ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım benim 27sınde ilişki oldu 28i doktora gttım iğneyı vurdu doktor 28 , 29 ve 1 aralık ilişki gunlerı demıştı bn 30 kasımda istemıitım ama o gun mısafırım gelmıştı olmadı bırde bana folık asıt verdı doktor canım sızlerde kullanabılırsınız zaten hamılelıkte kullanılıyo

kızlar nette sorun var galıba bı kac tane göndermış msjları

Son düzenleme:

canım benim 27sınde ilişki oldu 28i doktora gttım iğneyı vurdu doktor 28 , 29 ve 1 aralık ilişki gunlerı demıştı bn 30 kasımda istemıitım ama o gun mısafırım gelmıştı olmadı vallaa canım gecen ay gun asırı denedık olmadı bu sefer boyle yapalım dedık doktora gıtmeden bır gun öncesı yapabılırsın bırde bana folık asıt verdı doktor canım sızlerde kullanabılırsınız zaten hamılelıkte kullanılıyo

bende kullanıyorum iki aydır zayıflattı beni sizdede oldumu böyle bişe

folik asit ben aylardır içiyorum ama vücutta depolanan bişey olmadığı için doktor hamile kalana kadar iç dedi. ben hamile kalamayınca bırakıvermiştim diyelim 3 ay içtin 1 ay içmedin mi gidiyomuş vücuttan depolanmıyomuş.

sağol canım doktor iğneden 12 saat sonra ilk ilişki, ilk ilişkiden 24 saat sonra 2. ilişki dedi sonra da gün aşırı dedi bakalım nasip inşallah bir vesile olur da hamiş kalırız canlarım

yok canım ben daha önce kullanmıştım bışey olmadı vıtamın aslında zayıflatmaz kı

bende anlamadım yada zayıflayacağım varmış denk gelmiş:S

kaç senelik evlisiniz bizim 4 bitti:S

artık rüyasında görenn fal baktırıp bişey mi var diyenlerde azaldı şükür ama insanlar çok anlayışsız buna inandım artık

anladım canım bana saat olarak degılde gun olarak söyledı doktorun söyledıgı gunlerı degerlendırdık işn bu sefer olur ama gecen ay gögus dolgunlugu acı vardı bu ay öle bışey falan yok bakalım artık hayırlısı

amin canım inaşşah bu ay bu ilaç vesile olur da hamiş kalırız hep beraber :)) senin ilk kez mi ilaç kullanışın

2 sene bıttı canım benımde sureklı aynı şeyler aynı sözler artık bıktık insan içine cıkamıyorum cıksam hemen bebek yokmu demeye baslıyolar hayat işte bizimde kaaderımız buymuş

amin canım inaşşah bu ay bu ilaç vesile olur da hamiş kalırız hep beraber :)) senin ilk kez mi ilaç kullanışın

ilaç derken folık asıtmı canım ben dha önce kendım alıp folık asıt kullandım işe yaramadı doktora gıttım ondan fayda göremedım sadece klomen verdı baska doktora gıttım yıne klomen bu sefer ovıtrellde verdı olmadı yıne aynısı yıne aynısı derken kullandıgımın sayısını unuttum sonra sımdıkı gıttıgım doktoruma basladım klomen kullandıgımı duyunca puregon verdı gecen ay kullandım yumurtam catlamış ama tutmadı bu ay tekrardan devam ettıkk beklemdeyım şimdı

evet kızlar ben de öyle hemen olacak zannediyodum çevremde bütün arkadaşlarım 2-3 ay sonra hamile kaldı evlilik yıldönümlerine doğurdular biz sorun olmamasına rağmen 1 türlü tutturamıyoruz ((((((( o spermler ne yapıyor içerde bilmiorum boş boş duruyolar heralde yaaaa (((((((((((((

bende anlasam ne yapıyorlar doktorda anlamıyor beni bir pco dedi bir değilsin dedi nedensiz kısırlıklar arasında olabilirsin dedi kafam iyice karıştı

ayy güldürdün beni kızdoğru söylüyosun boş duruyolar belkide bunlar tam yumurtalara girecekken çay kahve molası veriyolar sonra vazgeçip geri geliyoılar

ayy güldürdün beni kızdoğru söylüyosun boş duruyolar belkide bunlar tam yumurtalara girecekken çay kahve molası veriyolar sonra vazgeçip geri geliyoılar

vallahi öyle tatlım ben eşime diyom zaten senin spermler tembel kös kös oturuyolar içerde gidip bir yumurtayı dölleyemediler yani :)))) evde şu doktorlardaki ultroson cihazındanolsa ne iyi olurdu sonra bakardık hemen ne yapıyorlar diye :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…