doğru düşünmüşün canım bebiş olunca zaten masraflarınız artacak hiç değilse şimdiden biraz tasarruf yaparsınız, gereksiz yere niye pahalıya gideceksin
kız güldürdün beni yetişirsin birgün kız bak çok güzel bi muhabbetede denk geleceksinya muhabbetlere hiç yetişemiyorum..
as canımmmmmm kal kal rahatına bak canımmmm
kız senin süslün olacak bak gör meyve aşeriyorsun demi
aşermiyorum kız midem bulanıyo ya meyve iyi geliyo midemi bastırıyo o yüzden sürekli meyve özellikle kiraz yiyorum..ama tatlı çok severdim şimdi tatlıdan soğudum
sen öldürürsün beni ya
olsun bak kız gibi dörünüyor kız yanılsam bile sakla erkek olduğunu bana söyle kimse bilmesin razil olmayayım burda
kızlar benim kafam gene karıştı....yeni söylenilen doktora gidiyim diyordum araştırdım muaene ücreti aynı 35 diğerleri gibi ama doğum ücretleri arasında çok fark varmış..başından beri gittiğim doktorum vardı ya iğnemi falan yapan orada özel 200 falanmış doğum ama ama bu yeni denilende 1300falan mış.. buna gitsem o kadar doğum parası fazla olur doğurmadıktan sonra gitmem saçma demi....
benimde içime kız doğuyo zatenHayırlısı ama canım hiç cinsiyet tercihim olmadı benim sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez valla :)
canım sen nerde oturuyosun bildiğimiz hastanelerden falan sana da önerelim..
zaten canım bu kadar bekledikten ve uğraştan sonra birde cinsiyet seçimimi yapalım ayol bi tane bulmuşken senin kızın bak çok uysal benim gibi olacak seni yormayacak
zaten canım bu kadar bekledikten ve uğraştan sonra birde cinsiyet seçimimi yapalım ayol bi tane bulmuşken senin kızın bak çok uysal benim gibi olacak seni yormayacak
ben kayserideyim cnm..
vazgeçtim canım milletin çocuklarına konuşmuşsan üzgünüm senin bebekinde yaramaz olacak oturmaya vaktin olmayacakkız yapanlar var nasıl yapıyolar ben anlamıyorum :) inşallah öyle olur teyzesi ben çevremdeki yaramaz çocukları çok konuşurum bana hep diyolar senin ki fena olacak diye
benim ki nasıl olacak bakalım....söyle teyzesi
hadi ya ben istanbuldasın diye düşündüm :) malesef ozaman canım :)
vazgeçtim canım milletin çocuklarına konuşmuşsan üzgünüm senin bebekinde yaramaz olacak oturmaya vaktin olmayacak
milletin çocuklarına konuşmuşsan biraz ondan biraz diğerinde n kapacak
ayoll senin oğluşun tatlı olacak kıız masum olacak aynı ben gibi diyecem inşallah sende milletin çocuklarına konuşmamışsındr
vazgeçtim canım milletin çocuklarına konuşmuşsan üzgünüm senin bebekinde yaramaz olacak oturmaya vaktin olmayacak
milletin çocuklarına konuşmuşsan biraz ondan biraz diğerinde n kapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?