- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Canım ya lütfen ümitsiz olma çıkmadık candan umut kesilmez değilmi..bencede Zeyno kesin karateye gönderecek çocukları çok hevesli çünkü çocuklarına dövecek arkadaş arıyıo:)) aynen canım valla sizlerde benim en yakınlarımdan oldunuz hem aklımda hem dualarımdasınız.. Hiçkimseye anlatamadığım şeyleri bütün süreçleri sizlerle geçirdim halada öyle.. Ama itiraf edim senin yerin bir başka çünkü burda ilk kaynaştığım arkadaşlarımdansın durumumuzda nerdeyse aynıydı İnan çook istiyorum ben doğum yapmadan hamiş olmanı seninlede bu süreçleri paylaşmayı inşallah çok yakındır canım gerçi nezaman olursa seninle bu süreçleri seve seve her anını paylaşmak isterim.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah..sağol bitanem benim ama benım oldugumu sanmıyorum herzamankı adet belırtılerım yıne kırmızılar gelıyor dıyee bas bas bagırıyor..
sağol bıtanem cok ıyısın bakalım hayırlısı allahtan..
cnm ılac tedavısı ıste ılacla yumurtalıklar uyarılıyor sonra doktor kont edıyor ıstenen boyuta gelınce çatlatma iğnesi vuruluyor..ona yumurta takıbı dednıyor..inşallah tüp bebege gerek kalmadan senden de ıyı haberler alırız cnm..
hmm yerımm onun sevımlı kıyafetlerını..bayılıyorum ben kız kıyafetlerıne benım olursa ben kesın ıflas ettırırım kocısımı :)) cnmm hastahane cıkısı almadınmı keske bı kac tkım alsaydın onlar cok gereklı oluyor ben kuzenımden bılıyorum yenı dogan bebekler cok kusuyor sureklı battanıye ve kıayafetlere ıhtıyac var o yuzden bolbol al tatlım..ayy yerım onun odasını..odasının her ayrıntısını cıcıslerının resımlerını beklıyorum meraklaa
hee kız guzelguzel kardes gecınsınler bız nsl guzelanlasıyoruz onlarda anlaşşsın bu zeynoşş çocuklarını dogdugu gıbı korkarım kareteye verıcek bızımkılerı dovsun dıyee :)))cnmm allh razı olsun bıtanem sızdehep benım dualarımdasınız ınanın..bana en yakınlarımdan yakın oluyorsunuz yerı gelınce o yuzden hepınızın yerı cok ayrı benım ıcın
hmm baya uzun sürmüş gerçekten..başkahangı hastahanelerde cıkartılıyorcnm bılıyormusun..üni. hastanelerındedecıkar dıyolar acabamedıpolde cıkarmı :S ofis hist ne cnm..cnm tekrar rahım fılmı ıstıyolarmı ? ayy bendee yenı ogrendım cnm yaa bu katkı fayıyla 2500 olmuş raporlune guzel 745 dı ama olsun o fıyatta ıyı bence..bide acaba rapor verırlermı bana ben 4 kez yumurta takıbı 1 kez aşılama yaptım başka şartları varmı cnm ?
cnm hıc korkma bende cok korkmustum ama kendımı emın ellere bıraktım..karanfıltosun dedıgı gıbı hıc bısey hıssetmıyosun bende hafıf adet sancısı hıssetmıstım..sen nerde cektırıyorsun cektırdıgın yerın hangı makınayı kullanmıs oldugu cok onemlı bence..benım gıttıgım yerde son teknolojı alet vardı ve agrısız garantılıydı..
aynen kız kıyafetleri başka oluyo süslü tokalar da almadım bak hiç alayım da onlarla süsleyeyim kızımı :) hastane çıkışı aldım canım ama 1 takım aldım geri kalanı yine ona benzer takımlar aldım şuanda yeterli gibi geliyo bana görümcemde şimdi kızınınkileri vericek aralarında tam 4 ay var peşpeşe giyiniceklerodası bi hazırlansın da çekerim sizin için :) inşallah tez zamanda sende miniğin için bu hazırlıkları yapıyo olursun canım benim
evet ama pijama 3 takım falan lazım oluyomuş 1 tane yetmiyomuş..evet canım normalde bu aralar dönüyolar ama doktorum son anda bile dönen oluyo daha zamanı var dedi..nisadayım canım hala eğer bi aksilik olmazsa trafik saati gibi doğumu da orda yaparım..bişey olursa burda türkiye hastanesi var ona gideriz diyoruz..
Evet zaten bitane pijama takımı yetmez kısa bir süre önce eşimin yiğeni doğum yaptı yanındaydım normal doğum yaptığı için ilk etapta gecelik giydirdiler çünkü daha rahat kontrol filan yapılıyormuş.. Seninde aklında bulunsun bide gecelik al yanına..iyi canım zaten sende memnundun ordan hakkında hayırlısı inşallah hiçbir aksilik çıkmaz son andada orda olursun..