yavrucumm cok gecmıs olsun sımdı ıyıdır ınsallah baban..aynen öyle oldu kuzum bıkıverdım herbıseyden...
sağolun sıze cıcı kızlar ve yakısıklı erkekler..zeynoşş senın ıkı oglan bır kız olacak ıcıme oyle doguyor :)) hmm gecmıs olsun cnm ıyı haberlerını beklıyoruz..
huuu huu ayşegul ve damloşş ayy ne tztlı kızımız ahh ahh gecen sene bu zamanlarr ne ugraslar ıcındeydın aysegultoş bak sımdı kızın senınle bıle..maşallah damlaya allah uzun omur versın ınsallah..
koca gobeklı karnfıltoşş nslsın bakalım..yaa ben cokkotuyum 20 lık diş çıkartıyorum galıba agzım cok kotu kulagıma vuruyor agrısı..yerı sıstı ama henuz cıkamadı bı cıksada kurtulsam doktoorada gıtmedım..bak geldım yıne kımsecıkler yok topıkte..yazdıkların alıntılanmadı pek hatırlayamadım ne yazdıgını ama sen benı anlıyorsun tatlım
eyloşş ayaklanmıssın yınee goruyorum gezmeler fln başlamış kız dıkkat et ne kadarlık oldun bu arada yavrum 7 ayı doldurdunmu..ewt cnm yumurtlama gunum gectı calısmalar bıttı cok sukur..bu ay hacdan fatıma ana elı otu geldı bana onuda kullandım artık taktır allahtan bı yandanda 20lik dişle ugrsıyorum
inş.iyi haber veririmde rabbimde sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda versin kızzz çok istiyorum vallaaaa o güzel haberinizi almayaaaa acep hamile kalsan sen nasıl haber vereceksinnnn
sağolun sıze cıcı kızlar ve yakısıklı erkekler..zeynoşş senın ıkı oglan bır kız olacak ıcıme oyle doguyor :)) hmm gecmıs olsun cnm ıyı haberlerını beklıyoruz..
yaaa nerden nereye???? bebeğiniz olacakmış mesajın altındaki takvimden gördüm. hadi gözünüz aydın hayırlı ugurlu olsun..
a.s canım iyiyim ben sen nasılsın son durumun nasıl.. Evet canım ya büyüdük teyzesi..bulantı filan geçti çok şükür ama bukezde mide ekşimesi yanması var bide son bi haftadır arada sancım oluyur ya sendede varmıydı onun dışında bunada şükür canım..selam kızlar naber napıyosunuz..bende 4 gündür falan annemdeydim giremedim bayadır..sizlerin nasıl gidiyo?
zeynoş bulantın rahatsızlığın falan var mı nasılsın 3cüzlerimizle nasıl gidiyo :)
birsencim seninde yumurtlama günlerin olması lazım sıkı çalış inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan sende bebişine kavuşursun
karanfiltoş sende baya büyüttün oğlanı he :) nasılsın bulantıların geçti mi?
hastanede tartılırsın canım sendeee valla 5 kilo dışında tartılmadımmm daha
Sende fena almamışsın kızz kilo aman sağlık olsunda boşver.. Zeynocum ya bikaç gündür özelliklede bugün hafiften sancım oldu böyle bacağımada atıyordu şimdi geçti şükür..allah bağışlasınnn yavrnu canı sıkılıyorr ya ondan maksat gıcıklıkkk olsun diye aferin damla bebeğee o akıllı benim gibiii
arada ben gibi mioluyorsun acaba miden dolmuş gibimi oluyor değiik birşey yanii onlar normal kızzz
as canımmm ben iyi sen nasılsın eyloşşş
arada haliyle rahatsızlık oluyor şükür çok abartılı değilll şimdilik iyi allahım krusun hepimizinkini
yavrucumm cok gecmıs olsun sımdı ıyıdır ınsallah baban..aynen öyle oldu kuzum bıkıverdım herbıseyden...
huuu huu ayşegul ve damloşş ayy ne tztlı kızımız ahh ahh gecen sene bu zamanlarr ne ugraslar ıcındeydın aysegultoş bak sımdı kızın senınle bıle..maşallah damlaya allah uzun omur versın ınsallah..
koca gobeklı karnfıltoşş nslsın bakalım..yaa ben cokkotuyum 20 lık diş çıkartıyorum galıba agzım cok kotu kulagıma vuruyor agrısı..yerı sıstı ama henuz cıkamadı bı cıksada kurtulsam doktoorada gıtmedım..bak geldım yıne kımsecıkler yok topıkte..yazdıkların alıntılanmadı pek hatırlayamadım ne yazdıgını ama sen benı anlıyorsun tatlım
eyloşş ayaklanmıssın yınee goruyorum gezmeler fln başlamış kız dıkkat et ne kadarlık oldun bu arada yavrum 7 ayı doldurdunmu..ewt cnm yumurtlama gunum gectı calısmalar bıttı cok sukur..bu ay hacdan fatıma ana elı otu geldı bana onuda kullandım artık taktır allahtan bı yandanda 20lik dişle ugrsıyorum
Sağol tatlım iyiyim ben sen nasılsın canım ayy o 20 ilk diş ağrısı çok kötü ya kafanın o kısmı komple ağrıyor hemde feci şekilde benim birhafta sürmüştü inşallah çabucak geçer seninki çok geçmiş olsun canım.,olsun canım alıntılaman önemli değil dediğin gibi anlıyorum seni tatlımm:))
ah sorma canım ya o zor gunlerımı kızım unutturdu çok şükür inş. sizlerede bebışlerınız unutturacak canım benım dualarım hep sızınle
inş.iyi haber veririmde rabbimde sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda versin kızzz çok istiyorum vallaaaa o güzel haberinizi almayaaaa acep hamile kalsan sen nasıl haber vereceksinnnn
ayol annnem ve eşimde 2 erkek 1 kız diyor 3 tane olunca merak artıyor artık sağlıklı olsunda rabbim sizlereede nasip etsin
a.s canım iyiyim ben sen nasılsın son durumun nasıl.. Evet canım ya büyüdük teyzesi..bulantı filan geçti çok şükür ama bukezde mide ekşimesi yanması var bide son bi haftadır arada sancım oluyur ya sendede varmıydı onun dışında bunada şükür canım..
hastanede tartılırsın canım sendeee valla 5 kilo dışında tartılmadımmm daha
Sende fena almamışsın kızz kilo aman sağlık olsunda boşver.. Zeynocum ya bikaç gündür özelliklede bugün hafiften sancım oldu böyle bacağımada atıyordu şimdi geçti şükür..
Sağol tatlım iyiyim ben sen nasılsın canım ayy o 20 ilk diş ağrısı çok kötü ya kafanın o kısmı komple ağrıyor hemde feci şekilde benim birhafta sürmüştü inşallah çabucak geçer seninki çok geçmiş olsun canım.,olsun canım alıntılaman önemli değil dediğin gibi anlıyorum seni tatlımm:))
şuan ııyıyım cnm ruh halım degısıyor bazen depresyona gırıyorum bunalım takılıyorum bazende cok keyıflı oluyorum allah bı sekılde sabrını kolaylıgını verıyor her sıkıntının..dişime gelince çok sınır edıyor benı gecen sene bı taneyı operasyıonla aldırdım bu kendılıgınden cıksa bari..ne olur ne olmaz dıye ilaçda içemiyorummmmmm
as canımmm ben iyi sen nasılsın eyloşşş
arada haliyle rahatsızlık oluyor şükür çok abartılı değilll şimdilik iyi allahım krusun hepimizinkini
a.s canım iyiyim ben sen nasılsın son durumun nasıl.. Evet canım ya büyüdük teyzesi..bulantı filan geçti çok şükür ama bukezde mide ekşimesi yanması var bide son bi haftadır arada sancım oluyur ya sendede varmıydı onun dışında bunada şükür canım..
ne guzel cnm evıne neşe huzur geldı rabbım bu mutlulugunuzu daım etsın ınş. amin cnm inş.
ahh zeynoşş ogun gelıcekmı acaba...öyle bısey olursa emın ol salya sumuk aglaya ağlaya yazarım herhalde :)) heheh bende esının o ruyasından tuyo alıp öyle söylüorum zaten..aman saglıcakla olsunlarda hıc onemlı deıl cınsıyetlerı rabbım hayırlı evlat etsın hepsını ıns.
Ruh hali değişken bi durum zaten sen iyi olda gerisi gelir artık..inşallah bikaç güne çıkarda dişin rahatlatsın.. Bencede ilaç alma şimdilik inşallah gerekte kalmaz canım.. Adetede az kaldı hadi bakalım hayırlısı inşallah..a.s canım iyiyim ben sen nasılsın son durumun nasıl.. Evet canım ya büyüdük teyzesi..bulantı filan geçti çok şükür ama bukezde mide ekşimesi yanması var bide son bi haftadır arada sancım oluyur ya sendede varmıydı onun dışında bunada şükür canım..
şuan ııyıyım cnm ruh halım degısıyor bazen depresyona gırıyorum bunalım takılıyorum bazende cok keyıflı oluyorum allah bı sekılde sabrını kolaylıgını verıyor her sıkıntının..dişime gelince çok sınır edıyor benı gecen sene bı taneyı operasyıonla aldırdım bu kendılıgınden cıksa bari..ne olur ne olmaz dıye ilaçda içemiyorummmmmm
bende aynıyım canım doktor yatmaya devam diyo ama artık pek yatamıyorum ayaklandım biraz..amin canım Allahım korusun hepimizinkini.. bana da 2 erkek 1 kız gibi geldi seninkiler
yürümeden merdiven çıkmadan gidebileceğim yerlere gidiyorum canım arabayla gidince sorun olmuyo artık sıkıldım çok yatmaktan zaten evde de çok yatamıyorum yavaş yavaş yine işlerimi yapıyorum..7,5 aylık oldu işte hayırlısıyla gününü tamamlar inşallahh..canım doktora gitmediğin bu arada sende öyle şeyler dene hayıt tohumu falan da kullanabilirsin sende peşimizden yetişirsin inşallah :) ayy o 20lik dişi iyi bilirim ben 2 3 sene falan ağrısını çektim çıkamıyodu bi türlü en sonunda doktora gittim operasyonla aldırdım sende bi doktora görün bence..
ayy o mide yanması da kötüdür ya ben hiç yaşamadım onu çok şükür ama artık mideme baskı yapıyo az yesemde rahatsız oluyorum..bende de sancılar oluyodu canım o sancıların etkisiyle rahim kısalması olmuştu bence ihmal etme doktor gününe daha varsa arada git bi kontrol ol..benim karnımın üstünde oluyodu kasıklarda falan değil yani senin nasıl sancıların..
Evet canım cidden çok fena mide yanması bende hep oluyor..canım sancı böyle sol kasığımda vede bacağıma atıyor ama çok şiddetli değil bebekte sol tarafta hep hareketlerini orda hissediyorum ondanmı acaba ya.. Bide bacaklarımada kramp giriyo doktora haftaya gidecem inşallah ozamana kadar gerek kalmaz canım ya..
bende aynıyım canım doktor yatmaya devam diyo ama artık pek yatamıyorum ayaklandım biraz..amin canım Allahım korusun hepimizinkini.. bana da 2 erkek 1 kız gibi geldi seninkiler
yürümeden merdiven çıkmadan gidebileceğim yerlere gidiyorum canım arabayla gidince sorun olmuyo artık sıkıldım çok yatmaktan zaten evde de çok yatamıyorum yavaş yavaş yine işlerimi yapıyorum..7,5 aylık oldu işte hayırlısıyla gününü tamamlar inşallahh..canım doktora gitmediğin bu arada sende öyle şeyler dene hayıt tohumu falan da kullanabilirsin sende peşimizden yetişirsin inşallah :) ayy o 20lik dişi iyi bilirim ben 2 3 sene falan ağrısını çektim çıkamıyodu bi türlü en sonunda doktora gittim operasyonla aldırdım sende bi doktora görün bence..
.
Ruh hali değişken bi durum zaten sen iyi olda gerisi gelir artık..inşallah bikaç güne çıkarda dişin rahatlatsın.. Bencede ilaç alma şimdilik inşallah gerekte kalmaz canım.. Adetede az kaldı hadi bakalım hayırlısı inşallah..
Sende fena almamışsın kızz kilo aman sağlık olsunda boşver.. Zeynocum ya bikaç gündür özelliklede bugün hafiften sancım oldu böyle bacağımada atıyordu şimdi geçti şükür..
ahh zeynoşş ogun gelıcekmı acaba...öyle bısey olursa emın ol salya sumuk aglaya ağlaya yazarım herhalde :)) heheh bende esının o ruyasından tuyo alıp öyle söylüorum zaten..aman saglıcakla olsunlarda hıc onemlı deıl cınsıyetlerı rabbım hayırlı evlat etsın hepsını ıns.
hanfendinin ayaklanma zamanı gelmiş demekkkk kızzz az dişini sıksaydın yaaaabende aynıyım canım doktor yatmaya devam diyo ama artık pek yatamıyorum ayaklandım biraz..amin canım Allahım korusun hepimizinkini.. bana da 2 erkek 1 kız gibi geldi seninkiler
birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşzeynoşşşşşşşşşşşşşş burdamısınnnnnnnnnnnnnn
takmıyorum kızzz taksamda takmasamda alınacağı varsa alınır buna durr diyemeyizzz
karanfiltoşşş kızzz hiç sormaaa insanın ödünü koparan zaten değişik enterasan ağrılar yoksaaa ağrılarr insana ball şaker gelir ama korkuyor insann haliyleee sende korkma kız yengemde öyle olmuştu yürüyemiyordu bazen hatta bazen ayağının altına bile atardı
kızzz birsoşşş sen nasıl düşündüysen aynı şeyleri bende yaşadım nefesi tüp bebekte alana dek
sana da allah büyük tüp bebek yaptığımda bumudur tüp bebek dedim olmaz bunla dedim kendi kendime allah nasip etti gör bak seninde çook büyük sorunun yok neden olmasın ki bu yollarla olmazsa biliyorum ki tüp bebekle de yüzün güler inş.tüp bebeğede gerek kalmazzzz sen ağlarsan bende ağlarımmmm
kızzz eşimin rüyasındanmı yola çıktınnnn normal hislerin yokmu senin hıııı
hanfendinin ayaklanma zamanı gelmiş demekkkk kızzz az dişini sıksaydın yaaaa
mübarek gezmeden duramıyor ki kesin dünya turuna çıkmışsın yine seni seniii
kızzz bakalımmmm ne çıkıyor anam merak etmiyor değilim sağlıklı olsunlarda ama insan meraktaa ediyo
ewt cnm bakalım grucez tüp bebekte tutmazsa sız ozaman gorun benı artık bkırkoye zıyaretıme gelırsınız :))) sen ağlam zeynoş sen gül hep bebıslerde gulsun yer onları teyzesı..hee kız esının ruyasıyla yola cıktım bende oyle hıssedıyorum
birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
burdayımmm kızzzzz nasılsınnn
kızzz vallah tüp bebekle zaten olacak allah izin verirseeeee ama inş.tüp bebeğe gitmeden olur pınaaarrroşşş gibi
bu arada geceleri dua ediyoruzzzz rabbimm iinş.sizlerede nasip eder diye bakalım ne çıkacakkk
zeynocannsonunda bırısıyle denk gelebıldım şu topıkte..
iyiyim cnm sen nsılsın doktor kont ne zamandı kız..star tvdekı melek programını ızledım bugun aklıma sen geldın dorduz bebısler vardı orda hep ucuz beklemısler dorduz gelmıs kız senınkılerde süpriz yapıp 4 tane olmasın
allah razı olsun zeynocan..allahım hayırlısıyla bebıslerını kucagına almayı nasip etsın inş. bakalım gorucez zaman ne gösterıcek..ama tüp bebekten cokkorkuyorumya ozellıkle yumurta toplamadan hıc narkoz almadım ayılabılcekmıyım yda bayılabılcekmıyım canım yancakmı dıye dusunup duruyorumm
anladım cnm hava almak dolaşmak moralmende ıyı gelır her ıkınıze kuuzum..ohh baya buuyumuş maşllah sıze kuzular..hayıt tohumunu hıc denemedım bıdahakı ayda onu denerım belkı :))) geçen sene bende bı taneyı operasyonla aldırmıstım suanlık ıyı agrısı gectı bakalım devam edersem adetımde gıdıp bı gösterıcem..
kızzz bakalımmmm ne çıkıyor anam merak etmiyor değilim sağlıklı olsunlarda ama insan meraktaa ediyo
Evet canım cidden çok fena mide yanması bende hep oluyor..canım sancı böyle sol kasığımda vede bacağıma atıyor ama çok şiddetli değil bebekte sol tarafta hep hareketlerini orda hissediyorum ondanmı acaba ya.. Bide bacaklarımada kramp giriyo doktora haftaya gidecem inşallah ozamana kadar gerek kalmaz canım ya..
Iyi olmana sevindim canım inşallah dahada iyi olur senin için.. Şimdiden sen olmadı gibi düşünüp moralini bozma canım hatta mümkünse hiiç düşünme belirtilere filanda bakma herşey olacağına varır diye düşünüp çok rahat takıl bi süre.. Dualarımız seninle tatlım..anladım cnm hava almak dolaşmak moralmende ıyı gelır her ıkınıze kuuzum..ohh baya buuyumuş maşllah sıze kuzular..hayıt tohumunu hıc denemedım bıdahakı ayda onu denerım belkı :))) geçen sene bende bı taneyı operasyonla aldırmıstım suanlık ıyı agrısı gectı bakalım devam edersem adetımde gıdıp bı gösterıcem..
​ewt cnm şimdilik ruhen ıyıyım bakalım adet olana kadar bu boyle devam eder herhalde sonra yıne bı cokus sonra yıne umutlar yeserır boyle surunup gıderız :))) ewt ılac almak ıstemedım bu ay fatıma ana elı otu denedım ve calısmaları yogun tuttuk..yıne pek olmuş gıbı hıssetmıyorum ama napalım..adet belırtılerımde cıkmaya başladı zaten..
Aynen canım ya ağrılar bişi değil valla katlanırım da işte dediğin gibi insanın ödü kopuyo hemen en kötüsünü düşünüyor ama Allah'ın izniyle sağ salim kucağımıza alıcaz inşallah..
takmıyorum kızzz taksamda takmasamda alınacağı varsa alınır buna durr diyemeyizzz
karanfiltoşşş kızzz hiç sormaaa insanın ödünü koparan zaten değişik enterasan ağrılar yoksaaa ağrılarr insana ball şaker gelir ama korkuyor insann haliyleee sende korkma kız yengemde öyle olmuştu yürüyemiyordu bazen hatta bazen ayağının altına bile atardı
kızzz birsoşşş sen nasıl düşündüysen aynı şeyleri bende yaşadım nefesi tüp bebekte alana dek
sana da allah büyük tüp bebek yaptığımda bumudur tüp bebek dedim olmaz bunla dedim kendi kendime allah nasip etti gör bak seninde çook büyük sorunun yok neden olmasın ki bu yollarla olmazsa biliyorum ki tüp bebekle de yüzün güler inş.tüp bebeğede gerek kalmazzzz sen ağlarsan bende ağlarımmmm
kızzz eşimin rüyasındanmı yola çıktınnnn normal hislerin yokmu senin hıııı
Bugün hiç ağrım filan olmadı Allah'tan bende normaldir diye düşünüyorum zaten haftaya kontrolum ozamn detaylı sorarım doktora.. Evet canım Avrasya ya gidiyorum artık bundan sonra kısmet olursada inşallah doğumuda orda yapıcam doktorumda gayet ilgili ve sıcak memnunum şimdilik..evet canım iki insan görüyorum muhabbet ediyorum yoksa kafayı yerim herhalde evde :) sende kendini üzme rahat ol bak biz ne zaman oluruna bıraktık ozaman hamile kaldık belki sende öyle olursun inşallahevet canım adet olursan mutlaka git hamile kalırsan hiç bişey yapılamaz öyle ağrı çekersin..
yok kız sadece evlere gidiyorum öyle oturmaya gezemiyorum ki sancım oluyo yoksa zaten kaçmaz benden :) etmez mi kız insan hayırlısı olsun ama hepsi de hayırlı evlat olurlar inşallaahh..
belki normaldir canım o ağrı bilmiyorum ki benim karnımda oluyodu 1 hafta bişey değilmiş ağrın olmazsa daha beklersin artık ozamana kadar..sen şimdi avrasyaya mı gidiyosun hastaneye?
hamile arkadaşlar bebeklerinizi nasıl hissettiniz ilk ben yaklaşık 4 ün önceden hissettim sanki biri karnıma vuruyor hani kapıyı çalarsın ya o şekil tıklıyorlar sanki acaba benmi yanılıyorummm erken olmasına rağmen sanki birşey karnımda çarpıyor ayy birde anlatabilsemmmmm anlatamıyorum ki tekme değil yani kızlar anlatın gayrıııııı
hamile olmayı bekleyen arkadaşlarım rabbim sizzlerede nasip etsin inşallahhhhh
yok kız sadece evlere gidiyorum öyle oturmaya gezemiyorum ki sancım oluyo yoksa zaten kaçmaz benden :) etmez mi kız insan hayırlısı olsun ama hepsi de hayırlı evlat olurlar inşallaahh..
ayolll bendeee çeke çeke sanamı çektimmm insan kötü düşünüyor hep allah korusun hepimizinkini kanımca aynı düşünüyoruz senleeeAynen canım ya ağrılar bişi değil valla katlanırım da işte dediğin gibi insanın ödü kopuyo hemen en kötüsünü düşünüyor ama Allah'ın izniyle sağ salim kucağımıza alıcaz inşallah..
Ayy yerim ben senin o anlatmaya çalışan dillerini çok tatlısın:))bu anlattıkların bence bebişlerin hareketleri seninkiler çoğul oyüzden erken hissedebilirsin canım zamanla o hareketler daha kuvvetli olur ama şimdilik zaten bahsettiğin gibi olur..bende aynı şekilde diyorum bekleyen arkadaslarımızada Rabbim eenn kısa zamanda nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?