kızlaaarr şoktayıııım hala kendime gelemedim valla. idrar testim pozitiiiff
kan verdim 8 gibi sonucu alıcam heyecandan yerimde duramıyorum..inşallah kanlada kesinleşir ya bu sevincim kursağımda kalmaz..
kan verdim 8 gibi sonucu alıcam heyecandan yerimde duramıyorum..inşallah kanlada kesinleşir ya bu sevincim kursağımda kalmaz..
tünaydınn kızlarr..bugün adetım geçeli 5. Gün ve bu sabah test yaptımm veeeeeeeeeee sonuçççççççç herzamanki gibi tek çizgi...offf nden böylee oluyorr yaaaaaaaa :84:
sağol canım amiin inşallah..canım cok sevındım allah kucaagına almayıda nasıp etsın
öncelikle sağol canım..rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..iğne derken çatlatma iğnesindenmi bahsediyorsun acaba..ben bu ay gonal f kullandım 1hafta sonra çatlatma iğnesi yaptım..çatlatma iğnesinden sonra hafif kasık sancım oldu..onun dışındada başka bişey yoktu çok fazla bir etki yapmadı yani..gözün aydın karanfıll Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....
bende bu ay ilk defa iğne vuruldum göbekten kasıklarım batıyo çok bugün 4. günüm ... senin nasıldı iğnen aynı belirtiler varmı yoksa iğne banamı yan etki yaptı böyle çok şişkinim..
amiin canım sağol..bencede ümitlen valla yeterki rabbim nasip etsin ortadan bütün engeller kalkıyor..bu ay ilkkez gonal f kullandım canım aşılama yapacaktık kapalı taraftan yumurtlayınca aşılamayı iptal ettik normal denedik..rabbimde nasip etti..inşallah keseyi kalp atışlarınıda duyarım canım hala korkum devam ediyor çünkü..canım hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alırsın.
bende ümitlendim biraz sen bu ay iğne mi kullanmıştın ve galiba kapalı traftan yumurtlayıp hamile kaldın?
sağol canım amiin..daha tam sevinemiyorum canım ya keseyi kalp atışlarını duyayım bi..ayy çok sevindim hayırlı olsun bebişin..bi hamişimiz daha oldu..Allah tez zamanda sağlıklı bi şekildekucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın karanfilcik. Kız gezdin gezdin attın stresleri ohhh bak aldın karşılığını şaka bi yana çok sevindim darsı başımızaa
kızlar sat 19 haziran.. temmuz 2de ovitrell yapmıştım 15.gün kan değerlerim 110,74 çıktı normalmi sizce..
hamiş kızlar sizin değerleriniz nasıldı..
kızlar bu sabah ovitrellamı vurdum ama hiç bir ağrım sızım yok nekadar süre sonra ağrı olur acaba.bilgi verebilirmisiniz.
kızlar hala soruma cevap vermediniz tam 24 saat oldu ben hala bir ağrı sızı hissetmiyorum normalmidir bu
normal cnm bende 3 kez vuruldum hıc bırınde agrı sancı hıssetmedım..herkeste aynı etkı etmıyor
kızlarrrr bendee zeynoşuu gördüm çok şükürr..bize süslü diyorr ama kendını görsenizz küpeler o biçim taş bebek gibi..benn kendisini çok begendım o benı begenmedı hıc gece ruyalarına girmişimm hortlak gibiymişimmm...yemeklerımede laf edıyor ama hepsının tarıfını tek tek ıstedı bendee vermedım o yuzden çamur atıyorrr
kızzz zeynoşu nerde gördün bizden gizli ne işler karıştırıyosunuz bakalım...zeynoşşş bende isterim banane bananeeee
eylemıx senınle aynıyız anırım sen de mı 12. hafta ıcındesın. sat ne senın? benım 26 nısan ama doktor 30 nısan sayıyor. ıkılı testı yaptırdın mı? kanaman falan oldu mu hıc
​ewt cnm geçen ay aşılama yapmıştım bılıyorsun doktorum ara verelım bayramdan sonra 2. aşılamayı yapalım demişti..şansıma doktorumda hastahaneden ayrılmış..çok şanssızım ben yaa ne yapıcam bilmiyorum..
evet canım bende 12 haftalığım..sat 22 nisan ama yumurtlamam geç olmuş benim..testleri yaptırmayacam canım sonuç kötü olsa bile müdahele şansları yok o yüzden hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum..1 ay önce falan kahverengi lekelenmem olmuştu onda da cam sildim o yüzden oldu onun dışında bişey yok çok şükür iyiyiz yani..
sağol canım amiin..ama daha sevinemiyorum ya keseyi kalp atışlarını duyayım bi inşallah..karanfil canım çok sevindim senin adına tebrik ederimrabbim verdimi tek tüple bile veriyor bak inşallah sağlıkla kucağına da aldırsın canım
sağol canım benim..maaşallah sende büyütmüşsün epey..amiiinn canım ya inan çok korkuyorum keseyi kalp atışlarını duyana kadarda rahatlayamicam sanırım..doktora dün gittim canım baktı herşey normal rahim kalınlaşmaya başlamış dedi..ama çok küçük daha görünmez tabi..fakat kan değerlerim tam ikiye katlanmamış ya çok korkuyorum dış gebelikten dua edin lütfen..canım okuyunca nasıl sevindim anlatamam yerimde duramıyorum şuancanım benim halayında benden olsun öncelikle Allahım hayırlısıyla kesesini görmeyi kalp atışını duyabilmeyi nasip etsin inşallah..şuan seni çok iyi anlıyorum hem inanamıyosun hemde bi aksilik çıkıcak diye korkuyosun ama içini ferah tut güzel düşün güzel olacak inşallah..kız ben bile hala inanamıyorum da hamile olduğuma doktora ne zaman gideceksin canım
kızlar ben diyorum gezin dolaşın kafanıza takmayın öyle kalınıyo formülü bu diye bak karanfiltoşum da böyle hamiş kaldı darısı sizlere inşallah
selam kızlar yenı hamıle haberlerı mı var ayy cok sevındım yaa karanfıl baktın mı kan testıne sonuc neymıs merak ettım hadı basladı gene hamıle haberlerı bır bır:)
hmm anladım canım benım kanamam olmadı hıc ama doktor kahverengı gelebılır korkma demıstı. temızlık falan yaptıgımda bazen cok korkıyorum br sey olur dıye. ama 12. haftaya kadar geldgımıze gore ınsallah saglıklıdırlar.ben de yapttırmayı dusunmuyordum ama bazı kısılerle konusunca fıkrım degıstı. en azından bakayım ıcım rahatlasın dedım. 2 lı testı yaptırcagım ama 3 luyu falan yaptırmayacam. bır de merak edıyorum ne kadar buyudu belkı cınsıyetı bellı olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?