ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sezeryan mı oldun canım sen..sevindim iyi olduğunuza bu günlerde geçicek inşallah..adını ne verdiniz bu arada canım
sezeryan oldum canım 7 cm acılmam vardı ama kızım kucuk oldugu için bişey olur dıye sezeryan istedım adı damla koydk kızımın inş. gececek canım
bellı degıl canım 35. haftaya kadar kalacak dedıler bugun 30. haftaya gırdık oda kurban bayramına denk gelıyo tam bellı degıl yanı canım hamılelıgım cabuk gectı kısa surdu hıç bışey anlamadım
sagol zeynoşcum amın inş. bır an önce kavuşurum kızıma cok özluyorum çunku sen ne yaptın tup bebek falan ne oldu

haklısın cnm şimdiden kendimi doktor stresıne sokmıyım..bu arada adetlerım duzensızleşti ramazanda 12 gun geçti bu ayda 3 gun gecıkme var sanırım yumurtalıklarım error verıyorr

kızz zeynoşşş nerdesınn sen meraktan öldük en son kıbrısa ugurladık senı ne oldu ne bıttı hıc bısey anlamadık çabuk uzun uzadıya anlat transferın olmadımı y oksaa hamılemısın nesın cabuk soylee bakayımmm nee oldu bı aydır ?

​aman cnm sağlıklı olsunda sorun degıl ısterse bı kac ay kalsın oyle degılmı pekı ıstedıgın zaman gıdebılıyormusun sutmu sagıyorsun ne yapıyorsun?

bende erva ismini çok sevdim ama eşim anlamı pek yok falan diye mızmızlanıyo :) kendini de beğenebilirsin canım çok şık olmuştun şişko da olsak güzeliz işte bende araştırcam işte nerde nasıl elbise var bakıcam biraz..artık kendini belli ediyo kızım çok değil ama çıktı biraz yine :)

öle canım saglıklı olsun dıyoruz artık hergun 5 dk görebılıyosun aama hastaneyle ev aynı şehirde degıl 2 saatlık yol mesafesı var o yuzden hergun gıdemıyoruz haftada 2 gun gıdıyoruz carsamba pazar sutu sagıyorum dondurup buz kalıplarının arasında göturuyoruz bezını ıslak mendılını bırakıp 5 dk göruyoruz dogamıyorum dokunamıyorum kucagıma alıp kokusunu içime çekemedım içim gidıyo ama elımden bişey gelmıyo bunlarada çok şükür en azından yasıyo ıyıye gıdıyo ama her an telefon çalarsa kötu bışey söylıcekler dıye aklım cıkıyo

çok ani oldu bende anlamadımmm haber veremedim canım ya orda da net yoktuuu bende sizleri çok özledimm
inş.sana da gitmek nasip olur kafa dağıtmadım hamile değilmisin hamilemisin yoksa sorularına boğuldum hafif göbek olunca millet şüpheye düşmüşşş
canım bak söyledim cinsiyetini ultr.gerek yokkkkk hayırlısı sağılıklı olsunda
transfer olmadı 4 yumurtadan 1i döllendi 3.gün embriyosu olarak donduruldu

sagol zeynoşcum amın inş. bır an önce kavuşurum kızıma cok özluyorum çunku sen ne yaptın tup bebek falan ne oldu
canımmm ya gelirken bir sürprizle karşılaştım bebeğin sabırsızllanmış yerinde duramamış gelmek içinn hayırlısı inş.kavuuşursunuz birbirinize sağlıklı olsun gelişimi iyi olsunda varsın olsun uzak kalım bir kaç gün kızzz 7.ayına girmiştin dimiii
tekrar ilaçlara başlıycammm ben

kızzz birsoşş ani memlekete gitmek zorunda kaldımmm ya haberde veremedim zaten
ne hamilesi oda kim nasıl birşey yeniliyormu
hemmm hani ağustos bizim ayımız olacaktı duygularımla oynadın sennnn

ne kafa dağıtması kız anam herkesin kucağında karnında bebeği bi ben yetim gibi ortda kaldım herkes benden sonra düğün yapmuıştı 2.hamile olan vardıııı tansiyonum şekerim kolesterolüm çıktıııııı
inş.sende birgün gidersin nasıl gidiyor hamilelik kızzz maşallah büyümş beben tekrar ilaçlara başlıycam

zeynooşşşşşş inanmıyoruummmmm gelmişsiiiiiinnnnn niye böyle özlettin bakıyım kendini
iyi çok şükür geldin ya burası neşelenir tekrardan tedaviye devam ediyomusşun hayırlı olsun tatlım Rabbim bizimde kucağımızı doldursun bende kendimi öyle hissediyorum yetimm çocuk gibi bi ortamda evlenenlerin hepsinin bebişi kucağında hatta dediğin gibi ikinciye hamişler ama Rabbim bizlerede vericek inşAllah en kısa zamanda

canım geçen sene bendede bu şekilde düzensizlikler olmuştu 15gün soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm ben istersen dene bi.

evet canım büyütüyoruz işte :) hangi tedaviyi uygulayacaksın şimdi iğne iyi gelmemişti sana..sen kendine bak canım boşver milleti sende bi yapmaya 2 tane yaparsın olur biter

öyle tahmin ediyorum canım onlarda avrasyanın karşısında oturuyolar inşallah neden olmasın :) elif ismini bende çok severim hatta hep diyodum keşke kendi ismim olmasaymış diye :) bakalım hangisine karar vericez..

ooooooooooooooo kaçak hoşgeldiin valla bayağı merak ettirdin . Beğendiğin filmin sonunu görmeden bitmesi gibi kayboldun neyse artık aramızdasın aynen biz kaldık ama geç olsun güç olmasın .

sen güzelsin tatlım ve şişkoluk sana cok yakısıkcak emınım..en yakın zamanda koca gçöbüşlü resımlerını gormek ıstıyorum :)) kızz bu arada sıze beddua ettım ettım tuttu sızde bana beddua edın belkı tutarr heheheh bak tabı yavrum bende merakla takıp edıcem senı

cnm kötü şeyler düşünme hiç bişey olmıycek damlacıga teyzelerı herkes onun ıcın dua edıyor hem allah meleklerı korur hiç korkma...valla uzak olması kötü oldu yakından bı otel pansıyon bısey tutsan ben hergun gormeden duramazdım herhalde zor olsa gerek ama bunlarda geçicek cnm

kızzz birsoşş ani memlekete gitmek zorunda kaldımmm ya haberde veremedim zaten
ne hamilesi oda kim nasıl birşey yeniliyormu
hemmm hani ağustos bizim ayımız olacaktı duygularımla oynadın sennnn

ayy akılım cıktı kız bısey oldu sandım sana tam sopalıksın hee..kız ne oldu şimdi duzgun anlatsana bı tanemı yumurtan oldun transfer yapmadılarmı tekrar nezaman baslıycan ay azından kerpetenle alıyoruz lafları...
ayy sormaa bacım benımde umutlarım yıkıldı vllaa hıslerım bna oyun oynadı...artık hıc bısey hıssedemıyorum

canım geçen sene bendede bu şekilde düzensizlikler olmuştu 15gün soğan kürü yaptım gerçekten faydasını gördüm ben istersen dene bi.

cnm sogan kurunu denedım ama içemiyorum mıdem kaldırmııyor..şuan balla karısık bıseyler yıyorum aktardan aldım bakalım belkı onun bı faydasını görürüm..

selam kızlar nasılsınız
geçen gün kabedeydim ve burdaki çocuğu olmayan arkadaşlara özel dua ettim ayşegülcüm sanada bebişin için çok dua ettim canım inşAllah sağlıklı bi şekilde evinize dönüceksiniz hamiş olan arkadaşlarımında sağlıklı bi şekilde kucaklarına almasını diliyorum Rabbimden sizlerde bize dua edin bizimde sağlıklı hayırlı yavrularımız olsun en kısa zmanda inşAllah

Allah razı olsun kudaycım duaların kabul olur inşallah.AMİİİNNNNN.

baktık canım yakınlarda ne bı otel nede pansıyon var hep uzak baska tanıdıklar var bı kac gun onlarda kaldım ama olmuyo ne zamana kadar elın evınde kalabılırım mecbur gelmek zorunda kaldım benımde aklım orda gelmek istemıyorum ama elımden bışey gelmıyo

kız utanıyorum koymaya dua hep ediyorum zaten de beddua mı etsek şimdi de seninde olmayan herkesinde en kısa zamanda bokluu mu bokluu sevimli mi sevimli çocukları olur inşallaahhh..analarına rahatlık vermezler ben senin kadar olamam canım sade bişeyler bakıcam günlükte kullanabileceğim :)

kızlaaaarrr nerelerdesiniz yaa nerelere kayboldunuz yineeee

anladım cnm rabbim tez zamanda şifasını verır inşallahh damla bebegın...kocaman şişkoo tontişş sağlıklı bi bebek olur inşallahh

kızz nee utanıyrsunn insan bebısınden utanırmı..hamilelerr aldınızmı o bebişli yazılı tşhörtlerden ahh ahh onlara çok hevesim var alın benım için giyin rwsim çekiilinn ayhh saoll bedduan tutar inşallahh tmm cnm bak bakalım..bu arada gezıntı boluarda ne işin var bakıyım çocugu yollarda dogurcan anca gezıyosun

kızlaaaarrr nerelerdesiniz yaa nerelere kayboldunuz yineeee

selam beyzacım ben burlardayımm nasılsın vizenden haber varmı ne zaman gelıyon

malesef haber yok canım kurban bayramı burda hac ya haccdan sonra gelebilirim inşAllah yani öyle temenni ediyorum bakalım nasib sen neler yapıyosun bakalımm

kız bende özledim valla sizleriiiii
aayy ne yapaym sürpiz oldu memlekete gidişim aminnnn beyzacım rabbim hayırlısıyla bizede yaşatır inşallahhhh ilaçlara dewammm yani bakalım bu sefer ne olicikkkk kız

evet canım geldim benle birlikte misafirlerimde geldiii kız yanılmam ben göreceksin yanılırsam bir dondurma alır gönlümü hoş edersinnnn
canım bi tane hem az hemde dondurulmuşlarım kalmıyor dye yapmadılar bende istemedim açıkçasııı
hastane ücrette almadı dondurulmuşlara 2 yıl ücretsiz saklıyorlarmış yumurta rezervim çok iyi değil ya ondan 4 yumurtadan 3ü boş çıktı

evet canım büyütüyoruz işte :) hangi tedaviyi uygulayacaksın şimdi iğne iyi gelmemişti sana..sen kendine bak canım boşver milleti sende bi yapmaya 2 tane yaparsın olur biter
kızzzz ağzından ball damlamışşş bende 2 tane olsada hayırlısıyla biraz göbek atsam diyorum anam bi tane bulamıyorken 3 4 diye düşünüyorum artık yokluk işte kızzz,
hayırlısıyla büyüt bebeni sağlııklı sıhhatli bi şekildeeee eben olayımmm eyloşşşş

ooooooooooooooo kaçak hoşgeldiin valla bayağı merak ettirdin . Beğendiğin filmin sonunu görmeden bitmesi gibi kayboldun neyse artık aramızdasın aynen biz kaldık ama geç olsun güç olmasın .
evet canım sen nasılsın ne yaptınnn yani tedavi varmı film 2.bölümüyle başlıyyyy
evet ya biz kaldıkkkk bizde hayırlısıyla hep beraber güleriz inş....

gelde döwww bdni ablaaaaa evde kalmış süslüüüü hele sen tüm dünya konuşsun sen sus benim duygularım hayallerim umutlarımmm hepsiii gittiii ağustos dedin bizim ayımız olacak dedin tedawim denk geldiii oldu bittiii dedim olmadı birsoşşşş kandırdın beni asıl sopalık sensinn varya hadi ben hamile değilim bari sen olsaydın ikimzden birini tuttursaydın ya oda yok
canım tekrar iğnelere başlıyorumm 1 tane vardı 3.gün embriyosu olarak dondurdullar bu sefer bakalım nasıl olacak yumurtalar inş.kaliteli yumurtalar olurda hayırlısıyla transferde yapılır

kimleri getirdin yanında zeynoş tatil nasıl geçti ??? herkes tatil yaptı ben kala kaldım burda(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…