ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

doğru düşünmüşün canım bebiş olunca zaten masraflarınız artacak hiç değilse şimdiden biraz tasarruf yaparsınız, gereksiz yere niye pahalıya gideceksin

bende öyle düşünüyorum cnm ya bakalım hayırlısı olsun:)

kızlar doğum konuşmuşsunuz ya ben ikisinden de korkuyom nasıl çıkasaksa izlemeseymişim keşke doğumları....

aAMAN ALLAHIM GELENE KADAR KİMSE KALMAMIŞ ALACAĞINIZ OLSUN İSİMLERİNİZ BİR BİR AKLIMDA

ya muhabbetlere hiç yetişemiyorum..

as canımmmmmm kal kal rahatına bak canımmmm
kız senin süslün olacak bak gör meyve aşeriyorsun demi

aşermiyorum kız midem bulanıyo ya meyve iyi geliyo midemi bastırıyo o yüzden sürekli meyve özellikle kiraz yiyorum..ama tatlı çok severdim şimdi tatlıdan soğudum

aşermiyorum kız midem bulanıyo ya meyve iyi geliyo midemi bastırıyo o yüzden sürekli meyve özellikle kiraz yiyorum..ama tatlı çok severdim şimdi tatlıdan soğudum

olsun bak kız gibi dörünüyor kız yanılsam bile sakla erkek olduğunu bana söyle kimse bilmesin razil olmayayım burda

olsun bak kız gibi dörünüyor kız yanılsam bile sakla erkek olduğunu bana söyle kimse bilmesin razil olmayayım burda

benimde içime kız doğuyo zaten hayırlısı ama canım hiç cinsiyet tercihim olmadı benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez valla :)

canım sen nerde oturuyosun bildiğimiz hastanelerden falan sana da önerelim..

benimde içime kız doğuyo zaten Hayırlısı ama canım hiç cinsiyet tercihim olmadı benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez valla :)

zaten canım bu kadar bekledikten ve uğraştan sonra birde cinsiyet seçimimi yapalım ayol bi tane bulmuşken senin kızın bak çok uysal benim gibi olacak seni yormayacak

zaten canım bu kadar bekledikten ve uğraştan sonra birde cinsiyet seçimimi yapalım ayol bi tane bulmuşken senin kızın bak çok uysal benim gibi olacak seni yormayacak

benim ki nasıl olacak bakalım....söyle teyzesi

kız yapanlar var nasıl yapıyolar ben anlamıyorum :) inşallah öyle olur teyzesi ben çevremdeki yaramaz çocukları çok konuşurum bana hep diyolar senin ki fena olacak diye

kız yapanlar var nasıl yapıyolar ben anlamıyorum :) inşallah öyle olur teyzesi ben çevremdeki yaramaz çocukları çok konuşurum bana hep diyolar senin ki fena olacak diye
vazgeçtim canım milletin çocuklarına konuşmuşsan üzgünüm senin bebekinde yaramaz olacak oturmaya vaktin olmayacak
milletin çocuklarına konuşmuşsan biraz ondan biraz diğerinde n kapacak

benim ki nasıl olacak bakalım....söyle teyzesi

ayoll senin oğluşun tatlı olacak kıız masum olacak aynı ben gibi diyecem inşallah sende milletin çocuklarına konuşmamışsındr

yok cnm konuşmam zaten bayılırım ben çocuklara....benim ki garibim anası çok tembelya napsın zavallım uslu olacak mecburen:))

kocam geliyormuş kızlar ben ka çar yemeğin başına geçiyim öpüldünüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…