sezeryan oldum canım 7 cm acılmam vardı ama kızım kucuk oldugu için bişey olur dıye sezeryan istedım adı damla koydk kızımın inş. gececek canımsezeryan mı oldun canım sen..sevindim iyi olduğunuza bu günlerde geçicek inşallah..adını ne verdiniz bu arada canım
bellı degıl canım 35. haftaya kadar kalacak dedıler bugun 30. haftaya gırdık oda kurban bayramına denk gelıyo tam bellı degıl yanı canım hamılelıgım cabuk gectı kısa surdu hıç bışey anlamadımcanım nezaman çıkıcak küvezden..inşallah bundan sonrası guzel olucak rabbım senı cok sewıyormuskı hala sınıyor sabrını ölçüyor bunada şükür cnm hiç o duyguyları yasayamayanlard a var..
inşallah cnm çok sağolasın..ewt cnm haklısın herşey bi vesile dedıgın gıbı handeden once asıyeyıde sevmıştım ben cok ama bana tedavı uygulamamıstı hıc sadece bı kere muayene olmuştum..tam karar veremedım hele bı adet olayım ona göre bi karara varırım..hyırlısı olsun cnm dedıgın gıbı saglıklı sıhattı olsun cinsiyet önemli değil..
cnm sıkma canınnı unutma her sıkıntı bızı guzel gunlere dahada cok yaklştırıcak..hala gelme zamanın bellı degılmı cnm..hepimiz öyle cnm ıyı guvenılır ellere teslım etmek ıstıyoruz kendımızı rabbım hyırlı kapılar açsın bıze..
hahaha benımde yenı nesıl ısımlerı hoşuma gıdıyor ama anlamları internette yazıldıgı gıbı degılmıs sanırım..şu sıralar erva ismi hoşuma gidiyor..ewt cnm bnde son çare kurutemızlemeyı dusundum..hahahahah yok kız ben elbıse ıcın begendım dedım yoksa kendımı fln begenmem pek hele su sıra şişko oldum çıktım​hmm maalesef hiç bi bilgim yok hamıle elbısesı saten yer fatıhte olur belkı..güzel şifon abıye elbıseler var onlarlada guzel olabılır şekercim..çktımı bu arada göbişin
sagol zeynoşcum amın inş. bır an önce kavuşurum kızıma cok özluyorum çunkuselam kızlarrrr nasılsınız ben geldimmmm kıbrıs dönüşü memlekete gitmiştim haber veremedim acil durum vardı
sizler nasılsınız anladığım kadarıyla yeni hamişimiz yok inş.bizlerde güzel haberimizi yazarız
ayşegül canım çoook geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin inş.kavuşursunuz birbirinize
hamişlerimiz nasıllar bakayım cinsiyetler belli olmuşşşş eyloşunkini tutturmuşum
maşallah büyütmüşsünüz kızlar karanfilll kız seninde erkek bebişin olacak
birsoş kuday matarini nalyec zeynep hacı bizler kaldık galibaaaa
canım sen bu ay rahat takıl yine şimdilik düşünme hiç eğer adet olursanda bak kalbinden neresi geçiyorsa oraya git..ve inşallah orasıda senin vesilen olur..bende asiye ye ilk gittiğim zaman muayane oldum ve handenin söylediklerinide dedim bana yok ameliyat olma tedavi olda demedi kesinlikle ameliyat olman lazımda demedi..bana dediği bu tür durumlarda altın tedavi tabiki ameliyat çünkü ne hsg nede muayane tam olarak ne olduğunu göstermez bu ameliyatta içinde ne var durum nedir anlaşılır ona göre tedavi belirlenir dedi..ve dedidiği başka bişi çok fazla tedavi uygulanmamış sana dedi iki kez klomenle yumurta takibi ve yine klomenle bir aşılama..yani bi kezde iğneyle aşılama denenebilir çünkü sendeki bu durumlar evet biraz geciktirir ama engelde değil dedi fakat karar senin..bende tamam dedim başladık aşılama bile yapamadık çünkü bir yumurta oda kapalı taraftaydı..buna rağmen normal yolla ilişki takvimi verdi ve dediğim gibi nasipte varmış çok şükürde oldu..rabbim tamamına erdirsin kimseyi bu yolda fazla bekletmesin..
selam kızlarrrr nasılsınız ben geldimmmm kıbrıs dönüşü memlekete gitmiştim haber veremedim acil durum vardı
sizler nasılsınız anladığım kadarıyla yeni hamişimiz yok inş.bizlerde güzel haberimizi yazarız
ayşegül canım çoook geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin inş.kavuşursunuz birbirinize
hamişlerimiz nasıllar bakayım cinsiyetler belli olmuşşşş eyloşunkini tutturmuşum
sezeryan oldum canım 7 cm acılmam vardı ama kızım kucuk oldugu için bişey olur dıye sezeryan istedım adı damla koydk kızımın inş. gececek canım
bellı degıl canım 35. haftaya kadar kalacak dedıler bugun 30. haftaya gırdık oda kurban bayramına denk gelıyo tam bellı degıl yanı canım hamılelıgım cabuk gectı kısa surdu hıç bışey anlamadım
sagol zeynoşcum amın inş. bır an önce kavuşurum kızıma cok özluyorum çunkusen ne yaptın tup bebek falan ne oldu
hahaha benımde yenı nesıl ısımlerı hoşuma gıdıyor ama anlamları internette yazıldıgı gıbı degılmıs sanırım..şu sıralar erva ismi hoşuma gidiyor..ewt cnm bnde son çare kurutemızlemeyı dusundum..hahahahah yok kız ben elbıse ıcın begendım dedım yoksa kendımı fln begenmem pek hele su sıra şişko oldum çıktım​hmm maalesef hiç bi bilgim yok hamıle elbısesı saten yer fatıhte olur belkı..güzel şifon abıye elbıseler var onlarlada guzel olabılır şekercim..çktımı bu arada göbişin
senin daha uzakmış canım ya sana göre evet daha yakınım ama yinede banada çok uzak geliyo..düşünsene son ayda her hafta gidicez oyüzden bu aydan sonra avrasya ya gidicem..evet canım burada çok iyi bizim akrabalar hepsi gidiyo çokta memnunlar üstelik hemen dibimde..dediğin doktoru biliyorum canım zaten o hastanede çok isim yapmış biri büyük ihtimal tamer beydir..özellikle infertilite konusunda çok hastası var bende onda 2ay yumurta takibi ve aşılama yapmıştım ama kısmet olmadı tabi..fakat ona gitmicem orda gebe takibinde ve doğumda çok iyi başka bi bayan doktor var ona gidicem önümüzdeki aydan itibaren..
bulantı çok kötü bişi yaa özellikle sabahları hiç yatırmıyor inşallah bu aydan sonra geçer diye bekliyorum..
buarada isim filan demişsin bende senin gibi daha çok klasik kulağa hoş gelen isimlerden yanayım mesela zeynep,elif,esma,meryem çok sevdiğim isimler kızım olsa bunlardan birini koymayı çok isterim..erkekte aynı şekilde klasik istiyorumda bakalım..
doktorun ismini bilmiyorum ama büyük ihtimal odur canım bu arada sen kuzenimin dibinde oturuyosun galibaevet canım bulantılar çok kötü ama ben hep diyodum ki o da olmasa bebeğin varlığını hissedemem o bana bebeğimi hissettiriyo öyle rahatlatıyodum kendimi :) zeynep esma kübra şeyma gibi isimleri düşünüyorum canım bende elif malesef veremiyorum
selam kızlarrrr nasılsınız ben geldimmmm kıbrıs dönüşü memlekete gitmiştim haber veremedim acil durum vardı
kız biz burda merkatan çatladık nerde bu zeynoş diye meğer geziyomuş bu kızz :) nasılsın bakim neler oldu anlat bize..ne güzel kafa dağıtmışsın keşke bende gidebilsem..evet canım kızımı sen tutturdun :)
haklısın cnm şimdiden kendimi doktor stresıne sokmıyım..bu arada adetlerım duzensızleşti ramazanda 12 gun geçti bu ayda 3 gun gecıkme var sanırım yumurtalıklarım error verıyorr
kızz zeynoşşş nerdesınn sen meraktan öldük en son kıbrısa ugurladık senı ne oldu ne bıttı hıc bısey anlamadık çabuk uzun uzadıya anlat transferın olmadımı y oksaa hamılemısın nesın cabuk soylee bakayımmm nee oldu bı aydır ?
​aman cnm sağlıklı olsunda sorun degıl ısterse bı kac ay kalsın oyle degılmı pekı ıstedıgın zaman gıdebılıyormusun sutmu sagıyorsun ne yapıyorsun?
çok ani oldu bende anlamadımmm haber veremedim canım ya orda da net yoktuuu bende sizleri çok özledimmoookimler gelmiş zeynoşum meraktan çatlattın bizi kız memlekete gittin demek ne güzel bi hava değişikliği iyi gelmiştir..bende bi gitseydim memleketime ah ah..
amiin canım rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip edicek inşallah.. valla cisiyeti hiç farketmez benim için sağlıklı olsun yeter..
ee sen anlat ne yapıcan enson tedaviyi yarım bıraktın heralde ne durumdasın ne zaman başlicaksın yine..
canımmm ya gelirken bir sürprizle karşılaştım bebeğin sabırsızllanmış yerinde duramamış gelmek içinn hayırlısı inş.kavuuşursunuz birbirinize sağlıklı olsun gelişimi iyi olsunda varsın olsun uzak kalım bir kaç gün kızzz 7.ayına girmiştin dimiiisagol zeynoşcum amın inş. bır an önce kavuşurum kızıma cok özluyorum çunkusen ne yaptın tup bebek falan ne oldu
kızzz birsoşş ani memlekete gitmek zorunda kaldımmm ya haberde veremedim zatenkızz zeynoşşş nerdesınn sen meraktan öldük en son kıbrısa ugurladık senı ne oldu ne bıttı hıc bısey anlamadık çabuk uzun uzadıya anlat transferın olmadımı y oksaa hamılemısın nesın cabuk soylee bakayımmm nee oldu bı aydır ?
ne kafa dağıtması kız anam herkesin kucağında karnında bebeği bi ben yetim gibi ortda kaldım herkes benden sonra düğün yapmuıştı 2.hamile olan vardıııı tansiyonum şekerim kolesterolüm çıktııııııkız biz burda merkatan çatladık nerde bu zeynoş diye meğer geziyomuş bu kızz :) nasılsın bakim neler oldu anlat bize..ne güzel kafa dağıtmışsın keşke bende gidebilsem..evet canım kızımı sen tutturdun :)
canım geçen sene bendede bu şekilde düzensizlikler olmuştu 15gün soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm ben istersen dene bi.haklısın cnm şimdiden kendimi doktor stresıne sokmıyım..bu arada adetlerım duzensızleşti ramazanda 12 gun geçti bu ayda 3 gun gecıkme var sanırım yumurtalıklarım error verıyorr
kızz zeynoşşş nerdesınn sen meraktan öldük en son kıbrısa ugurladık senı ne oldu ne bıttı hıc bısey anlamadık çabuk uzun uzadıya anlat transferın olmadımı y oksaa hamılemısın nesın cabuk soylee bakayımmm nee oldu bı aydır ?
​aman cnm sağlıklı olsunda sorun degıl ısterse bı kac ay kalsın oyle degılmı pekı ıstedıgın zaman gıdebılıyormusun sutmu sagıyorsun ne yapıyorsun?
bende erva ismini çok sevdim ama eşim anlamı pek yok falan diye mızmızlanıyo :) kendini de beğenebilirsin canım çok şık olmuştunşişko da olsak güzeliz işte bende araştırcam işte nerde nasıl elbise var bakıcam biraz..artık kendini belli ediyo kızım çok değil ama çıktı biraz yine :)
demekki kuzenin yakın bana ozaman kuzenine gelirsen banada uğra ha beklerimdoktorun ismini bilmiyorum ama büyük ihtimal odur canım bu arada sen kuzenimin dibinde oturuyosun galibaevet canım bulantılar çok kötü ama ben hep diyodum ki o da olmasa bebeğin varlığını hissedemem o bana bebeğimi hissettiriyo öyle rahatlatıyodum kendimi :) zeynep esma kübra şeyma gibi isimleri düşünüyorum canım bende elif malesef veremiyorum
kız biz burda merkatan çatladık nerde bu zeynoş diye meğer geziyomuş bu kızz :) nasılsın bakim neler oldu anlat bize..ne güzel kafa dağıtmışsın keşke bende gidebilsem..evet canım kızımı sen tutturdun :)elif ismini vermeyeceğini tahmin etmiştim zaten ama çok severim ben elif ismini çok zarif ve hoş..düşündüğün isimlerde çok güzel bence..
çok ani oldu bende anlamadımmm haber veremedim canım ya orda da net yoktuuu bende sizleri çok özledimm
inş.sana da gitmek nasip olur kafa dağıtmadım hamile değilmisin hamilemisin yoksa sorularına boğuldum hafif göbek olunca millet şüpheye düşmüşşş
canım bak söyledim cinsiyetini ultr.gerek yokkkkk hayırlısı sağılıklı olsunda
transfer olmadı 4 yumurtadan 1i döllendi 3.gün embriyosu olarak donduruldu
canımmm ya gelirken bir sürprizle karşılaştım bebeğin sabırsızllanmış yerinde duramamış gelmek içinn hayırlısı inş.kavuuşursunuz birbirinize sağlıklı olsun gelişimi iyi olsunda varsın olsun uzak kalım bir kaç gün kızzz 7.ayına girmiştin dimiii
tekrar ilaçlara başlıycammm ben
kızzz birsoşş ani memlekete gitmek zorunda kaldımmm ya haberde veremedim zaten
ne hamilesi oda kim nasıl birşey yeniliyormu
hemmm hani ağustos bizim ayımız olacaktı duygularımla oynadın sennnn
ne kafa dağıtması kız anam herkesin kucağında karnında bebeği bi ben yetim gibi ortda kaldım herkes benden sonra düğün yapmuıştı 2.hamile olan vardıııı tansiyonum şekerim kolesterolüm çıktıııııı
inş.sende birgün gidersin nasıl gidiyor hamilelik kızzz maşallah büyümş beben tekrar ilaçlara başlıycam
neyse şekerim iyisin ya geldin yeter..haklısın inan bende her sene gittiğimde aynı sorularla muhatap oluyordum hatta yok şu doktor iyi yok şu kadına giden hemen hamile kaldı gibi bi sürü şey duyardım..bu senede gitmedim daha..
tamam canım ultrasondan çok sana güveniyorum bakalım yanıltıcanmı beni amiin canım herşeyin hayırlısı..
embriyo neden transfer olmadıda donduruldu..peki bi dahaki tedavin ne zaman başlicak vede sil baştanmı başlican..çok ssordum ama merak ediyom valla..inşallah bütün bunların mükafatını alırsın canım hemde çifter çifter..
ne kafa dağıtması kız anam herkesin kucağında karnında bebeği bi ben yetim gibi ortda kaldım herkes benden sonra düğün yapmuıştı 2.hamile olan vardıııı tansiyonum şekerim kolesterolüm çıktıııııı
inş.sende birgün gidersin nasıl gidiyor hamilelik kızzz maşallah büyümş beben tekrar ilaçlara başlıycam
demekki kuzenin yakın bana ozaman kuzenine gelirsen banada uğra ha beklerimelif ismini vermeyeceğini tahmin etmiştim zaten ama çok severim ben elif ismini çok zarif ve hoş..düşündüğün isimlerde çok güzel bence..
bende erva ismini çok sevdim ama eşim anlamı pek yok falan diye mızmızlanıyo :) kendini de beğenebilirsin canım çok şık olmuştunşişko da olsak güzeliz işte bende araştırcam işte nerde nasıl elbise var bakıcam biraz..artık kendini belli ediyo kızım çok değil ama çıktı biraz yine :)
öle canım saglıklı olsun dıyoruz artık hergun 5 dk görebılıyosun aama hastaneyle ev aynı şehirde degıl 2 saatlık yol mesafesı var o yuzden hergun gıdemıyoruz haftada 2 gun gıdıyoruz carsamba pazar sutu sagıyorum dondurup buz kalıplarının arasında göturuyoruz bezını ıslak mendılını bırakıp 5 dk göruyoruz dogamıyorum dokunamıyorum kucagıma alıp kokusunu içime çekemedım içim gidıyo ama elımden bişey gelmıyo bunlarada çok şükür en azından yasıyo ıyıye gıdıyo ama her an telefon çalarsa kötu bışey söylıcekler dıye aklım cıkıyo
kızzz birsoşş ani memlekete gitmek zorunda kaldımmm ya haberde veremedim zaten
ne hamilesi oda kim nasıl birşey yeniliyormu
hemmm hani ağustos bizim ayımız olacaktı duygularımla oynadın sennnn
canım geçen sene bendede bu şekilde düzensizlikler olmuştu 15gün soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm ben istersen dene bi.
selam kızlar nasılsınız
geçen gün kabedeydim ve burdaki çocuğu olmayan arkadaşlara özel dua ettim ayşegülcüm sanada bebişin için çok dua ettim canım inşAllah sağlıklı bi şekilde evinize dönüceksiniz hamiş olan arkadaşlarımında sağlıklı bi şekilde kucaklarına almasını diliyorum Rabbimden sizlerde bize dua edin bizimde sağlıklı hayırlı yavrularımız olsun en kısa zmanda inşAllah
sen güzelsin tatlım ve şişkoluk sana cok yakısıkcak emınım..en yakın zamanda koca gçöbüşlü resımlerını gormek ıstıyorum :)) kızz bu arada sıze beddua ettım ettım tuttu sızde bana beddua edın belkı tutarr heheheh bak tabı yavrum bende merakla takıp edıcem senı
cnm kötü şeyler düşünme hiç bişey olmıycek damlacıga teyzelerı herkes onun ıcın dua edıyor hem allah meleklerı korur hiç korkma...valla uzak olması kötü oldu yakından bı otel pansıyon bısey tutsan ben hergun gormeden duramazdım herhalde zor olsa gerek ama bunlarda geçicek cnm
ayy akılım cıktı kız bısey oldu sandım sana tam sopalıksın hee..kız ne oldu şimdi duzgun anlatsana bı tanemı yumurtan oldun transfer yapmadılarmı tekrar nezaman baslıycan ay azından kerpetenle alıyoruz lafları...
ayy sormaa bacım benımde umutlarım yıkıldı vllaa hıslerım bna oyun oynadı...artık hıc bısey hıssedemıyorum
cnm sogan kurunu denedım ama içemiyorum mıdem kaldırmııyor..şuan balla karısık bıseyler yıyorum aktardan aldım bakalım belkı onun bı faydasını görürüm..
sen güzelsin tatlım ve şişkoluk sana cok yakısıkcak emınım..en yakın zamanda koca gçöbüşlü resımlerını gormek ıstıyorum :)) kızz bu arada sıze beddua ettım ettım tuttu sızde bana beddua edın belkı tutarr heheheh bak tabı yavrum bende merakla takıp edıcem senı[/B]
Allah razı olsun kudaycım duaların kabul olur inşallah.AMİİİNNNNN.
baktık canım yakınlarda ne bı otel nede pansıyon var hep uzak baska tanıdıklar var bı kac gun onlarda kaldım ama olmuyo ne zamana kadar elın evınde kalabılırım mecbur gelmek zorunda kaldım benımde aklım orda gelmek istemıyorum ama elımden bışey gelmıyo
kız utanıyorum koymayadua hep ediyorum zaten de beddua mı etsek şimdi de seninde olmayan herkesinde en kısa zamanda bokluu mu bokluu sevimli mi sevimli çocukları olur inşallaahhh..analarına rahatlık vermezler ben senin kadar olamam canım sade bişeyler bakıcam günlükte kullanabileceğim :)
kızlaaaarrr nerelerdesiniz yaa nerelere kayboldunuz yineeee
anladım cnm rabbim tez zamanda şifasını verır inşallahh damla bebegın...kocaman şişkoo tontişş sağlıklı bi bebek olur inşallahh
kızz nee utanıyrsunn insan bebısınden utanırmı..hamilelerr aldınızmı o bebişli yazılı tşhörtlerden ahh ahh onlara çok hevesim var alın benım için giyin rwsim çekiilinnayhh saoll bedduan tutar inşallahh tmm cnm bak bakalım..bu arada gezıntı boluarda ne işin var bakıyım çocugu yollarda dogurcan anca gezıyosun
selam beyzacım ben burlardayımm nasılsın vizenden haber varmı ne zaman gelıyon
kız bende özledim valla sizleriiiiizeynooşşşşşş inanmıyoruummmmm gelmişsiiiiiinnnnn niye böyle özlettin bakıyım kendini
iyi çok şükür geldin ya burası neşelenir tekrardan tedaviye devam ediyomusşun hayırlı olsun tatlım Rabbim bizimde kucağımızı doldursun bende kendimi öyle hissediyorum yetimm çocuk gibi bi ortamda evlenenlerin hepsinin bebişi kucağında hatta dediğin gibi ikinciye hamişler ama Rabbim bizlerede vericek inşAllah en kısa zamanda
evet canım geldim benle birlikte misafirlerimde geldiii kız yanılmam ben göreceksin yanılırsam bir dondurma alır gönlümü hoş edersinnnnneyse şekerim iyisin ya geldin yeter..haklısın inan bende her sene gittiğimde aynı sorularla muhatap oluyordum hatta yok şu doktor iyi yok şu kadına giden hemen hamile kaldı gibi bi sürü şey duyardım..bu senede gitmedim daha..
tamam canım ultrasondan çok sana güveniyorum bakalım yanıltıcanmı beni amiin canım herşeyin hayırlısı..
embriyo neden transfer olmadıda donduruldu..peki bi dahaki tedavin ne zaman başlicak vede sil baştanmı başlican..çok ssordum ama merak ediyom valla..inşallah bütün bunların mükafatını alırsın canım hemde çifter çifter..
kızzzz ağzından ball damlamışşş bende 2 tane olsada hayırlısıyla biraz göbek atsam diyorum anam bi tane bulamıyorken 3 4 diye düşünüyorum artık yokluk işte kızzz,evet canım büyütüyoruz işte :) hangi tedaviyi uygulayacaksın şimdi iğne iyi gelmemişti sana..sen kendine bak canım boşver milleti sende bi yapmaya 2 tane yaparsın olur biter
evet canım sen nasılsın ne yaptınnn yani tedavi varmı film 2.bölümüyle başlıyyyyooooooooooooooo kaçak hoşgeldiin valla bayağı merak ettirdin . Beğendiğin filmin sonunu görmeden bitmesi gibi kayboldun neyse artık aramızdasınaynen biz kaldık ama geç olsun güç olmasın .
ayy akılım cıktı kız bısey oldu sandım sana tam sopalıksın hee..kız ne oldu şimdi duzgun anlatsana bı tanemı yumurtan oldun transfer yapmadılarmı tekrar nezaman baslıycan ay azından kerpetenle alıyoruz lafları...
ayy sormaa bacım benımde umutlarım yıkıldı vllaa hıslerım bna oyun oynadı...artık hıc bısey hıssedemıyorum
kız bende özledim valla sizleriiiii
aayy ne yapaym sürpiz oldu memlekete gidişim aminnnn beyzacım rabbim hayırlısıyla bizede yaşatır inşallahhhh ilaçlara dewammm yani bakalım bu sefer ne olicikkkk kız
evet canım geldim benle birlikte misafirlerimde geldiii kız yanılmam ben göreceksin yanılırsam bir dondurma alır gönlümü hoş edersinnnn
canım bi tane hem az hemde dondurulmuşlarım kalmıyor dye yapmadılar bende istemedim açıkçasııı
hastane ücrette almadı dondurulmuşlara 2 yıl ücretsiz saklıyorlarmış yumurta rezervim çok iyi değil ya ondan 4 yumurtadan 3ü boş çıktı
kızzzz ağzından ball damlamışşş bende 2 tane olsada hayırlısıyla biraz göbek atsam diyorum anam bi tane bulamıyorken 3 4 diye düşünüyorum artık yokluk işte kızzz,
hayırlısıyla büyüt bebeni sağlııklı sıhhatli bi şekildeeee eben olayımmm eyloşşşş
evet canım sen nasılsın ne yaptınnn yani tedavi varmı film 2.bölümüyle başlıyyyy
evet ya biz kaldıkkkk bizde hayırlısıyla hep beraber güleriz inş....
gelde döwww bdni ablaaaaa evde kalmış süslüüüü hele sen tüm dünya konuşsun sen sus benim duygularım hayallerim umutlarımmm hepsiii gittiii ağustos dedin bizim ayımız olacak dedin tedawim denk geldiii oldu bittiii dedim olmadı birsoşşşş kandırdın beni asıl sopalık sensinn varya hadi ben hamile değilim bari sen olsaydın ikimzden birini tuttursaydın ya oda yok
canım tekrar iğnelere başlıyorumm 1 tane vardı 3.gün embriyosu olarak dondurdullar bu sefer bakalım nasıl olacak yumurtalar inş.kaliteli yumurtalar olurda hayırlısıyla transferde yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?