ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız sen ciddimisin öylemi diyosun doktorunu valla alemsin ama süper

kız sen ciddimisin öylemi diyosun doktorunu valla alemsin ama süper

:))) canım benim doktor çok tatlı gerçekten bizim aile dostumuz annemin, ablamın da doktoru sadece bir jinekolog değil aynı zamanda bir psikolog benim çok kafaya taktiğimi biliyo beni rahatlatmak için her şeyi yapıyo mesela ben zayıfım baya şimdi hamile kalamıyorum diye dövünüyosun doğumdan sonra bu hallerini çok arayacaksın pantolonlara sığamayınca görcem ben seni o zaman diyo yaa ne biliyim adam moral vermek için ne yapsın stres olmayım diye elinden geleni yapıyo gerçekten doktor bakımından çok şanslıyım nazar değmesin

AMANN SAAT 5E GELİYO BEN YAVAŞTAN TOPARLANIYOM KIZLAR MESAİ BİTCEK :))))))))) Sizlerden çalışanınız var mı?

Son düzenleme:

ama güzelmiş doktorun hastasını tanıması bilmesi psikolojisini bilmesi bunlar çok önemli keşke her dr.öyle olsa

ağrı merkezdeysen ben oraları bilirim ağrıdaki bir doktoru ordayken baya bi metediyodlar herkes ona gidiyordu devlt hastanesinde bayan dr.

canım merkezdeyiz ben özel bir muayenehaneye gidiyorum sinem hanım ama senin bildiğinide merak ettim açıkçası kimmiş ki

canım devlet hastanesinde çalışıyo ağrının hemen hemen bütün ilçeleri oraya gidiyo özelikle doktorun gebelik için eli pek uğurlu ben orda olsaydım kesin giderdim araştırısan belki söylerler sana

ağrının neresindesniz merkezmi yoksa ilçesimi

çok kalabalık olur diye gitmedim hiç devlet hastahanesine yarın sorayım arkadaşlara bilen vardır belki teşekkürler canım

böyle kafa dengi olunca doktorlar daha rahat oluyorsun canım...benım doktorumda çok komıktır...bu aydan sonra aşılama denerız sana demişti...dedım nasıl olucak...dedi hiç korkulcak bişey yok ha ben koymuşum spermlerı ha eşin öyle kopmuştuk bizde

ayy hadi inşaallahhh guzelce olup çatlarlar tatlım...benım 6 aydır hep solda oluyordu yumurtam cok sınır oluyodum geçen ay ilk defa sağ tarafta olmuştu...keşke bu ayda olsa..bakalım yarın görücez ne olmuş ne bitmiş...bu ay pek umursamaz davrandım daha oncelerı klomenı saatı saatıne ıcerdım sımdı aklıma nezaman geldıyse oyle içtim...hesap yapmamaya çalışıyorum bakalım ne oluck....

kızlarrrrrrrr yüreğimmm sızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haklısınızyaa yumurtaydı spermdi offf böggg geldı artıkın bıraz gır gır şamata yapalım kafamızı dagıtalım...mesela eşlerimizle nasıl tanıştık nasıl evlendık onlardan bahsedelım...bebek dıyee dıyee yakında kafayı yıycezzz en ıyısı umursamamakkk varmısınızzz kızlarrrrrr

kızlar hayırlısı ile inaşşallhh bu ilaçlar iğneler vesile olur da hamiş kalır koca gobüşlerle gezeriz :))))))))) bugün işyerinden bir kıza çok sinir oldum yeni 1 bayan geldi tayinle hayılrı olsuna uğradık kadın 38 yaşındaymış çocuğu yokmuş başka bir kız demez mi aa çok geç kalmışsınız hemen yap neden yapmadın diye...kadıncağız geçiştirdi. çok kızdım ya dedim sana ne hem belki olmadı kadının üstüne gidiyosun belki yarası var yazık değil mi dedim.kendisi ilk denemede hamile kaldı diye çok doğurgan 1 kadınım diye ahkam kesiyo sinir oluyorum yaa bu tip insanlara rabbim bunlara veriyosun diyorum bizi de görür umarım kızlar tez zamanda...

var öyle gıcık tipler işte napıcksın...hepimizin sinirlerini bozan bırılerı cıkıyor mutlaka..insanlar o kadar anlayışsızkiiii
:113:

ben 19. günümde vuruldum benim 12. gün daha9 mm idi 16. günümde 12 19.günümde 19 ve16.5 2 tane var dedi doktor pazartesi çetlatma iğnemi yaptım doktor 3 gün ilişki verdi gün aşırı demedi ben bir gün çok umutlu oluyorum birgün kalkıyorum akşama kadar bu seferde olmadı diyorum hiç aklımdan gitmiyo günler geçmiyo daha iğneyi vurulalı 3 gün oldu bir 10 günüm rahat var fazlasını bilmem çoookkk sıkıcı bir süreç doktorum bana 30. gün bile yumurtlayan hastalarım var dedi seninde büyür merak etme benim 16. günde e2 200 dü sana e2 tahlili yapılıdımı ondan daha iyi anlaşılıyo yumurtlama hayatım yumurta oldu yaaaaa çocuğuma da hergün muhakkak yumurta yediriyorum artık tiksinti geldi yat yumurta kalk yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…