ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım korkma hiç kan değerlerini de ölçtürüp strese girme bence ben hamileliğimi öğrendikten sonra baktırmadım daha hiç değerlerime..bende çok korkuyodum ama sürekli gidip gidip baktırmakta çok stesli..ben hep dua ettim Allahım bu canı sen verdin hayırlısıysa sen yaşat diye..sende öyle yap..dua et bol bol inşallah ters bişey çıkmayacak sende kendini rahatlat yavruna şimdiden stres yükleme

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...

selam kızlar uzun zamandır giremedim napıyosunuz nasılsınız? kimse beni özlemedi mi kızzz benim yine kırmızılar geldi bu ay da bebiş yok çalışmalara 2 ay ara verdik çakışır otu içeceğim bakalım inşallah faydası olur

sağol canım yaa.inşallah dediğin gibi olur..bende sürekli dua ediyorum aşılamaya ilk başladık doktor yumurta sağda sağ kapalı dedi şansın az vazgeçelim..çıktım odadan hiç üzülmedim inan rabbim sana bırakıyorum dedim..ve öyle bi anda öğrenip şaşırdımki inanıyorum rabbim şu mübarek günlerde mucizemi nasıl gönderdiyse tamamınada erdirecek inşallah..bugün tekrar tahlil yaptım çok şükür ikiye katlanmış..daha baktırmicam..önümüzdeki cuma gidecem doktora inşallah keseyi görürüm..

Slm kızlar ne zamandır bende girmiyorum ama gördüm ki bir sürü hamiş arkadaslar olmus. allah banada kısmet eder inş hayırlısıyla. bende mayıs ayında ilk defa klomen-ovıtrelle tedavisi gördüm fakat eşime hiç test yaptırmadan. ben o ay tedavi görürken esimde sperm testi yaptırdı o zaman anladık kimde sorun olduğunu. esimin sperm sayısı ve hareketliliği cok düsük cıktı ve doktorum bu şartlarda tedaviye devam edmeyeceğini söyledi cok yıprandık cok üzüldük ama suan moralimiz iyi dua ediyorum allahıma bana bu sewinci yaşatması için. şimdi araştırıyoruz bakalım sperm sayısını arttırıcı bitkisel ilaçları. mübarek günler geçsin hemen başlıcaz çalışmalara. mücizem gelicek inş inanıyorumm :)

yani canım nasıl güzel günlerde geldi de sevindirdi annesini yavrucuğun..inşallah bi aksilik çıkmadan rahat ve güzel bi şekilde hamilelik geçirirsin hamilelik belirtin falan var mı nasıl durumdasın şuanda oruç tutuyomusun canım..

aynı durumları bizde yaşadık canım nisan sonu gibi tedaviye başladık ama eşim hiç kontrol olmadan bana başladık sonra eşim sperm testi yaptırdı varikosel çıktı ama kısırlığa neden olacak seviyede değilmiş allahtan ama bakalım doktor sperm sayısında kötü bir şey yok gayet iyi ama hareketliliği arttırıcı prooxeed miydi tam hatırlamıyorum o ilacı önerdi 3 ay kullan diye ama daha başlamadık o ilaca da bir tane çakşır otu diye bir şey duyduk bakalım onu kullanalım inşallah faydası olur o ota herkes iyi diyor diğer ilaç maddi açıdan çok zorlayacaktı bizi aylık 300tl ye yakın maliyet tutuyor çünkü

kızlar merhaba,

yardımınıza ihtiyacım var ben geçen hafta perşembe günü ovitrellamı vurdum cuma cumartesi ilişki olması lazımdı ama cuma oldu cumartesi olmadı.
ayrıca şuan kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor birde idrar torbası dolu ike kasıklarım cok sancı yapıyor sizlerdede oldumu bu tip durumlar cok merak ettim.

evet canım inşallahta yarım kalmaz bu sevincim..belirtim şuana kadar hep adet olacağım belirtilerdi göğüslerde ağrı filan..şu aralar ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyo ama şiddetli değil çok..bide mide bulantısı değilde daha çok yanma ekşime var..oruç tutuyorum canım hiç zorlanmıyorumda.. doktorda bi sakıncası yok dedi şuanda..
​huuu huuu kızlarrr nerelerdesinizzz bakalımmm ? :=)

ben burdayım canım ama kimseler pek gelmiyo yaa..zeyno tüp bebek için iğnelere başlicaktı naptı acaba kaçgündür yok ortalıkta..
buarada şekerim hani bana yaz tatlısı tarifi veriyordun unuttun heralde..

benimde öyle oldu yaklaşık 1 ay falan kasık ağrısı çektim adet olacakmışım gibi rahim büyüdüğü için oluyomuş o ağrılar..şuanda erken zaten canım inşallah yine olmaz da bulantıların falan ben yaşadığım için çok zorlanıyorum ondan yana..

evet ya zeynoşu bende merak ettim..birsoşa da sordum zeynoşu nerde görüdn diye ama cevap vermedi

kızlar moralim bozuk sadece 3 tane yumurtam var sağda hiç yok solda 3 tane var biri 10mm diğer ikiisi 6mm

kızlar benden öyle haberler var işte ne yapayım yumurtam ancak okadar sağda yok solda yok dua edin sadece

inanmıyorum cnm yaa yaşadıklarımız aynı. ramazan geçsin esim tekrar gidicek doktora bakalım ne dicek. bende karkim k9 diye bitkisel bi su buldum ondan alcam sperm sayısını yükseltiyormus. seninn eşinin sperm sayısı ve hareketliliği kaçtı.bizimki 16,7 milyon harekli %20 ama 30 olması gerekiyormus

canım nereye bakmam gerek testte blmiyorum hareketli %32 yazıyor bir yerde bir yerde de ileri doğru hızlı hareketli %13 yazıyor yerinde hareketli yazan yer de %21 yazıyo kafam karıştı sonuca doktor dedi ki sizin bu sonuçların daha da altında olan hastalarım hamile kaldı dedi özelden canım daha detaylı yazarım sana ama gerçekten yaşadıklarımız aynı

kızlar benden öyle haberler var işte ne yapayım yumurtam ancak okadar sağda yok solda yok dua edin sadece
zeynoşş hep dua ediyorum hepimiz için de canım namazlarımdan sonra umarım Rabbim hepimize de bebişden mahrum etmesin canım inşallah yardımcın olsun senin de siteye giremedim ya kaç gündür kafaları yedim resmen net yoktu o yüzden giremedim meğerse insanın derdini anlatamaması ne zor herkese gülmek ve her eve gelişimde ağlamak çok zor gerçekten nasılsın canım görüşmeyeli

amin canm rabbim kabul etsin dualrını canım çok zor bi sına v rabbim sabrını versin bizlere ve hepimze hayırlı sğlıklı yavrular nasip etsinn
bende idare eder tüp bebek yolunda ilerliyorum çok zor diğer tedavilere benzemiyor gerçekten

Herkese iyi geceler. Kızlar bende ayın 18 inde çatlatma iğnemi oldum. Ondan öncesinde klomenle 2 tane yumurta elde etmiştik. 21-22 mm boyunda biri sağda öbürü solda iki yumurta olunca perşembe öğlen 1 de iğneyi vurdum. Şimdi buraya kadar normal ama size bişi sorucam. Sizce bu iki yumurta ayrı ayrı günlerde çatlar mı? evetse peki acaba ikisininde farklı günlerdde döllenmesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi? çünkü bende kasık ağrısı oluyor her yumurta çatlama döneminde. ve uzayan akıntı iki farklı günde geldi.

aminn canım inşallah tez günde kavuşuruz Rabbim bir ol emriyle kainatı yarattı onun herşeye gücü yeter inşallah bize de bebiş verir Rabbim yardımcın olsun dayanma gücünü arttırsın inş canım

merhaba kizlar.20 haziran son adet tarihimdi yumurta takibi icin doktora gittim 2 temmuzda sali gunu 17 mm idi yumurtam.sali aksamina ovitrelle igne yaptim kendime .persembe sabahi yani tam 36 saat sonra iliski ve gun asiri devam ettik ( cuma aksami ve pazar sabahi).yani sadece 3 kez. ve bugun adetim 2 gun gecikti hamile oldugumu kan testi ile dogruladim bhcg 2.147 . allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…