ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Canım ya lütfen ümitsiz olma çıkmadık candan umut kesilmez değilmi..bencede Zeyno kesin karateye gönderecek çocukları çok hevesli çünkü çocuklarına dövecek arkadaş arıyıo:)) aynen canım valla sizlerde benim en yakınlarımdan oldunuz hem aklımda hem dualarımdasınız.. Hiçkimseye anlatamadığım şeyleri bütün süreçleri sizlerle geçirdim halada öyle.. Ama itiraf edim senin yerin bir başka çünkü burda ilk kaynaştığım arkadaşlarımdansın durumumuzda nerdeyse aynıydı İnan çook istiyorum ben doğum yapmadan hamiş olmanı seninlede bu süreçleri paylaşmayı inşallah çok yakındır canım gerçi nezaman olursa seninle bu süreçleri seve seve her anını paylaşmak isterim.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Evet zaten bitane pijama takımı yetmez kısa bir süre önce eşimin yiğeni doğum yaptı yanındaydım normal doğum yaptığı için ilk etapta gecelik giydirdiler çünkü daha rahat kontrol filan yapılıyormuş.. Seninde aklında bulunsun bide gecelik al yanına..iyi canım zaten sende memnundun ordan hakkında hayırlısı inşallah hiçbir aksilik çıkmaz son andada orda olursun..

of of of((((sanırım hamişsn.darısı başımasenn sorun neydı?ne kadarlk tedaviden sonra netice aldn?

canım hiç korkma hiç zor değil ben 2 kez çektirdim çok rahattısen rahat olinş.temiz çıkar

aneztesi ile yapıldı bugün canım kalbimin atışlarını baya baya hissettim o aletleri görünce ama uyudum uyandım herşey bitmişti..çok şükür kanallar açık :)

arkadaşlar,rahim filmi çektircem de çok korkuyorumcumartesi günü çektrcm.aranızda çektren varsa önerilernz?çekerken nasıl çeklyo ve nekdr sürüyo?acısı nasıl bşey,çok acyo mu????

merhaba canım benim bugün çekildi.Aneztesi aldım ama ben özelde yaptırdım.Doktor bana ilaç yazmıştı onları da getir dedi,gidince içirdi onları işlemden yarım saat önce,aletleri görünce epey ürktüm ama uyutulcam diye düşünmedim o kısmını ama herhalde cesaret edemicekmişim diğer türlü biraz canım kıymetlidir benim de..uyandığımda herşey bitmişti eşim 10 dk falan sürdü dedi,sonuç temiz çıktı şükürler olsun.Şimdi biraz sancım var lekelenme tarzında akıntım geldi.3 gün ilaçlara devam dedi..İnşallah sende hayırlısıyla yaptırırsın da temiz çıkar..Allah yardımcın olsun..

arkadaşlar mutlu gün hsg tüpler açıktı çıktı çok şükür ama doktor klomenin yaptığı kistler için Progestan yazdı alttan uygulayacakmışım.Hiç kullanan oldu mu bunu aramızda,hamile kalır mıyım ben bu ay acaba,3 gün ilişki yasak..

Ben aşılamadan sonra yol kat edemedim ama seni görünce sevindim başlamışsın ne güzel canım tedavin hayırlı olsun nerede yaptırıyorsun?

Canım ben Ankara'da bir üniversite hastanesinde yaptırıyorum, ismi burdan vermeyim şimdi. Detaylı bilgi istersen mesaj atarım, Rabbim inşallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz, kucağımızı bebeklerimizle doldurur.

cnm naısılsın hayırlı olsun inşallah tedavın guzel haberlerını beklıyoruz..bızıhabersız bırakma

Birsencim inşallah hepimiz güzel haberler veririz, Allah'a şükür iyiyim, arada ruhum daralıyor o kadar, hayırlısıyla şu toplama transfer işi olsun ve bebeğim inşallah tutunsun bana. Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin, dualarım tüm kaderdaşlarımla.

of of of((((sanırım hamişsn.darısı başımasenn sorun neydı?ne kadarlk tedaviden sonra netice aldn?
Ben 4 yıllık evliyim canım bir seneden sonra istedik son iki yıldırda epey uğraştık benim sağ tüpüm kapalı kaçkez yumurta takibi bikerede aşılama yaptım olmadı.. Ama hiç ümidinizi kaybetmeyin canım ben kapalı taraftan yumurtladığım ay kendiliğinden hamile kaldım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.. Darısı sizlere inşallah çok fazla beklemezsin canım rahim fimini Çek inşallah hiçbir sorunun çıkmaz filmden hemen sonra hamiş olursun sende..

Gözün aydın hiçbir sorun çıkmamış filmden sonra hamile kalan çok inşallah seninde hemen olur..benimde Klomenden dolayı kist olmuştu ama doğum kontrol hapı kullanmıştım progestan hakkında hiçbir fikrim yok..

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım çok sağol..İnşallah artık isteyen herkesin yüzü güler.Doğum kontrol hapı kullanamadım bi tane içtim yan etki yaptı bunu adetin 15.günü alcaksın dedi,pek kullanan yok sanırım kist için..

hepinize çok tşk edrm.rabbim hepinzden razı olsn.lütfen dua edn çok korkyrm

gecelik düşünmüyorum ben ya hastaneye erkekler de gelir ziyarete rahat edemem onla zor da olsa pijama kullanırım zaten kış oratsı gecelikle donarım :) evet canım beklemeler hariç memnunnum inşallah doğumda orda olur hayırlısı artık..

hmm bı denemek lazım aslında hande orda olsaydı hhıc dusunmeden ondada yaptırırımdım tüp bebek ama banu hakkında pek fazla bı fıkrım yok..araştırmak lazım dıger hangı hastahanelerde cıkıyor dıye..hee tmm anladım hısteoroskopiyi diyorsun..aslında bana vermıycekler dıyede dusunuyorum raporu sankı asılama bana verıcek yıne cunku doktorum 2-3 kez denerız demıstı ben bı tane denedım..senın ne durumda raporun hla cıkmadımı?

ya ben görevv nedeniyle doğuda küçük bi ildeyiz.özel hastane.bulunduğum yerde en iyi hastane odur.bu filmi doktorum mu çekicek yoksa kim çekecek??????

hmm anladım cnm bız karanfılle aynı goruntulme merkezınde cekıldık..hastahanede cekılmedıgım ıcın bılmıyorum ama bı arkadasıma gıttıgı doktor cekmıstı..keşke doktoruna sorsaydın ama buyuk ıhtımal o cekıcektır..

ayy ayy al kız süsle kızımızı ..hee ozaman tamamdır sorun yok eyloş hem bır suru hedıyede gelır sana..sağol bıtanem inş ya cok heves edıyorum valla ama hıc yasıyamıycam gıbı gelıyor bana..bu arada gecelık almıycam yazmıssın bence ne olur ne olmaz bı tane al eger sezeryan olursan amelıyatlı oldugun ıcın ılk gun hareket ederken canın yanıcak o yuzden gecelık daha kolay olur senın ıcın cnm

napıyımm cnm yaa vucudumu tanıdım artık adet olmadan once gosterdıgı tepkılerı cok ıyı bılıyorum o yuzden pek umutlanamıyorum..hıc sorma karetecı olucak ucuzler bıde ucu erkek olurs yandık bızıde döverler toplucaa

aynen cnm herseyı her sekılde paylaşabılıyorum sızınle..senın yerınde bende farklı cnm benım herzaman her yerden bulur onlıne baglanırım ben sana heheheh zeynoşş şimdi çok kıskanıcak aramızdakı aşkı ohh çatlada patla zeynoşş benı daha cok sewıyor karanfıltoşş kader ortagımm bırbırımızın yarısı gıbıyız ben sağ tüp sen sol tüp :))) inşllah cnm bende sızlerle paylaşmaya cok ısterım

cnm darltma ruhunu moralını yuksek tut..umarım herşey guzel gecer..hep dualarımdasın cnm..yumurta toplama nezaman oluck toplandıktan sonra bana yaz..ben o kısımdan çok tırsıyorum :)

ayyyyyyy kız bebek anneleri özllikle sizi çookkk kıskanıyorum malum bi oğlum var onu tattımda kız süslemek bi başka çok seviliyor zilliler allahım banada nasip eder inşallah . Benim bu ay boş geçti babam hastenede yattı yanındaydım zaten yumurtalarda büyümemişti dr badahaki ay artık dedi Kısmet bakalım sanki zaman geçtikce ümidimde azalıyor offfff çok sıkıldım insanların neyi bekliyorsun demesinden herkese izah etmkten gınaa geldi .

canım anesteziye hiç gerek yokmuş aslında çünkü bak açıkmış kanallar,,hiç bişey hissetmezdin zaten neyse hayırlı olsun illaki bu ay diye düşünme ama bundan sonraki aylarda kalma ihtimalin yüksekbende işe yaramadı ama burdan 2-3 arkadaş hsg den 2 ay sonra hamile kaldı:13:

ben progestanı hamileyken düşük riskinde o şekilde kullandım fitil gibi alttan kullanıyosun çok daha etkili oluyor canım:13:

anladım canım cok şükür biz iyiyiz evet teyzesı buyuyo artık kızım alştım annelık cok guzel ama zorluklarıda var tabı inş. gelmez canım kırmızılar umudunu kaybetme hiç bir zaman canım

Sen bilirsin canım tercih meselesi ama rahatlık açısından kolay olur diye düşünüyorum bende bikaç model baktım uzun kollu ve nerdeyse tam uzun boylarıda var zaten ilk etapta yatakta olucaz üstümüzdede örtü olur yani kim olsada bir sıkıntı olmaz bence..ya beklemek bütün yoğun hastanelerde var sanırım bende burda bazen bekliyorum biraz ama olsun memnuniyet önemli ozamn değiyo çünkü..

Olsun canım sen yinede adeti görmeyene kadar hiçbişi düşünme ne olumlu ne olumsuz hiç belli olmaz çünkü..değilmi ya çok güzel aynı şekilde istediğim an ulaşabiliyorum bende haha zeyno bi gelsin ne diyecek bakim kayıplarda yine onuda seviyoruz kızz hernekadar çocuklarımızı kendi çocuklarına dövdürtme planları yapsada:)) evet cnm kader ortağıyız hatırlarsan daha öncede demiştin ikimizden bir kadın çıkıyor o aralar çok moralim bozuk olduğu halde çok gülmüştüm ona:)) biz Allah'ın izniyle nasıl buralara kadar geldiysek sende geliceksin inanıyorum ben..

kızlar sıze karışmak gıbı olmasın ama hastneye bır tanede olsa gecelıkte göturun pijama cok rahat olmuyo sonda falan takıldıgında

ben korkarım diye cesaret edemedim canım ondan aneztezili oldu..olur ya bi sorun olursa diye de öyle yaptım.Amin canım inşallah tez vakitte duyarız o haberleri..Evet fitil şeklinde kullancakmışım nasıl yapacaksam artık onu :)

cnm darltma ruhunu moralını yuksek tut..umarım herşey guzel gecer..hep dualarımdasın cnm..yumurta toplama nezaman oluck toplandıktan sonra bana yaz..ben o kısımdan çok tırsıyorum :)

Canım cuma tekrar kontrol var, o zaman söylerler gününü galiba, daha bilmiyorum. Bende tırsıyorum biraz. Haber veririm inşallah.

kızlar sıze karışmak gıbı olmasın ama hastneye bır tanede olsa gecelıkte göturun pijama cok rahat olmuyo sonda falan takıldıgında

Evet canım çok haklısın bencede bir tane gecelik şart çünkü geçen hafta doğum yapan yiğenimizin yanındaydım normal doğum olmasına rağmen daha rahat olur deyip gecelik giydirdiler ilk etapta.. Zaten doğum yapan biçok kişide gecelik tavsiye ediyor.. Bakalım hayırlısıyla bi o günler gelsinde sabırsızlıkla bekliyorum bende hazırlıkları yapmayı..

anladım canım.....bende emin ol hayatımda ilk kez bu ilaç için elimi oraya götürdüm desem yeridir:120:ama yapacak bişiy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…