ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sen baya almışsın canım ya tamam ye dedik de bu kadar da değil ödem mi var vucudunda ellerin şişmesi iyi değil diye biliyorum ayaklar ayakta durunca şisiyo da..sen bi doktoruna söyle onu..amin canım tabi ki öyle önemli olan onların sağlıkları..

kızlar progestana başladım bugün fitil olarak hemen etki eder mi bu ilaç ya adet oldum sandım bi an yoğun kanı görünce kistler erimeye mi başladı yoksa hsg nin etkileri mi bu doktora göre ilaç alırken ara kanamam olabilirmiş ne yani ben hergün pedle mi gezicem (

canım geçer bi kaç gün içinde meraklanma olur böyle şeyler...sonuçta oraya alet girdi ilaç verildi

ya 2 gün oldu rahim filmi çektireli ve az lekelenmem varbi de doktorum günaşırı ilişki dediben pkoluyum ve doktrm yumurtalarmn tedavisiz gelişmediğini bile bile günaşırı ilişki önermesinn sebebi nedr acaba ya((((sabahın köründe işe gden brym.bi haftasonlarm var.ben günaşırı ilşki banyo çok ağır gelyo ya(((

Son düzenleme:
canım geçer bi kaç gün içinde meraklanma olur böyle şeyler...sonuçta oraya alet girdi ilaç verildi

ayy inşallah canım umarım öyledir bizde normaldir diyoruz ama çalışan biri olunca insan panik oluyor zamansız akıntı olunca ..

canım doktor bana 3 gün ilişki yasak dedi o sırada zaten ilaç içiyordum enfeksiyon riskine karşı ..belki de hsg sonrası ihtimal artabiliyormuş onun için önermiş olabilir..benim bu ay ümidim yok ama çalışmaya devam..

sen de pkolu musun?ben pkolu olduğum için umudum yok ve doktor bunu bildiği halde niye önerdi?
((

sen de pkolu musun?ben pkolu olduğum için umudum yok ve doktor bunu bildiği halde niye önerdi?
((

yok canım değilim ben klomen ve iğne kullanmıştım son ay kist yapmış ilaç verdi progestan ona başladım bugün adet olcakmışım herhalde onu kullanırken hamile kalmam onun için ümidim yok yani ama..istersen başka bi doktora danış ..

Evet canm ya aldım bayağı iştahım açıldı ama İnan abartılıda yemiyorum.. Tatlı çikolata zaten sevmem hiç yemedim de ama bu kiloları nereme aldım bende bilmiyom.. Buay birden 6 kilo almışım( evet canım ödem var şişiyorum doktora söyledim bi şeker yüklemesi yapalım ondan sonra bakarız başka bişey varmı diye dedi..

iştahlı yemeyi unuttuğumdan seni anlayamıyorum canım şuan :) sadece kıskanıyorum :) ben yemediğim halde kilo alıyorum canım hamilelikte normal zaten fazladan kilo alman ama senin ki fazla..inşallah bi sorun yoktur..bende internette okuyodum ayaklarda şişme olabilir ama el ve yüzünüzde olursa mutlaka doktorunuza danışın diyodu..sen bi araştır onu bence ihmal etme..

sen çok fazla almamışsın canım normal sınırlar içindesin..bidahaki kontrolde daha detaylı sorarım doktora canım inşallah bir sorun olmaz..

sen çok fazla almamışsın canım normal sınırlar içindesin..bidahaki kontrolde daha detaylı sorarım doktora canım inşallah bir sorun olmaz..

evet canım şuan iyi gidiyo sonradan bi değişiklik olmaz inşallah..sen vitamin olarak ne kullanıyosun belki onun etkisi de olabilir..

evet canım şuan iyi gidiyo sonradan bi değişiklik olmaz inşallah..sen vitamin olarak ne kullanıyosun belki onun etkisi de olabilir..

Vitamin olarak decavit vermişti doktor ama hiç kullanamdım çok büyük böldüğüm halde yutamadım.. Benim kanım düşükte kan ilacı kullanıyorum acaba onlarmı kilo yaptı bilmiyorumki.. Buarada doktora gittin heralde nasılsın canım herşey yolundamı..

kan ilacının yapacağını sanmıyorum canım ondan bende içiyorum..bana doktor yatacaksın dediğinde vitamini de 2 günde 1 al demişti kilo alırsın yoksa demişti ordan geldi aklıma belki o aldırır diye..ama içmiyomuşsun doktor biliyomu içmediğini vitaminsiz kalırsın sonra..evet canım bugün doktordaydım normal herşey gelişimi güzel dedi bu zamana kadar iyi doğurmadın dedi :) hala rahimde kısalma var ama o kadar tehlikeli değil artık herhalde yürüyüş falan yapabilirsin dedi..bende yapmak istiyodum zaten doğuma yardımı oluyomuş..sende yapabilirsin istersen hem fazladan da kilo almazsın belki iyi olur..

Evet canım biliyor doktorum ben normaldede hap yutamam hiç doktorada söyledim,. kan ilacıda şurup içiyorum zaten ama bu seferki gidişte damla şeklinde verdi vitamini ama onuda çok düzenli içmiyorum.. Senin adına çok sevindim canım yürüyüş tavsiye ettiğine göre riskli bir durum yok demekki.. Bende iki hafta sonra gidicem kontrole tekrar bakalım ozamn detaylı bir muayane olayım doktorada detaylı sorarım ondan sonra yürüyşe başlarım bende..

iyi bakalım canım doktoruna sor ona göre hareket edersin sende..

kızlar merhabalar,,ben geldim uzun zamandır giriş yapmadım,, nasılsınız bakalım? ben 34+4 oldum ve bebeğim 2800 olmuş top gibi maşallah sizin bebekler ne durumda?????

Son düzenleme:
kızlaarr nerelerdesiniz neden kimse gelmiyor
zeynocum seni çok merak ediyorum bayağıdır yoksun umarım herşey yolundadır..

huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrr benn geldimm nsılsınızz nerelerdesinizzz bakayımmmmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…