üzülmee cnm hepımız kırmızılrı grunce dunyamız yıkılmış gıbı oluyoruz ama sonra yıne umut tohumları yeşeriyor içimizde..rabbim fazla bekletmez inş.
ben daha gıtmedım cnm aşılamadan sonra..benımde ocakta 3 senem doluyor bende rapor cıkartayı dusunuyorum cnm sen nerede cıkartıyosun raporu ve şartlarıneler bılıyorsundur..ben ıstanbul tüp bebek merkezı aret kmarda dusunuorum cnm sen ? hem rporda gecerlı orda..
​hehehe allah bılır ılerde olurda kızdırırsa benı kıcına bı tokat yer zaten bı gelsın dovucem ben onu benı nıye bu kadar beklettın dıyee kıcına kııcına vurucam :))) yavrum doktor a gıtmıssın hersy yolundaa herhalde çok sewındım..soylerım cnm a.s
kızlarrr nasılsınız hamıleler bebekler nasıl tedavi gören kızlar tedavıler nasıl gıdıyo benı sorarsanız cuma gunu kızımın bebek mevlüdü vardı onu okuttuk cok şükür hersey yolunda bıraz uykusuz kalıyoruum o kadar zeynoş 3uzler nasıl
canım meraba hatırladınmı beni geçen yıl bu aylarda bu topiğe yazıyordum o dönem aşılama olmuştum bende...sende zaman aynı çabalardaydın maşllah bebeğin olmuş allah hayırlı etsin
canım başlamışsın bebeğin hazırlıklarına rabbim iyi günlerde kullanmanı nasip etsin..ben daha hiçbişey almadım 7.ay dolsun öyle alırım diyorum gerçi annem birçok şeyini tamamlamış sağolsun..canım zaten bebekler hızla büyüyorlar ilk etapta bir iki tane hastane çıkışı yeni doğan zıbın tulum filanda alırsan yeter bence bide penye battaniyeler bayağı lazım oluyormuş ilk etapta çünkü kusuyorlar filan onlardanda bikaç tane alırsan yeter bence..
arkadaşlar,rahim filmi çektircem de çok korkuyorumcumartesi günü çektrcm.aranızda çektren varsa önerilernz?çekerken nasıl çeklyo ve nekdr sürüyo?acısı nasıl bşey,çok acyo mu????
evet canım artık zaman azalıyo yavaş yavaş bitirmeye çalışıyoruz hazırlıkları bi de ne olur ne olmaz erken gelirse diye halletmek istedim..bence de 7 aydan sonra almak daha mantıklı..battaniye zıbın tulum onları aldım da takımları büyük olmuştu onları da annemin aldıkkları küçükmüş o şekilde hallettim daha almıcam zaten hemen büyüyolar..şimdi çanta ile havlusu eksik bi de benim pijamalarım onları da halletsem için rahatlıcak :)
Evet haklısın 7. Ayın dolmasını bekliyorum bende sonra herşeyi hemen hazırlicam ben çünkü dediğin gibi ne olur ne olmaz erkende gelebilirler..valla bencede ilk etapta abartıp çok almamak lazım zaten hemen büyüyorlar.. Bende şimdiden kendime lohusa pijama ve sabahlık bakıyorum ama hiç içime sinen güzel bişi bulamadım gerçi zamanım çok var daha bulurum ozaman kadar.. Bugün 24. Haftaya girdim hayırlısıyla 28. Haftayı bitirim öyle alıcam herşeyi.. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin canm.. Senin son durumun nedir hala Erken doğum riskin varmı bide doğum şeklin bellimi..
ben lohusa olanlardan almayı düşünmüyorum ya önden düğmeli olan normal pijama alıcam..çünkü lohusa deyince fiyat ikiye katlanıyo bi de sonradan hiçbir işine yaramıyo..evet hala riski var ama bakalım ne olacak eskisi kadar kormuyorum artık 8 ayı doldurcaz nerdeyse hayırlısı olsun bakalım..doğum şekli için bişey demedi daha doktorum ama son gittiğimde yan duruyodu bakalım bi dahakine dönmüş olacak mı..inşallah normal gelir..
arkadaşlar,rahim filmi çektircem de çok korkuyorumcumartesi günü çektrcm.aranızda çektren varsa önerilernz?çekerken nasıl çeklyo ve nekdr sürüyo?acısı nasıl bşey,çok acyo mu????
çok tşk edrm....ya bu filmi doktorum mu çekecek yoksa başka görevliler mi????????????????benim doktorum bayan.erkek falan cekerse ben cekemem.erkek doktora bile bu yüzden hiç gtmdm...lütfen cvp beklyrmCanım hiç korkma bende çok korkuyordum ama çekildikten sonra boşa korkup ertelemişim dedim.. öneri olarak hiç kendini kasma rahat ol diyebilirim çekilme şeklide normal muayane pozisyonunda spekulum takılıyor önce rahim ağzını açmak için sonra ilaç veriliyor ve ekrandan takip ediliyor ilaç kanallardan geçip karın boşluğuna geçmesi lazım.. Ilaç verilirken sadece hafif adet ağrısına benzer bir ağrı oluyur gerçi benim sağ tüp kapalıydı ondan oldu sanırım çünkü kimisi hiç ağrı hissetmiyormuş.. Toplamda bu işlem 10 dakika filan sürüyor hiç korkma yani inşallah sonucunda güzel çıkar..
İnşallah bu sefer müjdeli haber verirsin canım buaralar yeni bir müjdeli haber duyacakmışız gibime geliyor inşallah bu sen olursun:)) az kalmış bakalım hakkında hayırlısı canm..
.
sana güveniyorum dövvv benim içindeeee
allah razı olsun darısı başına inş....ayol rabbim hepinize nasip etsin kızzz dur tüp bebeğe başlarsan vallaaaolcak bak sen nasıl benim için iyi hissetiysen ben hiç kötü düşünmüyorum
olabilir canım blki ben öyle hissetmişimdir ama sizi arada takip ettimhayırlısı olsun canım inş.gerek kalmaz tüpe...aslında dr banada dedi 2 ay gonal deneyelim olmassa tüp diye ama ben bi tane olduğundanmıdır nedir hemen düşünmüyorum tüpü
canım hep okuyorumda u yumurta takibi nasıl oluyor adet dönemindemi kontrol ediliyor
yormadan yapıyorum zaten canım..kıyafet aldım baya ama yenidoğan almamışım hiçben alırken üzerlerinde yazan etiketlere göre alıyodum 0-3 aldım hep dün akşam görümcem geldi o da yeni doğum yaptı bunlar 0-3 ama kalıpları büyük doğunca bunlar olmaz dedi şimdi yeniden bişeyler almam lazım galiba bebek odası da yaptırıyoruz canım..bi sepet bi beşik dolap şifonyer olarak hafta sonu gelicek diye ümit ediyorum
kızz sende illa seninkiler birini dövsün istiyorsun ha ne dövmesi bırak güzel güzel anlaşsınlar..hem benimki size damat oluyor oğulların dövmez kanımca
amiinn canım önemli olan hayırlısı ve sağlıklı olmaları inşallah diğer arkadaşlarında çook yakındır hepsine dua ediyorum da ama kimse darılmasın inşallah sıradaki birsoştur çok istiyorum onu çünkü kader arkadaşım o
Ben raporu çapada çıkartıyorum canım temmuz ağustosdan beri uğraşıyorum halen alamadım çok teferruatlı diğer araştırma hastenelerinden artı olarak ofis hist.yapıyor çapa o olmadan vermiyor bazı larına göre ilk deneme öncesi yaptırmak ii bazılarına göre de gerekli değil işte hormon tahlilleri,smear, rahim filmi istiolar eşinide ürolojiye yönlendiriyolar acaba şimdiden gitsen eşinin halletmesi gereken şeyleri yaptırsan olmazmı ocağa kadar beklemesen yani rapor için zaten oyalanacaksın 1 2 aya alamzsın raporu o yüzden bende ist tüp bebekte suzan hanımı düşünüyorum canım.ARet beyde 2500 fiyat 900 1000 ilaçlar tutuyor.raporsuz 7,000 civarı ilaçlarla birlikte
nerelerdesın canım ya nasılsın
sağol bitanem benim ama benım oldugumu sanmıyorum herzamankı adet belırtılerım yıne kırmızılar gelıyor dıyee bas bas bagırıyor..
sağol bıtanem cok ıyısın bakalım hayırlısı allahtan..
cnm ılac tedavısı ıste ılacla yumurtalıklar uyarılıyor sonra doktor kont edıyor ıstenen boyuta gelınce çatlatma iğnesi vuruluyor..ona yumurta takıbı dednıyor..inşallah tüp bebege gerek kalmadan senden de ıyı haberler alırız cnm..
hmm yerımm onun sevımlı kıyafetlerını..bayılıyorum ben kız kıyafetlerıne benım olursa ben kesın ıflas ettırırım kocısımı :)) cnmm hastahane cıkısı almadınmı keske bı kac tkım alsaydın onlar cok gereklı oluyor ben kuzenımden bılıyorum yenı dogan bebekler cok kusuyor sureklı battanıye ve kıayafetlere ıhtıyac var o yuzden bolbol al tatlım..ayy yerım onun odasını..odasının her ayrıntısını cıcıslerının resımlerını beklıyorum meraklaa
hee kız guzelguzel kardes gecınsınler bız nsl guzelanlasıyoruz onlarda anlaşşsın bu zeynoşş çocuklarını dogdugu gıbı korkarım kareteye verıcek bızımkılerı dovsun dıyee :)))cnmm allh razı olsun bıtanem sızdehep benım dualarımdasınız ınanın..bana en yakınlarımdan yakın oluyorsunuz yerı gelınce o yuzden hepınızın yerı cok ayrı benım ıcın
hmm baya uzun sürmüş gerçekten..başkahangı hastahanelerde cıkartılıyorcnm bılıyormusun..üni. hastanelerındedecıkar dıyolar acabamedıpolde cıkarmı :S ofis hist ne cnm..cnm tekrar rahım fılmı ıstıyolarmı ? ayy bendee yenı ogrendım cnm yaa bu katkı fayıyla 2500 olmuş raporlune guzel 745 dı ama olsun o fıyatta ıyı bence..bide acaba rapor verırlermı bana ben 4 kez yumurta takıbı 1 kez aşılama yaptım başka şartları varmı cnm ?
cnm hıc korkma bende cok korkmustum ama kendımı emın ellere bıraktım..karanfıltosun dedıgı gıbı hıc bısey hıssetmıyosun bende hafıf adet sancısı hıssetmıstım..sen nerde cektırıyorsun cektırdıgın yerın hangı makınayı kullanmıs oldugu cok onemlı bence..benım gıttıgım yerde son teknolojı alet vardı ve agrısız garantılıydı..
ya ben görevv nedeniyle doğuda küçük bi ildeyiz.özel hastane.bulunduğum yerde en iyi hastane odur.bu filmi doktorum mu çekicek yoksa kim çekecek??????sağol bitanem benim ama benım oldugumu sanmıyorum herzamankı adet belırtılerım yıne kırmızılar gelıyor dıyee bas bas bagırıyor..
sağol bıtanem cok ıyısın bakalım hayırlısı allahtan..
cnm ılac tedavısı ıste ılacla yumurtalıklar uyarılıyor sonra doktor kont edıyor ıstenen boyuta gelınce çatlatma iğnesi vuruluyor..ona yumurta takıbı dednıyor..inşallah tüp bebege gerek kalmadan senden de ıyı haberler alırız cnm..
hmm yerımm onun sevımlı kıyafetlerını..bayılıyorum ben kız kıyafetlerıne benım olursa ben kesın ıflas ettırırım kocısımı :)) cnmm hastahane cıkısı almadınmı keske bı kac tkım alsaydın onlar cok gereklı oluyor ben kuzenımden bılıyorum yenı dogan bebekler cok kusuyor sureklı battanıye ve kıayafetlere ıhtıyac var o yuzden bolbol al tatlım..ayy yerım onun odasını..odasının her ayrıntısını cıcıslerının resımlerını beklıyorum meraklaa
hee kız guzelguzel kardes gecınsınler bız nsl guzelanlasıyoruz onlarda anlaşşsın bu zeynoşş çocuklarını dogdugu gıbı korkarım kareteye verıcek bızımkılerı dovsun dıyee :)))cnmm allh razı olsun bıtanem sızdehep benım dualarımdasınız ınanın..bana en yakınlarımdan yakın oluyorsunuz yerı gelınce o yuzden hepınızın yerı cok ayrı benım ıcın
hmm baya uzun sürmüş gerçekten..başkahangı hastahanelerde cıkartılıyorcnm bılıyormusun..üni. hastanelerındedecıkar dıyolar acabamedıpolde cıkarmı :S ofis hist ne cnm..cnm tekrar rahım fılmı ıstıyolarmı ? ayy bendee yenı ogrendım cnm yaa bu katkı fayıyla 2500 olmuş raporlune guzel 745 dı ama olsun o fıyatta ıyı bence..bide acaba rapor verırlermı bana ben 4 kez yumurta takıbı 1 kez aşılama yaptım başka şartları varmı cnm ?
cnm hıc korkma bende cok korkmustum ama kendımı emın ellere bıraktım..karanfıltosun dedıgı gıbı hıc bısey hıssetmıyosun bende hafıf adet sancısı hıssetmıstım..sen nerde cektırıyorsun cektırdıgın yerın hangı makınayı kullanmıs oldugu cok onemlı bence..benım gıttıgım yerde son teknolojı alet vardı ve agrısız garantılıydı..
ya ben görevv nedeniyle doğuda küçük bi ildeyiz.özel hastane.bulunduğum yerde en iyi hastane odur.bu filmi doktorum mu çekicek yoksa kim çekecek??????
Haklısın aslında güzel normal bi pijama takımıda olabilir ona uygun bir sabahlıkta ayrı alırım..cnm korkma hiç bebeğin epey büyüdü annesi bundan sonra doğsada bişey olmaz Allah'ın izniyle.. Normal istiyorsan inşallahta olur buaralar normal doğum pozisyonuna dönmesi lazım heralde gerçi son ana kadar dönmeyende oluyor hakkınızda hayırlısı canm.. Sen hala nisaya gidiyorsun heralde doğumda ordamı olucak..
çok tşk edrm....ya bu filmi doktorum mu çekecek yoksa başka görevliler mi????????????????benim doktorum bayan.erkek falan cekerse ben cekemem.erkek doktora bile bu yüzden hiç gtmdm...lütfen cvp beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?