o kadarmı büyümüş bazen çok büğüdüğündede kist yapabiliyo bakarsın canım o tutar yumurtaların sağı solu belli olmuyorki onlardadas bir cilve bi naz off çekilmez
hehe zatn gizli bir savaş halindeyim onlarla 14 ü geçmezken manyak 35 lere çıkmış her halukarda beni sinirlendiriyorlar ya bide sigarayı bırak diyor doktor bu stresle nası bırakayım ben kocamı damızlık gibi kullanıyorum artıkın çok bunaldım çoooooooooooook
iğneyi ne zaman yaptırdınız peki bir de birşey soracağım benm bir yumurtam almış başını gitmişti 35 lerdeydi iki tanesi 19 ve yirmiydi öyle çatlama iğnesi oldum ...o büyüyen adet döneminde gider dedi doktor ama ikna olmadım bilginiz var mı
gider dıye bılıyorum okumuştum buna benzer bışey daha önce canım ben ayın 28inde oldum
vallahi öyle tatlım ben eşime diyom zaten senin spermler tembel kös kös oturuyolar içerde gidip bir yumurtayı dölleyemediler yani :)))) evde şu doktorlardaki ultroson cihazındanolsa ne iyi olurdu sonra bakardık hemen ne yapıyorlar diye :))))))))))
hehe zatn gizli bir savaş halindeyim onlarla 14 ü geçmezken manyak 35 lere çıkmış her halukarda beni sinirlendiriyorlar ya bide sigarayı bırak diyor doktor bu stresle nası bırakayım ben kocamı damızlık gibi kullanıyorum artıkın çok bunaldım çoooooooooooook
canım efkara iyi gidiyo bende bırakamıyorum şu kahrolasıcayı
kızlar hamıle olayım bı eve ultrason cıhazı alıcam sureklı bebegımı dınlıcem
evet cıddıyım evede bebegın kalp atışını dnleyebılecegımız ultrason cıhazları var
yok canım kuçuk ucuz bışey benım dedıgım
ayy canlarım çok tatlısınız :))))))))))) öpüyom hepinizi ben de sigara içiyorum eşim de bana kabahat bulcağına sigarayı bırak diyo ama çook arkadaşım içerken hamile kaldı hatta 1 tanesi günde 1.5 paket içerdi hamile kaldı hamile iken tiksindi ve hemen bıraktı yani içmek hamile kalmaya engel değil ama tabii bu bahanemiz olmamalı bırakmamız çok iyi olur ama dediğiniz gibi stres ile nerdeeeeeeeeeeee
peki kızlar hamıle kalınca nasıl bırakacaksınız
suankı dusuncemle bırakamam dıyorum ama hamıle kalınca azaltırım gercı suanda doktordan berı yaklasık 1 aydır 8-9-10tane ıcıyorum eskıden doktordan once 1paket bıtıyordu
peki kızlar hamıle kalınca nasıl bırakacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?