ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Âmin canım inşallah, kavuşuruz. Avatarı nette gezinirken buldum :) çok hoşuma gitti. Ben hem aşılamalarımda hemde bu tüpte gonal f kullandım. Senin aşılama mı olacak? Inşallah tutar canım.

yok canım ben geçen yl bir aşılama oldum oda tutmadı şimdi aşılama yapmıyacm dedi dr..böyle 4 ay denme süreci verdi bakalım ne olur tüpte test kaç gün sonra yapılıyor canım

valla canım ben laparoskopide oldum o kuçuçuk acılan delıklerden daha rahattım ama dedıgın gıbı yapı meselesı hayırlısı hangısıyse o olsun canım ben hep normal istıyorum dıyodum ama bak 7 cm acılmam olmasına ragmen kızımı rıske atmamak için sezeryan oldum

Kısmet canım ya ne sezeryan nede normal illa olsun diye tutturmamak lazım ozamn şartlar neyi gerektirirse öyle yapmak lazım..ve sende eniyi kararı vermişsin bence.. Buarada sana sormak istediğim başka bi konuda hangi şampunı bebeğine kullanıyorsun vede memnunmusun.. Arkadaşlara soruyorum hep farklı farklı şeyler duyuyorum..çoğunluk sebamed diyo ama emin değilim hassas ciltlerede uygunmu acaba..

Son düzenleme:

valla canım kuvezdede kızıma ılk dalın kullandılar bı alerjı falan yapmadı sacları ipek gibi kızımın yağlı gıbı yapmadı kımısınde öle oluyomuş

hayırlı akşamlar arkadaşlar
hsgden sonra tüpler açık çıktı benim ya hemen üstüne doktora gideyim mi napayım,doktor günde 1 klomen vercem demişti açıkçası ben yine kist yapar diye kullanmak istemiyorum başka doktora mı gitsem acaba farklı bi yöntem uygular mı ona göre yarına randevü alayım diyorum 3.günüm adetin..

gözün aydın canım doktora gıdıp tedavıye baslama konusunda konuşabılırsın klomen yerıne iğnelerde var ben klomenı cok kullandıgım için doktorum iğnelere başlamıştı hergun bellı dozda göbekten iğne yapıyodum yumurta yeterı kadar buyuyunce catlatma iğnesı olmuştum doktorunla bı görusebılırsın uygun görur belkı

normal doğumu çok istiyorum canım daha doktorumla konuşmadık ama çatı muayenesi 37. hafta gibi yapılıyo galiba ona da daha var..sezeryan olursamda epidural istiyorum bayılmak istemiyorum..

huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrr benn geldimm nsılsınızz nerelerdesinizzz bakayımmmmmmmm...

hoşgeldin canım toparladın kendini herhalde özlettin ama kendini

zeynoyu bende merak ettim ya..

ben ayılmaktan cok korkmuştum canım o yuzden spinal oldu iyikıde öle olmuş kızımı çıkar çıkmaz doktor elındeyken gösterdı ilk aglayışınıda duydum

sağol canım benim,vallahi klomenle olmadı ovitrelleyle olmadı şimdi yine klomen yapıcaz dedi benim içim hiç atmıyor beklesem mi diyorum ama her ay hüsran eşim de pek gitmemi istemiyor doktora tüpler açık çıktı diye çok kararsızım açıkçası..

ben ayılmaktan cok korkmuştum canım o yuzden spinal oldu iyikıde öle olmuş kızımı çıkar çıkmaz doktor elındeyken gösterdı ilk aglayışınıda duydum

bende ayılmanın uzun olmasından korkuyorum herkes bebeği görüp sevdikten sonra görmek istemiyorum..ilk benim hakkım görmek

bence ihmal etme canım ben 2 sene tedavı gördum belkı bıraz daha uzun bı zamndı tam dıger ay asılama konuşmuşken o ay puregon ve ovıtrelleyle hamıle kaldım umudunu kaybetme cnım bizimde hiç bir sorunumuz yoktu

bende ayılmanın uzun olmasından korkuyorum herkes bebeği görüp sevdikten sonra görmek istemiyorum..ilk benim hakkım görmek

kızımıda ılk ben gördum zaten hiç kimseye göstermıyolardı amelıyattan cıkınca bana soruyolardı buyukmu kuçukmu ne kadar dıe

haklısın canım bakalım bu ay gitmemeye karar verdik,Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi düşünmek istiyorum..

yok canım ben geçen yl bir aşılama oldum oda tutmadı şimdi aşılama yapmıyacm dedi dr..böyle 4 ay denme süreci verdi bakalım ne olur tüpte test kaç gün sonra yapılıyor canım

12 gün sonra canım, inşallah kendiliğinden olur da tüpe hiç gerek duymazsınız canım.

cok şükür büyüyo canım eve gelelı 2 ay olacak ama normalde 3,5 aylık oldu

oyy maşallah sıze..1 sene içinde neler değişiyor dimi..zaman herşeyin ilacı valla allah mutlulugunuzu bozmasın..

sağol cnm benım doğumgunum araya gırınce cok guzel süprizler yaşadım cok mutlu oldum moralım tavan yaptı..bu ayda bılerek ılıskı yok kafm rahat..canım doktoru görümceme bi arkadaşı soylemıs onunda tek tüpü tek yumurtalıgı yokmus sanırım doktor bu ay kesın hamıle bırakcam senı demıs ve hamıle kalmış..enteresan bende merak ettım neyın nesıymıs bu doktor bı muayene olmakta fayda var dooktorun ozel muayenehanesı var bıraz tuzlu sanırım ama yınede deger bı gıtmeye..aaa gerçekmı haberım yoktu dustugunden ınş. bısey yoktur bende sımdı cok merk ettım..hehehe ıyı yapmış otur evınde sıcak sıcakk

hee ıyı yapmışssın cnm..içime çok olumlu doguyor gor bak ıkısıde tutucak..hiç farklı bı belırtın varmı burda bbbz arkadsımız 6. gunde kanda ogrendı yanlıs hatırlmıyorsam..bayada yumurtan toplanmıs korkuttun kız beniiiiiiiiiiiiiii

hoşbuldummmmmmm eyloşşşşşşşşşşşş
ewt çok şükür iyiyim siz nasılsınızz yerleştimi berenın odası hanı resımlerı beklıyoruzzz nırdeeeeeeeeeeeeeeee

Canım belirtiler değişiyor, kasık ağrıları, batmaları, sürekli yiyorum, birde bugün acayip başım ağrıyor. İnşallah tutunmuştur. Bu topicte hamile olan arkadaşlardan tüple olan varsa belirtilerini paylaşırsa çok mutlu olurum. Benim transferin 8. Günü bugün. Daha bir şey belli değil, ne olur dualarınızı esirgemeyin canlarım.

Son düzenleme:

canım bbbz arkadasımızın tüp bebek ama su sıralar gelmıyor..4 gun kalmış hadı bakalım sabredelım kendıne ıyı bak bebıslere sahıp cık gor bak ıkızlerın gelıyorrrrrrrrrr

canım bbbz arkadasımızın tüp bebek ama su sıralar gelmıyor..4 gun kalmış hadı bakalım sabredelım kendıne ıyı bak bebıslere sahıp cık gor bak ıkızlerın gelıyorrrrrrrrrr

Sağol canım, Allah söyletmiş olsun inşallahh :) dualarınızı bekliyorum.

mrb kızlarrr nasılsınızzzz netim yoktu giremedim baya
neler yapıyorsunuzz iyimisiniz
ayşegül kızzz değişmişsin resmi damla bebek gittikçe güzelleşiyorr maşallahhh
bugün netim geldi şansa arada yine girecemm
diğer kızlar sizler nasılsınız
tüp bebek yapan arkadaşım hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa çıkartmasınnn
ben tedavim süreci boynca hiç kandan baktırmadım sadece bir keresinde doktorum istemişti ara tutmuştum bigün emin olursam tutarım demiştim ama test tutardım
tüp bebek transferi boyunca çok enterasan belirtilerim olmuştu mesela adet öncesi koltuk altım ağrırdı bu sefer tam tersi geceleri beni uyumdan uyandıran ağrım olmuştu saabaha göğüs ağrım geçmişti
aslında tüp bebeğin 4.günüden beri test tutuyordum 4.gün çok hafif belli belisiz çizgi vardı b eşinci gün biraz daha belirgindi 6.gün gittikçe koyulaştı günde iki üç tane test tutardım yani 10.gün 249du değerim 12.sanırım 654.yanlış hatırlamıyorsamm
böyle işte uzun yazım galiba rabbim hayırlı sonuç almanı nasip etsin kasık ağrım ve 3.günden sanırım 5.güne kadar çok yoğun karın ağrısı hissettim tam adet sancısı ama geçiyorduuu
birde tüp bebek transferi yaparken iğne batması hisettim kasıklarımda sonra işte böyle
RABBİM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA UMARIM EN KISA ZAMANDA NASİP EDER HEPİNİZİN KARNINDA MELEKLERİ DOLDURSUN İNŞ.
İNŞ.TANIDIK TANIMADIK HERKESE NASİP EDER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…