- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Sağol canım bende iyiyim çok şükür.. maydanoz süt buharını bende denedim adet bitiminden hemen sonra üç gün üst üste hamile kaldığım ay değil bikaç ay öncesi ama.. inşallah faydasını görürsün canım..iyiz canım memleketten geldik.kaldığımız yerden devam,yeni şeyler araştırıyordum maydonoz süt buharı bide yakı deneyeceğim bu ay.sen nasılsın?
Valla ben yedim epey:) bugün tartıldım bu Bayram 3 kilo almışımnerdesinizzz kızlarrrr çokmu kavurma yedinizdeeee ağırlık yaptıda gelmiyorsunuzzzz hıııı
Sağol canım iyiyiz biz çok sevindim kızına kavuşmana Rabbim bir ömür ayırmasın sizi.. Mis gibi kokuyordur yavrucak Allah bağışlasın canım..kızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo
a.s cnm ben ıyıyım sen nasılsın bakalım..çalışmalarımız bıttı bakalım ne olucak pek olmuş gıbı hıssetmıyorum yıne ama hayırlısı..
ben burdayımm senn nerdesınn zeynoişşşşşşşşş hıc kavurma yemedım valla gezmekten yapmaya fırsatımda olmadı
​gözün aydın cnm evın şenlendı evıne huzur geldı ohhh nee guzell darısı dıger kızlarında basına ınş. onlarda hayırlısı ıle dogumyaparda evlerı neşelenir..
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Değerlere hiiç takılma canım benimde yavaş yavaş arttı değerlerim çok stres yaptım ilk başlarda ama çok şükür bugünlere geldik Rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.. darısı diğer bütün arkadaşlara inşallah..kızlar merhabaa:80::80::80::80: bayadır gıremıyodum topıge artık bundan sonra fırsat buldukca gırmeye calısıcambbbz canım hamıleymıssın ne guzel cok mutlu oldum allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım trnaysglde dogum yapmıs okudugum kadarıyla rabbım en guzel gunlerde buyusun bebıs ınsallah hayırlı evlat olur canım bu arada bende bu ay asılama sonucu hamıleyım betamız ılk baslarda agır agır ılerlıyodu hatta su an haftasına gore bıraz dusuk ama olsun son 2 testte ataga gectı benım kucuk sıpam sanırım hemen arayı kapatıcaz kuzumlaa
arkadaşlar slm hepinizeinşallah hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir..
eyloş nasılsın canım inşallah tehlikeli durumun geçmiştir..
zeyno,birsen, nalyec, keria, servet ve diğer bütün kızlar inşallah hepinizde iyisinizdir kimsede yeni gelişmeler yok sanırım..
kızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo
Allah iyilik versin canım inşallah dediğin gibi ilerlememiştir bu şekilde son haftalara kadar giden var inşallah sende onlardan olursun canım.. Telden giriyom genelde oyüzden göremiyorum canım kaçıncı haftadasın.. Bende çok şükür iyiyim ayın 30 da randevum bakalım inşallah bende güzel şeyler duyarım enson plasentada kanama vardı inşallah geçmiştir Rabbim korusun bebişlerimizi..iyi diyelim iyi olayım canım arada rahatsızlanıyorum ama şuan ne durumdayım bilmiyorum yarın doktora gidicez ne diyecek bakalım..bu durumun geçme ihtimali yokta inşallah ilerlememiştir..eğer ilerleme varsa büyük bi ihtimal hastaneye yatırıcak bi süreliğine..hayırlısı olsun bakalım..sen napıyosun canım nasıl gidiyo
canım gözün aydın çok geçmiş olsun..sonunda atlattınız zor günleri bundan sonra kızınla keyfini çıkartırsınız artık :) canım sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştın?
kızlar aşkola okadar nasılsınız vs dedim kaçtır kimse cevap bile vermiyorküseceğim ama kaç kere yazdım
Sağol canım iyiyim bende bugün tetenoz aşısı yapıldı kolum çok fena ağrıyor.. Hayırlısı artık canım sen elinden geleni yaptın takdir Allah'ın artık.. Hislerine bakma o hiç belli olmuyor çünkü inşallah bu sefer olmuştur artık..
iyi diyelim iyi olayım canım arada rahatsızlanıyorum ama şuan ne durumdayım bilmiyorum yarın doktora gidicez ne diyecek bakalım..bu durumun geçme ihtimali yokta inşallah ilerlememiştir..eğer ilerleme varsa büyük bi ihtimal hastaneye yatırıcak bi süreliğine..hayırlısı olsun bakalım..sen napıyosun canım nasıl gidiyo
kızlar aşkola okadar nasılsınız vs dedim kaçtır kimse cevap bile vermiyorküseceğim ama kaç kere yazdım
iyi diyelim iyi olayım canım arada rahatsızlanıyorum ama şuan ne durumdayım bilmiyorum yarın doktora gidicez ne diyecek bakalım..bu durumun geçme ihtimali yokta inşallah ilerlememiştir..eğer ilerleme varsa büyük bi ihtimal hastaneye yatırıcak bi süreliğine..hayırlısı olsun bakalım..sen napıyosun canım nasıl gidiyo
canım gözün aydın çok geçmiş olsun..sonunda atlattınız zor günleri bundan sonra kızınla keyfini çıkartırsınız artık :) canım sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştın?
ayy canım ya allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ortada görünmeyince kesin kızına kavuşmuştur diye düşündümm inş.rabbim tüm isteyen herkese en kısa zamanda nasip ederrrrrkızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo
heeeeeee kız sen hep geziyorsun maşallahın varrrrben burdayımm senn nerdesınn zeynoişşşşşşşşş hıc kavurma yemedım valla gezmekten yapmaya fırsatımda olmadı
kızlar merhabaa:80::80::80::80: bayadır gıremıyodum topıge artık bundan sonra fırsat buldukca gırmeye calısıcambbbz canım hamıleymıssın ne guzel cok mutlu oldum allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım trnaysglde dogum yapmıs okudugum kadarıyla rabbım en guzel gunlerde buyusun bebıs ınsallah hayırlı evlat olur canım bu arada bende bu ay asılama sonucu hamıleyım betamız ılk baslarda agır agır ılerlıyodu hatta su an haftasına gore bıraz dusuk ama olsun son 2 testte ataga gectı benım kucuk sıpam sanırım hemen arayı kapatıcaz kuzumlaa
maşallahhh maşallah yarasınnnnnValla ben yedim epey:) bugün tartıldım bu Bayram 3 kilo almışımsende uğramıyon pek başka yerlerde takılıyon görüyom hep:) nezaman gidicen doktora bakim yiğenimin ilk fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum bak...
Birsencim günaydııınn nasılsın son durumlar nasıl
ayy canım ya allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ortada görünmeyince kesin kızına kavuşmuştur diye düşündümm inş.rabbim tüm isteyen herkese en kısa zamanda nasip ederrrrr
aman yatmaaa kızzz allah bağışlasın damla bebeği sizeeeee slm söyle benden o anlarrrr kızzz
heeeeeee kız sen hep geziyorsun maşallahın varrrr
bende burdayımda sen gezmekten yiyeememişsindrrrr şimdi kim tutarrrr seniiii
mrb canım hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin allah diğer arkadaşlarımızada en kısa zamanda nasip etsin inşallah
allah razı olsun canım aminnn inş.rabbim hepimizinkini hayırlı kılsın canım tüp bebekle oldu benim bu topiğin ilk tüp bebeğiiiiii
maşallahhh maşallah yarasınnnnn
hııı ben takılıyorumda sen takılmıyormusun o bar benim bu bar senin koca göbekleeee gece kuşu olmussunnn başka yer derken oyun oynuyorum ne yaaa artık onada girmiyorum kızzz normalmi 2 gün önce sağlık ocağında tartıldımmm 4 kilo almışım 64ümmmm hemşire çokmu yiyorsun deddiiiiiii evet deimmm
cnm gıttınmı doktora merAk ettım senı..herşey yolundadır umarımm:26:
sagol canım 27+5 gunluk dogum yapmıştım
hadi canım kafeler kebapçılar çay sefası kebap sefası mangal yok bilmemm vs.şeylerrr ben miyim giden akraba ziyaretlerinide saymadımm dahayok be o kadar cok gezmıyorum bayramda bı zıyaretlere gıttık işte..senn naptınn zeynoşş gıttınmı kalp atıslarınıdınlemeye..benımcok cnmsıkılıyor yaa..bu arada zeynoş eşim dun bı ruya gormuş bı tepeye cıkıyormus ve orda tek sıra halınde dızılmıs bırsuru kafası kesılmıs öküz varmış ne demektır ruya tabırcımız :)
bende 26+2yim şuanda doktor risk kalmadı gibi dedi ama doğsa da demek ki sorun olmadan yaşayabiliyomuş..çok sevindim canım saol..
zeynoşş napıyosun şekerim bize bebişinden bahset biraz gittin mi doktora naptın bakim..
canım merhaba şehir dışındaydım yeni döndüm,adetin 3.günü istenilen tahliller var birde adetin 21.günü istenilen progestoron seviyesini belirleyen tahliller var onu vereceğim.amin inşalllaahhhh neden 20 gün sonraya vereceksin ki kanı evet canımmmmm karma karışık oluyor insan inş.rabbim emeklerini boşa çıkarmazzzz
kızzzzzzzzzzz birsoşşşşş akşam rüyamdaydın
bizim burda dedikoducu bi kadınnnn vardıııı biz ondaydık duvarda saat gibi gebelik takvimi vardı ben sıkılmıştım güya gebelik takviminden burda var diye
seninkide asılıydı duvardaaaa gebelik takvimin saat gibiydi altta yazaılar vardıııı
hele seni anlatmıyorum istanbul seni kesmeyip şehirler arası geziyordun nerdeyse turkıye turuna çıkmıştınn yine şükür düzelmişsin şimdi otur oturduğun yerdeee inş.bidaha da böyle birşey olmaz az di,şini sıkacaksınnn çoook azzz şurda 14 haftan kaldıııı
canımm bugün gidecem kalp atışıını dinlemeye bebiş şimdilik kendini bana hissettiremedi o beni sevmiyyy galiba eyloşş böbreklerim sanki ağrıyor birde kalça kısmım çok fena türümekte güçlük çekiyorum anam hepinişz balinaydınız dalga geçtim 4 kilo almışımmmmm veee karnım 7 aylık gibi hep şişşş
canım dün gittik doktora hastane de 5-6 saat geçirince eve gelince yorgunluktan giremedim nete :) doktor moralimi yükseltti canım ya istirahat iyi gelmiş toparlamışsın kendini dedi büyük ihtimal tehlikeyi atlattın gibi dedi çok sevindim yani :)ama yine yatmaya devam dedi..kendimi zorluyomuşum demek ki ben farketmiyodum ama yatınca toparlandı rahim kısalığı..hamiş arkadaşlar siz benim yaptığım gibi yapmayın dikkat edin kendinize ben iş diye diye kızımı yormuşum hep..benden öyle işte..
senden naber şekerim sen napıyosun iğne oldun herhalde dimi..keyfim yok demişsin hayırdır inşallah?
hadi canım kafeler kebapçılar çay sefası kebap sefası mangal yok bilmemm vs.şeylerrr ben miyim giden akraba ziyaretlerinide saymadımm daha
gezmeye alışmışsın herhalde dün evdeydin sıkıntı gelmişşş seni seniiiii
bugün gidecem aslında 1 hafta önce gitmelydım kısmet bhugüne kız valla birsoşşş benimkide 2 koyun 1 tavuğu kesmiş anlattı bana yorumlayamıyorum kurban niyeti,ne kesilmişse güzelde başka türlü yorum yapamıycam allah hayır etsin
evt canım ben menepoza sokulmuştum o tahlilleri verince tam olarak hangi gün verdiğimi hatırlMIYORUM HADİ BAKALIM inş.rabbim yüzünü güldürür bu yolda inş.canım merhaba şehir dışındaydım yeni döndüm,adetin 3.günü istenilen tahliller var birde adetin 21.günü istenilen progestoron seviyesini belirleyen tahliller var onu vereceğim.
ayyy canım hevesimi aaldım diyorsun yani öylemiii kızzz ne yapayım çok yiyorummmm acıkıyorumda ben gezemiyorum eşim bırakmıyyyyevet canım baya gezmiştim ama bak şimdi gezemiyorum o zamanlar bari iyi ki gezmişim diyorum :) sıkıyorum zaten canım bende az kadı diye avutuyorum kendimi..kız hamişler naptınız siz böyle çok kilo almayın doğuramayacaksınız yoksaben şuana kadar 7 kilo falan aldım sadece karnım büyüyo inşallah böyle çok kilo almadan doğururum üşütmekten ağrıyabilir böbreklerin dikkat et kendine canım..
hahahahha kız arada bı cıkıyoruz olsun okadar ama diğilmi..ayyy çokk heycanlııııı gıtt bebısının kalp atıslarını dınle cnm..hmm ewt cnm hayırlara gıtsın inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?