canlarım seam Allah iki haftalığına nasip etmiş hamileliği bana geri sizlerleyim çok çok ok kötüyüm gelişmemiş öyle kalmış kese her an kanama başlayabilir dedi doktor istersen kürtaj yapalım dedi istemedim korktum...
inanın bu çok daha acı oldu negatif görmekten ağlayarak yazıyorum allah kimseye yaşatmasın eşim için çok üzülüyorum nede çok sevinmişti haketmiyor benm yüzümden evlatsız kalmayı
canım bence tedavilerden önce hsg çektirmen gerekirdi 1.tedavin olumsuz sonuç verdiğinde doktorun hsg çekmeliydiii
kafan rahat olsun o kistler ancak doğum kontrol hapıyla giderrr yani senin folükül kistmi ne o yumurtaların çatlamasına rağmen içindeki sıvıyı atamadığı için kist oluşmş bu tedaviler sonucu hepimizde o kistler çıkmıştı hemen hemen
her gece uyumadan önce doğum kontrl hapını düzenli kullan kistin gider vallaaa gebelikten yana sorunu olmayan birgün eksik aldığında hamile kalan var amaaa bizlerde o şans yok kistleri sakın kafaya takma giderrr
[/B]
bir daha gözüme görünmeeeeeeee sakın baak benimkilere senin bebeğiiniiii dövdürtmesem görürsünnnnn
kızzz korma ama stresi heyecanı çoook tüp bebeğin eğer hakkında hayırlısı tüp bebekse umarım benim gibi yüzün gülerrrr birsoşummmmmm
klomen+ovitrelle iğne oldm.bugün iğnenin 14.günü.adet tarihim ise 27 kasım.ovitrelle yaptıranlar kaçıncı gün adet oldnz?ya ben çok korkuyrm bu ay da yine hüsran olr diye
canlarım seam Allah iki haftalığına nasip etmiş hamileliği bana geri sizlerleyim çok çok ok kötüyüm gelişmemiş öyle kalmış kese her an kanama başlayabilir dedi doktor istersen kürtaj yapalım dedi istemedim korktum...
inanın bu çok daha acı oldu negatif görmekten ağlayarak yazıyorum allah kimseye yaşatmasın eşim için çok üzülüyorum nede çok sevinmişti haketmiyor benm yüzümden evlatsız kalmayı
malesef canım kimse de gelemiyo herkesin kendi işi gücü var idare ediyorum işte böylee..bat ne zaman senin bu arada..yine de bence adet olursan göster dişçiye..
.
cvpladığın için çok tşkhahahah senınkılerı yerım be n aplaaaaaaaaaaa olsunda yeterkı dövdür sen :)) tüp bebek forumlarını takıp etmeye basladım pek korkulcak yorumlar okumadım ınsallahta öyle olur bakalım..zeynoo bu arada beyzada ıstanbula gelmıs bı doktorda tedvıye başlamış..bu ay ondan süpriz beklıyorum ben :))
merhaba cnm h.g aramıza..ovitrelleden sonra ben genelde 16. gun adet olurum..adet gununden önce olunuyor yani..20 gunu gecen ıgneden sonra test yapsın dıyor doktor..
ayyy cnm inanılmaz üzüldüm ve ağlattın beni kızzzüzme kendını rabbım tekrarını yaşatır inşallah...ahh ahh bende kendımden cok eşime üzülüyorum artık
et bakalım cnm allah yardımcın olsun..çok iş güç edip yorma sakın kendını..eyloşş bebiş için neler aldın ne alışverişler yaptın bakalım..oda almayı dusunuyormusun..
hoşulduk canm evet ben yazıyodum buraya sonra baktım herkes bi ortam kurmuş gidiyor bana pek cvp veren olmuyor girmedimyawrum ewt denk geldık ama benım arkadasım geldı cıkmak zorunda kaldım..muhabbetımız yrım kaldı..inş. başka zaman yıne karsılıasırız hehehe nee bılıyımm korkuyorum iştee zeynoo bakalım hele bı ozaman gelsın ozman sorcam sana korkulcak bıseysee :)))
oyy kıyamam sana..keşke bı taıdıgın gelse kalsa senınle hem yardımcıda olurdu hemde sıkılmazdın..öyle yapmya calısıyorum bende cnm kafamı sıfırlamaya calısıyorum tüp bebege kadar..bu arada dısımde geçti entersan sekılde şişliiğide gitti.
düşünmememk eldemı cnm zaten bı dusunmesem bı aklıma getırmesem ozaman rahatlıycamda olmuyor işte..sen nslsın cnm..
merhaba cnm hosgeldın tekrqr aramıza senı hatırladım hatta lıstedede vardın ama baya bı ses cıkmayınca senden cıkarttım snırım..inş. bu sefer ıyı haberlrını alırız..hem bı tane oglusun varmıs neguzel allah bagıslasın inş.
canım senide hatırlıyorm geçen yıldan...ne güzel yaa maşllah üçüzmü senin:13:çokkk şaşırdım ve sevindimas canımmmmm
bak bi kezdee olsa hamile kalmışsın inş.bidaha düşük yaşamazsın bence şansın bize göre daha yüksek çünkü hepimizzz yani bir iki arkadaş hariç hiç hamile kalamamıştıkk tedavilerle ancak hamile kalabildik bir kaç kişi tedavisi sonuç vermeyen arkadaşlarımızda var yumurtan güzel inş.hayırlı haberlerini verirsin bende tüp bebekle hamile kaldım dilerim bu duyguyu tüm çocuk özlemi çeken herkes yaşarrrr
canım bence tedavilerden önce hsg çektirmen gerekirdi 1.tedavin olumsuz sonuç verdiğinde doktorun hsg çekmeliydiii
kafan rahat olsun o kistler ancak doğum kontrol hapıyla giderrr yani senin folükül kistmi ne o yumurtaların çatlamasına rağmen içindeki sıvıyı atamadığı için kist oluşmş bu tedaviler sonucu hepimizde o kistler çıkmıştı hemen hemen
her gece uyumadan önce doğum kontrl hapını düzenli kullan kistin gider vallaaa gebelikten yana sorunu olmayan birgün eksik aldığında hamile kalan var amaaa bizlerde o şans yok kistleri sakın kafaya takma giderrr
bir daha gözüme görünmeeeeeeee sakın baak benimkilere senin bebeğiiniiii dövdürtmesem görürsünnnnn
kızzz korma ama stresi heyecanı çoook tüp bebeğin eğer hakkında hayırlısı tüp bebekse umarım benim gibi yüzün gülerrrr birsoşummmmmm
klomen+ovitrelle iğne oldm.bugün iğnenin 14.günü.adet tarihim ise 27 kasım.ovitrelle yaptıranlar kaçıncı gün adet oldnz?ya ben çok korkuyrm bu ay da yine hüsran olr diye
cok tşk edrmcanım 14.gününse kan testi ver en iyisi o bence çünkü beklemek çok zor ve yıpratıcıben aşılamada 14.gün adet olmuştm şimdi yine iğne kullandım bekliyorum
canım başa gelen çekilirrr korkmakta üzülmekte haklısın ama kötü süreçlerr ben 15.gün 16.gün olurdum varmıı belirtiler sendeee birde kandan baktır istersenklomen+ovitrelle iğne oldm.bugün iğnenin 14.günü.adet tarihim ise 27 kasım.ovitrelle yaptıranlar kaçıncı gün adet oldnz?ya ben çok korkuyrm bu ay da yine hüsran olr diye
pınarım çoook üzüldümm rabbim inş.bidaha böyle bir acıyı yşatmaz evlatsız kalmayı deme sende artk üstüne düş bak hamile kalabiliyormuşsun tekrar kalabilirsn inş.bu sefer hiç bir sorun yaşamazsın neden gelişememiş söyledimii doktor inş.rabbim bu sefer nasip ederse güle yüzünüzü hep güldürür sorunsuzca ne diyeceğiimi bilmiyorum böyle bu durumda ne denilebilirkicanlarım seam Allah iki haftalığına nasip etmiş hamileliği bana geri sizlerleyim çok çok ok kötüyüm gelişmemiş öyle kalmış kese her an kanama başlayabilir dedi doktor istersen kürtaj yapalım dedi istemedim korktum...
doktorları anlayamıyorum boşu boşuna ilaç kullandırıyorlar bak 3 kez denemişsinn hsgden korkma sakın anesezili zaten hiç birşey hissetmiyor insancanım cevabın için teşekkür ederim.Doktorum 3 kere olmazsa Hsg dedi,onu bekledik o yüzden bileydim bekler miydim..Ben zayıfım klomeni 2 tane alcaksın dedi şimdi de tepkiyi görünce hata yaptığını anladı fazla gelmiş dedi .Sanırım kistler polikistik çünkü içerği öyle olan bir d.kontrol hapı yazmış bana.Onu da dün 1 kere içtim gece 2 kere çıkardım afedersin.Bugün aradım içme sen onu dedi adetin 15.günü içeçeğin bi ilaç vereceğim dedi,ne bilim ya deneme tahtası gibi oldum galiba.Pazartesi Hsg olacak inş rüyalarıma girer oldu
dövdürecemmm zaten göreceksinnn sennnhahahah senınkılerı yerım be n aplaaaaaaaaaaa olsunda yeterkı dövdür sen :)) tüp bebek forumlarını takıp etmeye basladım pek korkulcak yorumlar okumadım ınsallahta öyle olur bakalım..zeynoo bu arada beyzada ıstanbula gelmıs bı doktorda tedvıye başlamış..bu ay ondan süpriz beklıyorum ben :))
canım senide hatırlıyorm geçen yıldan...ne güzel yaa maşllah üçüzmü senin:13:çokkk şaşırdım ve sevindim
transgil alpin onlarda uğraşıyorlardı geçen yıl bu aylarda
sağol birsencim iyiyim ben.. sen naılsın bakim çok varmı adete haklısın düşünmemek elde değil ama mümkün olduğunca düşünme yinede..yawrum ewt denk geldık ama benım arkadasım geldı cıkmak zorunda kaldım..muhabbetımız yrım kaldı..inş. başka zaman yıne karsılıasırız hehehe nee bılıyımm korkuyorum iştee zeynoo bakalım hele bı ozaman gelsın ozman sorcam sana korkulcak bıseysee :)))
oyy kıyamam sana..keşke bı taıdıgın gelse kalsa senınle hem yardımcıda olurdu hemde sıkılmazdın..öyle yapmya calısıyorum bende cnm kafamı sıfırlamaya calısıyorum tüp bebege kadar..bu arada dısımde geçti entersan sekılde şişliiğide gitti.
düşünmememk eldemı cnm zaten bı dusunmesem bı aklıma getırmesem ozaman rahatlıycamda olmuyor işte..sen nslsın cnm..
merhaba cnm hosgeldın tekrqr aramıza senı hatırladım hatta lıstedede vardın ama baya bı ses cıkmayınca senden cıkarttım snırım..inş. bu sefer ıyı haberlrını alırız..hem bı tane oglusun varmıs neguzel allah bagıslasın inş.
Birsennn nasılsın beni hatırladın mı?
Aman da aman benim aşılama arkadaşlarım burdaymış :) birsen, lale nasılsınız hanımlar? Ben tüpe başladım. Hepimize hayırlısı olsun inşallah.
doktorları anlayamıyorum boşu boşuna ilaç kullandırıyorlar bak 3 kez denemişsinn hsgden korkma sakın anesezili zaten hiç birşey hissetmiyor insan
canım bendede durumlar iç açıcı değil malesef benim 1 oğlum var biliyorsun..ama bu 2.öldürdü bizi beklemektencanım başa gelen çekilirrr korkmakta üzülmekte haklısın ama kötü süreçlerr ben 15.gün 16.gün olurdum varmıı belirtiler sendeee birde kandan baktır istersen
pınarım çoook üzüldümm rabbim inş.bidaha böyle bir acıyı yşatmaz evlatsız kalmayı deme sende artk üstüne düş bak hamile kalabiliyormuşsun tekrar kalabilirsn inş.bu sefer hiç bir sorun yaşamazsın neden gelişememiş söyledimii doktor inş.rabbim bu sefer nasip ederse güle yüzünüzü hep güldürür sorunsuzca ne diyeceğiimi bilmiyorum böyle bu durumda ne denilebilirki
doktorları anlayamıyorum boşu boşuna ilaç kullandırıyorlar bak 3 kez denemişsinn hsgden korkma sakın anesezili zaten hiç birşey hissetmiyor insan
dövdürecemmm zaten göreceksinnn sennn
kız korkulacak tek birşeyyy yok bak hayırlısıyla seninde olacak allahın izniyleee bakarsın ikiz dördüz olur
beyzadan benim haberim yok kız facedenmi görüşüyorsunn ne kadar kalacak türkiyede slm söyle yavruya bendenn
evt canım baktık olmadı tüp bebekle rabbim nasip etti ben yurt dışında yaptım ayşegülün damlası şimdi kucağında rabbbim bağışlasın sen neler yaptın baya bi oldu uğramadığın
her ay hüsrana uğramaktan bıktımmmm herkese cocuk istmyrm yalanını söylemktn bıktmmm benm çocğm hç olmck mı
cvpladığın için çok tşkbugün tam 14.gün iğne oluşmn.idrar testi yapsam mı:18:hayal kırıklığı yaşamaktan bıktımmmm ya da 27 kasımı mı beklesm adet tarihimdi.ay bu son hafta yaklaştkça insan öok korkyo zaman geçmk blmyo
hoşulduk canm evet ben yazıyodum buraya sonra baktım herkes bi ortam kurmuş gidiyor bana pek cvp veren olmuyor girmedimama arada girip takip ettim sizi..burcu 78 di sanırım aynı gün aşılama olmuştuk onun tutmuştu eminim şuan bebek büyümştür inş.benim batta 29 kasım buay gonal kullandım bekliyoruz bakalım sende durum nedir canım
dövdürecemmm zaten göreceksinnn sennn
kız korkulacak tek birşeyyy yok bak hayırlısıyla seninde olacak allahın izniyleee bakarsın ikiz dördüz olur
beyzadan benim haberim yok kız facedenmi görüşüyorsunn ne kadar kalacak türkiyede slm söyle yavruya bendenn
Birsennn nasılsın beni hatırladın mı?
sağol birsencim iyiyim ben.. sen naılsın bakim çok varmı adete haklısın düşünmemek elde değil ama mümkün olduğunca düşünme yinede..
Aman da aman benim aşılama arkadaşlarım burdaymış :) birsen, lale nasılsınız hanımlar? Ben tüpe başladım. Hepimize hayırlısı olsun inşallah.
ben polikistikover var bende
cnm adet olmuşsun herhalde çok üzüldüm..rabbım daha fazla bekletemez ınş. sizde sorun neydı cnm ?
aslında hepımız herseye hemen hemen cvb verıyorduk ozaman yenı tanısmıstık kımseyı ayırmıyorduk sana öyle gelmiştir cnm..inşallah ıyı haberler verırsın cnm..bende bısey yk cnm yaa bı cok yumurta takıbı 1 aşılama çok yıpratıcı zamanlar bende şubatta tüp bebege başlamayı dusunuyorum bıaksılık cıkmazsa inşallah..daha fazla beklemek ıstemıyrum...
kızz nee ıstıyon benım uşagımdan o çokkıymetli olucak bı kere annesını cokbeklettı onu kımselere dövdürmemmbeyzayla whatsapptan konuşuyoruz cnm ıkı ay turkıyede kalıcakmış..bu ay menegonla doktor tedavıye başlamış inşallah olumlu sonuç alır ..
cnm hatırlamaz olurmuyum..nasılsın bakalım ne yaptın cnm devam edeıyormusun medıpolde..bende aşılamadan sonra daha gıtmedım zten handede ayrılmıs hastahaneden..şubatta tüp bebek yaptırmayı dusunuyorum sen napıyorsun ?
allah ıyıylık versın tatlım..bende ıyıyımm adetım tahmını gun 27 ksım ama gununde gelmeyebılır..butun belırtıler var zaten heran beklemedeyım :))
cnm naısılsın hayırlı olsun inşallah tedavın guzel haberlerını beklıyoruz..bızıhabersız bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?