Sağol canım cevabın için, ben dün idrarda baktım negatif çıktı, bugün transferimin 9. Günü 17 sinde test yaptıracağım. Benim kasık ağrılarım batma şeklinde oluyor. Birde karnımın alt kısmı şişti sanki. Öyle hissediyorum. Allahım inşallah kısmet ederse tutunmuştur herhalde. Ama idrarda bende gözükmüyor ona üzülüyorum. Benimle aynı gün transfer olan arkadaşlar idrarda silik de olsa görmüşler ikinci çizgiyimrb kızlarrr nasılsınızzzz netim yoktu giremedim baya
neler yapıyorsunuzz iyimisiniz
ayşegül kızzz değişmişsin resmi damla bebek gittikçe güzelleşiyorr maşallahhh
bugün netim geldi şansa arada yine girecemm
diğer kızlar sizler nasılsınız
tüp bebek yapan arkadaşım hayırlı olsun rabbim emeklerini boşa çıkartmasınnn
ben tedavim süreci boynca hiç kandan baktırmadım sadece bir keresinde doktorum istemişti ara tutmuştum bigün emin olursam tutarım demiştim ama test tutardım
tüp bebek transferi boyunca çok enterasan belirtilerim olmuştu mesela adet öncesi koltuk altım ağrırdı bu sefer tam tersi geceleri beni uyumdan uyandıran ağrım olmuştu saabaha göğüs ağrım geçmişti
aslında tüp bebeğin 4.günüden beri test tutuyordum 4.gün çok hafif belli belisiz çizgi vardı b eşinci gün biraz daha belirgindi 6.gün gittikçe koyulaştı günde iki üç tane test tutardım yani 10.gün 249du değerim 12.sanırım 654.yanlış hatırlamıyorsamm
böyle işte uzun yazım galiba rabbim hayırlı sonuç almanı nasip etsin kasık ağrım ve 3.günden sanırım 5.güne kadar çok yoğun karın ağrısı hissettim tam adet sancısı ama geçiyorduuu
birde tüp bebek transferi yaparken iğne batması hisettim kasıklarımda sonra işte böyle
RABBİM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA UMARIM EN KISA ZAMANDA NASİP EDER HEPİNİZİN KARNINDA MELEKLERİ DOLDURSUN İNŞ.
İNŞ.TANIDIK TANIMADIK HERKESE NASİP EDER
Evet aslında dalinde düşünüyorum sonuçta senin bebiş erken doğduğundan daha hassastır cildi iyi geldiyse eğer düşünebilirim sağol:)..valla canım kuvezdede kızıma ılk dalın kullandılar bı alerjı falan yapmadı sacları ipek gibi kızımın yağlı gıbı yapmadı kımısınde öle oluyomuş
oyy maşallah sıze..1 sene içinde neler değişiyor dimi..zaman herşeyin ilacı valla allah mutlulugunuzu bozmasın..
sağol cnm benım doğumgunum araya gırınce cok guzel süprizler yaşadım cok mutlu oldum moralım tavan yaptı..bu ayda bılerek ılıskı yok kafm rahat..canım doktoru görümceme bi arkadaşı soylemıs onunda tek tüpü tek yumurtalıgı yokmus sanırım doktor bu ay kesın hamıle bırakcam senı demıs ve hamıle kalmış..enteresan bende merak ettım neyın nesıymıs bu doktor bı muayene olmakta fayda var dooktorun ozel muayenehanesı var bıraz tuzlu sanırım ama yınede deger bı gıtmeye..aaa gerçekmı haberım yoktu dustugunden ınş. bısey yoktur bende sımdı cok merk ettım..hehehe ıyı yapmış otur evınde sıcak sıcakk
hee ıyı yapmışssın cnm..içime çok olumlu doguyor gor bak ıkısıde tutucak..hiç farklı bı belırtın varmı burda bbbz arkadsımız 6. gunde kanda ogrendı yanlıs hatırlmıyorsam..bayada yumurtan toplanmıs korkuttun kız beniiiiiiiiiiiiiii
hoşbuldummmmmmm eyloşşşşşşşşşşşş
ewt çok şükür iyiyimsiz nasılsınızz yerleştimi berenın odası hanı resımlerı beklıyoruzzz nırdeeeeeeeeeeeeeeee
mrb kızlarrr nasılsınızzzz netim yoktu giremedim baya
ben tedavim süreci boynca hiç kandan baktırmadım sadece bir keresinde doktorum istemişti ara tutmuştum bigün emin olursam tutarım demiştim ama test tutardım
tüp bebek transferi boyunca çok enterasan belirtilerim olmuştu mesela adet öncesi koltuk altım ağrırdı bu sefer tam tersi geceleri beni uyumdan uyandıran ağrım olmuştu saabaha göğüs ağrım geçmişti
aslında tüp bebeğin 4.günüden beri test tutuyordum 4.gün çok hafif belli belisiz çizgi vardı b eşinci gün biraz daha belirgindi 6.gün gittikçe koyulaştı günde iki üç tane test tutardım yani 10.gün 249du değerim 12.sanırım 654.yanlış hatırlamıyorsamm
böyle işte uzun yazım galiba rabbim hayırlı sonuç almanı nasip etsin kasık ağrım ve 3.günden sanırım 5.güne kadar çok yoğun karın ağrısı hissettim tam adet sancısı ama geçiyorduuu
birde tüp bebek transferi yaparken iğne batması hisettim kasıklarımda sonra işte böyle
RABBİM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA UMARIM EN KISA ZAMANDA NASİP EDER HEPİNİZİN KARNINDA MELEKLERİ DOLDURSUN İNŞ.
canım ya bazılarında 11.gün bile negati çıkıp kanda pozitif alan var inş.seninde öyle olurSağol canım cevabın için, ben dün idrarda baktım negatif çıktı, bugün transferimin 9. Günü 17 sinde test yaptıracağım. Benim kasık ağrılarım batma şeklinde oluyor. Birde karnımın alt kısmı şişti sanki. Öyle hissediyorum. Allahım inşallah kısmet ederse tutunmuştur herhalde. Ama idrarda bende gözükmüyor ona üzülüyorum. Benimle aynı gün transfer olan arkadaşlar idrarda silik de olsa görmüşler ikinci çizgiyidualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Zeynoo netin geldi demek kızz biz boşunamı yaptık o paketi yoksam:))
hoşbuldummmmmmm eyloşşşşşşşşşşşş
ewt çok şükür iyiyimsiz nasılsınızz yerleştimi berenın odası hanı resımlerı beklıyoruzzz nırdeeeeeeeeeeeeeeee
zeynoş bizi merakta bırakıp duruyosun hee :) biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyo bakim üçüzlerle..doktora ne zaman gidiceksin cinsiyet öğrenirsin inşallah bi dahakine..karnın da çıkmıştır senin şimdi bizim gibi tembel değilsin ki üç tane birden taşıyon senmrb kızlarrr nasılsınızzzz netim yoktu giremedim baya
zeynoş bizi merakta bırakıp duruyosun hee :) biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyo bakim üçüzlerle..doktora ne zaman gidiceksin cinsiyet öğrenirsin inşallah bi dahakine..karnın da çıkmıştır senin şimdi bizim gibi tembel değilsin ki üç tane birden taşıyon sendoktora ne kadar sıklıkla gidiyosun sen canım..
12 gün sonra canım, inşallah kendiliğinden olur da tüpe hiç gerek duymazsınız canım.
canım ya bazılarında 11.gün bile negati çıkıp kanda pozitif alan var inş.seninde öyle olur
o şişkinlik transferden öncede vardı sonrasında da baya bi vardı bendee
inş.rabbim emeklerini boşa çevirmez gününü bekle yada benim gibi günde iki üç test tutt pozitifi yakalayana dek
Günümü bekliyorum canım, hayırlısı bakalım. Dua edin bana.
karanfiltoşummmm evet yaaa şans benimki dayanamadı netsizzzzz evet canım net açıldı sağlık olsun
çoook sağol canım inş...seninde 2 gün kaldı teste çok merak ediyorum inş.hayırlı heberler verirsin bize de bayram ederiz:9.
evet canm kızım buyuyo artık bebışler nasıl hamılelık nasıl gecıyo bızı habersız bırakma aklımız sende kalıyomrb kızlarrr nasılsınızzzz netim yoktu giremedim baya
Evet aslında dalinde düşünüyorum sonuçta senin bebiş erken doğduğundan daha hassastır cildi iyi geldiyse eğer düşünebilirim sağol:)..
Evet kuzumm gördüm doğumgünü süprizlerini maşallah seviliyorsun:)) gerçi sevilmeyecek gibide değilsin:)) ama iyi oldu iyi moral depoladın..bencede bi gitmekte fayda var o doktora banada ilginç geldi belki sanada faydası olur canm.. Bu adetinlemi gidiceksin hakkında hayırlısı canım..
Evet aslında dalinde düşünüyorum sonuçta senin bebiş erken doğduğundan daha hassastır cildi iyi geldiyse eğer düşünebilirim sağol:)..
Evet kuzumm gördüm doğumgünü süprizlerini maşallah seviliyorsun:)) gerçi sevilmeyecek gibide değilsin:)) ama iyi oldu iyi moral depoladın..bencede bi gitmekte fayda var o doktora banada ilginç geldi belki sanada faydası olur canm.. Bu adetinlemi gidiceksin hakkında hayırlısı canım..
canım tam yerleşmedi ya ay sonunda düğün var belki gelip kalan olur diye odada ki koltuğu kaldırmadık..o yüzden ay sonunda ancak çekerim fotosunu :) sen ne zaman gidicen bakalım doktora..inşallah bu son doktorun olur amiiinnnnn
eyloşşş kız net yoktuu yaa çok kötü oluyor olmayıncaaaa
bende şükür iyi gibiyimm cinsiyete bi kaç güne kadar giderim tembel eyloş senin kızda maşallahhhh büyümüş iyi büyütmüşsünn doğuma gitmeden önce haber verde dua edelim normalmi sezeryanmı
ayollll eyloşşşş sık gitiiğim yok ayda bir gidiyorummm normalde ayda iki olması gerek dimi ben hep doktora gitmek için gün sayıyorum sadece geçn haftaklr gittim doktor yine gel dedi cinsiyet için bakalım civcivmi kuşmu benim yavrucuklarrr
DARISI OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞALLAHHHHH
dediğin gibi sağlık olsun artık.. zaten malum fazla pci başına oturamıyorsun oyüzden kullanırsın buay paketinicanım ya bazılarında 11.gün bile negati çıkıp kanda pozitif alan var inş.seninde öyle olur
o şişkinlik transferden öncede vardı sonrasında da baya bi vardı bendee
inş.rabbim emeklerini boşa çevirmez gününü bekle yada benim gibi günde iki üç test tutt pozitifi yakalayana dek
karanfiltoşummmm evet yaaa şans benimki dayanamadı netsizzzzz evet canım net açıldı sağlık olsun
sağol cnm benım eh sewenlerım var çok şükürr sizlerdee varsınızzewt cnm ıyı oldu gerçekten bılıyorsun pek bı bunalmıştım ıyı geldı..ewt cnm bu adetımle gıtmeyı dusunuyorum bakalm hyırlısı..sen nasılsın cnm bebısımız nsl isim düşündünüzmü başladınmı sende ciciler almayaaa bu arada cnm bende sebamedın ıyı oldugunu duydum
hee ewt soylemiştin cnm unuttum yaa tmm yerleşince gösterirsin canımcım..inişallah yavrum yaa valla bıktım ınan hıc doktora gıtmek ıcımden gelmıyor hele bıde erkek ögg geldi bana walla..bakalım bu adetımle gıderım buyuk ıhtımal..
zeynooo zeynoooo sız nelerr çevırıyorsunuzz bakayımm karanfıltoşlaaaaaaa ..bende merak edıyorum senı kız çıktımı göbüşün kilo aldınmı ne alemdesınn..
eyloşşş kız net yoktuu yaa çok kötü oluyor olmayıncaaaa
bende şükür iyi gibiyimm cinsiyete bi kaç güne kadar giderim tembel eyloş senin kızda maşallahhhh büyümüş iyi büyütmüşsünn doğuma gitmeden önce haber verde dua edelim normalmi sezeryanmı
ayollll eyloşşşş sık gitiiğim yok ayda bir gidiyorummm normalde ayda iki olması gerek dimi ben hep doktora gitmek için gün sayıyorum sadece geçn haftaklr gittim doktor yine gel dedi cinsiyet için bakalım civcivmi kuşmu benim yavrucuklarrr
DARISI OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞALLAHHHHH
hee ewt soylemiştin cnm unuttum yaa tmm yerleşince gösterirsin canımcım..inişallah yavrum yaa valla bıktım ınan hıc doktora gıtmek ıcımden gelmıyor hele bıde erkek ögg geldi bana walla..bakalım bu adetımle gıderım buyuk ıhtımal..
evet canım bizlerde varız bizlerde seviyoruz senihadi bakalım canım hayırlısı olun hakkında yeni doktor yeni umutlar..
çok şükür canım bende iyiyim ama bugün moralim bozuldu biraz.. şeker yüklemesi yapıldı ve şekerim bayağı yüksek çıktışimdilik diyet verildi ve bir hafta boyunca günlük sabah akşam şeker ölçümü yapıcam düşmezse eğer insülin iğnesine başlamam lazım..inşallah bi sıkıntı oluşturmaz bebeğime..
alışverişe ufaktan başladım canım hastane çıkışı tulum zıbın takımları filan aldım şimdilik...zaten şuan için bebek odası yapmicam çünkü evimdeki çocuk odası yatak odasına bayağı uzak ve apartman boşluğuna bakıyor havasız yani..şimdilik güzel bir mobilya beşik alıcam kendi odama koyucam 1yada 2seneye anca kendi evimize çıkarız ozaman yaparım artık odasını..
evet canm kızım buyuyo artık bebışler nasıl hamılelık nasıl gecıyo bızı habersız bırakma aklımız sende kalıyo
söylememmmm canım karanfiltoşla aramzdaki derin aşkkkk aldım kiloyu daha ilk ayda zaten kilo takıntımda yok zatennn amannn hamsiyim ben daha seninki balina değilimm taaaa mııızeynooo zeynoooo sız nelerr çevırıyorsunuzz bakayımm karanfıltoşlaaaaaaa ..bende merak edıyorum senı kız çıktımı göbüşün kilo aldınmı ne alemdesınn..
evet canıım ama ben birşey anlamadım yahu hep senin paşan yüzünden ha ne olsa o suçluuuuu şekrden anlamıyorm ama kız karanfiltoş inş.yolunda gider herşeydediğin gibi sağlık olsun artık.. zaten malum fazla pci başına oturamıyorsun oyüzden kullanırsın buay paketini
söylerim canım siz şimdiden dualara başlayın amaşuanda belli değil çatı muayenesı 37 haftada yapılıyo herhalde o zaman belli olur normal olup olmayacağı..evet ya ayda 1 senin için az biz tek bebekle ayda 1 muayene oluyoruz..doktorunu iyi seç canım en öenmlisi doktorun iyi olması..hadi bakalım cinsiyetleri ne olcak meraktayız bizde :)
Sağol canım evet gittim bugün bi dertten kurtuluyom bi başkası başlıyo eyloşum ya bunada şükür ama Rabbim dermansız dert vermesin.. Evet canm ya açlık şekerim iyi ama yüklemenin 1. Saati epey yüksek çıktı artık diyet ve günlük ölçüm yapıcam inşallah ilaca gerek kalmadan düşer.. Rahimdeki perde de çok küçük ve rahimin arkasındaymış hiçbir etkisi olmaz korkma dedi.. Çok şükür bu yönden seviniyorum canım..söylerim canım siz şimdiden dualara başlayın amaşuanda belli değil çatı muayenesı 37 haftada yapılıyo herhalde o zaman belli olur normal olup olmayacağı..evet ya ayda 1 senin için az biz tek bebekle ayda 1 muayene oluyoruz..doktorunu iyi seç canım en öenmlisi doktorun iyi olması..hadi bakalım cinsiyetleri ne olcak meraktayız bizde :)
göseririm tabi ki canım :) ayy erkek doktor zor olur gerçekten ama yeter ki iyi gelsinler de sen zorluklarına katlanırsın..canım sana laparoskopi yapalım diyolar mıydı?
canım gittin mi doktora ne gün gideceği bilmiyodum soramadım..kötü olmuş yüksek çıkması ya üzüldüm şimdi..rahimde ki perdeye de baktırcaktın baktırdın mı ona ne dedi?
canım damla bebeği kaç kilo doğurdunnn
maşallahh annesi daha da büyüyecek kocaman olacak allahın izniyle kız gülücükler saçıyormu
söylememmmm canım karanfiltoşla aramzdaki derin aşkkkk aldım kiloyu daha ilk ayda zaten kilo takıntımda yok zatennn amannn hamsiyim ben daha seninki balina değilimm taaaa mııı
evet canım çıkmış darısı başınıza inş.seninde ikizlerin olurrrrr
evet canıım ama ben birşey anlamadım yahu hep senin paşan yüzünden ha ne olsa o suçluuuuu şekrden anlamıyorm ama kız karanfiltoş inş.yolunda gider herşey
allah yardımcn olsun rabbim sizleri korusun
seçim canım şimdilik 2 doktor var eleme yapacam allahın izniyle bakalım hangisiii ikiside ayda bir tarafı normalde ayda 2 kez gitmeliyim dimi
valla bakalım ne olacak cinsiyetlerrr artık rabbim cümlemizinkini ve benimkinide hayırlı sağlıklı kılsın darısı olmayanların başınaaa
AMİN
kız açık bırakıyorum kanımcaaaa orayıYavrum bir orda bir burdasın nerden cevap vericem şaşırdım:)) aşkolsun kızz paşamın ne suçu var sen kendin diyordun tlfon dayanmıyor bana sana sınırsız paket yaptık sen gittin yine bitirdin tl yi ne diyim sana:)) inşallah canım ya bi sorun olmaz bu şeker işinden bende anlamıyom hiç sevmiyomda nasıl çıktı anlamadım..
allah yardımcn olsun rabbim sizleri korusun
seçim canım şimdilik 2 doktor var eleme yapacam allahın izniyle bakalım hangisiii ikiside ayda bir tarafı normalde ayda 2 kez gitmeliyim dimi
valla bakalım ne olacak cinsiyetlerrr artık rabbim cümlemizinkini ve benimkinide hayırlı sağlıklı kılsın darısı olmayanların başınaaa
AMİN
Sağol canım evet gittim bugün bi dertten kurtuluyom bi başkası başlıyo eyloşum ya bunada şükür ama Rabbim dermansız dert vermesin.. Evet canm ya açlık şekerim iyi ama yüklemenin 1. Saati epey yüksek çıktı artık diyet ve günlük ölçüm yapıcam inşallah ilaca gerek kalmadan düşer.. Rahimdeki perde de çok küçük ve rahimin arkasındaymış hiçbir etkisi olmaz korkma dedi.. Çok şükür bu yönden seviniyorum canım..
aman zeynocum şimdiden yediklerine çok dikkat et inşallah çıkmaz sende bende her ikise var maalesef..evet canım kilo çok etkiliyor ben çok hızlı ve fazla kilo aldığımdan dolayı çıktı bence..kız açık bırakıyorum kanımcaaaa orayı
anam eskiden olsa hiç afetmezdim yaşlanmışımm artık ayy bilemedim ki zaten gbeliklerde görülüyor benimde doktorum bana dedi şeker ve tansiyonn çıkacak diye artık kaçıncı ayda çıkar bileemem sanırım kiloda etkiliyor şekeriii
sus susss paşa yüzündennn kötü damatttt nasıl tekmeleriiii
evet canım ya hayırlısı artık sonucu güzel olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda artık bizim çektiklerimiz katlanılır ve değeramin canım hepimizin yardımcısı olsun..yani 2 veya 3 hafta da gidersin diye düşünüyodum ama sorun yoksa o yüzden çağırmıyodur belki..amin canım ya olmayanlarında en yakın zamanda göbişleri dolar inşallaahh :)
canım öyle deme ya sende benim gibi bi rahatlayamadın ama hayırlısı işte artık yediklerimizden midir nedir hamilelikler hep sorunlu geçiyo..inşallah sağ salim kucağımıza alırız..eğer çok tatlı tüketmiyosan hallolur diye düşünüyorum canım inşallah öyle olur..iyi bari erken doğum riskin yok yani ne güzel o iyi çıkmış..
evet canım ya hayırlısı artık sonucu güzel olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda artık bizim çektiklerimiz katlanılır ve değer
canım bencede yediklerimizden kaynaklanıyor inan canıım tatlıyı ayda bir filan anca kendim yapıcamki yiyeyim yoksa hazır tatlı asla yemem çikolatada çok yemem sadece bebiş hareket etsin diye bazen yerdimnasıl çıktı bu şeker bilmiyorum..
dediğin gibi şuan için erken doğum riskim yokmuş ona çok seviniyorum işte..
sen nasılsın canım artık bebek çantası ve bütün hazırlıkların tamamdır heralde..ayy sona yaklaştıkça heyecanlanıyor insan rabbim herkese tattırsın inşallah..
inşallah sağlıklı olurlar canım..sorsaydın canım doktora tatlı yemiyorum nasıl çıkıyo diye bende merak ettim..
evet hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum artık çantayı hazırlamadım ama bi çekmeceye yerleştiriyorum koyulcakları son 2 hafta kala da çantaya koyarım diyorum..çanta da havasız kalmasınlar şimdiden..hem heyecanlıyım hemde daraldım artık canım ya doğsun istiyorum..iyice ağırlaşmaya başladım nefes nefese yapıyorum her işi bi de büyüdükçe baskı yapıyo canımı acıtıyo..doğsa da rahatlasam diyorum ama bu sefer de ağlamasından yakınıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?