KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUKKbenim kırmızılar geldi şoktayım o kadar çok hazırlamıştım kendimi ağlamaktan haber veremedim hayallerim suya düştü artık gücüm kalmadı
slm kızlar uzun süredir yoğun iş tempomdan dolayı giremedim foruma.zaten bende bir haber yok.2 başarısız sonuç sonunda ağrılı bir rahim filmi.neyseki tüpler açık çıktı.3 ay bekle dedi doktor.aşılmaya gececem artık.beklemekten sıkıldım doktor hala bana bekle diyor yaaaaw
merhabaalarr kızlrr nasılsınızzz...
kımsecıkler yok herkes gezmelerdemı bakayım..bendee akşam gıdıcem gezmelere..mutfagımı temızlıyorum bugünde off yoruldum yaaa...
Bu arada laptopumu tv nın ekranın bagldım ordan gırıyorum..demokrasıde çareler tükenmiyorr ..telden takip ediyorum sizleri umarım ıyı hberler verırsınız
kuzularrr selam herkese :)umarım keyifer yerindedir ben de regl oldum sonunda bitme aşamasındayım...ev toplama işlerri başlıyor artık yavaş yavaş yorgunummm
kızlar moralim çok bozukkBenim kırmızılar geldi şoktayım o kadar çok hazırlamıştım kendimi ağlamaktan haber veremedim Hayallerim suya düştü artık gücüm kalmadı
Öyle canım galiba kimyasal gebelikmiş benimkisi çünkü 12,2 çıktı bunu regl ile birlikte kendiliğinden atarmış bu ay daha bir sancılı oluyorum galiba bu nedenden dolayıcanım moralini bozma diyeceğim ama zor bir an önce toparlanmaya bak.sen şimdi düşük yapmış oluyosun sağlıksız gebelik olduğunda düşermiş hakkında hayırlısı böyleymiş.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun
çok haklısın şekerim Allah istemezse hiç bir şey olmaz demekki istemiyor ki olmuyor napalım inşallah hamiş olacağımız o günler de gelecekya hep bunu söylüyoruz ama canını sıkma allah dileseydi olurdu biz sebepler sarılcaz tabi .demekki henü zamanı gelmemiş .inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine
inş.canım bakalım 4.güne girdik gelen gden yok daha öncde geciktiği olmuştu o yüzden emin olaıyrum test yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ...senin hamilelik nasıl kalp atıı için ayın kaçında gidicektin ?
selammmm kızlar nasılsınız bakayım
ece ve sabahmeltemi tahminde bulunabilmem için aşerddiklerinizi söyleyin sonra yazarım korkuyorum tahminde bulunmaya birileri bana burda ters gidiyor ultr.görüntülerinizide koyun
aaa canım ya üzülme diyecem olmuyor çok şaşırdım yaaKIZLAR MORALİM ÇOK BOZUKKbenim kırmızılar geldi şoktayım o kadar çok hazırlamıştım kendimi ağlamaktan haber veremedim hayallerim suya düştü artık gücüm kalmadı
Cnm limon ve tuzlu yiyorum onceden tatliyi cok seven biri olarak tiksiniyorum tatlidan birde turkiyenin ekmegine aserdim saolsun kardesim getirdi bu hfta :) hadi soyle ne doguyo icine
Öyle canım galiba kimyasal gebelikmiş benimkisi çünkü 12,2 çıktı bunu regl ile birlikte kendiliğinden atarmış bu ay daha bir sancılı oluyorum galiba bu nedenden dolayıhepimiz tez zamanda inş hamiş oluruz artık benim umutlar başka aya kaldı
çok haklısın şekerim Allah istemezse hiç bir şey olmaz demekki istemiyor ki olmuyor napalım inşallah hamiş olacağımız o günler de gelecekinşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize canım
Zeynepcim ins adetin gelmemistir kalp atisina dun gittik o kadar guzel bir duyguki anlatilmaz hersey yolunca sekiz haftalik olduk bugun dakikada 160 kez carpiyo doktor super dedi cok sukur ins sanada dua ediyorum
Cnm limon ve tuzlu yiyorum onceden tatliyi cok seven biri olarak tiksiniyorum tatlidan birde turkiyenin ekmegine aserdim saolsun kardesim getirdi bu hfta :) hadi soyle ne doguyo icine
öyle de canım 8 aydır her ay umutlana umutlana bir hal oldum onu kastettim ama napalım Rabbim istemezse olmaz tabi dün çok ağladım ama bugün iyiyim canım hayırlısıaaa canım ya üzülme diyecem olmuyor çok şaşırdım yaa
inş.son görüşün olur kimyasal gebelik olmalı çünkü değerin öyle gösteriyor kız sen daha yeni tedaviye başladın ne gücü bak bizlere bayadr tedavilerdeyiz yolun başındasın
evet canım napalım hayırlısıecrincim hayırlısı buymuş demek ki üzülme sabret inşallah Rabbim sana da nasip eder. İlk insan çok üzülüyor ama sonradan öbür aya umutlanıyorsun. üzülme canım
evet canım baya umutlandım hatta göbeğimi tutuyordum bebeğim mi var diye hayal kurdum :85: napalım kısmet değilmiş ama söylediğin gibi bu bile mutlu ediyor insanı sonunda hayal kırıklığı yaşasam da :97:elifcim daha önce benımde bı kımyasal gebelıgım olmustu sonra kendılıgınden adet oldum üzülme bu bıle mutluluk verıyo insana olabılıyormuş dıye
Aleyküm selam canım amin inşallah senin de kandilin mübarek olsunSlm kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Aleyküm selam canım amin inşallah senin de kandilin mübarek olsun
Slm kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?