ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

iyiz canım memleketten geldik.kaldığımız yerden devam,yeni şeyler araştırıyordum maydonoz süt buharı bide yakı deneyeceğim bu ay.sen nasılsın?
Sağol canım bende iyiyim çok şükür.. maydanoz süt buharını bende denedim adet bitiminden hemen sonra üç gün üst üste hamile kaldığım ay değil bikaç ay öncesi ama.. inşallah faydasını görürsün canım..
nerdesinizzz kızlarrrr çokmu kavurma yedinizdeeee ağırlık yaptıda gelmiyorsunuzzzz hıııı
Valla ben yedim epey:) bugün tartıldım bu Bayram 3 kilo almışım sende uğramıyon pek başka yerlerde takılıyon görüyom hep:) nezaman gidicen doktora bakim yiğenimin ilk fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum bak...
Sağol canım iyiyiz biz çok sevindim kızına kavuşmana Rabbim bir ömür ayırmasın sizi.. Mis gibi kokuyordur yavrucak Allah bağışlasın canım..

Sağol canım iyiyim bende bugün tetenoz aşısı yapıldı kolum çok fena ağrıyor.. Hayırlısı artık canım sen elinden geleni yaptın takdir Allah'ın artık.. Hislerine bakma o hiç belli olmuyor çünkü inşallah bu sefer olmuştur artık..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Değerlere hiiç takılma canım benimde yavaş yavaş arttı değerlerim çok stres yaptım ilk başlarda ama çok şükür bugünlere geldik Rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.. darısı diğer bütün arkadaşlara inşallah..

iyi diyelim iyi olayım canım arada rahatsızlanıyorum ama şuan ne durumdayım bilmiyorum yarın doktora gidicez ne diyecek bakalım..bu durumun geçme ihtimali yokta inşallah ilerlememiştir..eğer ilerleme varsa büyük bi ihtimal hastaneye yatırıcak bi süreliğine..hayırlısı olsun bakalım..sen napıyosun canım nasıl gidiyo

canım gözün aydın çok geçmiş olsun..sonunda atlattınız zor günleri bundan sonra kızınla keyfini çıkartırsınız artık :) canım sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştın?

kızlar aşkola okadar nasılsınız vs dedim kaçtır kimse cevap bile vermiyor küseceğim ama kaç kere yazdım

Allah iyilik versin canım inşallah dediğin gibi ilerlememiştir bu şekilde son haftalara kadar giden var inşallah sende onlardan olursun canım.. Telden giriyom genelde oyüzden göremiyorum canım kaçıncı haftadasın.. Bende çok şükür iyiyim ayın 30 da randevum bakalım inşallah bende güzel şeyler duyarım enson plasentada kanama vardı inşallah geçmiştir Rabbim korusun bebişlerimizi..
kızlar aşkola okadar nasılsınız vs dedim kaçtır kimse cevap bile vermiyor küseceğim ama kaç kere yazdım

Küsme canım çok sık girmiyo kimse gözden kaçırdık demekki..sen nasılsın enson adeti bekliyordun tedavi için yanılmıyorsam son durumun nedir.. İnlaşllah zeyno gibi tek seferde tutar seninkide..

hmm geçmiş olsun cnm..öyle cnm hayırlısı allahtan :)

cnm gıttınmı doktora merAk ettım senı..herşey yolundadır umarımm:26:

ahh selam mataroşş sormaa bu kızlar hamişkaldı havalandı artık bızı begenmıyorlar gel arkadasım bız senle demırbaş kaldıkk

sagol canım 27+5 gunluk dogum yapmıştım

Merhaba kızlar biz 1,5 yıldır bebiş istiyoruz. Ilk aşılamam Haziran ayında oldu ve ne yazıkki negatif sonuçlandı. Bu ay 2. Aşılamaya başladık. Bugün kontrole gitmiştim ve 2 yumoş büyüyormuş. 2 gün sonra tekrar gel ona göre çatlatma iğnesi gününe karar verilecek. Umarım herşey yolunda gider de Allah tüm isteyenlere sağlıklı be hayırlı bebişler verir :)

ayy canım ya allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ortada görünmeyince kesin kızına kavuşmuştur diye düşündümm inş.rabbim tüm isteyen herkese en kısa zamanda nasip ederrrrr
aman yatmaaa kızzz allah bağışlasın damla bebeği sizeeeee slm söyle benden o anlarrrr kızzz

ben burdayımm senn nerdesınn zeynoişşşşşşşşş hıc kavurma yemedım valla gezmekten yapmaya fırsatımda olmadı
heeeeeee kız sen hep geziyorsun maşallahın varrrr
bende burdayımda sen gezmekten yiyeememişsindrrrr şimdi kim tutarrrr seniiii

mrb canım hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin allah diğer arkadaşlarımızada en kısa zamanda nasip etsin inşallah
allah razı olsun canım aminnn inş.rabbim hepimizinkini hayırlı kılsın canım tüp bebekle oldu benim bu topiğin ilk tüp bebeğiiiiii

maşallahhh maşallah yarasınnnnn
hııı ben takılıyorumda sen takılmıyormusun o bar benim bu bar senin koca göbekleeee gece kuşu olmussunnn başka yer derken oyun oynuyorum ne yaaa artık onada girmiyorum kızzz normalmi 2 gün önce sağlık ocağında tartıldımmm 4 kilo almışım 64ümmmm hemşire çokmu yiyorsun deddiiiiiii evet deimmm

Birsencim günaydııınn nasılsın son durumlar nasıl

pek ıyı degılım bugun cnm yaa canım sıkılıyor..kafayı sıyırmazsam ıyıdır..sen nasılsın..

yok be o kadar cok gezmıyorum bayramda bı zıyaretlere gıttık işte..senn naptınn zeynoşş gıttınmı kalp atıslarınıdınlemeye..benımcok cnmsıkılıyor yaa..bu arada zeynoş eşim dun bı ruya gormuş bı tepeye cıkıyormus ve orda tek sıra halınde dızılmıs bırsuru kafası kesılmıs öküz varmış ne demektır ruya tabırcımız :)

cnm gıttınmı doktora merAk ettım senı..herşey yolundadır umarımm:26:

canım dün gittik doktora hastane de 5-6 saat geçirince eve gelince yorgunluktan giremedim nete :) doktor moralimi yükseltti canım ya istirahat iyi gelmiş toparlamışsın kendini dedi büyük ihtimal tehlikeyi atlattın gibi dedi çok sevindim yani :)ama yine yatmaya devam dedi..kendimi zorluyomuşum demek ki ben farketmiyodum ama yatınca toparlandı rahim kısalığı..hamiş arkadaşlar siz benim yaptığım gibi yapmayın dikkat edin kendinize ben iş diye diye kızımı yormuşum hep..benden öyle işte..

senden naber şekerim sen napıyosun iğne oldun herhalde dimi..keyfim yok demişsin hayırdır inşallah?

hadi canım kafeler kebapçılar çay sefası kebap sefası mangal yok bilmemm vs.şeylerrr ben miyim giden akraba ziyaretlerinide saymadımm daha
gezmeye alışmışsın herhalde dün evdeydin sıkıntı gelmişşş seni seniiiii
bugün gidecem aslında 1 hafta önce gitmelydım kısmet bhugüne kız valla birsoşşş benimkide 2 koyun 1 tavuğu kesmiş anlattı bana yorumlayamıyorum kurban niyeti,ne kesilmişse güzelde başka türlü yorum yapamıycam allah hayır etsin

bende 26+2yim şuanda doktor risk kalmadı gibi dedi ama doğsa da demek ki sorun olmadan yaşayabiliyomuş..çok sevindim canım saol..

zeynoşş napıyosun şekerim bize bebişinden bahset biraz gittin mi doktora naptın bakim..

hele seni anlatmıyorum istanbul seni kesmeyip şehirler arası geziyordun nerdeyse turkıye turuna çıkmıştınn yine şükür düzelmişsin şimdi otur oturduğun yerdeee inş.bidaha da böyle birşey olmaz az di,şini sıkacaksınnn çoook azzz şurda 14 haftan kaldıııı
canımm bugün gidecem kalp atışıını dinlemeye bebiş şimdilik kendini bana hissettiremedi o beni sevmiyyy galiba eyloşş böbreklerim sanki ağrıyor birde kalça kısmım çok fena türümekte güçlük çekiyorum anam hepinişz balinaydınız dalga geçtim 4 kilo almışımmmmm veee karnım 7 aylık gibi hep şişşş

canım merhaba şehir dışındaydım yeni döndüm,adetin 3.günü istenilen tahliller var birde adetin 21.günü istenilen progestoron seviyesini belirleyen tahliller var onu vereceğim.

evet canım baya gezmiştim ama bak şimdi gezemiyorum o zamanlar bari iyi ki gezmişim diyorum :) sıkıyorum zaten canım bende az kadı diye avutuyorum kendimi..kız hamişler naptınız siz böyle çok kilo almayın doğuramayacaksınız yoksa ben şuana kadar 7 kilo falan aldım sadece karnım büyüyo inşallah böyle çok kilo almadan doğururum üşütmekten ağrıyabilir böbreklerin dikkat et kendine canım..

ayy cnm çok sewındım vallaa..ohh maşallahh size..aman dikkat et yatmaya dewam et boşversen cnm..ne dıye hamıle hamıle o kadar işkolık olduysan zaten :)) ewt cnm ayın 13. de gece ıgnemı oldum..akşam öyle keyıfsızdım bı ara depresyona gırdım cıktım :)) sankı hıc hamılekalamıycakmısım gıbı hıssettım ama sımdı ıyıyım cnm

hahahahha kız arada bı cıkıyoruz olsun okadar ama diğilmi..ayyy çokk heycanlııııı gıtt bebısının kalp atıslarını dınle cnm..hmm ewt cnm hayırlara gıtsın inşallahh..

canım merhaba şehir dışındaydım yeni döndüm,adetin 3.günü istenilen tahliller var birde adetin 21.günü istenilen progestoron seviyesini belirleyen tahliller var onu vereceğim.
evt canım ben menepoza sokulmuştum o tahlilleri verince tam olarak hangi gün verdiğimi hatırlMIYORUM HADİ BAKALIM inş.rabbim yüzünü güldürür bu yolda inş.
ayyy canım hevesimi aaldım diyorsun yani öylemiii kızzz ne yapayım çok yiyorummmm acıkıyorumda ben gezemiyorum eşim bırakmıyyyy

hahahahha kız arada bı cıkıyoruz olsun okadar ama diğilmi..ayyy çokk heycanlııııı gıtt bebısının kalp atıslarını dınle cnm..hmm ewt cnm hayırlara gıtsın inşallahh..

arada mııı kızz bu aradamı oluyor yani şöyle desekmi arada evde kalıyorummm diyeeee cihaz bozuktu duyamadım başka bir yerede gitmedim ama görünüyordu kalbinin çarptığıııı

Son düzenleme:
kızlarrr slm hepinizeeeee
doktora gittim bugün başladım şikayetlerimi saymaya böbreklerimmm ve kalçalarım çokkk ağrıyor yürüyemiyorum diyee
neyse uzandım ultrasyonaaaaaaaa doktorrummmm baktığı gibi ayyy zaynep biz sana kaç tane dedik dedi ben 1 tane dedim valla 3 dediiii bende heyecanla ben gördüm doktor hanım 3 tane var dedimmmm rabbimm bu yolda kimseyi pişman eylemesin tabi benideeee yani 3 tane bebiş varmış prof.la konuşup bitaneyi sonlandıralım dediiiii
kızlar ne yapaym sizce 3 embriyo koyarken düşünmedim şimdi bi tanesini nasıl sonlandırabilirimmm yüreğim dayanmaz oda can taşıyor ne yapayım sizceeeee erken doğumla birlikte kayııplarda oluyormuşşşş kızlar yaaa
siz olsanız ne yapardınızzzz ben memnunumm kalça böbrek ağrılarındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…