynoşum inşallah öyledirsen Nerelerdesin Bakim özlettin kendini yokluğun o kadar çok belli oldu ki cadı bir daha gelmemezlik yapma bende sen hamiş olursan Ankara havalarında oynayacağım doktor dedi ki canım eğer adet olmazsan cuma ya da cumartesi test yaptıralim tekrar dedi
hoşgeldin canım öncelilkle ne zaamndan beri korunmuyorsun birde canım sen hiç dr.muayene olmadınmı2011 yılının aralık aynın 24'ünde 3 aylık koruma(depoprovera) iğnesi yaptırdım.ilk aylarda aşırı kilo alımı başladı,adetim yaklaşık10 ay kadar kesildi.şimdi çok şükür adetim var ama nedense çok istememe rağmen hamile kalamıyorum.sizce olmasını mı beklemeliyim yoksa bu çatlama iğnesi bu durumu hızlandırabilir mi ?
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım....
bugun evdeyim inşallah dün gezmeye gittim ama bi yoruldum ki sormayın sancılandım bi daha çıkmam diyorum ama bakalım ne kadar dayanabilicem:)..bi dolu işim var inşallah bugun bitirir sonra kuran okurum....hepiizi öptüm kızlar bakalım neler olmuş okuyum bi...
günaydın canım ben iyiyim bizim kızlarda inş.iyidirde sen yoksun bi sabah günaydın hanımlar diyorsun gidiş o gidiş
gündüzleri hiç yoksun sen
bu arada gezme az dişini sık dayanamayıp çıkıyorsun sonra sancılanıyorsun 1 ay daha dişini sık[/Q
burdayım cnm biraz iş yapıyım dedim:)...
2011 yılının aralık aynın 24'ünde 3 aylık koruma(depoprovera) iğnesi yaptırdım.ilk aylarda aşırı kilo alımı başladı,adetim yaklaşık10 ay kadar kesildi.şimdi çok şükür adetim var ama nedense çok istememe rağmen hamile kalamıyorum.sizce olmasını mı beklemeliyim yoksa bu çatlama iğnesi bu durumu hızlandırabilir mi ?
bi sabah varsın kendni gösterip gidiyorsun sonra ertesi gün hanımefendi görünüp gidiyorburdayım cnm biraz iş yapıyım dedim:)...
nasılsın canım çok uzun yollardan geldim ve kavuştuk canımmmm netim bozuktu meğer kablo kopmuşşgünaydın kuzum şükür kavuşturana
ayyyy zeynoşşşş dedikodunuda yaptık okudunmu dedim tatile felanmı gitti,gittiyse bize haber verirdi ...bu arada iyiym umut dünyasında dolaşıyorum şu aralarnasılsın canım çok uzun yollardan geldim ve kavuştuk canımmmm netim bozuktu meğer kablo kopmuşş
bi sabah varsın kendni gösterip gidiyorsun sonra ertesi gün hanımefendi görünüp gidiyor
sen daha cinsiyeti öğrenmedinde zaten ayy sen beni hasta edeceksin tansiyonum şekerim kolestrolüm yüksliyor seni görünce
ayyyy zeynoşşşş dedikodunuda yaptık okudunmu dedim tatile felanmı gitti,gittiyse bize haber verirdi ...bu arada iyiym umut dünyasında dolaşıyorum şu aralar
bak temmuzu beklediğini biliyorum ben seninle ilgili hiç bir detayı kaçırmıyorum ama sen okudum demene rağmen bnim adetim geçeli 3 gün olduğunu görmemisn.canım ya okudum dedikodumu kaçırışım yaaa hep öyle oluyor bende bir anormallik var bazeen bana yazılanı bile o sayfayı okuduğum halde kaçırıyorummm
kız ne tatili nerde hem para harcamak yok tüp bebek yapacam ya topluorum şimdi yuvayı dişi kuş yapar ya bende yapıyorummmm
umut dünyasında inş.umudunu bullursun adetine daha varmı
bizim net sadece tek odada çekiyo ondan kız ..sabah eşim giderken girip kim napmış bakıyorum...sonra diğer odaya geçiyorum iş falan zaten geceleri uyuyamayınca gündüzleri akşama kadar yatıyorum...bugun bu odadayım ütü falan yapcam:)..
cinsiyeti bende çok merak ediyorum da doktor karmaşası var..kime gidicemi bilemedim herkes farklı bişeyler söylüyor...
bak temmuzu beklediğini biliyorum ben seninle ilgili hiç bir detayı kaçırmıyorum ama sen okudum demene rağmen bnim adetim geçeli 3 gün olduğunu görmemisn.
zeynoşum son dediğini anlamadım kim iğne oluyor ben olmuyorum senmi oluyosun ?ben dotora gitmiyorum ya biris sormuştu iğne hakknda önceki tecrübei anlatmıştım acaba ondanmı bahsediyorsun.bide test hiç yapmadım benim adetlerim hep çok düzenliydi taki geçen kasım aralık aylarına kadar ozaman 1 hafta ve 10 gün kadar gecikme olmuştu sonrasındada 2 ay önce 2 gün gecikti o yüzden pazar gününe kadar test yapmıycam...canım senle hacı yazışmalarınızı okudum zeynpe ile yazışmalarınızı gece okudum bende allah allah zeynep 35.gün diyor hemde 3 gün gecikmiş yazmış diyordum valla şimdi hatırladım destek veriyordunuz birbirinize gece girdikten sonra uyumuşum unutmuşum valla kız sen test tutacaktın ilk mi oldu bu gecikme birde aldığım bu iğne bu sefer çok fena yan etkiler gösteriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?