- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
12 miiiiiiii kız be valla maşallah okdar enerjilimisin bn olsam tansiyonum çıkar çalıyorum ne yapayım bende yapicim bakalım nasıl oolacak güzel olursa dua kötü olursada sakın ha gözüme görünmeee
çaldım kuzum,
ctesı akşamıda 8 kişiydik allah kolaylıgını verıyor tatlım bı sekılde oluyor işte..ramazanlarda boyle kalabalık ıftar sofrasıyla guzel...tarıfını bılıyormusun yap cok guzel oluyor kıme tarıfını verdıysem dua edıyor valla cok bereketlı bı yemek..
1 kg kuş başı etı önce kavuruyorsun suyunu cekene kadar daha sonra 1 adet kuru sogan ekleyıp yagla bırlıkte kavuruyosun..bı kaşık salçada ilave edıyorsun sonra 2 bardak su koyup kaynatıyorsun kaynayınca altını kısıp yarım saat kadar kısık ateste pişiriyorsun etler yumuşayıncaya kadar..diğer taraftan 2 tane patatesı küp küp dograyıp hafıf tavada kızartıyosun..uzun borcama önce etleri ve et suyunu yayıyorsun bı guzeşl..sonra kızarttıgın patateslerı yazıyorsun sonra aynı sekılde 2 tane kabak 2 tane patlıcan ve havucu küpküp dograyıp kızartıyosun ve sırasıyla borcama eklıyorsun..en sonda bezelye hafıf haslayıp uzerıne serpıyosun ve uzerını bıber ve domatesle süslüyorsun iftara ykında yarım saat kadar fırında pişiriyorsun afıyet olsun
çaldım kuzum,hadi bakalım yapınca senin marifetlimi yoksa sadece havamı o zaman anlıycaz.
ben ilk gün tuttum cnm...sonra doktora sordum ,hemşire çıktı doktor bey hastalarına tutmamasını söylüyor ilerde bebek için problem yaratabilirmiş dedi bende tutmuyorum...rabbim bile müsaade etmiş zaten zor bulduk eziyet etmeyelim bebeklere inşallah en kısa sürede tutar borcumuzu öderiz bizde:)ortasında sonunda bide kandilede tutucam inşallah:)
ctesı akşamıda 8 kişiydik allah kolaylıgını verıyor tatlım bı sekılde oluyor işte..ramazanlarda boyle kalabalık ıftar sofrasıyla guzel...tarıfını bılıyormusun yap cok guzel oluyor kıme tarıfını verdıysem dua edıyor valla cok bereketlı bı yemek..
1 kg kuş başı etı önce kavuruyorsun suyunu cekene kadar daha sonra 1 adet kuru sogan ekleyıp yagla bırlıkte kavuruyosun..bı kaşık salçada ilave edıyorsun sonra 2 bardak su koyup kaynatıyorsun kaynayınca altını kısıp yarım saat kadar kısık ateste pişiriyorsun etler yumuşayıncaya kadar..diğer taraftan 2 tane patatesı küp küp dograyıp hafıf tavada kızartıyosun..uzun borcama önce etleri ve et suyunu yayıyorsun bı guzeşl..sonra kızarttıgın patateslerı yazıyorsun sonra aynı sekılde 2 tane kabak 2 tane patlıcan ve havucu küpküp dograyıp kızartıyosun ve sırasıyla borcama eklıyorsun..en sonda bezelye hafıf haslayıp uzerıne serpıyosun ve uzerını bıber ve domatesle süslüyorsun iftara ykında yarım saat kadar fırında pişiriyorsun afıyet olsun
sen unutup sonradan demişsen biz hayli hayli unutruzzzzkız ne hava atayım aşk olsun yani..yap bakalım..yanlız etlere pişmeye yakın tuz kırmızı bıber karabıber eklemeyı unutma
bende yapacam he hee
kız aslında senin ipinle suya inilmezde deniycem bakalım ben biaz buna benzer kıymalı patates oturtması yapıyorum annemi tarifinden gidiyim bunuda deneyecem etliyse herşekil güzeldr
sen unutup sonradan demişsen biz hayli hayli unutruzzzz
gızzzzzzzzzzzzzzzz napıonnnnnnnnn off tek basıma yemek yapasım bile yok tek olunca yenilmiyo tadı olmuyosevdigim olsa neler yapmam kiiiiiiiiii
kise yokmu evde sizinkilere yap onları bağrına basss güzel yemekler yap sevgilinle evlenincede tecrübe edinirsin kı
yok kuzum ben suan tekim tek yasıyom işten dolayı bi köyde yasıyorum :)
arkadaşlar günaydın,
7 günlük yumurta geliştirici iğne sonucum dün akşam itibari ile 13.5 mm 10.5mm 11.00 mm yani gelişmemişler doktor bile hayrete düştü bu kadar etkili bir iğneye cevap verememem cok tuhafmış.
perşembe günü ovitrella ama merak ettiğim o güne kadar bir büyüme olurmu.
canım 1mm büyüyeceklerinden 13.5 olan istenildiği gibi olur umarım sıkma canını..bende 3 kez klomen kullandım..bu ay iğnelere başlayacaktık ama doktorum içime sinmediğinden başka doktorla görüştüm bana kullanmamamı aşılama yaptırmamı söyledi..
senin sorunun ne sebebsiz infertilite mi
bende yapacam he hee
kız aslında senin ipinle suya inilmezde deniycem bakalım ben biaz buna benzer kıymalı patates oturtması yapıyorum annemi tarifinden gidiyim bunuda deneyecem etliyse herşekil güzeldr
sen unutup sonradan demişsen biz hayli hayli unutruzzzz
ayyyyyyyyyyy cok güzelmiş insallah bende esimin yakınlara yaparım bunu yaaaaaaaaaaaaa
kızz lokumm gibi oldu lokumm..misafirlerim bayıldı çok lezzetli olmuş dedı..portakallı jöleli yaz tatlımada bayıldılarr..elim çok lezzetlidir aman maşallahh :)))) bu arada nazarmı ettınız benı ne gercekten tuz koymayı unuttum son anda aklıma geldii
merhaba canım hoşgeldin aramıza..inş. Cnm tez zamanda kavuşursun sewdıgınede yaparsın hem ona hem ailesinee
hoşgeldin bebekkkkkızlaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmyaa internetimizde problem var şuan bunları yazarken bile gidip geliyo çok sinir bozucu olduğu için başına oturmuyorum bile nasılsınızzzz çok özledim sizleri muhabbet ettiğimiz o günleri geçmişi okuyamadım korkudan internet gitmeden bi yazayım dedim görüşmeyeli ne var ne yok hamişimiz var mı
ramazanı şerifiniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllahh
sen dedin bende yedimmm inanmammm misafirlerine sormadan inanmamm lokummuş daha yapmadım yapınca karar verecemmmkızz lokumm gibi oldu lokumm..misafirlerim bayıldı çok lezzetli olmuş dedı..portakallı jöleli yaz tatlımada bayıldılarr..elim çok lezzetlidir aman maşallahh :)))) bu arada nazarmı ettınız benı ne gercekten tuz koymayı unuttum son anda aklıma geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?