normalde bende şaşırmış bi durumdayım herkes sakin karşılıyor yaaa anammm okadar bekliyordular anlamadım ki takvim mi kız yapayım demi nasıl yapayım ki tüp bebekle aynımı tahmini doğumunu bilmiyorummee hani senin takvimin..yıllardır bu an bekleniyor..artık sahtesi değil gerçeğini yapma zamanı hadi yapta gözümüz şenlensin..ailelerinizin tepkisi ne oldu..birsen gibi bende meraklıyım..bizimkiler olsa bayılırlardı galiba :)
normalde bende şaşırmış bi durumdayım herkes sakin karşılıyor yaaa anammm okadar bekliyordular anlamadım ki takvim mi kız yapayım demi nasıl yapayım ki tüp bebekle aynımı tahmini doğumunu bilmiyorumm
hadiii darısı inşallahhh sizlerin başınaaaa inşallahhhhhhh allahımmm sizlerede yaşatr
kız yapacamm vallaa inş.hiç biriniz kalmazzzz hepiniz sırayla gelirsiniz ardımdannn şoktalarr dediğin gibi inş.gelirsinizzzz allahın izniyle bakalım uğurum nasılll varmışoktalardır o zaman :) galiba son adet tarihinden hesaplarlar..ona göre tahmini doğum tarihin çıkar..hadi bekliyoruz..ayağını iyi sürtte bizde arkadan gelelim..
canım bendede eşimdede hiçbir sorun yok..kötü olanda eşim benim kadar bebek istemiyor..sorunumuzda olmadığı için zamana bırakalım diyor..ama bende ısrarla istiyorum..3 4 aydır bende ara verdim..doktor iğneyle yumurta çoğaltalım demişti..galiba tekrar tedaviye başlarsam bu şekilde devam edecek..
klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı..
silkeletme yolunu denemdik olmadı..
Meryem suresini okudum olmadı..
7 gün oruçlu ya halık ya bari ya musavvir duaları okunacak dendi yaptım olmadı..
en son Fatma ana otunu duydum umreden getirttim bu ay onuda kullandım iğrençç bir tadı olduğu halde burnumu sıkıp içtim oda olmadı..
bakalım daha neler yapacağız..
evet canımmm dedinnn ne bileyim yolu sonu gibi geliyordu banaaa korku stres herşey vardı o yuzden olumsuzdu eşim aradı test yanıltmış dedi olamaz yaaa falan filan dedi şaka deyinceee yoldayım geliyorum falan ddi çok sakindi çünkü olacağına inanıyordu transferden beri oldu bittiye bağlıyorduu
öyleee sakindi ya eşimle öyle duygusal anımız olmadı hakatenmi ikizmidirr sağlıklı olsunda bbirsoş inş.sizlere uğur getiririm sizlerinnde güzel haberini alırımmm
keşke elimde olsaaa kız tüp bebeğe gittiim sen gelmedin işteee 3.ayını beklemek istedinnn ne diyeyim sana tek bedduammm dilerim 3.üayın dolmadan rabbimmm mucizeni verir sanaaaahee dedımm yaa bıde aynı ay hamıs kalcaz demısıtım ne oldu benı nıyee hamısler kervanına sokmadın zeynoşşşş :))) kız müjdenı ısteseydın kocandan hemen oldu bıttıye getırmıssınız peehhh bız olsak esımle alamaktan ölürdük herhaldee heheheh ewt zeynoşş ıcıme ıkız doguyorr bı kız bı erkek dıyee hadı bakalım inşallah öyle olurrrrr
rrRABBİMMM HEPİNİZE OLNLARIN KİNİ ONLARA OLMYANLARADA EN KISA ZAMANDA NASP ETSİN
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
İNANAMIYORUMMM ALLAHIMM HEPİNİZİ TÜM OLMAYANLARADA NASİP ETSİN
Tamam kiz ogle yapayim cok tesekkürler ins Sanada rabbim nasip. eder amiiiiiiiiiiiiinzeynepcim takvimin güzel oldu hayırlı olsun ..sen transfer zamanını esas aldın galiba..böyle olunca takvime göre sen yumurtlama günlerindesin..senin son adet tarihini esas alman lazım..
kız zeynooşşşşşşş çookkkk sevindim ama bende biliyodum bu sefer olduğunu kız sen hamişlerden dua istiyodun şimdi dua etme zamanı sende bize bi hamiş olarak bebişlerinle beraber dua et olurmu hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıklı olarak kucağına almayı nasib etsin
Tamam kiz ogle yapayim cok tesekkürler ins Sanada rabbim nasip. eder amiiiiiiiiiiiiin
rabbim tüm tanıdık tanımadık herkese bu duyguyu yaşatır
aminnn cannım etmez olurmuyum tabiki edecemmm allah razı olsun canım yaaa darısı inşallah sizin başınıza
rrRABBİMMM HEPİNİZE OLNLARIN KİNİ ONLARA OLMYANLARADA EN KISA ZAMANDA NASP ETSİN
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
amin canımmm allah razı olsunnn inş.rabbim sizlerede nasip ederrrr sizler içinde dua ediyorum rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ol desin olsunnnn aminnnhayırlı olsun zeynep çok sevindimmm kendim kadar sevindim bu sıralar yazmasamda takipteydim seni diğer kızları çok çok sev,indimn hayırlı olsun darısı başımıza artık
zeynom kuşum gözlerim doldu inan tanımasakda birebir hepinizi çok seviyorum hayırlı bir evladın olur inşllh canım Allahım bizlere de nasip etsin inşllh
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
zeyneeppp inanamıyorum kaç gündür giremedim bomba haber varmış burda niye kimse bana haber vermedizeynepcim canım hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı ikizlerin olur hep umutsuz olduğun ay oluyo zaten senin de öyle oldu tüp bebeğe rağmen..ee ne zaman gidicen doktora bakimm
mrb canımmm kız inş.rabbim hayılısıyla ol derde olurgünaydın kızlar dün gece iğnemi yaptım çok şükür,inşallah çatır çatır çatlar yumyumlar
mrb canımmm kız inş.rabbim hayılısıyla ol derde olur
canım ovitrelle ile çatır çatır çatlar çatlamaması imkansız gibi birşeyyy dua et olsun yani döllensin tutunsun sana bebeğin
kaçıncı tedavin hepimiz bu tedaviden yorulduk artık inş.senin olurda hayırlısıyla kurtulursun tedavilerdennn
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Ooooo maşallah arkadaşım sonunda duaların kabul oldu. Çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Hadi gözün aydın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?