ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım senin adetin ne zmandı tam olarak söylediysende hatırlayamıyorum bu ara çok kişiyle konuştuk...canım normalde bu ilacı aşılamadan sonrada veriyr dr lar varsa tutunsub diye yoksa adetini getirsin diye...normalde düşük önleyici bu ilaç

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...kızım nisanurum dünyaya geld,i rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla kucagına almayı nasip eylesin 12 kasımda sezeryanla geldi sonra bi küvez maceramız falan oldu yorucu günlerdi ama şükür artık yanımda ama yorucu işler hergün annem geliyo nete bi kaç kez giriyim dedim ama olmadı ya gelen oluyo yada kızım durmuyo hastanenizi falan iyi ayarlayın ya bizim çoçuk doktoru çok felaketti hem korkuttu hemde bilgileri düzgün vermedi kötü anlardı...ilk gün sürekli agladım odaya benden sonra gelenler bile alıp gidiyordu rabbim sıkıntısız hemen almanızı nasip etsin inşallahhh...

hepinizi öptüm kızlar:)))

günaydın canım bende seni merak ediyordum epeydir sesin çıkmayınca..gözün aydın canım allah anneli babalı büyütsün inşallah..canım hayırdır erken doğum olmamış heralde neden küvezde kaldı ama çok şükürki şimdi iyi ve kucağında rabbim sağlıklı ve uzun ömürler versin..

canım son adet 17 kasımdı,pazartesi günü Hsg çekildim,doktor 1 hafta sonra progestana başla dedi.Klomen kullanmıştım o bende kist yapmış onları eritmek için verdi sanırım adet olcaksın dedi ama bu ay hamile de kalabilirmişim herhalde ben.Yani kafam karıştı nasıl olcak bu diye..

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebişine de sana da sağlıklı günler inş..

iyyiz canım sen nasılsın.nasıl gidiyor başladımı hareketlenmeler
bende şükür iyiyim valla daaha 10.haftalarda hissettiklerimi hissediyorum şimdilik sanırım diğer hareketler için erken
rabbim artık dileyen istyenlere versin inş.

zaten pasaklıydın suçu damla bebeğe yükleme ayşegültoş ne var yyani damlacığımızın gece uykusu kaçıyor onuda çokmu görecennn kız iyiki annen var demekk yoksa zorrr
bende iyiyim şükür bebişlerde iiyi gidiyor rabbime emanett artık

evet büyüdü artık teyzesi kocaman oldu da annesini rahatsız ediyo :) darısı sizlere artık bu günleri görmek..
inş.canım bende o haftaları görürüm allahın izniyleee maşallah maşallah bebeğine rabbim korusun annesiii
inş.rabbim birdaha kötü gün göstermez geçmiş olsun pınarımm evet kürtajdan sonra 3 ay la 6 ay boyunce genelde korunma önerilir inş.bu sefer gülen yzün hiç solmaz
yokkk sözümden vazgeçtimki bennn beni sevmeyen kızımıda sevmezzz kaçırırsanız başlık parası alırım one göreeee
yokmudur kızıma talippp paşa bebektn vazgeçtik istemiyoruzzz
kızzz hormon kalmışmıki vucdumdaaa on biz attık sanırım şuan iki düşmanım varrrrr
KARANFİLTOŞ kızz nasıl gecelikler alınacakkk sen ne aldaısan resim atarsın artıkk inş.bizlerde hayırlısıla doğururuz rabbim en kısa zamanda diğer kızlarada nasip eder inş.

kızzzz gözün aydın rabbim sizi hiç ayırmasın kötü günler hiç uğramasın size allah hep daim etsin mutluluğunuzuuu darısı bizlereeee ismiyle büyüsün NİSANUR BEBEK allah korusun onu

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin..darısı bizlerin başına artık..hayırdır neden küveze konuldu bi sorun yoktur inşallah..sezeryanı sen mi istedin?

hadi ya tombik bi oğlan gelicek desene :) benim kızım bi hafta geriden geliyodu en son şimdi ne oldu bilmiyorum ama zayıfı doğurması kolay olur hiç değilse sana Allah kolaylık versin :) şekere baktır bari bi an önce inşallah yoktur da..sende benim izimden gidiyosun herhalde hem kanama hem erken doğum :) canım inşallah sorun değildir de o strese girmezsin ben çok üzülmüştüm o zaman şimdi çok şükür 8 aya geldik..sende bişey çıkmaz inşallah..

canım çok geçmiş olsun..eminim çok kötü bi duygudur ama inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz sana onları..bu korunma sürecinde biraz kafanı topla bakalım ondan sonra belki kendiliğinden olur yine..hakkında hayırlısı olsun

Olmaz kabul etmiyorum söz ağızdan bikere çıkar yavrum.. Sende Allah'ın emriyle verki kaçırmayalım bizde:) tamam canım önümüzdeki ay artık herşeyi alıcam yavaş yavaş aldıklarımıda paylaşırım kuzum..
Evet canım yaa tosuncuk oluyo maaşallah kuzuma ama artık yediklerime çok dikkat edicem doktorumda dedi çünkü normal doğumu etkiler böyle gidese bende normal istiyorum ama kısmet tabi..
Sorma eyloşum aynen senin yolunda ilerliyorum:) çok şükürki gayet iyisin ve bende öyle olucam inşallah.. hayırlısıyla kucaklarımıza alıcaz inşallah..

Son düzenleme:

anladım canım sana adeti söksün diye vermiş inş.o kistte hemen erirde i dahaki aya bela olmaz sana....canım hsg sonrası kanallar açıldığı için hamile kalme ihtimali yüksek onu duymuşsundur sensen dene bakalım inş.olur olmassada bi dahaki aya artık canım sen kafaı yorma bunlara rahat olzamanı geldiği gün gelecek sıpacık

sagol cnm amin darısı sana inşallah 37. haftada geldi karnım çok büyümüştü bebek irileşti bi haftada karnımda 1 kilo aldı bide aşırı kaşıntım vardı su birikmiş bide nefeste problemi vardı korkuttular epey ama iyiyiz şimdi teyzesi:))

kaç kilo almışsın peki şimdiye kadar..inşallah canım hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz..

Geçmiş olsun canım ya ALLAHIM bi daha göstermesin, sağlıklı bebek sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...

allah analı babalı büyütsün canım, gözün aydın güle güle büyüt prensesini ..

canım çok üzüldüm gecmış olsun inş. allahım tekrardan nasıp edecektık içini ferah tut

gözun aydın canım allah annelı babalı buyutsun inşallah

kimisi ilaç olmadan kistin eridiğini söylemiş benim bikaç tane vardı gerçi belki ondan ilaç yazdı doktor.Öyle canım ya ben hsgden sonra kafam rahatladı acaba sorun mu var tüplerde diyordum iyi ki yaptırmışım diyorum inşallah teker teker alırız hamileyim haberlerini..

arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....

arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....

kızlarrr zeynep hamile haberinizzz olsunnnnnn
ayy pardon burdamıydın bakkkk seni burda da yakaladdım tekrar tebrik edrim rabbim güldüren yüzünü hiç soldurmasınnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızzzzz testide buraya koy canım ne zaman doktora gideceksin seni gidi hamile seniiiiiiiiiiiiii

şu takvimi nla kuzum bakıyım bebişim ne durumda allah izin verirse haftaya gidiyim diyorum kese şimi göünmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…