ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yok canım tahlil yok zaten ben özel muayenhane değil özel hastaneye gidiyom sgk anlaşmalı o yüzden kalabalık oluyo doktor anca bakıyo işte buna da şükür :)))) bakalım ctesi ne kadar olcak belki pazar kalır benim de pazar acilde vurdur felan der bakalım görücez canım hayırlısı hakkımızda ben de takmiyim kfaya diyom ama mümkün olmuyo maalesef (((((((((((((

kızlar ben bu sabah 9da çatlatma iğnesi oldum, doktorum ilişkiye yarın başlayın dedi. ancak yarın akşam olabilir. sizce bugün ilişki olması gerekir mi?

kızlar ben bu sabah 9da çatlatma iğnesi oldum, doktorum ilişkiye yarın başlayın dedi. ancak yarın akşam olabilir. sizce bugün ilişki olması gerekir mi?

doktorlar herbiri başka diyo...ben de saı günü çatama iğnesi oldum benim doktor da saı akşamı ve perşembe güünü iişki dedi...bazıları 36. saat diyo amaaan takılmak lazım kafamıza göre

merhaba canıım eger esının sper sorunu yoksa bugunu de degerlendırebılırsın benım doktorumda ıgneyı oldugum gun ve ertesı gun ilişki vermıştı sonra gun asırı

merhaba canım benım 12. gunu e2 tahlılı 269 çıktı gecen ayda yapıldı 238 cıkmıştı bu ay yuksekdı

her doktor farklı ben de anlamadım vallahi bu işten bişey (((((( benimki aşıdan 12 saat sonra ilk ilişki, ilk ilişkiden 24 saat sonra 2. ilişki dedi sonra da gün aşırı dedi.....çünkü yumurta illa 36 saat sonra çatlar diye birşey yok dedi. o belli olmaz dedi. kaçırmamak adına yani. bizim spermler çok muhteşem değil ama yine de ne yapalım

Gunaydinnn canlarrrr.bende gectigimiz ay 4.de hasta oldum 5. De doktora gittim.klomen verdi kullan 15 gun sonra gel dedi.gittim 15 gun sonra catlatma ignesi vuralim yumurtalarin cok buyumus dedi ama mm soylemedi.2 tane yumurtam olmus.ogun vuruldum igneyi ve o hafta hergun birlikte oldum.bazen ertesi gunu aksami olmadi sabahi oldu mesela.hergun dedigimde oyle yani.suan ben hala hasta olmadim.kasik agrim ara ara var acaba ben bekliyorum ya stres yapiyorumda sokmuyomu yoksa varmi cozemedim

gunaydın canım gunun gectımım ozaman ıgnenın kacıncı gunu bugun

canım doktor yumurtaya bakıp ilişki günlerini veriyor eğer çatlamak üzereyse iğneyi vurduğun gün ilişki önerir yada yumurtan istediği seviyeye gelmiş iğne onu çatlatacaksa ertesi gün ilişki önerir ben böyle biliyorum birde ben olsam doktorumu dinlerim

kızz ben olsam test tutardım baksana geçmiş günün

kız yazmışsın e2 tahlili oda ne demek kız ben bilmiyorum ilk duydum onu:26::26:

estradiol e2 dıye bışey bu doktorum her adetın 12.gunu bu tahllı istiyo yumurtanın gelişip gelışmedıgını anlatıyomuş doktor öle soyledı o hormon ne kadar yuksek olursa o kadar iyiymiş yuksek oldugunda yumurtan daha cok gelışmış oluyo muayene olmadan önce doktor tahlıl isteyıp sonucuna bakıyo ondan sonra ulltrasonda bakıyo yumurtalara

sen ağrılımısın yoksa canım :)

evet canım o yüzden sana tavsiye ediyorum ama ağrının bir ilçesindeydik ben ordayken herkes o doktoru tavsiye ediyodu teyzem izmirde okadar doktor gezdi oralarda o bile o dr.gibisi yok diyordu sen yinede bir görün derim o kadar bahsediklerine göre

ilk duydum bunu doktorum hiç öyle yapmaz bakar ultr.dan sanırım yumurtalarımda sorun olmadığı için yani gelişiyo ondanmı acaba neyse ya psikolojimi bozuyo yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…