insallah canım aksama yapacagım kendime bakalım nasıl olacak :)
mRBBB EVDE KALMIŞ SÜSLÜ KIZLARRRRR
2 GÜN ÖNCE BİRŞEYY GÖRDÜMMMM ÇOK FENA ANCA BUGÜN KENDİME GELEBİLDİMMM DİLİMİ YUTMUŞTUM KORKUDANNNN AYOLLL DOKTOR HACI HOCA GEZDİMMMM KONUYA GELELİNCEE
BİRSOŞUUUU gördüm aman allahım bir süslüüü bir püslü sormayınn GÜZEL DEĞİL KESİNLİKLEEEE EVDE KALMIŞ ZOR ENİŞTE BEYE KAKALADIKKK hortlak görmüşe döndüm dümdümmm
YEMEKLERİNİDE SAKIN MERAK ETMEYİN AKŞAM HEBRLERİNİ KAÇIRMADIM ŞOKKKKK BİRSOŞUN YAPTIĞI YEMEKLER ZEHİRLEMİŞ PANZEHRİ OLARAKTA YEMEKLERİM OLDU SAYEMDE MİLLET KENDİNE GELEBİLDİ Bİ KAÇ YUMURTA KIRDIMMM ORMAN KEBABININ ZEHRİNİ ALDIII,
bende yalan yokkk söylediklerimmm gerçekkkk
aman yapmaktan vazgeçtimmmm sırf sen lalaf ediyrsun diyekızlarrrr bendee zeynoşuu gördüm çok şükürr..bize süslü diyorr ama kendını görsenizz küpeler o biçim taş bebek gibi..benn kendisini çok begendım o benı begenmedı hıc gece ruyalarına girmişimm hortlak gibiymişimmm...yemeklerımede laf edıyor ama hepsının tarıfını tek tek ıstedı bendee vermedım o yuzden çamur atıyorrr
kızlarrr birsoş çok güzel sade yüzü var vallahi billahi çok güzel yalan konişidim maşallahı var
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr benimm çokk sewdiğimmm vee aramızdaa demirbaş olann bi arkadaş dahaa hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ohhhh iilk ben ögrendimmm çatladaa patlaaaa zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ayyy çokk mutluyumm bir ann öncee kan sonucuylaa gelsindee şurdaa bayram gelmeden bi bayrammmm havası yaşayalımmmmmmmmmmmmm
:118::118::118::118::118:
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr benimm çokk sewdiğimmm vee aramızdaa demirbaş olann bi arkadaş dahaa hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ohhhh iilk ben ögrendimmm çatladaa patlaaaa zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ayyy çokk mutluyumm bir ann öncee kan sonucuylaa gelsindee şurdaa bayram gelmeden bi bayrammmm havası yaşayalımmmmmmmmmmmmm
:118::118::118::118::118:
karanfilloştur kesinnnnnn
kızlarrr birsoş çok güzel sade yüzü var vallahi billahi çok güzel yalan konişidim maşallahı var
de hadi söyle kim karanfiloş yada nalyec
zeynoooo bende seni görmek istiyorum..birsen nerde gördüyse...
yavrıııııııııııııııııı DEMEK ÇİF ÇİZGİ GÖRDÜN OYYY OYYY OYYYYYYYYYYYYkızlaaarr şoktayıııım hala kendime gelemedim valla. idrar testim pozitiiiff
kan verdim 8 gibi sonucu alıcam heyecandan yerimde duramıyorum..inşallah kanlada kesinleşir ya bu sevincim kursağımda kalmaz..
yavrıııııııııııııııııı DEMEK ÇİF ÇİZGİ GÖRDÜN OYYY OYYY OYYYYYYYYYYYY
inş.kötüüüü gelin inşllahhhhhhh bu sefer bana ilk de evde kalmış birsoşa demeeeeeeeeeeeee geçen arkandan konuştu sevmiyorum onu diye bugünde yazmış çoook sevdiğim arkadaşım diyeee inanmma ben seni çok seviyorummmm
HAMİŞŞŞŞŞŞ SENİİİİİİİ bebeğin erkek ultrasona gerek yok çin malı ultr. zeynoşşşş varrrrrrrr
güldürdün beni ayyy sen ne yılan bı ınsanmıssın ıkı dkda kızla aramı bozmaya çlışıyorsn..karanfiloştoşşş sana inanırmı hiçç..kandırıcıkcı zeynoş..bende herzamankı gıbı senın tersıne kız hıssettım karanfiloştoşaa
yılanmııı ayol ne diyeyim inş.hamiş kalırsınnn
zaten bana hep trs gidyorsun bana uyuz gıcık bilmem ne oluyorsun sen varya beni kıskanıyorsunnnn
karanfiloş acep ne ypıyorrrr uçuyormudur
zeynoşumm insn en sevdıgıne takılırmışş hep onun tersıne gıdermiş..benımde sana nazım gecıyorr takılıp duruyorum işte..sakın alınma canım benım
walla bılmem gozukmuyor ortada herhalde uçuyordurryaa hmilee degılımdırr yaa zeynoşş sırf senın ıcın sabah test yapıcamm normalde yapmıycaktım başımın etını yedın bugünden beri benden heycanlısın
afiyt olsun cnm yap bakalım..yorumlarını beklıyorum :))
kızlarrrr bendee zeynoşuu gördüm çok şükürr..bize süslü diyorr ama kendını görsenizz küpeler o biçim taş bebek gibi..benn kendisini çok begendım o benı begenmedı hıc gece ruyalarına girmişimm hortlak gibiymişimmm...yemeklerımede laf edıyor ama hepsının tarıfını tek tek ıstedı bendee vermedım o yuzden çamur atıyorrr
kızlaaarr şoktayıııım hala kendime gelemedim valla. Idrar testim pozitiiiff
Kan verdim 8 gibi sonucu alıcam heyecandan yerimde duramıyorum..inşallah kanlada kesinleşir ya bu sevincim kursağımda kalmaz..
yaptım tatlım begendim :) güzel oldu
canım çok sağol rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
:13: :13: kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz KARANFİLLOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TEBRİK EDERİM AYBALAMMMMMM CANIM ŞİMDİDEN
RABBİM KUCAAĞINA ALMAYAI NASİP ETSİNNNNNN HAMİŞ ARADAŞIMMM BENİMMMM
DARISI BİZLERE EVDE KALMIŞŞŞŞŞ
AYOLLLL VARMI BUNUN PÜF NOKTASIII
tabiki inanmam birsoşumgüldürdün beni ayyy sen ne yılan bı ınsanmıssın ıkı dkda kızla aramı bozmaya çlışıyorsn..karanfiloştoşşş sana inanırmı hiçç..kandırıcıkcı zeynoş..bende herzamankı gıbı senın tersıne kız hıssettım karanfiloştoşaa
valla hala bulutlardayım uçuyorum cidden..bu arada kan değerim 110.74 çıktı nasıl zeynoşum iyimi sence..yılanmııı ayol ne diyeyim inş.hamiş kalırsınnn
zaten bana hep trs gidyorsun bana uyuz gıcık bilmem ne oluyorsun sen varya beni kıskanıyorsunnnn
karanfiloş acep ne ypıyorrrr uçuyormudur
allah devamını getirsin kuzum hayırlı ugurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?