ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bak 10 gün gecikmişti yazını okumuştum sen dedikçe hatırlıyorum ya 2 gün önceki yazıları okuyunca bugün gibi ezberimde kalmış kız inşallah bu sefer gecikmenle hamilelik haberini verirsin
canım ayda bir iğne yapıyorum ya menapoz iğnesi geçen ay pek etkilemedi beni ama bu ay zeyenep çok kötü hep ayağımın altına buz koyuyorum çok çabuk sinirleniyor ağlıyorum unutkanlık var aklımdan kötü şeyler geçiyor off öyle yani
teesti ne zaman düşünüyorsun

Selam kızlar nasılsınızzz off ben kendımı cok yorgun hıssedıyorum hıc halım yok hemen yorulyorum...temızlık de yapmam lazım gerçi sağ olsun onu eşim yapıyor ben tarif ediyorum ama gene de yorgunum yaaa....

as canım hamilelikte yorgunluk olur öyle bak sana eşin yardım ediyor daha ne istiyorsun hem bi kadın bul kendine dipten yaptır işlrin hafifler sonra eşin daha iyi yapar

ayy yapmam lazım kızz rezilim valla bi ara misafir geliyor diye ütülenecekleri saklamıştım daha bugun hallediyom onları:)
ben bişey aşermiyom ya aşermek nasıl bişey bilmediğimden midir nedir:)) ama farklıyım normalde o kadar sebze falan sevmem ama bi gör ıspanak yapıyordu annem böreğin harcını bi yedim ki sorma ağzımın suları akıyordu resmen...
doktora gelince ilkini pek sevemedim geçen başkasına gittim ama oda kasıntıydı eskiye dönüyüm dedim bizim doktor arkadaşlar var
ikisinede gitme sakın dediler...başka doktor dediler ama oda yeni doktor 81 li iyimidir bilemedim ...ayın ilkhaftası muayane günüm o zamanı bekliyorum

mrb cnm yorgunluk hiç gitmiyor kız hamilelikte ne güzel eşin yapıyormuş maşallah benim ki nadir yapıyo ya...bana d sen yapma diyo annenleri çağır çağır diyo:)...

aman allahımmm ayıp olmasın diye saklamış elbiseleri ayolll evdeki tozlarını nasıl sakladın ben bile burda görüyorummm
kız yenidir kötü doktordur die birşey yokk hakkını verirse işinin neden gitmeyesinki git bakalım içine sinerse devam et

ayyy çok utandım şimdirezilligim taaaa oralardan gözükür oolmuş:18::18::18::18::18:

sürekli olsun istiyorum da ne bileyim tecrübelinin deneyimi falan fazla olur ya ondan da...hayırlısı bakalım eşimde git bu doktora bi bakarız diyo....

bize de dua et canım yorma kendini dikkat et
yok zeynoşum ya çıkmazsa umutsuzluğa kapılırım o zaman en iyisi cumayı beklemek baksana pazar günü test yaptım tek çizgiyi görünce bile nasıl moralim bozuldu anlatamam ama şimdi en azından bir umudum var hamileysem diye belki yarın yaparım dayanamayıp bak şimdi aklıma girdin duramam da :18:
günaydınnnnn canlarrr
sana da günaydın canım
dikkat et canım kendini yorma sakın bak ben ağır kaldırdım da ne oldu değerlerim bile tam çıkmadı belki de o yüzden düşük çıktı dikkat et bol bol dinlen

KIZLARRR bir şey soracağım ben resmen adet sancısı çekiyorum çok fena hem de aceba hamiş değil miyim :18: çok korkuyorum o kadar heveslendim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

KIZLARRR bir şey soracağım ben resmen adet sancısı çekiyorum çok fena hem de aceba hamiş değil miyim :18: çok korkuyorum o kadar heveslendim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

hakkında hayırlısı olsun cnm benim...benim bile ara ara oluyo cnm bacaklarım falan sızlardı hastayken şimdi de oluyo sanki hastalanacakmışım gibi inşallah bebiş vardır:))

kızlar benim kafam gene karıştı....yeni söylenilen doktora gidiyim diyordum araştırdım muaene ücreti aynı 35 diğerleri gibi ama doğum ücretleri arasında çok fark varmış..başından beri gittiğim doktorum vardı ya iğnemi falan yapan orada özel 200 falanmış doğum ama ama bu yeni denilende 1300falan mış.. buna gitsem o kadar doğum parası fazla olur doğurmadıktan sonra gitmem saçma demi....

hakkında hayırlısı olsun cnm benim...benim bile ara ara oluyo cnm bacaklarım falan sızlardı hastayken şimdi de oluyo sanki hastalanacakmışım gibi inşallah bebiş vardır:))
inşallah canım bende ümitsizliğe kapılıyordum hasta olacağım diye
doğum parasına gelince hiç bir şey anlamadım canım doğum niye olmayacak ki :26:

testi pazar günü düşünüyorum çünkü pikniğe gidicez eğer bebişim varsa fazla hoplayıp zıplamayım diye...

evet canım cumayı bekle ama ben olsam hergün yapardım cumaya kadar ihtimal yüksek görünüyor o değerle
bugün yap yarında yap kız neden bizde o değer çıkmıyor değerin yükselecektr
bu arada canım adet olacakmış gibi ağrın olması genelde gebelik beliritisi şeker yahu bi test daha tutsan ne olacak

evet canım ben gördüm gerçekten yalan yok burdan net görünüyor yazmışsın doğum içinde çok tutuyormuş ya yokmudr başka doktor birazcıkta maddiyatı tabikide düşünmek gerek
testi pazar günü düşünüyorum çünkü pikniğe gidicez eğer bebişim varsa fazla hoplayıp zıplamayım diye...
inşallah arkadaşım pazar günü güzel haberlerini, yazarsında senden kurtulurum nerdeyse ömrümü yiyecen allahım bu kızı pazartesi günü mucizenle ödüllendir
AMİNNNNNNNNNN

Kız Zeynoş bak aklıma girme zaten zor duruyorum bekleyemiyorum dualarınızı bekliyorum Zeynoşum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah, hepimiz hamiş oluruz inşallah. benim Kociş gelsin de aldırayım araba o götürdü bugün uzak gidemem eczaneye

tamam eşin geldiğinde git al şöyle dört beş tane hergün bi tane kız kocan gelirken alsın ya işte bugün kaçıncı günündü tam olark günüde demiştin unuttm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…