ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

cnm hatırlamaz olurmuyum..nasılsın bakalım ne yaptın cnm devam edeıyormusun medıpolde..bende aşılamadan sonra daha gıtmedım zten handede ayrılmıs hastahaneden..şubatta tüp bebek yaptırmayı dusunuyorum sen napıyorsun ?

sevindim benimde aklımdaydın sen acaba neler yaptı diye karşılaştık yine :)Ben 2. aşılamadan sonra bıraktım canım gitmedim oraya Bende kısmet olursa ocak gibi yada şubata sarkar mı bilmiyorum tüp bebek yaptıracağım :)raporu bekliyorum senin 3 yıl dolmadı dimi rapor için birde nerde yaptırmayı düşünüyor sun tüp bebeği.

Merhabalaaaarr benide araniza aliin luffen :) bende ayin 14nde catlatma ignemi vurdum iki gun once fortel idrar testi aldum ikinci cizgiyi gordum ve aileme esime soyledm ama korkuyorm ya yoksa

Merhabalaaaarr benide araniza aliin luffen :) bende ayin 14nde catlatma ignemi vurdum iki gun once fortel idrar testi aldum ikinci cizgiyi gordum ve aileme esime soyledm ama korkuyorm ya yoksa

canım inşallah vardır..ama bu iğneyi kullandıkdan sonra en az 10 gün sonra yaptığın testler doğru olur eğer 10 gün içinde yaparsan doğru sonuç olmaz...:26:

canım inşallah vardır..ama bu iğneyi kullandıkdan sonra en az 10 gün sonra yaptığın testler doğru olur eğer 10 gün içinde yaparsan doğru sonuç olmaz...:26:
Insallah beklemek cok yorucu ...allahim en kisa zamanda bebeklerimize kavustursun en hayirli sekilde

Insallah beklemek cok yorucu ...allahim en kisa zamanda bebeklerimize kavustursun en hayirli sekilde

evet biliyorum bende bi kere vuruldum iğne o ay çok sıkıntılı geçti...
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

bugün doktor konrolün vardı canım inşallah iyi haberlerle gelirsin..gelir gelmez yaz merakta bırakma bizi..
bakalım cinsiyet tahmininde bulunacakmı doktorun..
canım gittim geldimm şükür bir sorun yokmuşta doktor ense kalınlığı için iyi dedi artık hayırllısı ikisi göstermedi bir i için erkek olabilir dediiii amaaa emin değildi sanırım yanılma payıda varmışşş
bazı doktorlarrr öyle enterasan olabilirrr inş.rabbim herkesinkiniii güldürürrr
evet canım hatırlıyorum bi tane çocuğunun olduğunu topiğimdeki ilk görüştüğüm arkadaşları yani unutulmuyorrr
benimde yumurta rezervim kötüyddü ayrıca çikolataa kistim vardıı çok kötü günlerdiii inş.son olur hayırlsıyla rabbim ol der olur
tam olarak belli değil ikisi göstermedi arkadsı dönüktü bir tanesi erkek gibi dedii

kimselere dövdürtmem diyorsun kesin sen döveceksinnnn karanfiltoşun oğlundan şüpheleniyorrum kesi sağ gösterip sol vuracak anammm hepimiz adayız yavrunu dövmeyeeeee
ben teknolojiden geri kalmışımmmm kızzz hiç anlamıyoreeee
inş.kız istanbul ona şans getirirrr benden bolca slm söyleeeeeee

ben polikistikover var bendeya bilmiyorum her ay umutlanysn ve bi bakyosn puff başa döndn ve binbir umutsuzlukla

üzülmee cnm hepımız kırmızılrı grunce dunyamız yıkılmış gıbı oluyoruz ama sonra yıne umut tohumları yeşeriyor içimizde..rabbim fazla bekletmez inş.

ben daha gıtmedım cnm aşılamadan sonra..benımde ocakta 3 senem doluyor bende rapor cıkartayı dusunuyorum cnm sen nerede cıkartıyosun raporu ve şartlarıneler bılıyorsundur..ben ıstanbul tüp bebek merkezı aret kmarda dusunuorum cnm sen ? hem rporda gecerlı orda..

​hehehe allah bılır ılerde olurda kızdırırsa benı kıcına bı tokat yer zaten bı gelsın dovucem ben onu benı nıye bu kadar beklettın dıyee kıcına kııcına vurucam :))) yavrum doktor a gıtmıssın hersy yolundaa herhalde çok sewındım..soylerım cnm a.s

Canlarııııımmmm dua edin istanbuldayım yarın iğnelere başlıycam doktor 3. Gün başlatıcak menegonla dua edin nolur bakalım yumoşlar büyüycekmi nolucak sizler nasılsınız bebişler nasıllar

hoşgeldın beyzacımmm dualarımız senınle guzel haberelerınıbeklıyoruzz

İnşallah bu sefer müjdeli haber verirsin canım buaralar yeni bir müjdeli haber duyacakmışız gibime geliyor inşallah bu sen olursun:)) az kalmış bakalım hakkında hayırlısı canm..

Iyi cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Ben iki kız bir erkek diye düşünüyordum hep ama sanki şimdide iki erkek bir kız gibi oda sana söylediğim sebebten dolayı:))şaka biyanada hayırlı sağlıklı olsunlarda artık hiç farketmez..

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.. dualarımız seninle Rabbim daha fazla aratmasın hiçkimseyi..

sana güveniyorum dövvv benim içindeeee
allah razı olsun darısı başına inş....ayol rabbim hepinize nasip etsin kızzz dur tüp bebeğe başlarsan vallaaaolcak bak sen nasıl benim için iyi hissetiysen ben hiç kötü düşünmüyorum

baayzışummmm kızzzz hoşgeldinnn yumoşlar büyür inş. ayol tüp bebekmii kız yoksa yumurta takibi mii
allah razı olsun sıkı dur bebeklerinizi dövecez teyzesiiiii neden kararını değiştin bakayımmm biliyorum sebebini canımm
karanfiltoşummm ayol bu topikte biliyorsun hamile kalana cinsiyet tahmini varrrr tutuyormu tutmuyormu diyeee
rabbim hepimizinkini sağlıklııı sıhhatli hayırlı kılsın darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaaa
bakalım milli piyango kime çıkacakkkkkk

olabilir canım blki ben öyle hissetmişimdir ama sizi arada takip ettimhayırlısı olsun canım inş.gerek kalmaz tüpe...aslında dr banada dedi 2 ay gonal deneyelim olmassa tüp diye ama ben bi tane olduğundanmıdır nedir hemen düşünmüyorum tüpü
canım hep okuyorumda u yumurta takibi nasıl oluyor adet dönemindemi kontrol ediliyor

hayırlı olsun diyim canım daa...nasıl yani çat iğnesini 10 gün önce yapmışsın hemen çıktımı yani 2 gün öncede öğrendiysen 8 gün sonra belli oldu öylemi:26::26::26:bende 9 gün önce yapıldı çat iğnesi ama ben cuma günü yani 14.gün kan testi yaptrym diyorum

bide fortel test ne

oyyyyy ne güzel yaaa 3 tane ayrı can taşıyosun yakında hareketlerinide hissdersin en güzelide onasıl geçiyor cnım şimdiden ağırlaştınmı yoksa:26:
zaten işin aslı o canım rabbim ol demedikten sonra ne yapsan boşş....ben gayet sakinim canım bilen arkadaşlar bile heyecan yapıyor kızzz acaba varmı ne zaman test yapacan diyolar ama bende tık yok

et bakalım cnm allah yardımcın olsun..çok iş güç edip yorma sakın kendını..eyloşş bebiş için neler aldın ne alışverişler yaptın bakalım..oda almayı dusunuyormusun..

yormadan yapıyorum zaten canım..kıyafet aldım baya ama yenidoğan almamışım hiç ben alırken üzerlerinde yazan etiketlere göre alıyodum 0-3 aldım hep dün akşam görümcem geldi o da yeni doğum yaptı bunlar 0-3 ama kalıpları büyük doğunca bunlar olmaz dedi şimdi yeniden bişeyler almam lazım galiba bebek odası da yaptırıyoruz canım..bi sepet bi beşik dolap şifonyer olarak hafta sonu gelicek diye ümit ediyorum

kızz sende illa seninkiler birini dövsün istiyorsun ha ne dövmesi bırak güzel güzel anlaşsınlar..hem benimki size damat oluyor oğulların dövmez kanımca
amiinn canım önemli olan hayırlısı ve sağlıklı olmaları inşallah diğer arkadaşlarında çook yakındır hepsine dua ediyorum da ama kimse darılmasın inşallah sıradaki birsoştur çok istiyorum onu çünkü kader arkadaşım o
karanfil senindemi üçüzz:26:
yok canım benimki tekizz zeynonun tek üçüz..rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah ben 4yıl bekledim inşallah sizler daha erken kavuşursunuz..

canım başlamışsın bebeğin hazırlıklarına rabbim iyi günlerde kullanmanı nasip etsin..ben daha hiçbişey almadım 7.ay dolsun öyle alırım diyorum gerçi annem birçok şeyini tamamlamış sağolsun..canım zaten bebekler hızla büyüyorlar ilk etapta bir iki tane hastane çıkışı yeni doğan zıbın tulum filanda alırsan yeter bence bide penye battaniyeler bayağı lazım oluyormuş ilk etapta çünkü kusuyorlar filan onlardanda bikaç tane alırsan yeter bence..

kızlarrr nasılsınız hamıleler bebekler nasıl tedavi gören kızlar tedavıler nasıl gıdıyo benı sorarsanız cuma gunu kızımın bebek mevlüdü vardı onu okuttuk cok şükür hersey yolunda bıraz uykusuz kalıyoruum o kadar zeynoş 3uzler nasıl

ben polikistikover var bendeya bilmiyorum her ay umutlanysn ve bi bakyosn puff başa döndn ve binbir umutsuzlukla

ya bilmiyorum çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye(((1.5yıldır tedavi göryrm ama netice yok(((((kafayı ycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…