ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız doğüru söylüyosun vala bizlerede yakışır oda değil yumurtalar spermlere naz yapıyolar bir türlü evet diyemediler gitti bu arada iki haftadr tavuk yumuyrtası görüyorum benim yumurtam diyorum galibaaa beeenn

Son düzenleme:

kızlar hamıle olayım bı eve ultrason cıhazı alıcam sureklı bebegımı dınlıcem

ayy canlarım çok tatlısınız :))))))))))) öpüyom hepinizi ben de sigara içiyorum eşim de bana kabahat bulcağına sigarayı bırak diyo ama çook arkadaşım içerken hamile kaldı hatta 1 tanesi günde 1.5 paket içerdi hamile kaldı hamile iken tiksindi ve hemen bıraktı yani içmek hamile kalmaya engel değil ama tabii bu bahanemiz olmamalı bırakmamız çok iyi olur ama dediğiniz gibi stres ile nerdeeeeeeeeeeee

doktorda bana dıyor sigarayı bırak dıye bende dedım valla kolay olsa bırakıcamda mumkun deıl dedım guldu ozaman azalt dedı hımm bak o olabılır dedım yalana ne gerek var bırakamıcaksam bırakamıcam yanı:) kızlar ıgneden kac gun sonra kanda test yapılıyor doktorunuz dedımı bısey ben sormaya unuttumbugun 11 gun benım ıgne olalı adetımede 5 gun var

kızlar hele ki böyle 1 özlemden sonra bebişlerimize kavuşunca insan o his ile valla fırlatır atar paketi ki gerçekten çok arkadaşım öyle oldu bırakamayanlar da oldu doktoru şey demişti arkadaşa günde 3 taneyi geçme hamile iken de çünkü hiç içmedimi de çok sinirli oluyodu o da bebeğe zararlı gün de 2-3 içiyodu hayırlısı ile doğurdu da... ama hiç içmemek en iyisi ama ben hamile olduğumuzu öğrensek hemen fırlatıp atacağımıza eminim yani

canım kanda iğneden 14-15 gün sonra çıkıyomuş gebelik varsa

merhaba kızlar bugun nasılsınız bakemm

nazaer boncugu cnım doktor gıtmıssın uzulme ctesı daha kocaman olmuş olcaklar..bende yarın gıdıcembakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…