sağol canım peki size ne zamanlar ilişki önerdi doktor yani iğneden önce ve sonra? Biz en son salı günü ilişki olmuştu bugün olmasa da spermler 3 günlük perhizle en iyi seviyeye geliyomuş bugün bekleyip ctesi iğne olursa ctesi akşamı mı ilişki olsa acaba? Siz nasıl uyguladınız?
sağol canım peki size ne zamanlar ilişki önerdi doktor yani iğneden önce ve sonra? Biz en son salı günü ilişki olmuştu bugün olmasa da spermler 3 günlük perhizle en iyi seviyeye geliyomuş bugün bekleyip ctesi iğne olursa ctesi akşamı mı ilişki olsa acaba? Siz nasıl uyguladınız?
canım benim 27sınde ilişki oldu 28i doktora gttım iğneyı vurdu doktor 28 , 29 ve 1 aralık ilişki gunlerı demıştı bn 30 kasımda istemıitım ama o gun mısafırım gelmıştı olmadı bırde bana folık asıt verdı doktor canım sızlerde kullanabılırsınız zaten hamılelıkte kullanılıyo
canım artık bızım evde bebek konuşulmuyo bıle
bende kullanıyorum iki aydır zayıflattı beni sizdede oldumu böyle bişe
canım benim 27sınde ilişki oldu 28i doktora gttım iğneyı vurdu doktor 28 , 29 ve 1 aralık ilişki gunlerı demıştı bn 30 kasımda istemıitım ama o gun mısafırım gelmıştı olmadı vallaa canım gecen ay gun asırı denedık olmadı bu sefer boyle yapalım dedık doktora gıtmeden bır gun öncesı yapabılırsın bırde bana folık asıt verdı doktor canım sızlerde kullanabılırsınız zaten hamılelıkte kullanılıyo
yok canım ben daha önce kullanmıştım bışey olmadı vıtamın aslında zayıflatmaz kı
folik asit ben aylardır içiyorum ama vücutta depolanan bişey olmadığı için doktor hamile kalana kadar iç dedi. ben hamile kalamayınca bırakıvermiştim diyelim 3 ay içtin 1 ay içmedin mi gidiyomuş vücuttan depolanmıyomuş.
sağol canım doktor iğneden 12 saat sonra ilk ilişki, ilk ilişkiden 24 saat sonra 2. ilişki dedi sonra da gün aşırı dedi bakalım nasip inşallah bir vesile olur da hamiş kalırız canlarım
anladım canım bana saat olarak degılde gun olarak söyledı doktorun söyledıgı gunlerı degerlendırdık işn bu sefer olur ama gecen ay gögus dolgunlugu acı vardı bu ay öle bışey falan yok bakalım artık hayırlısı
bende anlamadım yada zayıflayacağım varmış denk gelmiş:S
kaç senelik evlisiniz bizim 4 bitti:S
artık rüyasında görenn fal baktırıp bişey mi var diyenlerde azaldı şükür ama insanlar çok anlayışsız buna inandım artık
amin canım inaşşah bu ay bu ilaç vesile olur da hamiş kalırız hep beraber :)) senin ilk kez mi ilaç kullanışın
2 sene bıttı canım benımde sureklı aynı şeyler aynı sözler artık bıktık insan içine cıkamıyorum cıksam hemen bebek yokmu demeye baslıyolar hayat işte bizimde kaaderımız buymuş[/QUO
ilk önce düşünmüyorduk bi de sanki olacakmış gibi korunduk(
2 sene bıttı canım benımde sureklı aynı şeyler aynı sözler artık bıktık insan içine cıkamıyorum cıksam hemen bebek yokmu demeye baslıyolar hayat işte bizimde kaaderımız buymuş[/QUO
ilk önce düşünmüyorduk bi de sanki olacakmış gibi korunduk(
aynen hemen oluvercek sanıyoduk bende bı kac ay düşünmedım
aynen hemen oluvercek sanıyoduk bende bı kac ay düşünmedım
iğneyi ne zaman yaptırdınız peki bir de birşey soracağım benm bir yumurtam almış başını gitmişti 35 lerdeydi iki tanesi 19 ve yirmiydi öyle çatlama iğnesi oldum ...o büyüyen adet döneminde gider dedi doktor ama ikna olmadım bilginiz var mı
evet kızlar ben de öyle hemen olacak zannediyodum çevremde bütün arkadaşlarım 2-3 ay sonra hamile kaldı evlilik yıldönümlerine doğurdular biz sorun olmamasına rağmen 1 türlü tutturamıyoruz((((((( o spermler ne yapıyor içerde bilmiorum boş boş duruyolar heralde yaaaa (((((((((((((
evet kızlar ben de öyle hemen olacak zannediyodum çevremde bütün arkadaşlarım 2-3 ay sonra hamile kaldı evlilik yıldönümlerine doğurdular biz sorun olmamasına rağmen 1 türlü tutturamıyoruz((((((( o spermler ne yapıyor içerde bilmiorum boş boş duruyolar heralde yaaaa (((((((((((((
iğneyi ne zaman yaptırdınız peki bir de birşey soracağım benm bir yumurtam almış başını gitmişti 35 lerdeydi iki tanesi 19 ve yirmiydi öyle çatlama iğnesi oldum ...o büyüyen adet döneminde gider dedi doktor ama ikna olmadım bilginiz var mı
o kadarmı büyümüş bazen çok büğüdüğündede kist yapabiliyo bakarsın canım o tutar yumurtaların sağı solu belli olmuyorki onlardadas bir cilve bi naz off çekilmez
ayy güldürdün beni kızdoğru söylüyosun boş duruyolar belkide bunlar tam yumurtalara girecekken çay kahve molası veriyolar sonra vazgeçip geri geliyoılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?