kızlar bir süre kayboldum müdür iş verdi amann işten de bıktım hiç işe gelmek istemiyorum hamile kalsakta biraz evde dinlensek ne iyi olacak o zaman izin almak felan kolaylaşır :))) eşim de böyle fesat düşünüyon ondan allah vermiyo belki de hiç bunu düşünmüyon diyo :)))))
evet canım inşallah iğneyi de aldım zaten ctesi giderken yanımda götürcem eğer yumoşlar çatlayacak gibi olmuşsa doktor hemen patlatsın iğneyi :))))) bugün de zaten 14. Mm yumurtanız var hem sağda hem oldu dedi ben de kır da yiyeylim doktor bey dedim :)))))))))))) adam gülüyo yok daha kıvama gelmemiş kırmayalım dedi :))) allahtan benim doktor şamata adam kakara kikiri geçiyo muayeneler :))))
öyleyse canım birlikte artık gırgır şamata yapalım şu yumurta spermleri biraz unutalım kaçan kovalanır belki peşimizden koşarlar[/QUO
evet ya bi süreliğine de olsa çıksın gitsiner beynimizden:)
öyleyse canım birlikte artık gırgır şamata yapalım şu yumurta spermleri biraz unutalım kaçan kovalanır belki peşimizden koşarlar[/QUO
evet ya bi süreliğine de olsa çıksın gitsiner beynimizden:)
yani madem öyle onlara da böyle
kız sen ciddimisin öylemi diyosun doktorunu valla alemsin ama süper
:))) canım benim doktor çok tatlı gerçekten bizim aile dostumuz annemin, ablamın da doktoru sadece bir jinekolog değil aynı zamanda bir psikolog benim çok kafaya taktiğimi biliyo beni rahatlatmak için her şeyi yapıyo mesela ben zayıfım baya şimdi hamile kalamıyorum diye dövünüyosun doğumdan sonra bu hallerini çok arayacaksın pantolonlara sığamayınca görcem ben seni o zaman diyo yaa ne biliyim adam moral vermek için ne yapsın stres olmayım diye elinden geleni yapıyo gerçekten doktor bakımından çok şanslıyım nazar değmesin
nazarboncuğu ben öğretmenim:)
ne öğretmeni canım bi mahsuru yoksa
yok canım ne mahsuru zihinsel engelliler öğretmeniyim:) ağrıdayız eşim asker o yüzden doktor konusunda biraz sıkıntılıyız alternatif çok az
ağrının neresindesniz merkezmi yoksa ilçesimi
canım merkezdeyiz ben özel bir muayenehaneye gidiyorum sinem hanım ama senin bildiğinide merak ettim açıkçası kimmiş ki
ağrının neresindesniz merkezmi yoksa ilçesimi
çok kalabalık olur diye gitmedim hiç devlet hastahanesine yarın sorayım arkadaşlara bilen vardır belki teşekkürler canımcanım devlet hastanesinde çalışıyo ağrının hemen hemen bütün ilçeleri oraya gidiyo özelikle doktorun gebelik için eli pek uğurlu ben orda olsaydım kesin giderdim araştırısan belki söylerler sana
kızlar bir süre kayboldum müdür iş verdi amann işten de bıktım hiç işe gelmek istemiyorum hamile kalsakta biraz evde dinlensek ne iyi olacak o zaman izin almak felan kolaylaşır :))) eşim de böyle fesat düşünüyon ondan allah vermiyo belki de hiç bunu düşünmüyon diyo :)))))
evet canım inşallah iğneyi de aldım zaten ctesi giderken yanımda götürcem eğer yumoşlar çatlayacak gibi olmuşsa doktor hemen patlatsın iğneyi :))))) bugün de zaten 14. Mm yumurtanız var hem sağda hem oldu dedi ben de kır da yiyeylim doktor bey dedim :)))))))))))) adam gülüyo yok daha kıvama gelmemiş kırmayalım dedi :))) allahtan benim doktor şamata adam kakara kikiri geçiyo muayeneler :))))
canım ben de bikaç tane vardı ama 2 tanesi iyi gelişmiş dedi dominant yumurta dedi bir sağ da biri soldaymış bakalım inşallah ben geçen ay soldan yumurtladıydım bu ay sağ olabilir bir ay biri 1 ay diğeri yumurtluyo sanırım :)))
sen de yarın hayırlı haberler ile gelirsin umarım
böyle kafa dengi olunca doktorlar daha rahat oluyorsun canım...benım doktorumda çok komıktır...bu aydan sonra aşılama denerız sana demişti...dedım nasıl olucak...dedi hiç korkulcak bişey yok ha ben koymuşum spermlerı ha eşin öyle kopmuştuk bizde
ayy hadi inşaallahhh guzelce olup çatlarlar tatlım...benım 6 aydır hep solda oluyordu yumurtam cok sınır oluyodum geçen ay ilk defa sağ tarafta olmuştu...keşke bu ayda olsa..bakalım yarın görücez ne olmuş ne bitmiş...bu ay pek umursamaz davrandım daha oncelerı klomenı saatı saatıne ıcerdım sımdı aklıma nezaman geldıyse oyle içtim...hesap yapmamaya çalışıyorum bakalım ne oluck....
kızlar hayırlısı ile inaşşallhh bu ilaçlar iğneler vesile olur da hamiş kalır koca gobüşlerle gezeriz :))))))))) bugün işyerinden bir kıza çok sinir oldum yeni 1 bayan geldi tayinle hayılrı olsuna uğradık kadın 38 yaşındaymış çocuğu yokmuş başka bir kız demez mi aa çok geç kalmışsınız hemen yap neden yapmadın diye...kadıncağız geçiştirdi. çok kızdım ya dedim sana ne hem belki olmadı kadının üstüne gidiyosun belki yarası var yazık değil mi dedim.kendisi ilk denemede hamile kaldı diye çok doğurgan 1 kadınım diye ahkam kesiyo sinir oluyorum yaa bu tip insanlara rabbim bunlara veriyosun diyorum bizi de görür umarım kızlar tez zamanda...
canım adetle alakalı değil daha bugün 12. Günüm bu ay klomen kullanmıştım 12.. Günde 14 mm. Yumurtam var genelde 12. Gün 18 mm felan oluyomuş ya çatlatma iğnesi felan benim geç mi büyüyo acaba((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?