ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

biz iyiyiyz canım sen nasılsın

bende iyiyim canım yarın doktora gıdıcem merak edıyorum bu ay hangı taraftan yumurtaar olmuş dıye...inş. sağ taraftan olmuştur...canım sıkılıyor bugun bıraz...içinde bulundugum duruma çok üzülüyorumm...ben hıc anne olamıycakmısım gıbı hıssedıyorummm:26:

üzülme canım ya senı tesellı etmek ısterdım ama aynı şeylerı bende hıssedıyorum cok üzülüyorum cok aglıyorum ama bı caresı yok ıste olmuyo olmuyo olmuyo işte

canım allah büyük bu arada neden sağ taraf

bende bende bende
evlatlık bilem düşünüyorum evde kedim var kafayı sıyırıp ona anne alan dedirtmeye başlamaktan korkirim:)

bende bende bende
evlatlık bilem düşünüyorum evde kedim var kafayı sıyırıp ona anne alan dedirtmeye başlamaktan korkirim:)

üzülme canım ya senı tesellı etmek ısterdım ama aynı şeylerı bende hıssedıyorum cok üzülüyorum cok aglıyorum ama bı caresı yok ıste olmuyo olmuyo olmuyo işte

ewt derdımızın dermanı allahtan...bol bol dua etmekten başka çaremız yok..rabbım tez zamanda duyar sesımızı inş.

bende bende bende

walla bızım halımız hal değil...bende korkuyorum üüzülmkten ınce hastalıga yakalanacagım dıye...
ahhh ahhhh sınavımız cok buyuk arkadaşlar...

doğru söyluyon ya ya benım bı belırtım yok gecen ay catlatma iğnesınden sonra ikizlerım falan acıdı şimdi bişey yok

kız ayşegül şu ikiz ne demek anlamadım onu kız belirtileri unut günleri sayma ne zamanki günün yaklaştı sorarım sana herseyi aklımdasın yani

[ı]merhaba kızlar bugun nasılsınız bakemm [/ı]
[ı]
nazaer boncugu cnım doktor gıtmıssın uzulme ctesı daha kocaman olmuş olcaklar..bende yarın gıdıcembakalım..
[/ı]

kızlar bir süre kayboldum müdür iş verdi amann işten de bıktım hiç işe gelmek istemiyorum hamile kalsakta biraz evde dinlensek ne iyi olacak o zaman izin almak felan kolaylaşır :))) eşim de böyle fesat düşünüyon ondan allah vermiyo belki de hiç bunu düşünmüyon diyo :)))))

evet canım inşallah iğneyi de aldım zaten ctesi giderken yanımda götürcem eğer yumoşlar çatlayacak gibi olmuşsa doktor hemen patlatsın iğneyi :))))) bugün de zaten 14. Mm yumurtanız var hem sağda hem oldu dedi ben de kır da yiyeylim doktor bey dedim :)))))))))))) adam gülüyo yok daha kıvama gelmemiş kırmayalım dedi :))) allahtan benim doktor şamata adam kakara kikiri geçiyo muayeneler :))))

canım ben de bikaç tane vardı ama 2 tanesi iyi gelişmiş dedi dominant yumurta dedi bir sağ da biri soldaymış bakalım inşallah ben geçen ay soldan yumurtladıydım bu ay sağ olabilir bir ay biri 1 ay diğeri yumurtluyo sanırım :)))

sen de yarın hayırlı haberler ile gelirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…