merhaba kızlar bugun nasılsınız bakemm
nazaer boncugu cnım doktor gıtmıssın uzulme ctesı daha kocaman olmuş olcaklar..bende yarın gıdıcembakalım..
biz iyiyiyz canım sen nasılsın
bende iyiyim canım yarın doktora gıdıcem merak edıyorum bu ay hangı taraftan yumurtaar olmuş dıye...inş. sağ taraftan olmuştur...canım sıkılıyor bugun bıraz...içinde bulundugum duruma çok üzülüyorumm...ben hıc anne olamıycakmısım gıbı hıssedıyorummm:26:
bende iyiyim canım yarın doktora gıdıcem merak edıyorum bu ay hangı taraftan yumurtaar olmuş dıye...inş. sağ taraftan olmuştur...canım sıkılıyor bugun bıraz...içinde bulundugum duruma çok üzülüyorumm...ben hıc anne olamıycakmısım gıbı hıssedıyorummm:26:
üzülme canım ya senı tesellı etmek ısterdım ama aynı şeylerı bende hıssedıyorum cok üzülüyorum cok aglıyorum ama bı caresı yok ıste olmuyo olmuyo olmuyo işte
canım allah büyük bu arada neden sağ taraf
ewt derdımızın dermanı allahtan...bol bol dua etmekten başka çaremız yok..rabbım tez zamanda duyar sesımızı inş.
bende bende bende
evlatlık bilem düşünüyorum evde kedim var kafayı sıyırıp ona anne alan dedirtmeye başlamaktan korkirim:)
inşallah canım ya artık olsun bızde anne olalım
walla bızım halımız hal değil...bende korkuyorum üüzülmkten ınce hastalıga yakalanacagım dıye...
ahhh ahhhh sınavımız cok buyuk arkadaşlar...
kafayı yememıze az kaldı valla kızlar
bıyyyy benden olan insanlar buldum yuppi
doğru söyluyon yaya benım bı belırtım yok gecen ay catlatma iğnesınden sonra ikizlerım falan acıdı şimdi bişey yok
[ı]merhaba kızlar bugun nasılsınız bakemm [/ı]
[ı]
nazaer boncugu cnım doktor gıtmıssın uzulme ctesı daha kocaman olmuş olcaklar..bende yarın gıdıcembakalım..
[/ı]
[ı]bende iyiyim canım yarın doktora gıdıcem merak edıyorum bu ay hangı taraftan yumurtaar olmuş dıye...inş. Sağ taraftan olmuştur...canım sıkılıyor bugun bıraz...içinde bulundugum duruma çok üzülüyorumm...ben hıc anne olamıycakmısım gıbı hıssedıyorummm[/ı]:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?