ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

normalde bende şaşırmış bi durumdayım herkes sakin karşılıyor yaaa anammm okadar bekliyordular anlamadım ki takvim mi kız yapayım demi nasıl yapayım ki tüp bebekle aynımı tahmini doğumunu bilmiyorumm
hadiii darısı inşallahhh sizlerin başınaaaa inşallahhhhhhh allahımmm sizlerede yaşatr

şoktalardır o zaman :) galiba son adet tarihinden hesaplarlar..ona göre tahmini doğum tarihin çıkar..hadi bekliyoruz..ayağını iyi sürtte bizde arkadan gelelim..

şoktalardır o zaman :) galiba son adet tarihinden hesaplarlar..ona göre tahmini doğum tarihin çıkar..hadi bekliyoruz..ayağını iyi sürtte bizde arkadan gelelim..
kız yapacamm vallaa inş.hiç biriniz kalmazzzz hepiniz sırayla gelirsiniz ardımdannn şoktalarr dediğin gibi inş.gelirsinizzzz allahın izniyle bakalım uğurum nasılll varmı
inş.vardırdaaaa tek tek haberinizi alırımmm

bende senın gıbı sayılırım cnm denemedıgım yöntem klmadı..benım tek tüpüm kapalı ama gıttıgım doktorlar hamıle kalmana engel degıl dıyolar bende bu ay aktardan karısım aldım yedım çok kötüydü ama yedım ama yıne kırmızılar geldi..ne yaparsak yapalım allah alnımıza bızaman yazmıs ve naparsak yapalım o vakıt gelmedıkce olmuycak..onun ıcın artık allahım hayırlı zaman bır an önce gelsin diye dua edıyorum..

hee dedımm yaa bıde aynı ay hamıs kalcaz demısıtım ne oldu benı nıyee hamısler kervanına sokmadın zeynoşşşş :))) kız müjdenı ısteseydın kocandan hemen oldu bıttıye getırmıssınız peehhh bız olsak esımle alamaktan ölürdük herhaldee heheheh ewt zeynoşş ıcıme ıkız doguyorr bı kız bı erkek dıyee hadı bakalım inşallah öyle olurrrrr

keşke elimde olsaaa kız tüp bebeğe gittiim sen gelmedin işteee 3.ayını beklemek istedinnn ne diyeyim sana tek bedduammm dilerim 3.üayın dolmadan rabbimmm mucizeni verir sanaaaa
tüm isteyen arkadaşlarıma aminnnnnnnnnnnnn
anam yazdım ya eşim oldu bitiye bağlamış diye o çok inanıyordu olacağınaaaa şimdi istanbul belediye anonsuna geçmiştr eşim hamile diyeeee

zeynepcim takvimin güzel oldu hayırlı olsun ..sen transfer zamanını esas aldın galiba..böyle olunca takvime göre sen yumurtlama günlerindesin..senin son adet tarihini esas alman lazım..

rrRABBİMMM HEPİNİZE OLNLARIN KİNİ ONLARA OLMYANLARADA EN KISA ZAMANDA NASP ETSİN
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
İNANAMIYORUMMM ALLAHIMM HEPİNİZİ TÜM OLMAYANLARADA NASİP ETSİN

kız zeynooşşşşşşş çookkkk sevindim ama bende biliyodum bu sefer olduğunu kız sen hamişlerden dua istiyodun şimdi dua etme zamanı sende bize bi hamiş olarak bebişlerinle beraber dua et olurmu hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıklı olarak kucağına almayı nasib etsin

zeynepcim takvimin güzel oldu hayırlı olsun ..sen transfer zamanını esas aldın galiba..böyle olunca takvime göre sen yumurtlama günlerindesin..senin son adet tarihini esas alman lazım..
Tamam kiz ogle yapayim cok tesekkürler ins Sanada rabbim nasip. eder amiiiiiiiiiiiiin
rabbim tüm tanıdık tanımadık herkese bu duyguyu yaşatır

aminnn cannım etmez olurmuyum tabiki edecemmm allah razı olsun canım yaaa darısı inşallah sizin başınıza

Son düzenleme:

aminnnn..hehh takvim şimdi oldu işte...

rrRABBİMMM HEPİNİZE OLNLARIN KİNİ ONLARA OLMYANLARADA EN KISA ZAMANDA NASP ETSİN
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

hayırlı olsun zeynep çok sevindimmm kendim kadar sevindim bu sıralar yazmasamda takipteydim seni diğer kızları çok çok sev,indimn hayırlı olsun darısı başımıza artık

zeynom kuşum gözlerim doldu inan tanımasakda birebir hepinizi çok seviyorum hayırlı bir evladın olur inşllh canım Allahım bizlere de nasip etsin inşllh

hayırlı olsun zeynep çok sevindimmm kendim kadar sevindim bu sıralar yazmasamda takipteydim seni diğer kızları çok çok sev,indimn hayırlı olsun darısı başımıza artık
amin canımmm allah razı olsunnn inş.rabbim sizlerede nasip ederrrr sizler içinde dua ediyorum rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ol desin olsunnnn aminnn
zeynom kuşum gözlerim doldu inan tanımasakda birebir hepinizi çok seviyorum hayırlı bir evladın olur inşllh canım Allahım bizlere de nasip etsin inşllh

allah razı olsun canım inş.rabbim sizlerede nasip ederrr tüpcan müpcan dedim tüp bebekle rabbim nasip etti allahım hayırlı kılsın ve sizlerede hayırlısıyla nasib etsin inşalllahh

günaydın kızlar dün gece iğnemi yaptım çok şükür,inşallah çatır çatır çatlar yumyumlar

KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

zeyneeppp inanamıyorum kaç gündür giremedim bomba haber varmış burda niye kimse bana haber vermedi zeynepcim canım hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı ikizlerin olur hep umutsuz olduğun ay oluyo zaten senin de öyle oldu tüp bebeğe rağmen..ee ne zaman gidicen doktora bakimm

çok sağol canım ya valla bende inanamadım çok korkuyordum yina olmazssa diya rabbim nasip etti artık allahım hayırlısıyla diğer arkadaşlarımızada inş.nasip eder
allah razı olsun canım ya 8.gün kanda baktım 129 çıktı değerim artık tekizmi ikimiz mi değerlerden anlamıyorum ki yine kandan bakıp sonra gidecem kese ne zaman gözükürki

günaydın kızlar dün gece iğnemi yaptım çok şükür,inşallah çatır çatır çatlar yumyumlar
mrb canımmm kız inş.rabbim hayılısıyla ol derde olur
canım ovitrelle ile çatır çatır çatlar çatlamaması imkansız gibi birşeyyy dua et olsun yani döllensin tutunsun sana bebeğin
kaçıncı tedavin hepimiz bu tedaviden yorulduk artık inş.senin olurda hayırlısıyla kurtulursun tedavilerdennn

Aaamin canim insallah bu benim ikinci tedavim klomen+ovitrelle,am bu sefer yaninda ek olarak matofin ve inofolic diye bir folik asit kullandim, insallah rabbim ol der ve melegim gelir

KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

Ooooo maşallah arkadaşım sonunda duaların kabul oldu. Çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Hadi gözün aydın olsun.

KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

Ooooo maşallah arkadaşım sonunda duaların kabul oldu. Çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Hadi gözün aydın olsun.

amin canım allah razı olsun darısı sizlere inşallah rabbim pişman eylemesin hayırlı kılsın inş.
evet allahım dualarımı kabul etti ve inşallah sizlerede bu duyguyu tattırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…