ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

geldım zeynoşşşşşşşşşşşşşşş kac gundur yoktun ya kaynanoş mu vardı

hoşgeldin hamiş seniiiiiiiiiii
kız yok ya görümcemde kaynanoş netin kablosu kopmuş bilemedim eşimde kaç gündr nete girmiyordu akşam işi düşünce o haletti ben bilmiyordum kablomuz kopmuş

hoşgeldin hamiş seniiiiiiiiiii
kız yok ya görümcemde kaynanoş netin kablosu kopmuş bilemedim eşimde kaç gündr nete girmiyordu akşam işi düşünce o haletti ben bilmiyordum kablomuz kopmuş

hoşbulduk zeynoş hıı anladım canım

nasılsın kız paçayı sıyırdın tedavilerden iyimisin bebişin nasıl göbeğin çıktımı

çok şükür canım ya onca şeyden sonra hayret edıyorum esımde bende hala daha inanamıyoruz sankı hiç bişey yasamamışız gıbı oldu evet göbegım çıktı artık yolu yarıladık sayılır çok şükür kızımda ıyı ama dogum korkusu sarmaya basladı şimdide

inşallah arkadaşım pazar günü güzel haberlerini, yazarsında senden kurtulurum nerdeyse ömrümü yiyecen allahım bu kızı pazartesi günü mucizenle ödüllendir
AMİNNNNNNNNNN
[/QUOTE]
benden kurtulamassın bebeğim her zaman tependeyim ooooo daha çok işimiz var bu arada güzel duaların için teşekkür.allahım bu güzel kulunuda tez zamanda müjdeli haber vermesini nasip eyle yarabbim...

Haberlerini bekliyoruz canım inşallah pozitiftir, dualarım seninle, tabiki zıplama uslu dur azıcık
canım duramam duraam pkniklerde oyun oynamayı seviyorum am bebişim benimleyse senelerce oynamamaya razıyım bu arada iğnenin kaçıncı günündeydin adet 23 değilm ama ovitrelladan sonraki gün önemli ?ve hatırladığım kadaıyla henz 14.gündesin idrarda çıkmaz kuzum zcık daha sabret

teşekkür ederim canım hoş bulduk.iğneyi yaptırdıktan sonra hiç korunmadım.bir kaç doktora muayene olmadan danıştım.bu iğnelerin etkisi 18 ay geçmeyebiliyomuş.bu ayın24ünde 18 ay dolmuş olacak.birazda bunun için tembellik yaptım.ama çocuğumun olmasını çok istiyorum :)

İnsan bebeği söz konusu olunca herseyden fedakarlık yapıyor biz de bu pazar gittik ama ben o gün testte test çizgi görünce hoplayıp zıpladim Canım iğnemi 4 haziranda vuruldum ama çalışmalar 9 haziranda son buldu
tamam eşin geldiğinde git al şöyle dört beş tane hergün bi tane kız kocan gelirken alsın ya işte bugün kaçıncı günündü tam olark günüde demiştin unuttm
4 haziranda vuruldum Zeynoşum ama 9 haziranda son çalışmayı yaptık ben çalışmayı mi baz alacağım yoksa iğneyi mi? çok utandım şimdi kız aradım canım ama açımadı

Isterseniz ihmal etmeyin bir daha gidin doktora bizde gitmedik geç gittik ama keşke önceden gitseydik inşallah Rabbim hepimize nasip etsin bebiş

bu hesabı daha önced yapmıştık senin adet olma tarihin 20 haziran ama değerlerin 5'in üzerind olduğundan hamilelik büyük olasılıkla çıkıcak ama az daha sabret çünkü idrarda çıkmaz ama kanda baktırmak istiyosan cuma günü dediğin gibi baktr.

Hayır canım geçen ay 25 mayısta olmuştum ama bu ay tahminen 23 haziran diye tahmin ediyorum, moralim bozulur çıkmazsa o zaman çok üzülürüm

Hayır canım geçen ay 25 mayısta olmuştum ama bu ay tahminen 23 haziran diye tahmin ediyorum, moralim bozulur çıkmazsa o zaman çok üzülürüm
sen bilirsin canım ama ovitrella vurulduktan sonra onu baz alıysun adet tarihi için doktorum çatladıktan 14 gün sonra sonuç alırsın demişti bana

sen bilirsin canım ama ovitrella vurulduktan sonra onu baz alıysun adet tarihi için doktorum çatladıktan 14 gün sonra sonuç alırsın demişti bana
dün doktorum muayene etti canım kan testinden önce, yumurtan çatlamış dedi canım eğer çatlamasaydı teste göndermeyecekti. bu belirsizlik çok zor bir durummuş insan yaşayınca daha iyi anlıyor :18:

dün doktorum muayene etti canım kan testinden önce, yumurtan çatlamış dedi canım eğer çatlamasaydı teste göndermeyecekti. bu belirsizlik çok zor bir durummuş insan yaşayınca daha iyi anlıyor :18:
şunuda düşün şuan adet tarihi yaklaşmış, geçen 4-5 kişiyiz bu topikte ve en şanslımız sensin çünkü kan sonucun umut verici .

demi ya insan inanamıyor kız çocuğu biraz daha erken doğarmış kız doğurursun ya ayıpsın san güveniyorum normalmi sezaryanmı düşünüyorsun

benden kurtulamassın bebeğim her zaman tependeyim ooooo daha çok işimiz var bu arada güzel duaların için teşekkür.allahım bu güzel kulunuda tez zamanda müjdeli haber vermesini nasip eyle yarabbim...
amin hepimiz için bi hamiş kal bakayım geliyormuusun yoksa gidiş o gidiş bizi bırakıyormusun kız
varya bi kal o zaman görürsün inş.hamilesindir ya valla bak içten istiyorum

canım ya sen uzun süreli iğneyi kullanmışsın ya ondan öyle oluyor bak arkadaşım 3 aylık iğne kullanmış tabi 1 aylıkta olabilir 6 ay boyunca getirememişti
daha bekleyeceksin iğneden ötürü öyle

4 haziranda vuruldum Zeynoşum ama 9 haziranda son çalışmayı yaptık ben çalışmayı mi baz alacağım yoksa iğneyi mi? çok utandım şimdi kız aradım canım ama açımadı

çooook ayıp aaaa kız ne diyorsun sen öyle çalışma malışma iğne den sonraki gnü sayıyorsun canım bugün 14.günün 2gün riskli gün inş.atlatırsın kız varmı belirtiler ya değerinden ötürü bak valla hamile görüyorum seni
inş.yanılmam

canım çok sağol sende birseninde hamile haberlerinizi bi alıyım kendim kalmış gibi sevinirim inş. rabbim yüzümze güler şuan ezan okunuyor ezanların hürmetine allahım bizlerede o mutluluğu yaşat...

aminnnn canım ya rabbim hepimize o duyguyu tez zamanda hayırlısıyla yaşatsın hepimizde hamiş kalsak çok güzel olurdu bu yolda allah bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın
kız bebğimiz olsun ayrı bir psikolojiyle burayı dağıtırız valla
birsende laptopu yemiş yok zaten

laparoskopiden sonra sezeryanı düşünemıyorum canım ya narkozdan dıkışten korkuyorum aslında normal olursa herşey normal istıyorum ama yınede hayırlısı neyse o olsun

laparoskopiden sonra sezeryanı düşünemıyorum canım ya narkozdan dıkışten korkuyorum aslında normal olursa herşey normal istıyorum ama yınede hayırlısı neyse o olsun

aminnn canım korkak seni bende normal doğumdan yanayım aslında normali daha güzel inş.hayırlısıyla normal doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…