- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
canımmmm ya hayırlı olsun çok sevindim kız mucizen geldi bakkkkk ne güzellll rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin kız dua et bize ne olur bizde gelelim arkandannnn canımm benimmm KÖTÜ GELİNNNN
ayoll değerden anlamıyorum ama güzeldr kızzzz hala inanamıyorsundur bir rüya gibi demiiii
darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeee
şakacı seniiiii atmaaaa daha bugün bana berbat oldu ıyyyy dedinnnn kız onun ipiyle suya inilmzzzz
sen eminmisin güzel olmuşşşşş
amiiiin canım benim inan bütün kalbimle dua ediyorum hepinize..gerçektende mucize hala algılamış değilim valla rabbim tamamına erdirsin inşallah..sizlerde sırasıyla hamiş olucaksınız bakta gör
kız cılgın :)bak suan bak.:) valla cok güzel oldu kendime yaptım hemide :)
aminnnn duana burdan mucize işte bak hiç beklemiyordun demi rabbim mutluluğunu daim etsin ben erkek dedim birsoş kız dediiii hep bana ters ya kızkançlıktan doktora ne zaman gideceksin kocan ne dedi şokkk oldumu sevindimi ne yaptı kızzzz
kendine mi yaptın başka tadan oladığına göre sana da inanmıyorummm aman allahım damak tadındnda anlamıyorsu yaptığın yemekleri seninkine yedirme vazgeçmesin senden sonra
demedi deme
aminnnn duana burdan mucize işte bak hiç beklemiyordun demi rabbim mutluluğunu daim etsin ben erkek dedim birsoş kız dediiii hep bana ters ya kızkançlıktan doktora ne zaman gideceksin kocan ne dedi şokkk oldumu sevindimi ne yaptı kızzzz
kendine mi yaptın başka tadan oladığına göre sana da inanmıyorummm aman allahım damak tadındnda anlamıyorsu yaptığın yemekleri seninkine yedirme vazgeçmesin senden sonra
demedi deme
evet gerçekten beklemiyordum çünkü aşılama olucaktım kapalı taraftan yumurtladım diye iptal etmiştik ondan hiç umudum yoktu..kaç gündür oldum olacak gibiydim pedle dolaşıyordum..
canım inan hayırlısı ve sağlıklı olsunda farketmez kız erkek şuan ikiside yok nasılsa..
eşimde çok sevindi gözleri doldu garibim sevinçten doğru dürüst iftar bile yapamadı..bide diyo benim içime doğmuştu rüyamda gördüm ama sana çaktırmadım
sağol canım amiiiin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..buarada canım benim iğneden sonraki 15.günde değerim 110.74 çıktı normalmi senin kaç çıkmıştı ilk değerin..cnm benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah:))))
canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin.demekki zamanı varmış ve senin zamanın gelmiş ,acaba sıra hangimizde hangimizin zamanı geldi yüce rabbim en iyi bilendir inş. bizimde yüzümüz senin gibi güler.
sağol canım amiiiin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..buarada canım benim iğneden sonraki 15.günde değerim 110.74 çıktı normalmi senin kaç çıkmıştı ilk değerin..
tünaydınn kızlarr..bugün adetım geçeli 5. gün ve bu sabah test yaptımm veeeeeeeeeee sonuçççççççç herzamanki gibi tek çizgi...offf nden böylee oluyorr yaaaaaaaa :84:
tünaydın birsoş kız bı kac gun daha bekle kan testı yaptır neden çıkmadı kı ya
sağol canım amiiiin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..buarada canım benim iğneden sonraki 15.günde değerim 110.74 çıktı normalmi senin kaç çıkmıştı ilk değerin..
canımm çok sağol..amiiin canım inşallah..evet gerçekten herşeyin vakti zamanı var demekki rabbim nasip ettimi hiçbirşey engel olmuyormuş..şimdi sırada sizler varsınız.. inşallah en yakın zamanda sizlerede nasip olur bu sevinç
yok be ayşegültoşş olsaydı çıkardı 5. gun bugun kbak gıbı tek çizgi çıktı yinee..
ah canım ya bu testler ınsanı öldurur tedavıye ara vermıştın dımı
​ewt cnm geçen ay aşılama yapmıştım bılıyorsun doktorum ara verelım bayramdan sonra 2. aşılamayı yapalım demişti..şansıma doktorumda hastahaneden ayrılmış..çok şanssızım ben yaa ne yapıcam bilmiyorum..
tünaydınn kızlarr..bugün adetım geçeli 5. gün ve bu sabah test yaptımm veeeeeeeeeee sonuçççççççç herzamanki gibi tek çizgi...offf nden böylee oluyorr yaaaaaaaa :84:
canım öyle düşünme belkı yenı baslayacagın doktor sana daha faydalı gelır benım öyle olmuştu çunku gıttıgım doktor hastaneden ayrılınca uzulmuştum bu gıttım doktoru tavsıye ettıler ve ben bu doktrda tedavı görurken hamıle kaldım hemde 3. ayda
birsen ya valla diyecek söyleyecek birşey bulamıyorummm akşam etkinde uyudum diyemi ne nazar boncuğ gördüm sana ben bi kaç tane vardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?