kızzz güldürdün beniiii biliyorum kaçmazdaaa emaaaaa sen yinede fazla gezmeee amin inş.rabbim hepimizinkini hayırlı kılsın inşallaahhh kızına isim ne düşünüyorsn
ayolll bendeee çeke çeke sanamı çektimmm insan kötü düşünüyor hep allah korusun hepimizinkini kanımca aynı düşünüyoruz senleee
kızzz anladın dimi ne demek istediğimiiii hreket değil kız galiba tıklıyorlarrr beni sol tarafımdaakiii anammm diğerlerinden farklııı çok yaramaz soldaki tek başına senin paşanı döver şimdiden karete öğreniyor herhaldeee
kızzz senin nasıldı içinde ilk nasıl hissettin
Arkadaşlar size bir soru sorucam ağzında amalgam dolgu olan varmı ? çok zararlıymış birçok hastalıkla birlikte kısırlığa bile sebep oluyormuş ve plesentadan bebeğe geçebiliyormuş civa bende dişlerimde sorun olunca araştırdım braz googldan bendede iki tane var şimdikileri beyaz istedim .bi arkadaşta bebek düşününce çıkarttırmıştı bilgi verirseniz sevinirim .yanaklarım hala şiş botokslu bi şekilde dolaşıyorum
slm kızlar.. Bende bu ay klomen ve ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneden sonra 5.gunum.. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım 1 dusugum var.. Bu ay sagda 22mm yumurtayla ıgne oldum.. Sansım nedır bılmıyorum ama herkez gıbı bende cok ıstıyorum.. Sızlerın hıkayesı nedır ?
a.s hoşgeldin canım..ilk tedavinmi bilmiyorum ama inşallah çok fazla bekletmez bebişin hemencecik gelir..yumurtan gayet iyi gelişmiş başka bir probleminiz yoksa şansın yüksek tabi ama yinede nasip kısmet bu işler..
ben 4 yıldan sonra kavuştum bebeğime bikaç kez klomen çatlatma iğnesi aşılama yaptım sonunda nasip oldu..burda ilk seferde hamile kalanda oldu tüp bebekle hamile kalanda ve biçok klomen ve iğneye rağmen hala bekleyen arkadaşlarımız var..rabbim bu yolda kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
canım 4 ay once baska bı doktor klomen verdı o ay 2 tane yumurtam oldu 18 mm ıdı ıkısıde fakat catlatma ıgnesı vermedı. Gebelık olusmadı bana beklememı sorun olmadıgını soyledı. Ben beklemek ıstemedıgım ıcın doktorumu degıstırdım. Ve bu doktorum cok ılgılıydı 10. Gunu 12.gunu ve 14.gunu takıp ettı ve 14.gun ıgneemı oldum.. Bugun 5.gunum hayırlısı olsun ama cok umutluyum..
I
Bugün hiç ağrım filan olmadı Allah'tan bende normaldir diye düşünüyorum zaten haftaya kontrolum ozamn detaylı sorarım doktora.. Evet canım Avrasya ya gidiyorum artık bundan sonra kısmet olursada inşallah doğumuda orda yapıcam doktorumda gayet ilgili ve sıcak memnunum şimdilik..
kızzz güldürdün beniiii biliyorum kaçmazdaaa emaaaaa sen yinede fazla gezmeee amin inş.rabbim hepimizinkini hayırlı kılsın inşallaahhh kızına isim ne düşünüyorsn
hamile arkadaşlar bebeklerinizi nasıl hissettiniz ilk ben yaklaşık 4 ün önceden hissettim sanki biri karnıma vuruyor hani kapıyı çalarsın ya o şekil tıklıyorlar sanki acaba benmi yanılıyorummm erken olmasına rağmen sanki birşey karnımda çarpıyor ayy birde anlatabilsemmmmm anlatamıyorum ki tekme değil yani kızlar anlatın gayrıııııı
hamile olmayı bekleyen arkadaşlarım rabbim sizzlerede nasip etsin inşallahhhhh
slm kızlar.. Bende bu ay klomen ve ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneden sonra 5.gunum.. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım 1 dusugum var.. Bu ay sagda 22mm yumurtayla ıgne oldum.. Sansım nedır bılmıyorum ama herkez gıbı bende cok ıstıyorum.. Sızlerın hıkayesı nedır ?
kızzz bak benle denk geldin
ayın 22sinde ense kontrolü var bakalım inş.sağlıklıdırlar yok kız 3 tane üçüz teyzesi dördüzüde sen yaparsın artık tek seviyorsun inş.ikiz yadaa dördüzn olur
sendende alah razı olsunnn kız tüp bebekten sakın ha korkma ağrısız işlem uykun geldiğinde uyuyorsun ya korkmadan narkozda öyle uykuya dalıyorsun ben rüyabile gördüm o ara eşim günaydın aşkım dedi birde baktım uyandırıyorlar beniii
kızzz onlar biliyor ne kadar vereceklerini balllll gibide uyursun valllaaaa yumurta toplama şlemnde hemşirrre narkoz veriyorsunuz bu sefer uyumam dedim savaşam dedimmm görecez dedi güldü gözümü odada açtımmmm
evet canım iki insan görüyorum muhabbet ediyorum yoksa kafayı yerim herhalde evde :) sende kendini üzme rahat ol bak biz ne zaman oluruna bıraktık ozaman hamile kaldık belki sende öyle olursun inşallahevet canım adet olursan mutlaka git hamile kalırsan hiç bişey yapılamaz öyle ağrı çekersin..
Iyi olmana sevindim canım inşallah dahada iyi olur senin için.. Şimdiden sen olmadı gibi düşünüp moralini bozma canım hatta mümkünse hiiç düşünme belirtilere filanda bakma herşey olacağına varır diye düşünüp çok rahat takıl bi süre.. Dualarımız seninle tatlım..
ben bu topice taa geçen yıl aralık ayında ilk aşılama olduğum yılda yazmıştımilk ve son aşılamamdı zaten
canım aynen benimde çat.iğnesi olalı 5.günümilk ortak yanımız bu:13:ben gonal iğnesini kullandım ilk kz bu ay...bana dr 3 bi tarafta 4 bi tarafta yumurtan var dedi kaç mm olduğunu söylemedi ama güzel dedi bakalım nasip ne olacak
2.ortak yanımızda benimde ilk bebeğim düşük olmuştuşimdi 8 yaşında oğlum var ve 4 yıldır 2.bebeğimi istiyorum....işte benim hikayede böyle
canım bende hiç dolgu yok ondan bişey diyemiyeceğim ama kaplamalırım var onların zararı varmıdır onuda bilmiyorum..bunu ilkkezde senden duydum valla..peki dolgular çıkartılıncada daha kötü olmuyormu ağrı sızı falan nasıl dayanılacak..
as canımmmmmslm kızlar.. Bende bu ay klomen ve ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneden sonra 5.gunum.. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım 1 dusugum var.. Bu ay sagda 22mm yumurtayla ıgne oldum.. Sansım nedır bılmıyorum ama herkez gıbı bende cok ıstıyorum.. Sızlerın hıkayesı nedır ?
canım bence tedavilerden önce hsg çektirmen gerekirdi 1.tedavin olumsuz sonuç verdiğinde doktorun hsg çekmeliydiiiarkadaşlar yardım!
bugün doktora gittim klomen kullanmıştım ilkkez bende 5-6 tane kist oluşturmuş.3. denemede olumsuz sonuçlandı büyük ihtimalle pztesi Hsg çekileceğim.doğum kontrol hapı verdi, bugün adetin 4.günü hemen başla dedi.Açıkçası ben ilkkez d.kontrol hapı kullanacağım nasıl bişi olacak bilmiyorum,Bu ay bu kist ve hap yüzünden bebek olayı rafa kalktı dedi doktor,moralim bozuk acayip hsg ne çıkacak,bu kistler ne olacak,bu d.kontrol hapı neyin nesi,içerken hamile kalma ihtimalim var mı,hadi kaldım bebeğe bişi olur mu,kafam allak bullak((((((
yawrum ewt denk geldık ama benım arkadasım geldı cıkmak zorunda kaldım..muhabbetımız yrım kaldı..inş. başka zaman yıne karsılıasırız hehehe nee bılıyımm korkuyorum iştee zeynoo bakalım hele bı ozaman gelsın ozman sorcam sana korkulcak bıseysee :)))
klomen+ovitrelle iğne oldm.bugün iğnenin 14.günü.adet tarihim ise 27 kasım.ovitrelle yaptıranlar kaçıncı gün adet oldnz?ya ben çok korkuyrm bu ay da yine hüsran olr diye
canlarım seam Allah iki haftalığına nasip etmiş hamileliği bana geri sizlerleyim çok çok ok kötüyüm gelişmemiş öyle kalmış kese her an kanama başlayabilir dedi doktor istersen kürtaj yapalım dedi istemedim korktum...
inanın bu çok daha acı oldu negatif görmekten ağlayarak yazıyorum allah kimseye yaşatmasın eşim için çok üzülüyorum nede çok sevinmişti haketmiyor benm yüzümden evlatsız kalmayı
oyy kıyamam sana..keşke bı taıdıgın gelse kalsa senınle hem yardımcıda olurdu hemde sıkılmazdın..öyle yapmya calısıyorum bende cnm kafamı sıfırlamaya calısıyorum tüp bebege kadar..bu arada dısımde geçti entersan sekılde şişliiğide gitti.
canlarım seam Allah iki haftalığına nasip etmiş hamileliği bana geri sizlerleyim çok çok ok kötüyüm gelişmemiş öyle kalmış kese her an kanama başlayabilir dedi doktor istersen kürtaj yapalım dedi istemedim korktum...
inanın bu çok daha acı oldu negatif görmekten ağlayarak yazıyorum allah kimseye yaşatmasın eşim için çok üzülüyorum nede çok sevinmişti haketmiyor benm yüzümden evlatsız kalmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?