huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrr benn geldimm nsılsınızz nerelerdesinizzz bakayımmmmmmmm...
huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrr benn geldimm nsılsınızz nerelerdesinizzz bakayımmmmmmmm...
sağol canım ne bileyim yaa olmayacağını bile bile belkide bahane arıyorum çok zor bir süreç allah cümlemizle birlikte hayırlısını nasip etsin
Birsencim nasılsın canım? Ben hep buralardayım :) tüp bebeklerimle oturuyorum, 17 si test tarihim. Dua edin bana. Rabbim nasip etsin hepimize.
kızlar merhaba,
benim yine kafalar karıştı sat 17 kasımdı progestan kullanıyordum bugün 10.günüydü 3-4 gündür siyah-kahve akıntım vardı koyu bir şekilde herhalde kistlerim eriyordur diyordum ama dünden beri akıntı baya sıklaştı ve bugün kırmızıya döndü ben anlamadım adet mi oldum 25.gün bugün normalde en geç 17 aralıkta olmam gerekiyordu ve şimdi ben bugünü mü baz alacağım çünkü hsgden beri benim akıntı hiç geçmedi bi dahaki ay nerden bilicem şimdi yumurtlama günümü off..
canım hsg den sonra böle düzensiz olabiliyor kiminde...sen telaş yapma canım yaa hangi gün yumurtladğmızı bilnce ne oluyor ki önemli olan döllenmesimesela bana dün çat.iğnesi yapıldı geçen ay aynı gün akıntım olmştu ve bir kaç gün devam etmişti bu aysa henüz hiç akıntı yok:26:ama inan ben hiç bunların derdinde değilm sadece dua ediyorum rabbim kolaylaştır olsun diye
Birsencim nasılsın canım? Ben hep buralardayım :) tüp bebeklerimle oturuyorum, 17 si test tarihim. Dua edin bana. Rabbim nasip etsin hepimize.
hoşgeldin canım nasılsın bakim..kızlar kimse gelmiyo artık kuday arkadaşımız tedavideydi enson nasıl haber aldınmı..zeynoda epeydir yok ne burda ne facede merak ettim onuda..inşallah herkesler iyidir..
kızlarrr nasılsınız bız cok şükür iyiyiz tedaviler hamılelıkler nasıl gıdıyo bırde hamıle kızlar dogumlarınızı nasıl duşünüyosunuz merak ettım sezeryan olacaklara tavsıyem bayılmayın bebegınızı ilk dogdugunda görun sesını duyun muhteşem bişey
slm ayşegulcum ben ıyıyıym sızde ıyısınız maşallah kızıda büyüttün kaç aylık oldu damlacık
Çok sevindim cnm moral depolamana çok iyi olmuş kuzum..gideceğin doktor genel bir muayane ve fikir almak içinmi yoksa tedavimi olucak.. öylemi üzüldüm kudaya hakkında hayırlısı olsun.. Zeynoyu cidden merak ediyorum enson banyoda düşmüştü ağrısı vardı biraz gerçi doktora gitmişti bişeyi yoktu ama mutlaka çok azda olsa faceden haber verirdi inşallah iyidir.. Canım karı çok severim ama sadece balkondan bakabiliyorum şuancanım ben ıyıyım sen nasılsın..transferın yapılmış hayırlısı olsun inşallah cnm...ee anlatt bakalım yumurta toplama işlemi nsl kaç embrıyo transfer oldu anlat uzun uzun cnm ..bu arada hamılelık takvımı yapmıssın ayın 17 de bellı olucak demişsin bellı oldumu yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbuldum cnm moral depoladım geldım..bu ay kafam süperr eşimle hiç ilişkide olmadı kafamı rahatlamak acısından sanırım yumurtlama zamanımıda geçtim anlıycagın bu ay kafa rahat gecıcek..bıde bı doktor tavsıyesı aldım adetımle bı onada muayene olucam sonra ver elıını tüp bebek..ewt zeynoyu bende cok merak ettım hersey yolundadır umarım..beyzanın iptal olmuş tedavısı e2 tahlıllerı dusuk cıkmıs sanırım..hepimiz hakkında hayırlısı valla..sen nslsın cnm karlı havada dısarıya fln cıkma sakınn heeeeeeee
kızlarrr nasılsınız bız cok şükür iyiyiz tedaviler hamılelıkler nasıl gıdıyo bırde hamıle kızlar dogumlarınızı nasıl duşünüyosunuz merak ettım sezeryan olacaklara tavsıyem bayılmayın bebegınızı ilk dogdugunda görun sesını duyun muhteşem bişey
Çok sevindim cnm moral depolamana çok iyi olmuş kuzum..gideceğin doktor genel bir muayane ve fikir almak içinmi yoksa tedavimi olucak.. öylemi üzüldüm kudaya hakkında hayırlısı olsun.. Zeynoyu cidden merak ediyorum enson banyoda düşmüştü ağrısı vardı biraz gerçi doktora gitmişti bişeyi yoktu ama mutlaka çok azda olsa faceden haber verirdi inşallah iyidir.. Canım karı çok severim ama sadece balkondan bakabiliyorum şuaneşim durumu fazla abarttığından dışarı çıkma yasağı koydu:) zaten çıkamıyorum..
Sağol canım iyiyiz çok şükür normalde 26. Haftaya girdim ama 6 gün ilerde gidiyormuş bebiş:) ben normal doğum istiyordum hep aslında ama sanırım sezeryan olma ihtimalini daha çok düşünüyorum şuan.. çünkü bende bebekte hızlıca kilo alıyor ve ayrıca benim panik durumunda tansiyon ve nabzım tavan yapıyo bu durumda doktorda normal doğum yapamazsın diyor.. Bende spinal yada epidural sezeryan düşünüyorum şuanda..gerçi ikisinin arasındaki farkı tam bilmiyorum şuan araştırıyorum.. Senin nasıl oldu sezeryan..
tüp mü yapıldı sana canım hayırlı olsunkaç tane yumurta koyuldu?allah hayrlısyla nasip etsin inş
canım ben ıyıyım sen nasılsın..transferın yapılmış hayırlısı olsun inşallah cnm...ee anlatt bakalım yumurta toplama işlemi nsl kaç embrıyo transfer oldu anlat uzun uzun cnm ..bu arada hamılelık takvımı yapmıssın ayın 17 de bellı olucak demişsin bellı oldumu yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbuldum cnm moral depoladım geldım..bu ay kafam süperr eşimle hiç ilişkide olmadı kafamı rahatlamak acısından sanırım yumurtlama zamanımıda geçtim anlıycagın bu ay kafa rahat gecıcek..bıde bı doktor tavsıyesı aldım adetımle bı onada muayene olucam sonra ver elıını tüp bebek..ewt zeynoyu bende cok merak ettım hersey yolundadır umarım..beyzanın iptal olmuş tedavısı e2 tahlıllerı dusuk cıkmıs sanırım..hepimiz hakkında hayırlısı valla..sen nslsın cnm karlı havada dısarıya fln cıkma sakınn heeeeeeee
maşallah canım bende hep normal istıyodum ama nasıp olmadı benım spnınal oldu bende arasındakı farkı cok bılmıyorum bana öle yaptılar o kadar panıgıme korkuma ragmen ne tansıyon nede nabız problemı yasamadım amelıyat sırasındada
Sağol kardeşim Allah razı olsun. Canım uzun protokol tüp oldu, 2 tane konuldu, doktorla kavga dövüş zor ikna ettim :) hala bekliyorum bakalım. inşallah Rabbim izin verirse tutunacak yavrularım :) sen nasılsın? Ne var ne yok?
canım avatarda durumu kısaca özetliyor zaten çok tatlıhayırlı olsun tekrar
inş.tutunur sağlıkla doğarar:13:
bende 2 aydır gonal kulanıym canım geçen ay tutmadı ama bakalım bu ay ne olur:26:dr umutlu %50 insanda olumlu oluyormuş bu ilaçbirbiimize bol bol dua edelim canım
Peki sonrasında ağrın sancın oldumu çok kaçgünde kalkabildin..
yok canım cok agrım olmadı ben hiç yatmadım bı kac hafta yatarkn kalkarken bırının yardımı gerekıyo o kadar benım hiç dikişlerım varmış gıbı degıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?