aslında haklısın canım kaç gündür sürekli git gel git gel bir hal oldum. sancım yok canım yarın da giderim büyük ihtimal çünkü eşim evdeyken gitmek istiyorumcanım hayırlı olsun inşallah yükselir değerin bence yarın gitme 2 gün geçince bile anca ikiye katlanıyor değer sonra tekrar gel yine bakalım diyecek bence böyle böyle ne kanlar verirsin sen ağrın sancın yoksa bekle biraz
kız zeynoş korkutma beni
canımmmm üzülme kız birazda olsa değer artmış belkide geç döllenmiştr kızzz ne bu iş allah allah sevinemiyorsanda üzülemiyorsunda garibim ortada kalmışsın öyle valla enterasan bi durum
ama elifcim bak gör hamilesin bazen düşük değer dış gebeliğide gösteriyor inş. sende öyle birşşeyyy olmaz değerin yükselir hayırlııısyla
bilmiyorum canım niye böyle yaptıklarını ama şu geliyor aklıma biz en son çalışmayı 9 haziranda yapmıştık acaba diğerleri tutmadı da sonuncusunda mı tuttuEcrıncım adetınn ustunden kac gun gectı?ınsallah degerın yukselır ama en azından bılmesı lazım ıkıdebır neden gonderıyolar
bilmiyorum canım niye böyle yaptıklarını ama şu geliyor aklıma biz en son çalışmayı 9 haziranda yapmıştık acaba diğerleri tutmadı da sonuncusunda mı tuttuadetim geçen ay 25 mayısta oldu canım bu ay da tahminen 23 haziranda olacağım daha geçmedi kesin adetime daha süre var diye çıkmıyordur canım aman kötü bir şey olmasın da çıkmamasına bile razıyım
evet canım sen daha tecrübelisin bencede adetimin gecikmesini beklemeliyim yoksa daha kötü oluyorum üzülüyorumhmm genelde adet gecıkınce sayı yukselıyor yaa ondan dedım senın daha adetıne varsa belkı de olabılır. benım adetım bır gun gecınce yapmıstık 122 cıkmıstı..
evet canım sen daha tecrübelisin bencede adetimin gecikmesini beklemeliyim yoksa daha kötü oluyorum üzülüyorumkendimi yıpratmaktan başka bir şey yaptığım yok
Tamam canım ama çok üzülüyorum dua edin lütfenbence de adetının gecıkmesını bekle. ınsallah hamılesındır:) ama sen kendını ıkı sonuca da hazırla.
aslında haklısın canım kaç gündür sürekli git gel git gel bir hal oldum. sancım yok canım yarın da giderim büyük ihtimal çünkü eşim evdeyken gitmek istiyorumama moralim çok bozuk
kız zeynoş korkutma benişekerim dış gebelik belirtisi mi cidden düşük değer offffff o kadar zor ki canım bir şey öğrenememek ne var diyorlar ne yok ne yapacağımı şaşırdım kaldım inşallah canım yükselir dualarınızı bekliyorum
kız zeynoş şaka gibi bu anlattıkların şekerimkızlar günaydın şaka gibi bi olayla karşılaştım bu sabah eşimle kayın pedere hediye göndrdik pakette zehra yazmış kargoyla gönderdim ya
kayın pederde zeynep diye biliyor beni kmlikte zehra olduğunu bilmiyor tabi hediyeyi açmş zehra kim diye eşimi aramış biz gönderdik zeynoşla size diye kayın peder 1 haftadr cep telefonum kapalı diye şüphelere düşmüş saba h illa zeyneple görüştr beni demişşş eşimde işte olduğu için işteyim akşam demiş
kayın peder kaynanama tutmuş demiş oğlum şeytana uymuş bir tane başı boş zehra ...diye birini bulmuş zeynep kayıp diye az önce konuştum kuran kitap benim demişim sonra inanmış sanmış ki eşimin sevgilisi var kız arayı sıcak tutmak için hediye göndermiş adamın tansiyounu çıkmış valla hastanelik olmuş
umarım tatlım artık stres ola ola bir hal oldumayolll korkma elifcim sen hamilesin canım bi test tutsan bide ordan baksan bak silik çizgi bile çıkar aaaa
tansiyonumu çıkardın ayol stres yapma geç döllenmştr
umarım o yüzden düşük çıkmıştır canım artık kan aldıra aldıra içim dışıma çıktı şaka gibi ya kan aldırırsın ya hamilesindir ya değilsindir böyle mışlı konuşmalar insanı yoruyorecrincim inşallah değerin yükselir adetine varmış ya belkide ondan düşüktür içini ferah tut olucak inşallah...
kız hamile kalmış şimdide elbileri takmış giyin işte karnın çıkmış hem kim seni ne yapsınşı alıntı yapma işini beceremedim gitti....
ecrincim inşallah değerin yükselir adetine varmış ya belkide ondan düşüktür içini ferah tut olucak inşallah...
dün annemler geldiler sağ olsun evi adam edip gittiler ...bugun bende tercihlere bakıyorum bebişimin kısmetine inşallah atanırım ya çok süper olurdu...hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ...bugun kimsecikler olmuycak gibi malum hafta sonu ben akşama kadarrrrr evdeyim akşamda düğün var tabi benimde önümde kocaman bi göbüş var ne giyecem ben şimdi elbiseler zaten hıp diye oluyordu şimdi hiç olmaz kot pantolanlada düğüne gidilmez offff ooffff kumaşı deneyim bari içine sığarsam giyerim:)
kız zeynoş şaka gibi bu anlattıkların şekerimgüldürdün beni Allah da seni güldürsün niye bilmiyor ki kayınpederin nikahta falan öğrenmedi mi ismini çok ilginç sen de kopmuşundur onu duyunca
umarım tatlım artık stres ola ola bir hal oldumdoktor salı günü tekrar hcg bakılacak dedi ama inan hiç gidesim yok kız sende bu genç yaşta tansiyon da mı var
umarım o yüzden düşük çıkmıştır canım artık kan aldıra aldıra içim dışıma çıktı şaka gibi ya kan aldırırsın ya hamilesindir ya değilsindir böyle mışlı konuşmalar insanı yoruyor
EEEE KIZLARRRR neler yaptınız bakayım ben yokken
as canım hoş geldinslm kızlar uzun süredir yoğun iş tempomdan dolayı giremedim foruma.zaten bende bir haber yok.2 başarısız sonuç sonunda ağrılı bir rahim filmi.neyseki tüpler açık çıktı.3 ay bekle dedi doktor.aşılmaya gececem artık.beklemekten sıkıldım doktor hala bana bekle diyor yaaaaw
mrb birsoşşşşş kız yoksun özledik seni bee laptopunun ekranı nasıl kırıldıki yaamerhabaalarr kızlrr nasılsınızzz...
kımsecıkler yok herkes gezmelerdemı bakayım..bendee akşam gıdıcem gezmelere..mutfagımı temızlıyorum bugünde off yoruldum yaaa...
bu arada laptopumu tv nın ekranın bagldım ordan gırıyorum..demokrasıde çareler tükenmiyorr ..telden takip ediyorum sizleri umarım ıyı hberler verırsınız
as canım herkes yok şimdilik bi tek ben varım canımkuzularrr selam herkese :)umarım keyifer yerindedir ben de regl oldum sonunda bitme aşamasındayım...ev toplama işlerri başlıyor artık yavaş yavaş yorgunummm
selam hanımlar nasılsınız?bayadır yazmıyodum 3 aydan sonra bugün başka dr gittim prof aynı zamanda tüp bebek yapıyor.önceki dr lap.yapalım dedi tek tüp tıkalı olduğu için bu dr dedim lap. yapmayacakmısınız gerekk yok yapsak ne değişecek filmde herşey gözüküyo zaten dedi.eşimin sperm tahlilinde bişey eksik bakılmış ona tekrar bakalım sonrasında aşılama yada tüp bebek dedi.doktor çok az konuşyo ciddi sıcakkanlı gelmedi ama işinde çok başarılı yakın illerden gelen baya hastası var hamile kalmak için, ne yapsam bilemedim buna mı gitsem başka dr mu bulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?