gunaydın canım gunun gectımım ozaman ıgnenın kacıncı gunu bugun
ilk duydum bunu doktorum hiç öyle yapmaz bakar ultr.dan sanırım yumurtalarımda sorun olmadığı için yani gelişiyo ondanmı acaba neyse ya psikolojimi bozuyo yumurtalar
bılmıyorum kı canım her doktor yaptırmıyo galıba dıger doktorlarımda yaptırmıyodu böyle bışey bu doktorum istiyo her ay
İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar
bazen tedavi değişikliği gerekiyor iyi yapıyor bence
aynen sureklı aynı şeyler sıkıyo insanı ya bıktım zaten artık yıne adet olcagımı dusundukce kafayı yıcemm az kaldı
yedım de tam yıyemedım daha
o kalsın kız belki gerek kalmaz yemene şurda senin kaç günün kaldıkı azıcık daha dişini sıkkkkkkkkkkkk off çok zor yaa beklemek sayılı günlerde geçmiyoki
seni anlıyorum
testı takrarlasaydın canım ya baya olmuş belkı çıkmamış olabılır testte haklısın sureklı negatıfler ınsanı boguyor resmen ama eger bebegın varsa kı inşallah vadır doktora falan gıdersın yoksada belkı yumurtan catlamamıştır doktor adet sokturucu verır bıran önce devam edersın tedavıne canım bır sanıye bıle degerl bızım için
Dgru soyluyosun bende ogre Allah korusun dusuk olursa vicdan azabindan yasayamazsin diyorum ama icimden gelmiyo ya hiccc(
anladım canım bır kac gun daha bekle ozman ama gecen pazar yaptıgında erkenmıştır belkı hormonların anca yukselmış olabılır
Esimde cok israr ediyo ben alicam yapicaksin diyo ama du bakalim bekliyim bikac gun daha olmadi yaparim canim
merhaba canım benım 12. gunu e2 tahlılı 269 çıktı gecen ayda yapıldı 238 cıkmıştı bu ay yuksekdı
banada ilk defa yapıldı tahlil tam olarak bilmiyorum ama doktorum beni telefonla çağırdı tahlil sonucuna göre 200 dedi bu yumurtu18 mm olmuş demek dedi bende gittim hastaneye yarın gelsem olmaz mı dedim eşimin işinden dolayı olmaz bu gün gel dedi ogün de iğneyi oldum
İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar
anladım canım ne kadar yuksek olursa o kadar ii demekmış bu test
dün sabah iğne olmuştum, ve akşamüzeri kasık ağrım tavan yaptı, akşam da devam etti. ama eşim işten çok geç saatte geldi ve ilişki olmadı. Bugünse hiç ağrım yok. sizce kaçırdım mı yumurtayı? Bu akşam 36 saat oluyor ama eşimin yine kaçta geleceği belli değil. ne kadar kısmetsizim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?