ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar size bir soru sorucam ağzında amalgam dolgu olan varmı ? çok zararlıymış birçok hastalıkla birlikte kısırlığa bile sebep oluyormuş ve plesentadan bebeğe geçebiliyormuş civa bende dişlerimde sorun olunca araştırdım braz googldan bendede iki tane var şimdikileri beyaz istedim .bi arkadaşta bebek düşününce çıkarttırmıştı bilgi verirseniz sevinirim .yanaklarım hala şiş botokslu bi şekilde dolaşıyorum

sen benden sonra hamiş kaldınya ondan bana çektin demek
anladım anladım canım merak etme benim bebekte sol tarafta hareketleri hep orda..bende ilk aynı senin bahsettiğin şekilde çok minik şeyler hissettim sanki bişey tıklatır gibi bir iki tık..bende ilk emin olamamıştım acaba diyordum ama doğruymuş şimdi o hareketler daha şiddetli ve daha sık..kızz daha öncede dedim ya benim paşam çook tembel yada çok kibar bilemiyecem çünkü hala öyle şiddetli tekme atmıyor..günde bikaç kez hafif tekmecikler vede hafif dönmelerinide anlıyorum artık okadar..oda yemek yada meyve yerken başkada hep yatıyo

canım bende hiç dolgu yok ondan bişey diyemiyeceğim ama kaplamalırım var onların zararı varmıdır onuda bilmiyorum..bunu ilkkezde senden duydum valla..peki dolgular çıkartılıncada daha kötü olmuyormu ağrı sızı falan nasıl dayanılacak..

slm arkadaşlar geldim yine kimsecikler yok ya
hadi gelinde arkadaşlar iki çift laf edek

slm kızlar.. Bende bu ay klomen ve ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneden sonra 5.gunum.. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım 1 dusugum var.. Bu ay sagda 22mm yumurtayla ıgne oldum.. Sansım nedır bılmıyorum ama herkez gıbı bende cok ıstıyorum.. Sızlerın hıkayesı nedır ?

a.s hoşgeldin canım..ilk tedavinmi bilmiyorum ama inşallah çok fazla bekletmez bebişin hemencecik gelir..yumurtan gayet iyi gelişmiş başka bir probleminiz yoksa şansın yüksek tabi ama yinede nasip kısmet bu işler..
ben 4 yıldan sonra kavuştum bebeğime bikaç kez klomen çatlatma iğnesi aşılama yaptım sonunda nasip oldu..burda ilk seferde hamile kalanda oldu tüp bebekle hamile kalanda ve biçok klomen ve iğneye rağmen hala bekleyen arkadaşlarımız var..rabbim bu yolda kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

canım 4 ay once baska bı doktor klomen verdı o ay 2 tane yumurtam oldu 18 mm ıdı ıkısıde fakat catlatma ıgnesı vermedı. Gebelık olusmadı bana beklememı sorun olmadıgını soyledı. Ben beklemek ıstemedıgım ıcın doktorumu degıstırdım. Ve bu doktorum cok ılgılıydı 10. Gunu 12.gunu ve 14.gunu takıp ettı ve 14.gun ıgneemı oldum.. Bugun 5.gunum hayırlısı olsun ama cok umutluyum..

inşallah canım hakkında hayırlısı stres yapmadan bekle inşallah bebeğin seninledir..

arkadaşlar yardım!
bugün doktora gittim klomen kullanmıştım ilkkez bende 5-6 tane kist oluşturmuş.3. denemede olumsuz sonuçlandı büyük ihtimalle pztesi Hsg çekileceğim.doğum kontrol hapı verdi, bugün adetin 4.günü hemen başla dedi.Açıkçası ben ilkkez d.kontrol hapı kullanacağım nasıl bişi olacak bilmiyorum,Bu ay bu kist ve hap yüzünden bebek olayı rafa kalktı dedi doktor,moralim bozuk acayip hsg ne çıkacak,bu kistler ne olacak,bu d.kontrol hapı neyin nesi,içerken hamile kalma ihtimalim var mı,hadi kaldım bebeğe bişi olur mu,kafam allak bullak ((((((

iyi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur..

kızzz güldürdün beniiii biliyorum kaçmazdaaa emaaaaa sen yinede fazla gezmeee amin inş.rabbim hepimizinkini hayırlı kılsın inşallaahhh kızına isim ne düşünüyorsn

az geziyorum bende işte :) beren esma olucak inşallah teyzesi :)

canım çok erken ama çogul gebelik olduğu için erken hissedebilirsin belki..ben kas oynaması şeklinde hiddediyodum..normalde bende kas çok oynar kolumda bacağımda yüzümde :) başlarda anlamadım o zannettim ama sonra anladım ki kas değil bebişimmiş :) pıt pıt atıyodu :)

ben bu topice taa geçen yıl aralık ayında ilk aşılama olduğum yılda yazmıştımilk ve son aşılamamdı zaten

canım aynen benimde çat.iğnesi olalı 5.günüm ilk ortak yanımız bu:13:ben gonal iğnesini kullandım ilk kz bu ay...bana dr 3 bi tarafta 4 bi tarafta yumurtan var dedi kaç mm olduğunu söylemedi ama güzel dedi bakalım nasip ne olacak

2.ortak yanımızda benimde ilk bebeğim düşük olmuştuşimdi 8 yaşında oğlum var ve 4 yıldır 2.bebeğimi istiyorum....işte benim hikayede böyle

yawrum ewt denk geldık ama benım arkadasım geldı cıkmak zorunda kaldım..muhabbetımız yrım kaldı..inş. başka zaman yıne karsılıasırız hehehe nee bılıyımm korkuyorum iştee zeynoo bakalım hele bı ozaman gelsın ozman sorcam sana korkulcak bıseysee :)))

oyy kıyamam sana..keşke bı taıdıgın gelse kalsa senınle hem yardımcıda olurdu hemde sıkılmazdın..öyle yapmya calısıyorum bende cnm kafamı sıfırlamaya calısıyorum tüp bebege kadar..bu arada dısımde geçti entersan sekılde şişliiğide gitti.

düşünmememk eldemı cnm zaten bı dusunmesem bı aklıma getırmesem ozaman rahatlıycamda olmuyor işte..sen nslsın cnm..

merhaba cnm hosgeldın tekrqr aramıza senı hatırladım hatta lıstedede vardın ama baya bı ses cıkmayınca senden cıkarttım snırım..inş. bu sefer ıyı haberlrını alırız..hem bı tane oglusun varmıs neguzel allah bagıslasın inş.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD]4 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bidiqperge[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18 temmuz[/TD]
[TD]​31 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur3838[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merhabahayatt[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]urfa[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]​1 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

çıkartılan dolgunun yerine porselen yada kompozit dolgu yani beyaz dolgu yapıyorlar hemen .valla bende çevremden duydum .bebek düşünen bi arkadaş vardı o çıkarttırmıştı .ordan aklımda kaldı ve araştırdım sende yokmuş oh ne güzel .))

as canımmmmm
bak bi kezdee olsa hamile kalmışsın inş.bidaha düşük yaşamazsın bence şansın bize göre daha yüksek çünkü hepimizzz yani bir iki arkadaş hariç hiç hamile kalamamıştıkk tedavilerle ancak hamile kalabildik bir kaç kişi tedavisi sonuç vermeyen arkadaşlarımızda var yumurtan güzel inş.hayırlı haberlerini verirsin bende tüp bebekle hamile kaldım dilerim bu duyguyu tüm çocuk özlemi çeken herkes yaşarrrr

canım bence tedavilerden önce hsg çektirmen gerekirdi 1.tedavin olumsuz sonuç verdiğinde doktorun hsg çekmeliydiii
kafan rahat olsun o kistler ancak doğum kontrol hapıyla giderrr yani senin folükül kistmi ne o yumurtaların çatlamasına rağmen içindeki sıvıyı atamadığı için kist oluşmş bu tedaviler sonucu hepimizde o kistler çıkmıştı hemen hemen
her gece uyumadan önce doğum kontrl hapını düzenli kullan kistin gider vallaaa gebelikten yana sorunu olmayan birgün eksik aldığında hamile kalan var amaaa bizlerde o şans yok kistleri sakın kafaya takma giderrr

bir daha gözüme görünmeeeeeeee sakın baak benimkilere senin bebeğiiniiii dövdürtmesem görürsünnnnn
kızzz korma ama stresi heyecanı çoook tüp bebeğin eğer hakkında hayırlısı tüp bebekse umarım benim gibi yüzün gülerrrr birsoşummmmmm

klomen+ovitrelle iğne oldm.bugün iğnenin 14.günü.adet tarihim ise 27 kasım.ovitrelle yaptıranlar kaçıncı gün adet oldnz?ya ben çok korkuyrm bu ay da yine hüsran olr diye

canlarım seam Allah iki haftalığına nasip etmiş hamileliği bana geri sizlerleyim çok çok ok kötüyüm gelişmemiş öyle kalmış kese her an kanama başlayabilir dedi doktor istersen kürtaj yapalım dedi istemedim korktum...

inanın bu çok daha acı oldu negatif görmekten ağlayarak yazıyorum allah kimseye yaşatmasın eşim için çok üzülüyorum nede çok sevinmişti haketmiyor benm yüzümden evlatsız kalmayı

canım söyleyecek kelime bulamıyorum çok üzüldüm,benimde zamanında düşükle sonuçlanmıştı seni çok iyi anlıyorum şuanda ,ama şöyle düşün bi sefer hamile kalabildinya sanırım ilk kez hamile kalabildin eğer öyleyse bence tekrar hamile kalıcaksın ve bebişin sıkı sıkı tutunucak sana......

malesef canım kimse de gelemiyo herkesin kendi işi gücü var idare ediyorum işte böylee..bat ne zaman senin bu arada..yine de bence adet olursan göster dişçiye..

canım çok üzüldüm ya Allah hakkında hayırlısını versin sende üzülme diyecem ama elde değildir..böyle olması bi yandan daha iyi sonuçta sağlıksız bi bebekmiş gelişse bile..en azından hamile kalabiliyomuşsun inşallah bir daha bekletmez seni bebişin çabuk gelir..bu arada bence bi doktora daha git eğer kanaman olmazsa tek doktora bağlı kalma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…