ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gunaydın canım gunun gectımım ozaman ıgnenın kacıncı gunu bugun

İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar

ilk duydum bunu doktorum hiç öyle yapmaz bakar ultr.dan sanırım yumurtalarımda sorun olmadığı için yani gelişiyo ondanmı acaba neyse ya psikolojimi bozuyo yumurtalar

bılmıyorum kı canım her doktor yaptırmıyo galıba dıger doktorlarımda yaptırmıyodu böyle bışey bu doktorum istiyo her ay

İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar

testı takrarlasaydın canım ya baya olmuş belkı çıkmamış olabılır testte haklısın sureklı negatıfler ınsanı boguyor resmen ama eger bebegın varsa kı inşallah vadır doktora falan gıdersın yoksada belkı yumurtan catlamamıştır doktor adet sokturucu verır bıran önce devam edersın tedavıne canım bır sanıye bıle degerl bızım için

o kalsın kız belki gerek kalmaz yemene şurda senin kaç günün kaldıkı azıcık daha dişini sıkkkkkkkkkkkk off çok zor yaa beklemek sayılı günlerde geçmiyoki
seni anlıyorum

bılmıyorum canım bosuna umıtlenmek istemıyorum ya

Dgru soyluyosun bende ogre Allah korusun dusuk olursa vicdan azabindan yasayamazsin diyorum ama icimden gelmiyo ya hiccc(

Dgru soyluyosun bende ogre Allah korusun dusuk olursa vicdan azabindan yasayamazsin diyorum ama icimden gelmiyo ya hiccc(

anladım canım bır kac gun daha bekle ozman ama gecen pazar yaptıgında erkenmıştır belkı hormonların anca yukselmış olabılır

anladım canım bır kac gun daha bekle ozman ama gecen pazar yaptıgında erkenmıştır belkı hormonların anca yukselmış olabılır

Esimde cok israr ediyo ben alicam yapicaksin diyo ama du bakalim bekliyim bikac gun daha olmadi yaparim canim

merhaba canım benım 12. gunu e2 tahlılı 269 çıktı gecen ayda yapıldı 238 cıkmıştı bu ay yuksekdı

banada ilk defa yapıldı tahlil tam olarak bilmiyorum ama doktorum beni telefonla çağırdı tahlil sonucuna göre 200 dedi bu yumurtu18 mm olmuş demek dedi bende gittim hastaneye yarın gelsem olmaz mı dedim eşimin işinden dolayı olmaz bu gün gel dedi ogün de iğneyi oldum

dün sabah iğne olmuştum, ve akşamüzeri kasık ağrım tavan yaptı, akşam da devam etti. ama eşim işten çok geç saatte geldi ve ilişki olmadı. Bugünse hiç ağrım yok. sizce kaçırdım mı yumurtayı? Bu akşam 36 saat oluyor ama eşimin yine kaçta geleceği belli değil. ne kadar kısmetsizim yaaa

anladım canım ne kadar yuksek olursa o kadar ii demekmış bu test

19 günmü ben çatlardım daha benim iğne yapılalı 3 gün oldu yapasım varbence yap canım bizede hayırlı haber ver moral olsun geçen pazar erken oluyo zaten ama hala olmadıysan ümit var bu da güzel ama yoksa allahın taktiri demi canım öbür ay için doktora gitmek için geç kalmazsın hadi yap kız iyi sabır v ar maşallah

benim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bugunu degerlendır artık canım kacırma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…